jola.iza1 04.10.10, 21:37 Leży w zamrażarce projekt ustawy w sprawie dopalaczy?? Oczywizda, że SLD projekt był. No to nie mam pytań, na drzewo PO i iPalikot:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer I tak od razu zarżnęłaś Palikota 04.10.10, 21:47 Od przyjaznego państwa - OZON. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: I tak od razu zarżnęłaś Palikota 04.10.10, 22:20 Chwileczka?? Palikot z mojej wsi?? Bardzo ceniłam artykuły w Literaturze, gdy żaden z Was nie miał pojęcia, że istnieje Palikot. Dla mnie temat zamknięty:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Od pół roku??? 04.10.10, 21:51 jola.iza1 napisała: > Leży w zamrażarce projekt ustawy w sprawie dopalaczy?? Oczywizda, że SLD proj > ekt był. > No to nie mam pytań, na drzewo PO i iPalikot:( Pan Hrabia dbał aby "zamrażarka" zawsze była pełna. Zwłaszcza projektów Lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Od pół roku??? 04.10.10, 22:16 remez2 napisał: > Pan Hrabia dbał aby "zamrażarka" zawsze była pełna. Zwłaszcza projektów Lewicy. Wiem, wnukom przekazuję , dzieciaki rozumieJĄ bez słów:) Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. -Tusk Odpowiedz Link Zgłoś