kataryna.kataryna 02.04.04, 22:15 Samoobrona tradycyjnie z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xsax Skarpeta cacy,niedojdzie się udało,ciemnota z SLD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 22:33 Ciemnota z Samoobrony ,towarzysz bełkot nosi jasne okulary, to go nobilituje. Winna banda dwojga, Al Capone najwyżej za podatki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Komisja Śledcza IP: *.b.dial.de.ignite.net 02.04.04, 22:43 To ma być Komisja Śledcza. Obrzydzenie bierze. Oni wstydu za grosz nie mają. Okłamują siebie i innych. Mają w dupie własną wiarygodność. "Według Błochowiak Rywin nie był niczyim posłańcem, sam był autorem korupcyjnej propozycji. Błochowiak dowodzi, że nie było żadnych związków między Rywinem i Kwiatkowskim. Nie widzi też ich między propozycją Rywina a pracami nad ustawą o rtv i dlatego w swoim raporcie w ogóle pomija wydarzenia 15 lipca związane z wpisaniem, a potem ze zdjęciem z porządku obrad rządu autopoprawki. Błochowiak twierdzi także, że nie istniał nieformalny zespół pracujący nad ustawą o rtv. Fakt, że Jakubowska konsultowała się w tej sprawie m.in. z Kwiatkowskim i Czarzastym, tłumaczy brakiem profesjonalnych kadr w Ministerstwie Kultury. Taką propozycję Błochowiak poparli wszyscy członkowie SLD w komisji (obok posłanki Jerzy Szteliga i Stanisław Rydzoń) oraz nowy członek komisji Jan Łączny (Samoobrona)." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Chyba na święta Boż. Narodz., z tym że nie napewno IP: 213.199.198.* 15.04.04, 23:44 Przy tym safandule Nałęczu ten kabaret będzie trwac do końca kadencji sejmu w 95r Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Na Święta raport komisji śledczej ds. Rywina 02.04.04, 22:40 "Błochowiak dowodzi, że nie było żadnych związków między Rywinem i Kwiatkowskim" Anita poszła na całość i zamiast przedstawić swoją wersję wypadków, postanowiła obalić tezy, których jeszcze nie ma formalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Na Święta raport komisji śledczej ds. Rywina 02.04.04, 22:41 goniacy.pielegniarz napisał: > "Błochowiak dowodzi, że nie było żadnych związków między Rywinem i Kwiatkowskim > " > > Anita poszła na całość i zamiast przedstawić swoją wersję wypadków, postanowiła > > obalić tezy, których jeszcze nie ma formalnie? Szteliga, Rydzoń i Anita chyba nie mają czego szukać u borówek :) Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: Na Święta raport komisji śledczej ds. Rywina 02.04.04, 22:50 ufffffffff! Kiedy wreszcie przestaniemy pisać posty na ten temat. Z tego co pamiętam, to piszemy na ten temat od ponad roku, i co? I nic! Jak qrwa grochem w ścianę. ps. myślisz, że raport albo wyrok będzie miał jakiekolwiek znacznie? ja myślę, że raczej nie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr dupajasiopierdzistasio 02.04.04, 22:46 Raportem Wielce Szanownej Komisjii Debeściaków Szanowny Pan Rywin, Szanowny Pan Czarzasty, Szanowny Pan Kwiatkowski, Szanowny Pan Wagner, Szanowny Pani Jakubowska, Szanowny Pan Miller będą sobie mogli dupy (różnej wielkości, małe i wielgie) podetrzeć! Raport komisji to uwieńczenie procesu bicia piany od ponad roku. Dupajasiopierdzistasio się stanie komukolwiek z czołowych aktorów sensacyjnego filmu gangstersko - sensacyjnemu pt. "Afera Rywina". Pragnę jednak docenić w tym całym procederze bicia piany na kilkanascie rąc rolę Pań Wc Kaczki Błochowiak oraz niespełmnionej miłości mojego życia mega-sex- bombie-qurfiki-w-oczach-i-w-dupalu-i-f-cipallu-Renacie Begger. Te Dwie Gwiazdy Polskiego Parlamentaryzmu zniosły tyle jaj dowcipu i emocji, że żadna kura, normalnie w kurniku nie jest się w stanie z nimi równać. kabareton trwa. Aktorzy i reżyserzy to kabaracierze, wyrok w kabaretowym sądzie też będzie kabaretowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Na Święta raport komisji śledczej ds. Rywina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 22:47 A najfajniejszy jest Andowski, który wcześniej chyba najzacieklej ze wszystkich bronił swoich kumpli z SLD, a po zmianie partii głosuje ręka w rękę z opozycją. Pocieszny typek. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Na Święta raport komisji śledczej ds. Rywina 02.04.04, 22:55 Gość portalu: franek napisał(a): > A najfajniejszy jest Andowski, który wcześniej chyba najzacieklej ze wszystkich > > bronił swoich kumpli z SLD, a po zmianie partii głosuje ręka w rękę z opozycją. > > Pocieszny typek. Lewandowski mnie najbardziej brzydzi, dobrze pamiętam jego wyczyny. Cudownie nawrócony. Nie wiem dlaczego Borowski wziął takiego BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
_lafirynda Andowski 02.04.04, 23:04 No ale ja nie rozumiem dlazcego mialby glosowac inaczej niz nowi koledzy partyjni? W koncu partia polityczna ma jakis program i cele i jak sie przefarbowal to trudno wymagac od faceta zeby ogladal sie stare smieci. No bez sensu gadacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg kłamstwo fizjonomii IP: *.b.dial.de.ignite.net 02.04.04, 23:05 Lewandowski ma niesłychaną gębę z kłamstwem wypisanym jakby na trwałe na twarzy. Nawet, jak prawdę powie (bo w kółko kłamać nikt chyba nie potrafi) to wygląda, jakby kręcił. Ma to w oczach, w ustawieniu ust i ramion i głosu. Są takie fizjonomie. Z tym sie nikt nie rodzi - tego się nabywa z biegiem czasu i trzeba wielu lat praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: kłamstwo fizjonomii 02.04.04, 23:08 Gość portalu: wartburg napisał(a): > Lewandowski ma niesłychaną gębę z kłamstwem wypisanym jakby na trwałe na > twarzy. > > Nawet, jak prawdę powie (bo w kółko kłamać nikt chyba nie potrafi) to wygląda, > jakby kręcił. Ma to w oczach, w ustawieniu ust i ramion i głosu. Są takie > fizjonomie. Z tym sie nikt nie rodzi - tego się nabywa z biegiem czasu i > trzeba wielu lat praktyki. Ale za to jaki ma dowcip. Jak ten, że komisja jest pod presją jaj. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz rywalizacja pomiędzy partiami 02.04.04, 23:12 kataryna.kataryna napisała: > Ale za to jaki ma dowcip. Jak ten, że komisja jest pod presją jaj. Żenada. To jest chyba rywalizacja pomiędzy partiami na lewicy. Dotychczasowy czempion, Miller Leszek, utracił dominującą pozycję i od razu się konkurencja rzuciła. serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,1989385.html Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: rywalizacja pomiędzy partiami 02.04.04, 23:16 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Ale za to jaki ma dowcip. Jak ten, że komisja jest pod presją jaj. Żenada. > > > To jest chyba rywalizacja pomiędzy partiami na lewicy. Dotychczasowy czempion, > Miller Leszek, utracił dominującą pozycję i od razu się konkurencja rzuciła. Posłanka SLD przestrzegła kolegów partyjnych, aby - będąc jedną nogą w jednej partii, a drugą w drugiej - uważali, co mają między nogami - Co mają, Pani Poseł? - Śmiech) Pośrodku. - Ale co? - Pani czepia się jednego zdania. To był żart. - Dobry? - Mówmy o programie SLD. Poważnie. Nie rozumiem. Czy pani poseł chciała powiedzieć, że całkiem poważnie program SLD nazywa się tak samo jak to co panowie mają między nogami? Nawet Borowski nie był tak krytyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
_lafirynda Re: kłamstwo fizjonomii 02.04.04, 23:14 No i dobrze ze ciebie nikt nie prosi Kataryna o opinie przed kamera. Bo kamera ze strachu by nawalila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg koszarowe dowcipy IP: *.b.dial.de.ignite.net 02.04.04, 23:19 kataryna.kataryna napisała: > > Ale za to jaki ma dowcip. Jak ten, że komisja jest pod presją jaj. Żenada. Ten dowcip to oni wszyscy mają wyćwiczony na pamięć. Dowcip koszarowo - salonowy (od salonowca). Tryskają nim przy każdej okazji. Od Millera po Jakubowską i Lewandowskiego. Po tym dowcipie jakby się rozpoznawali i utwierdzali, że są wśród swoich. Ta posłanka, juz nie pamiętam nazwiska - Matysiak, Matulak? - która parę dni temu docinała niezdecydowanemu Wojciechowskiemu w rozkroku, żeby jako mężczyzna uważał na to, co ma między nogami. "Bo my kobiety możemy sobie na to pozwolić, ale mężczyzna musi się mieć na baczności"... Była z siebie autentycznie dumna, że tak dowcipnie mu przygadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Na Święta raport komisji śledczej ds. Rywina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 23:09 kataryna.kataryna napisała: > Nie wiem dlaczego Borowski wziął takiego BMW. Zresztą nie tylko jego. Kiedy wczoraj w Gazecie przeczytałem, że osławiona Barbara Ciruk jest członkiem SDPL, myślałem, że to żart primaaprilisowy. Niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Na Święta raport komisji śledczej ds. Rywina 02.04.04, 23:10 Gość portalu: franek napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Nie wiem dlaczego Borowski wziął takiego BMW. > > Zresztą nie tylko jego. Kiedy wczoraj w Gazecie przeczytałem, że osławiona > Barbara Ciruk jest członkiem SDPL, myślałem, że to żart primaaprilisowy. > Niestety nie. A czytałam o Borowskim i wywiad z nim w Przekroju i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Tylko dlaczego się takimi wycieruchami otacza? Odpowiedz Link Zgłoś
userid brak słów.. 05.04.04, 10:50 żenada, kurestwo znowu górą, ale czego można było się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA Woman Re: brak słów.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 10:57 La curva la curvie łba nie urwie. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Po co powtarzać stare bzdury ? 05.04.04, 11:03 Samoobrona, jak każda partia, raz jest "z" SLD a raz przeciw. Np. w kwestii irackiej, albo planu Hausnera była i jest przeciw. Kiedy PiS i PO mówiły jednym głosem z SLD w poparciu dla irackiej awantury nikt jakoś ich nie uznawał za "etatowych" sojuszników SLD - i słusznie. Dlaczego dla Samoobrony stosować inne kryteria ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Na Święta raport komisji śledczej ds. Rywina IP: *.nll.se 05.04.04, 11:41 Raport Anitki powinien znalezc sie tam gdzie jest jego miejsce, czyli w kazdym wychodku. Poniewaz papier uzywany do takich drukow jest sztywny, nalezy preferowac wychodki nalezace do SLD i Samoobrony..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania jaja jak berety IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 15.04.04, 22:49 słyszałam kawał: - Czym różni się raport Komisji Śledczej od Wielkanocy? - W zasadzie niczym... i tu i tu będą jaja... Odpowiedz Link Zgłoś