alistair-p 16.10.10, 09:20 Chodzi mi jak wysoko,bo że "zwycięży" kolejny raz,nie mam wątpliwości.Ciekawe czy tym razem Jarkacz całkiem obrazi się na wyborców i wreszcie podda się terapii,czy spróbuje wywoływać nieudolnie niepokoje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_p_pa Które? 16.10.10, 09:24 bo w samorządowych sumować wynik w skali kraju jest nieco bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Jak zrobia kilka spedow nienawisci w Lazienkach to 16.10.10, 09:25 alistair-p napisał: > Chodzi mi jak wysoko,bo że "zwycięży" kolejny raz,nie mam wątpliwości.Ciekawe c > zy tym razem Jarkacz całkiem obrazi się na wyborców i wreszcie podda się terapi > i,czy spróbuje wywoływać nieudolnie niepokoje. moze, moze. Wywolaja wreszcie to wymarzona przez GW wojne polsko polska Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jak zrobia kilka spedow nienawisci w Lazienka 16.10.10, 09:44 A dlaczego własnie w Łazienkach? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Trudno określić. 16.10.10, 09:47 Z setki prezydenckich miast ledwie parę wybierze pisowca. Miarodajna jest suma wyborów do sejmików - to ja nie wiem, czy nawet na Podkarpaciu utrzymają władzę. Mogą być wszędzie koalicje wykluczające PiS od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Trudno określić. 16.10.10, 09:50 W tzw.terenie będzie wiele lokalnych komitetów,no i oczywiście PSL.Tam rządzi się to troszkę innymi prawami niż np.w Warszawie czy Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Raz się zdarzyło, wygrali ale musieli się 16.10.10, 09:49 władzuchną podzielić. Od tej pory same wtopy ale tłumaczą to swojemu elektoratowi aby przetrwać zwycięstwem moralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jak wysoko PiS przerżnie wybory??? 16.10.10, 10:02 Im niżej się stoczy przez działania prezesa ,tym wyżej przegra.A że do wyborów ponad miesiąc,PiS może stoczyć się na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jak wysoko PiS przerżnie wybory??? 16.10.10, 10:05 zoil44elwer napisał: > Im niżej się stoczy przez działania prezesa ,tym wyżej przegra.A że do wyborów > ponad miesiąc,PiS może stoczyć się na dno. Może nie na dno, ale prezes robi, co może... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jak wysoko PiS przerżnie wybory??? 16.10.10, 11:21 Do parlamentarnych jest jeszcze rok :-) Do tej pory paranoja u Jarkacza rozwinie się jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jak wysoko PiS przerżnie wybory??? 16.10.10, 12:15 alistair-p napisał: > Do parlamentarnych jest jeszcze rok :-) Do tej pory paranoja u Jarkacza rozwinie się jeszcze. Przegrana pisowskich kandydatów w wielkich miastach (bo to jest szczególnie widoczne) jeszcze tę paranoję powiększy. Odpowiedz Link Zgłoś
3xgoldenwomen a co to za różnica?????????? 16.10.10, 11:24 PO=PiS; PiS =PO obie partie antypolskie gdzie Żydzi się kłóca a Polacy sie temu biernie przyglądają.Zaprzeczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
psiogon Re: a co to za różnica?????????? 16.10.10, 15:38 3xgoldenwomen napisała: > PO=PiS; PiS =PO obie partie antypolskie gdzie Żydzi się kłóca a Polacy sie temu > biernie przyglądają.Zaprzeczysz? Też tak mi się wydawało, jednak różnice są. Podstawowe, to stosunek do Rosji i USA, i kierunki w polityce ekonomicznej. Gdy słucham Kopacz czy Rostowskiego ciarki mi po plecach chodzą. Dziwie sie, że jakimś cudem ma Plajtforma tylu miłośników. Nie wydaje się możliwe, żeby wybory wygrało PIS czy PSL, więc (nigdy nie myślałem, że coś takiego napiszę) będę trzymał kciuki za LSD - każda partia jest lepsza od Plajtformy !!. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Jak wysoko PiS przerżnie wybory??? 16.10.10, 11:26 W dużych miestach przerżnie wysoko - i juz o tym wie i tłumaczy,że to z korzyścią dla parlamentarnych,które wygra:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jak wysoko PiS przerżnie wybory??? 16.10.10, 12:24 cookies9 napisała: > W dużych miestach przerżnie wysoko - i juz o tym wie i tłumaczy,że to z korzyśc > ią dla parlamentarnych,które wygra:-) Przegrywając od dawna mówią, że moralnie wygrali. Teraz mówią to jeszcze PRZED wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
psiogon Re: Jak wysoko PiS przerżnie wybory??? 16.10.10, 15:40 cookies9 napisała: > W dużych miestach przerżnie wysoko - i juz o tym wie i tłumaczy,że to z korzyśc > ią dla parlamentarnych,które wygra:-) Ja piszę o wyborach parlamentarnych !. Samorzadowe, istotne może bardziej od parlamentarnych są jednak wyborami bardziej personalnymi, więc nie do końca oddadzą poparcie dla partii politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Re: Jak wysoko PiS przerżnie wybory??? 16.10.10, 12:03 To zależy od sposobu ukrywania logo PiS Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Jak wysoko PiS przerżnie wybory??? 16.10.10, 12:51 Będą marsze z pochodniami i tym podobne głupoty w wykonaniu prezesa, tyle, ze już chyba sam będzie chodził bo go wszyscy opuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jak wysoko PiS przerżnie wybory??? 16.10.10, 12:54 Błaszczak zostanie z nim do końca !! Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: Jak wysoko PiS przerżnie wybory??? 16.10.10, 13:42 nikt nie powierzy mu uż nigdy nawet cienia władzy Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Jak wysoko PiS przerżnie wybory??? 16.10.10, 15:20 Nawet proszków na uspokojenie nie można mu powierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Sposób dla PiS 16.10.10, 12:59 Trzeba powtarzać o Pani Katarzynie Kolendzie-Zaleskiej, że zamiast powiedzieć "wolni Polacy" powiedziała "prawdziwi", bo taka fraza wisiała w Internecie. To straszne. W celu podniesienia wiarygodności PiS trzeba ten przykład zestawiać z oświadczeniami JK, na przykład z zawartym w cytacie niżej: - Czy jest Pan gotów założyć koalicję z Samoobroną? - Nie. My byliśmy głównym wrogiem Samoobrony do niedawna. Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie – SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie – Samoobrona i SLD. A na plakatach wyborczych kandydatów PiS będzie się pokazywać portrety JK z podpisem: Przyjrzyjcie się mi, bo patrzycie na Łukaszenkę! Ludzie zobaczą, przeczytają i będą głosować jak cholera! -- Straszną wypowiedź Pani Katarzyny Kolendy-Zaleskiej przypomnimy jeszcze nie raz. Pozdrowienia, bul. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Wystarczająco wysoko, żeby boleśnie upaść ;) 16.10.10, 15:30 i stłuc kupry i doopy... Odpowiedz Link Zgłoś