indeeed.4 09.09.10, 20:22 www.rp.pl/artykul/2,533628-Sojusz-w-symbiozie-z-Kosciolem.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indeed4 Do homofobów z lewicy ... ? :-D 09.09.10, 20:42 www.pardon.pl/artykul/7101/polscy_politycy_nie_lubia_gejow_nawet_sld_to_homofoby www.pardon.pl/artykul/6839/dzialacze_sld_chca_wolnego_rynku_i_kary_smierci Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Do homofobów z lewicy ... ? :-D 09.09.10, 20:55 Bardzo dobrze o Tobie świadczy fakt, że tak się troszczysz o SLD. Będzie Ci to policzone na Sądzie Ostatecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Do homofobów z lewicy ... ? :-D 09.09.10, 21:10 90 % wyborców o preferencjach lewicowych a SLD chrzani o zmianie ustawy o godle i hymnie :-D Co się musi stać, żeby lewica wreszcie się ocknęła z marazmu i zajęła tym co trzeba, czyli programem prosocjalnym - aż tak ciężko rozstać się ze skompromitowaną doktryną neoliberalną ? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Do homofobów z lewicy ... ? :-D 09.09.10, 21:30 Co się musi stać, żeby lewica wreszcie się ocknęła z marazmu i zajęła tym co trzeba, czyli programem prosocjalnym - aż tak ciężko rozstać się ze skompromitowaną doktryną neoliberalną ? Poczekamy, zobaczymy. Na razie lewica pisze projekty ustaw ... do zamrażarki. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Do homofobów z lewicy ... ? :-D 09.09.10, 21:44 remez2 napisał: > Na razie lewica pisze projekty ustaw ... do zamrażarki. Raczej nie związane ze sprawami pracowniczymi, z tego co mi wiadomo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Do homofobów z lewicy ... ? :-D 09.09.10, 21:55 Raczej nie związane ze sprawami pracowniczymi, z tego co mi wiadomo :-) Masz znacznie większą wiedzę niż ja. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Do kogo kieruje swój program SLD ? 09.09.10, 20:49 To napędzą wyborców ...Palikotowi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Do kogo kieruje swój program SLD ? 09.09.10, 21:49 Dzisiaj to oni kierują swój program przeciwko Nowoczesnej Polsce Palikota. Jak papugi powtarzają jego światopoglądowe postulaty. Ja mocno podejrzewam, że jego kongres w Kongresowej będzie dużym wydarzeniem politycznym. Wtedy zacznie się spływanie SLD na wysypisko historii. Kalisz i Środa już w stajni Palikota. To na początek, a być może całe struktury SLD pójdą ich śladem. Wygłodzeni są, a Grzesiu to gwarancja bezszansia na następną kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Do kogo kieruje swój program SLD ? 09.09.10, 21:57 Kalisz i Środa już w stajni Palikota. :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś