Dodaj do ulubionych

Chyba czas zacząć bronić prezesa

07.11.10, 23:31
Wygląda na to, że rozdziobują go Ziobry, Kurskie i inne wrony:)
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 07.11.10, 23:41
      www.awai.pl/files/urocza-klatka-dla-ptaka-drewno%5B1%5D.jpg
      • dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 07.11.10, 23:49
        Ten "pokoik" ma zbyt wiele twardych i kanciastych elementów:)
        • ave.duce Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 11:40
          Doda się w gratisie >

www.edell.pl/mediac/450_0/media/DIR_5901/49b.JPG
          • dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 11:48
            Mam nadzieję, że to nie dla mnie?:)))
            Witaj Avciu!
            • ave.duce Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 11:53
              Jeżeli chcesz przy Prezesie wiernie stać/leżeć > to i dla Ciebie, Dupeteczku, żebyś sobie krzywdy nie zrobił w tej klatce ;)
              • dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 11:56
                I Ty przeciwko mnie Brutusko jedna?
                Ja tylko takie wolnomyślne myśli sobie przemyśliwuję:)
                • ave.duce Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 14:40
                  Beztusko > jeżeli już, bardzo proszę!
                  Właśnie czytam i nadziwić się nie mogę ;)
                  • remez2 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 14:50
                    ave.duce napisała:

> Beztusko > jeżeli już, bardzo proszę!
                    Brutusico, brzmi jak lwico/tygrysico.
                    • ave.duce Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 16:31
                      Beztusico może być.
                      • dupetek Kończąc temat Burtuski 08.11.10, 18:04
                        Avciu, zdradziecko wbiłaś ostrze swego sztyletu w me plecy!! Teraz fikam do tyłu i z moich ust wydobywa się ostatnie tchnienie:)
                        • dupetek errata 08.11.10, 18:05
                          Brutuski oczywiście:(
                          • ave.duce Re: errata 08.11.10, 18:11
                            Siedzi Dupetek na cmentarzu,
                            trzyma nogi w kałamarzu.
                            Przyszedł duch, Dupetka buch!
                            Dupetek fik, a duch znikł ;)
                            • dupetek Podniosę się na chwilę 08.11.10, 18:42
                              Czy to epitafium dla mnie przygotowałaś Ofelio? Teraz fikam do pzycji horyzontalnej i milknę...
                              • ave.duce Re: Podniosę się na chwilę 08.11.10, 18:48
                                Mam iść do klasztoru? ;)
                                • dupetek Re: Podniosę się na chwilę 08.11.10, 21:03
                                  Eeee..tam zaraz do klasztoru, możesz jeszcze wielu facetów zbałamucić:)

Fikam ponownie do pozycji horyzontalnej=!
    • razara Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 07.11.10, 23:48
      dupetek napisał:

> Wygląda na to, że rozdziobują go Ziobry, Kurskie i inne wrony:)

Widocznie nie masz dzieci. ja moim życzę żeby rozdziobali go do krwi ostatniej. Wystarczy że ja musiałam się męczyć z tym psycholem.
      • dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 07.11.10, 23:58
        W lodówce Ci się zagnieździł?:)
        Również nie cierpię Kaczora i tego co wyprawiał, ale tak zwyczajnie zaczyna mi być go żal. Najbliżsi pretorianie już nie traktują go serio i grabią pod siebie:)
        • razara Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:07
          dupetek napisał:

> W lodówce Ci się zagnieździł?:)
          > Również nie cierpię Kaczora i tego co wyprawiał, ale tak zwyczajnie zaczyna mi
          > być go żal. Najbliżsi pretorianie już nie traktują go serio i grabią pod siebie
          > :)

Odejdzie na emeryturę, przestanie być posłem, przestaną pokazywac jego szczekaczkę w TVN24? wtedy przestanę sie martwić. Na razie pozostanę ostrożna łamane przez nieufna.

Dlatego wedłud mnie twój żart jesty głupi.
          • dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:10
            W moim odczuciu, to już niesamodzielnie funkcjonujący człowiek. Zaczynam mu współczuć.
            • razara Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:13
              dupetek napisał:

> W moim odczuciu, to już niesamodzielnie funkcjonujący człowiek. Zaczynam mu wsp
              > ółczuć.

to na niego głouj, skoro mu tak współczujesz. właśnie przez takich jak ty w drugiej turze o mały włos nie wygrałz Komorowskim. Jesteś alter ego Kluzik Rostkowskiej.
              • dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:25
                To niema nic wspólnego z wyborami politycznymi! Kiedyś czytałem o ostatnich dniach Hitlera i miałem podobne uczucie. Przegrany, chory człowiek! Sądzę, że nawet niechęć (nienawiść ?) ma swój kres. W przypadku Kaczora stado sępów potęguje dramaturgię końca.
                • remez2 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:30
                  dupetek napisał:

> To niema nic wspólnego z wyborami politycznymi! Kiedyś czytałem o ostatnich dni
                  > ach Hitlera i miałem podobne uczucie. Przegrany, chory człowiek! Sądzę, że nawe
                  > t niechęć (nienawiść ?) ma swój kres. W przypadku Kaczora stado sępów potęguje
                  > dramaturgię końca.
                  Ty taki Matek Teres jesteś?
                  • dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:32
                    Czasem mnie tak nachodzi:)
                    • blind_as_a_bat Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 07:29
                      Zaadoptuj Jarosława!
                      • dupetek Aż taki, to ja już nie jestem 08.11.10, 12:48
                        może trochę, ale taki to już nie!:)))
                • razara Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:32

dupetek napisał:

> To niema nic wspólnego z wyborami politycznymi! Kiedyś czytałem o ostatnich dni
                  > ach Hitlera i miałem podobne uczucie. Przegrany, chory człowiek! Sądzę, że nawe
                  > t niechęć (nienawiść ?) ma swój kres. W przypadku Kaczora stado sępów potęguje
                  > dramaturgię końca.

To jesli mogę cię prosić w imieu swoich i twoich potenjalnych dzieci, współczuj komuś innemu. Pociotkom hilterowców na ten przykład. Jest ich całe mnóstwo, wszystkich nie zdążysz swpim współczuciem przed śmiercią zaspokoić.

Kaczyński to nadal realne zagrożenie dla demokracji w Polsce więc powstrzymaj sie z takimi łupimi komentarzami. Przepraszam- ale mam tego powyżej uszu. Od rana do nocy w mediach, a jak chcę się od niego uwolnić i włączam komputer, to nie dość, ze wyskakuje, to jeszcze każą mu współczuć.
                  • dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:48
                    Właśnie wspólczucie jest swietnym sposobem (samoobroną) przed Kaczorem pod łóżkiem, czy w lodówce:) Świetnie się dystansuję i uwalniam się od zacietrzewienia. Taki ogląd bardziej zresztą poniża prezesa, bo patrzę na niego jak na przypadek kliniczny, ale już nic na to nie poradzę:))

Ps. Z tymi dzieciakami, to nie przesadzaj, bo wchodzisz w retorykę oszołomstwa:(
                    • razara Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:53
                      dupetek napisał:

> Właśnie wspólczucie jest swietnym sposobem (samoobroną) przed Kaczorem pod łóżk
                      > iem, czy w lodówce:) Świetnie się dystansuję i uwalniam się od zacietrzewienia.
                      > Taki ogląd bardziej zresztą poniża prezesa, bo patrzę na niego jak na przypade
                      > k kliniczny, ale już nic na to nie poradzę:))

Gratuluję dobrego samopoczucia
                      >
                      > Ps. Z tymi dzieciakami, to nie przesadzaj, bo wchodzisz w retorykę oszołomstwa:
                      > (

Jak wyżej.
                      • dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 01:02
                        Dziękuję

razara napisała:
                        >Gratuluję dobrego samopoczucia<
                • smutas13 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 06:25
                  dupetek napisał:

> W przypadku Kaczora stado sępów potęguje
                  > dramaturgię końca.
                  Sam wybrał i otoczył się tym stadem sępów.
                • wos9 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 11:44
                  dupetek napisał:

> To niema nic wspólnego z wyborami politycznymi! Kiedyś czytałem o ostatnich dniach Hitlera i miałem podobne uczucie. Przegrany, chory człowiek! Sądzę, że nawet niechęć (nienawiść ?) ma swój kres. W przypadku Kaczora stado sępów potęguje dramaturgię końca.

NIGDY by mi nie przyszło do głowy żałowanie Hitlera (podobnie jak Stalina), który wymordował miliony ludzi. W tym własnych obywateli.
                  • dupetek Jedziesz stereotypem! 08.11.10, 12:46
                    Hitler miał Parkinsona. Ja mam na myśli coś w rodzaju litości do człowieka, nie do twórcy zbrodniczego systemu!!!!! Nigdy nie twierdziłem, że powinien uniknąć kary!
                    Podobnie z Kaczorem:)
        • sclavus Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 14:42
          Nie szkodzi...
          Któregoś poranka, w końcu, nadepną na grabie ;)
          • scoutek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 14:45
            sclavus napisał:

> Nie szkodzi...
            > Któregoś poranka, w końcu, nadepną na grabie ;)

bywam Twoja fanką :)))))
            • sclavus Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 14:53
              A ja cię nieprzerwanie ufielbiam :)
              • scoutek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 14:58
                sclavus napisał:

> A ja cię nieprzerwanie ufielbiam :)

wzruszenie nie pozwala mi ścisnąć Cię za gardło;))))
                • sclavus Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 15:19
                  :)
                  Z wzruszenia - już mam ściśnięte.... :)
    • remez2 Najwyzszy czas, przed nim samym. ntx 07.11.10, 23:55

---------
      • dupetek To też! 08.11.10, 00:07
        Współczuję chorym ludziom, zwłaszcza wykorzystywanym przez cwaniaczków:(
        • smutas13 Re: To też! 08.11.10, 06:30
          dupetek napisał:

> Współczuję chorym ludziom, zwłaszcza wykorzystywanym przez cwaniaczków:(
          Trafił cwaniak na jeszcze większych cwaniaków.
          Mnie, nie jest go żal.
          • wos9 Mnie też nie. Bo on jest chory od dawna-na WŁADZĘ 08.11.10, 11:53
            Teraz już wie, że władzy nie odzyska, ale dalej usiłuje grać pierwsze skrzypce. Jeszcze jakiś czas będzie mu się udawało, ale skoro nie liczył się z tym, że bardzo często uczniowie przechodzą mistrza, to skończy tak, jak skończy.

smutas13 napisała:

> dupetek napisał:
            >
            > > Współczuję chorym ludziom, zwłaszcza wykorzystywanym przez cwaniaczków:(
            > Trafił cwaniak na jeszcze większych cwaniaków.
            > Mnie, nie jest go żal.
    • cookies9 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 08:53
      Alez prezes uwielbia gry wojenne:-) I swietnie broni się sam,zmienia przybocznych i do ataku.
      • wos9 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 11:56
        cookies9 napisała:

> Alez prezes uwielbia gry wojenne:-) I swietnie broni się sam,zmienia przyboczny
        > ch i do ataku.

Tylko nie chce widzieć, że w całej karierze udało mu się wygrać tylko 1-ne (słownie jedne) wybory. A i tak po dwóch latach stracił władzę na własne życzenie.
    • damakier1 Na nic Twoje dobre serce, Dupetku! 08.11.10, 10:14
      dupetek napisał:

> Wygląda na to, że rozdziobują go Ziobry, Kurskie i inne wrony:)

Litości we mnie nie ma żadnej, z lubością patrzę na prezesa rozdziobywanie. Mało tego - leży przede mną mała pokraczna laleczka, którą sadystycznie dorzynam, nakłuwam i rozmaćkuję. W oczkach wiercę ostrymi wykałaczkami, popsute ząbki wyrywam specjalnymi obcążkami, w brzuszku dziurki wycinam i paluchem wiercę.
      Jak piękny, jak piękny jest listopad!
      • dupetek Wow! 08.11.10, 11:25
        Damo czyżby woodo?:)
        To, że zaczynam odczuwać coś zbliżonego do litości w stosunku do prezesa nie znaczy, że godzę się na jego wizję Polski i metody rządzenia krajem!
        • wos9 Re: Wow! 08.11.10, 11:59
          dupetek napisał:

> Damo czyżby woodo?:)
          > To, że zaczynam odczuwać coś zbliżonego do litości w stosunku do prezesa nie znaczy, że godzę się na jego wizję Polski i metody rządzenia krajem!

Tego - jak sądzę - nikt ci nie zarzuca. Ale twoja litościwość jest - przynajmniej moim zdaniem - przesadna.
          • dupetek Re: Wow! 08.11.10, 12:09
            Dawno temu,jako smarkacz, bywało że wdawałem się w bójki, ale nigdy nie kopałem leżącego i przegranego starałem się podnieść! Jeszcze Kaczora nie bronię, ale widzę, że czas walki prezesa dobiega końca.
            • cookies9 Re: Wow! 08.11.10, 12:20
              '>czas walki prezesa dobiega końca. <

oby.oby:-) zalicza się liczenie 1.2....:-) do 10 trochę zostało:-)

• dupetek Dokładnie! 08.11.10, 12:31
                Sądzę, że powinniśmy zacząć odliczanie:)
            • damakier1 Re: Wow! 08.11.10, 14:54

dupetek napisał:

> Dawno temu,jako smarkacz, bywało że wdawałem się w bójki, ale nigdy nie kopałem
              > leżącego i przegranego starałem się podnieść! Jeszcze Kaczora nie bronię, ale
              > widzę, że czas walki prezesa dobiega końca.

Ja też w młodości swojej cud anielską dobrocią byłam przepełniona. Czy kto matkę, ojca zabił, czy niewinną dziecinę molestował, czy ciężarną staruszkę na pasach przejechał - pochylałam sie nad nim z zatroskaniem i zawsze jakiejś przyczyny zły jego czyn usprawiedliwiającej potrafiłam sie dopatrzeć. I trwałam tak w tej dobroci aż po dzisiejszą zgrzybiałą starość, do czasu, gdy wredny ten karakan w życiu publicznym zaistniał. Jak posłuchałam o tych wszystkich trzynastoletnich dziewczynkach, które stoją tam, gdzie ZOMO, jak popatrzyłam na obelżywy uśmieszek, przymrużone kaprawe oczka, jęzor zaciśnięte wargi obrzydliwie oblizujący - cós we mnie pękło i cała dobroć ze mnie uszła, jak powietrze z przekłutego balonika. Teraz nie masz, nie masz we mnie litości !
              • dupetek Tyś prawie błogosławiona między dziewczynami! 08.11.10, 17:48
                Spróbuj ten sam zabieg zastosować do Kaczora. Wiem, że jest to trudne, ale mnie się udało:) Teraz zupełnie inaczej patrzę na tego biedaka!

Pozdrawiam
                Dupetek

damakier1 napisała:
                > Ja też w młodości swojej cud anielską dobrocią byłam przepełniona. Czy kto matkę, ojca zabił, czy niewinną dziecinę molestował, czy ciężarną staruszkę na pasach przejechał - pochylałam sie nad nim z zatroskaniem i zawsze jakiejś przyczyny zły jego czyn usprawiedliwiającej potrafiłam sie dopatrzeć.<
                • damakier1 Re: Tyś prawie błogosławiona między dziewczynami! 08.11.10, 21:00
                  dupetek napisał:

> Spróbuj ten sam zabieg zastosować do Kaczora. Wiem, że jest to trudne, ale mnie
                  > się udało:) Teraz zupełnie inaczej patrzę na tego biedaka!

Nic z tego! Mnie Kaczyński kojarzy się z nienawiścią, jak Majakowskiemu Lenin z partią:
                  Mówimy Kaczyński, a myślimy nienawiść
                  mówimy nienawiść, a myślimy Kaczyński
    • sclavus A niechta.... 08.11.10, 14:44
      Niech dziobią aż rodziobią...
      A cóż do tej pory robiły innego, prócz dziobania?
      Na własnej piersi prezes hodował... - to i wyhodował!
    • 2.andrzej.d znowu popuściły ci zwieracze... 08.11.10, 14:46
      i kolejnego bąka puściłeś
      • dupetek Re: znowu popuściły ci zwieracze... 08.11.10, 18:00
        PiSdziacki piewca spokoju i dobrobytu musiał oczywiście swoją "gałązkę oliwną" dorzucić:(
        Jesteście żałosne, durne oszołomy:(((
    • zapijaczony_ryj Chyba przed soba, albo prochami 08.11.10, 18:03
      www.youtube.com/watch?v=IoptCA6jRag
    • behemot17-13 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 18:37
      dla mnie mogą go dziobać i kąsać. raz miałem współczucie dla Jarusia zaraz po katastrofie, drugi raz kiedy robił z siebie idiotę podczas kampanii. czekam z utęsknieniem na chwilę kiedy dostanie kopa w szorty i posmarka się ze śmiechu, jak Dyzma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka