Dodaj do ulubionych

Ku pamięci

19.10.10, 21:15
-Palikot przekroczył granicę, za którą już nie ma polityki, tylko trzeba tego faceta powiesić na najbliższej gałęzi. Wszyscy musimy do tego doprowadzić. Po czymś takim trzeba mu wybrać gałąź.

To jak wzywanie do samosądu. PiS tworzy wokół Palikota atmosferę linczu. W końcu znajdzie się jakiś wariat, który was posłucha.

- Dla Palikota nie ma miejsca w polityce.

wyborcza.pl/1,76842,8201783,To_tylko_zwieranie_szeregow.html?as=2&startsz=x
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Ku pamięci 19.10.10, 21:20
      "Ciebie zabić to jak splunąć - tak Pan powiedział do mnie kiedyś w windzie, wyjmując broń".
      • 4_oddech_kaczuchy Re: Ku pamięci 19.10.10, 21:23
        mietowe_loczki napisała:

> "Ciebie zabić to jak splunąć - tak Pan powiedział do mnie kiedyś w windzie, wymując broń".
        #
        powiedział Donald Tusk i puścił nagranie tej rozmowy
        • blind_as_a_bat Re: Ku pamięci 20.10.10, 06:57
          Tusk nie Ziobro.
      • wariant_b Re: Ku pamięci 19.10.10, 21:26
        mietowe_loczki napisała:
        > "Ciebie zabić to jak splunąć - tak Pan powiedział do mnie kiedyś w windzie,
        > wyjmując broń".

Bo ty pewnie nie rozróżniasz mówienia prawdy w oczy od języka nienawiści.
      • wylogowany.pielegniarz Re: Ku pamięci 19.10.10, 21:28
        mietowe_loczki napisała:

> "Ciebie zabić to jak splunąć - tak Pan powiedział do mnie kiedyś w windzie, wyj
        > mując broń".
        >

Jakoś niespecjalnie wierzę w tę donkową anegdotę:)
        • mietowe_loczki Re: Ku pamięci 19.10.10, 21:42
          Trzeba by zbadać, czy pacjent ma skłonności do konfabulacji :)
    • mr.sajgon Re: Ku pamięci 19.10.10, 21:24
      Profesor UW Krystyna Ostrowska w tekście zamieszczonym na stronie internetowej Instytutu Profilaktyki Społecznej i Resocjalizacji odnosi się do słów Palikota, który powiedział, że "największym wilkiem polskiej polityki jest Jarosław Kaczyński
      (...) Bronisław Komorowski pójdzie na polowanie na wilki. Zastrzelimy Jarosława Kaczyńskiego, wypatroszymy i skórę wystawimy na sprzedaż"

Pieknie sie komponuje zwlaszcza z tym

"Przyjdą wybory prezydenckie albo prezydent gdzieś poleci i to się wszystko zmieni."
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Ku pamięci 20.10.10, 06:52
        Dlaczego manipulujesz wypowiedzią Komorowskiego tak jak ten manipulant Kaczyński?
    • kolorolo Re: Ku pamięci 19.10.10, 21:30
      14 sierpnia 2010
      Nadzieja
      Przyjdzie taki dzień, że Jarosław będzie już rozmawiał z siłami ostateczności. Być może jeszcze w tym roku. I wówczas uznamy, że to był naprawdę dobry rok. Tego się trzymam, w to wierzę.
      Janusz Palikot (08:00)

palikot.blog.onet.pl/Nadzieja,2,ID412540850,n

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka