Dodaj do ulubionych

Do kogo kieruje swój program SLD ?

09.09.10, 20:22
www.rp.pl/artykul/2,533628-Sojusz-w-symbiozie-z-Kosciolem.html
Obserwuj wątek
    • indeed4 Do homofobów z lewicy ... ? :-D 09.09.10, 20:42
      www.pardon.pl/artykul/7101/polscy_politycy_nie_lubia_gejow_nawet_sld_to_homofoby

www.pardon.pl/artykul/6839/dzialacze_sld_chca_wolnego_rynku_i_kary_smierci
      • remez2 Re: Do homofobów z lewicy ... ? :-D 09.09.10, 20:55
        Bardzo dobrze o Tobie świadczy fakt, że tak się troszczysz o SLD. Będzie Ci to policzone na Sądzie Ostatecznym.
        • indeed4 Re: Do homofobów z lewicy ... ? :-D 09.09.10, 21:10
          90 % wyborców o preferencjach lewicowych a SLD chrzani o zmianie ustawy o godle i hymnie :-D

Co się musi stać, żeby lewica wreszcie się ocknęła z marazmu i zajęła tym co trzeba, czyli programem prosocjalnym - aż tak ciężko rozstać się ze skompromitowaną doktryną neoliberalną ?
          • remez2 Re: Do homofobów z lewicy ... ? :-D 09.09.10, 21:30
            Co się musi stać, żeby lewica wreszcie się ocknęła z marazmu i zajęła tym co trzeba, czyli programem prosocjalnym - aż tak ciężko rozstać się ze skompromitowaną doktryną neoliberalną ?
            Poczekamy, zobaczymy. Na razie lewica pisze projekty ustaw ... do zamrażarki.
            • indeed4 Re: Do homofobów z lewicy ... ? :-D 09.09.10, 21:44
              remez2 napisał:

> Na razie lewica pisze projekty ustaw ... do zamrażarki.

Raczej nie związane ze sprawami pracowniczymi, z tego co mi wiadomo :-)
              • remez2 Re: Do homofobów z lewicy ... ? :-D 09.09.10, 21:55
                Raczej nie związane ze sprawami pracowniczymi, z tego co mi wiadomo :-)
                Masz znacznie większą wiedzę niż ja.
    • etwas-geheimnis Re: Do kogo kieruje swój program SLD ? 09.09.10, 20:49
      To napędzą wyborców ...Palikotowi:-)
    • haen1950 Re: Do kogo kieruje swój program SLD ? 09.09.10, 21:49
      Dzisiaj to oni kierują swój program przeciwko Nowoczesnej Polsce Palikota. Jak papugi powtarzają jego światopoglądowe postulaty.

Ja mocno podejrzewam, że jego kongres w Kongresowej będzie dużym wydarzeniem politycznym. Wtedy zacznie się spływanie SLD na wysypisko historii.

Kalisz i Środa już w stajni Palikota. To na początek, a być może całe struktury SLD pójdą ich śladem. Wygłodzeni są, a Grzesiu to gwarancja bezszansia na następną kadencję.
      • remez2 Re: Do kogo kieruje swój program SLD ? 09.09.10, 21:57
        Kalisz i Środa już w stajni Palikota.
        :-)))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka