chateau 04.10.10, 22:08 Po raz pierwszy od dość długiego czasu tematy Jarosława, PiS, krzyża czy katastrofy smoleńskiej zeszły na drugi plan. Nie jest to jeszcze normalność, ale idzie w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordol [...] 04.10.10, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Co za ulga 04.10.10, 22:21 Niektórym póki co nadal wszystko kojaży się z PiSem i Jarosławem, ale jak piszesz kierunek dobry. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Tak mam 04.10.10, 22:24 że wolę spierać się o konkretne "pierdoły" zamiast bić pianę na ulubiony temat. PS Jarosław jest klasą sam dla siebie i dopóki istnieje w polityce nudy nie zaznamy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: Tak mam 05.10.10, 22:12 On nie jest tam dla nudy, bo nie on robi szoł z polityki. W tym prym wiedzie PO... Polityka jest dla troche mądrzejszych ludzi, którzy rozumieją cos więcej niz GWno nasmaruje na swych podupadających łamach(vide ostatnie raporty o spadającej sprzedazy GW) ale w polityce ich niewielu. Ty niestety tez do nich nie nalezysz... Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Nie martw się 04.10.10, 23:09 Niedługo Jarosław znowu zadziwi cały kraj, albo kogoś obrazi Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: Nie martw się 04.10.10, 23:14 Jak skonczy kuracje detoks.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Nie martw się 04.10.10, 23:19 Pisałem o tym piętro wyżej w peesie :-) A im słoneczko wyżej, im bardziej będziemy zajmować się realiami i sprawami pozornie drobnymi, tym bardziej anachroniczny i groteskowy stawać się będzie Jarosław. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Nie martw się 04.10.10, 23:26 chateau napisał: > A im słoneczko wyżej, im bardziej będziemy zajmować się realiami i sprawami poz > ornie drobnymi, tym bardziej anachroniczny i groteskowy stawać się będzie Jaros > ław. > Tyle, że słoneczko niżej, taki lajf , taka pora roku. Mnie o realia idzie, nawet bardzo, co dla Ciebie najważniejsze?? Ja wiem, ale nie powiem, póki co:) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Nie martw się 04.10.10, 23:32 Nie wymagam nadanżania za meandrami mojego umysłu, zwłaszcza po Lwówku Książęcym, ale... Primo - efekty wyborów samorządowych będą widoczne dopiero w nowym roku. Secundo - realia są na poziomie gminy. Reszta to sztafaż. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol [...] 04.10.10, 23:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe i po uldze 05.10.10, 20:46 prezes wczoraj odpoczął i dzis błyszczy na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj zawsze był idiotą 05.10.10, 22:14 wujaszek_joe napisał: > prezes wczoraj odpoczął i dzis błyszczy na nowo. www.youtube.com/watch?v=qyYfzXsDilY Odpowiedz Link Zgłoś