dupetek 07.11.10, 23:31 Wygląda na to, że rozdziobują go Ziobry, Kurskie i inne wrony:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 07.11.10, 23:41 www.awai.pl/files/urocza-klatka-dla-ptaka-drewno%5B1%5D.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 07.11.10, 23:49 Ten "pokoik" ma zbyt wiele twardych i kanciastych elementów:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 11:40 Doda się w gratisie > www.edell.pl/mediac/450_0/media/DIR_5901/49b.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 11:48 Mam nadzieję, że to nie dla mnie?:))) Witaj Avciu! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 11:53 Jeżeli chcesz przy Prezesie wiernie stać/leżeć > to i dla Ciebie, Dupeteczku, żebyś sobie krzywdy nie zrobił w tej klatce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 11:56 I Ty przeciwko mnie Brutusko jedna? Ja tylko takie wolnomyślne myśli sobie przemyśliwuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 14:40 Beztusko > jeżeli już, bardzo proszę! Właśnie czytam i nadziwić się nie mogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 14:50 ave.duce napisała: > Beztusko > jeżeli już, bardzo proszę! Brutusico, brzmi jak lwico/tygrysico. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 16:31 Beztusico może być. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Kończąc temat Burtuski 08.11.10, 18:04 Avciu, zdradziecko wbiłaś ostrze swego sztyletu w me plecy!! Teraz fikam do tyłu i z moich ust wydobywa się ostatnie tchnienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: errata 08.11.10, 18:11 Siedzi Dupetek na cmentarzu, trzyma nogi w kałamarzu. Przyszedł duch, Dupetka buch! Dupetek fik, a duch znikł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Podniosę się na chwilę 08.11.10, 18:42 Czy to epitafium dla mnie przygotowałaś Ofelio? Teraz fikam do pzycji horyzontalnej i milknę... Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Podniosę się na chwilę 08.11.10, 21:03 Eeee..tam zaraz do klasztoru, możesz jeszcze wielu facetów zbałamucić:) Fikam ponownie do pozycji horyzontalnej=! Odpowiedz Link Zgłoś
razara Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 07.11.10, 23:48 dupetek napisał: > Wygląda na to, że rozdziobują go Ziobry, Kurskie i inne wrony:) Widocznie nie masz dzieci. ja moim życzę żeby rozdziobali go do krwi ostatniej. Wystarczy że ja musiałam się męczyć z tym psycholem. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 07.11.10, 23:58 W lodówce Ci się zagnieździł?:) Również nie cierpię Kaczora i tego co wyprawiał, ale tak zwyczajnie zaczyna mi być go żal. Najbliżsi pretorianie już nie traktują go serio i grabią pod siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
razara Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:07 dupetek napisał: > W lodówce Ci się zagnieździł?:) > Również nie cierpię Kaczora i tego co wyprawiał, ale tak zwyczajnie zaczyna mi > być go żal. Najbliżsi pretorianie już nie traktują go serio i grabią pod siebie > :) Odejdzie na emeryturę, przestanie być posłem, przestaną pokazywac jego szczekaczkę w TVN24? wtedy przestanę sie martwić. Na razie pozostanę ostrożna łamane przez nieufna. Dlatego wedłud mnie twój żart jesty głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:10 W moim odczuciu, to już niesamodzielnie funkcjonujący człowiek. Zaczynam mu współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
razara Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:13 dupetek napisał: > W moim odczuciu, to już niesamodzielnie funkcjonujący człowiek. Zaczynam mu wsp > ółczuć. to na niego głouj, skoro mu tak współczujesz. właśnie przez takich jak ty w drugiej turze o mały włos nie wygrałz Komorowskim. Jesteś alter ego Kluzik Rostkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:25 To niema nic wspólnego z wyborami politycznymi! Kiedyś czytałem o ostatnich dniach Hitlera i miałem podobne uczucie. Przegrany, chory człowiek! Sądzę, że nawet niechęć (nienawiść ?) ma swój kres. W przypadku Kaczora stado sępów potęguje dramaturgię końca. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:30 dupetek napisał: > To niema nic wspólnego z wyborami politycznymi! Kiedyś czytałem o ostatnich dni > ach Hitlera i miałem podobne uczucie. Przegrany, chory człowiek! Sądzę, że nawe > t niechęć (nienawiść ?) ma swój kres. W przypadku Kaczora stado sępów potęguje > dramaturgię końca. Ty taki Matek Teres jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:32 Czasem mnie tak nachodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
blind_as_a_bat Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 07:29 Zaadoptuj Jarosława! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Aż taki, to ja już nie jestem 08.11.10, 12:48 może trochę, ale taki to już nie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
razara Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:32 dupetek napisał: > To niema nic wspólnego z wyborami politycznymi! Kiedyś czytałem o ostatnich dni > ach Hitlera i miałem podobne uczucie. Przegrany, chory człowiek! Sądzę, że nawe > t niechęć (nienawiść ?) ma swój kres. W przypadku Kaczora stado sępów potęguje > dramaturgię końca. To jesli mogę cię prosić w imieu swoich i twoich potenjalnych dzieci, współczuj komuś innemu. Pociotkom hilterowców na ten przykład. Jest ich całe mnóstwo, wszystkich nie zdążysz swpim współczuciem przed śmiercią zaspokoić. Kaczyński to nadal realne zagrożenie dla demokracji w Polsce więc powstrzymaj sie z takimi łupimi komentarzami. Przepraszam- ale mam tego powyżej uszu. Od rana do nocy w mediach, a jak chcę się od niego uwolnić i włączam komputer, to nie dość, ze wyskakuje, to jeszcze każą mu współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:48 Właśnie wspólczucie jest swietnym sposobem (samoobroną) przed Kaczorem pod łóżkiem, czy w lodówce:) Świetnie się dystansuję i uwalniam się od zacietrzewienia. Taki ogląd bardziej zresztą poniża prezesa, bo patrzę na niego jak na przypadek kliniczny, ale już nic na to nie poradzę:)) Ps. Z tymi dzieciakami, to nie przesadzaj, bo wchodzisz w retorykę oszołomstwa:( Odpowiedz Link Zgłoś
razara Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 00:53 dupetek napisał: > Właśnie wspólczucie jest swietnym sposobem (samoobroną) przed Kaczorem pod łóżk > iem, czy w lodówce:) Świetnie się dystansuję i uwalniam się od zacietrzewienia. > Taki ogląd bardziej zresztą poniża prezesa, bo patrzę na niego jak na przypade > k kliniczny, ale już nic na to nie poradzę:)) Gratuluję dobrego samopoczucia > > Ps. Z tymi dzieciakami, to nie przesadzaj, bo wchodzisz w retorykę oszołomstwa: > ( Jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 01:02 Dziękuję razara napisała: >Gratuluję dobrego samopoczucia< Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 06:25 dupetek napisał: > W przypadku Kaczora stado sępów potęguje > dramaturgię końca. Sam wybrał i otoczył się tym stadem sępów. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 11:44 dupetek napisał: > To niema nic wspólnego z wyborami politycznymi! Kiedyś czytałem o ostatnich dniach Hitlera i miałem podobne uczucie. Przegrany, chory człowiek! Sądzę, że nawet niechęć (nienawiść ?) ma swój kres. W przypadku Kaczora stado sępów potęguje dramaturgię końca. NIGDY by mi nie przyszło do głowy żałowanie Hitlera (podobnie jak Stalina), który wymordował miliony ludzi. W tym własnych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Jedziesz stereotypem! 08.11.10, 12:46 Hitler miał Parkinsona. Ja mam na myśli coś w rodzaju litości do człowieka, nie do twórcy zbrodniczego systemu!!!!! Nigdy nie twierdziłem, że powinien uniknąć kary! Podobnie z Kaczorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 14:42 Nie szkodzi... Któregoś poranka, w końcu, nadepną na grabie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 14:45 sclavus napisał: > Nie szkodzi... > Któregoś poranka, w końcu, nadepną na grabie ;) bywam Twoja fanką :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 14:53 A ja cię nieprzerwanie ufielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 14:58 sclavus napisał: > A ja cię nieprzerwanie ufielbiam :) wzruszenie nie pozwala mi ścisnąć Cię za gardło;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 15:19 :) Z wzruszenia - już mam ściśnięte.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek To też! 08.11.10, 00:07 Współczuję chorym ludziom, zwłaszcza wykorzystywanym przez cwaniaczków:( Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: To też! 08.11.10, 06:30 dupetek napisał: > Współczuję chorym ludziom, zwłaszcza wykorzystywanym przez cwaniaczków:( Trafił cwaniak na jeszcze większych cwaniaków. Mnie, nie jest go żal. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Mnie też nie. Bo on jest chory od dawna-na WŁADZĘ 08.11.10, 11:53 Teraz już wie, że władzy nie odzyska, ale dalej usiłuje grać pierwsze skrzypce. Jeszcze jakiś czas będzie mu się udawało, ale skoro nie liczył się z tym, że bardzo często uczniowie przechodzą mistrza, to skończy tak, jak skończy. smutas13 napisała: > dupetek napisał: > > > Współczuję chorym ludziom, zwłaszcza wykorzystywanym przez cwaniaczków:( > Trafił cwaniak na jeszcze większych cwaniaków. > Mnie, nie jest go żal. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 08:53 Alez prezes uwielbia gry wojenne:-) I swietnie broni się sam,zmienia przybocznych i do ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 11:56 cookies9 napisała: > Alez prezes uwielbia gry wojenne:-) I swietnie broni się sam,zmienia przyboczny > ch i do ataku. Tylko nie chce widzieć, że w całej karierze udało mu się wygrać tylko 1-ne (słownie jedne) wybory. A i tak po dwóch latach stracił władzę na własne życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Na nic Twoje dobre serce, Dupetku! 08.11.10, 10:14 dupetek napisał: > Wygląda na to, że rozdziobują go Ziobry, Kurskie i inne wrony:) Litości we mnie nie ma żadnej, z lubością patrzę na prezesa rozdziobywanie. Mało tego - leży przede mną mała pokraczna laleczka, którą sadystycznie dorzynam, nakłuwam i rozmaćkuję. W oczkach wiercę ostrymi wykałaczkami, popsute ząbki wyrywam specjalnymi obcążkami, w brzuszku dziurki wycinam i paluchem wiercę. Jak piękny, jak piękny jest listopad! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Wow! 08.11.10, 11:25 Damo czyżby woodo?:) To, że zaczynam odczuwać coś zbliżonego do litości w stosunku do prezesa nie znaczy, że godzę się na jego wizję Polski i metody rządzenia krajem! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wow! 08.11.10, 11:59 dupetek napisał: > Damo czyżby woodo?:) > To, że zaczynam odczuwać coś zbliżonego do litości w stosunku do prezesa nie znaczy, że godzę się na jego wizję Polski i metody rządzenia krajem! Tego - jak sądzę - nikt ci nie zarzuca. Ale twoja litościwość jest - przynajmniej moim zdaniem - przesadna. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Wow! 08.11.10, 12:09 Dawno temu,jako smarkacz, bywało że wdawałem się w bójki, ale nigdy nie kopałem leżącego i przegranego starałem się podnieść! Jeszcze Kaczora nie bronię, ale widzę, że czas walki prezesa dobiega końca. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Wow! 08.11.10, 12:20 '>czas walki prezesa dobiega końca. < oby.oby:-) zalicza się liczenie 1.2....:-) do 10 trochę zostało:-) Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Wow! 08.11.10, 14:54 dupetek napisał: > Dawno temu,jako smarkacz, bywało że wdawałem się w bójki, ale nigdy nie kopałem > leżącego i przegranego starałem się podnieść! Jeszcze Kaczora nie bronię, ale > widzę, że czas walki prezesa dobiega końca. Ja też w młodości swojej cud anielską dobrocią byłam przepełniona. Czy kto matkę, ojca zabił, czy niewinną dziecinę molestował, czy ciężarną staruszkę na pasach przejechał - pochylałam sie nad nim z zatroskaniem i zawsze jakiejś przyczyny zły jego czyn usprawiedliwiającej potrafiłam sie dopatrzeć. I trwałam tak w tej dobroci aż po dzisiejszą zgrzybiałą starość, do czasu, gdy wredny ten karakan w życiu publicznym zaistniał. Jak posłuchałam o tych wszystkich trzynastoletnich dziewczynkach, które stoją tam, gdzie ZOMO, jak popatrzyłam na obelżywy uśmieszek, przymrużone kaprawe oczka, jęzor zaciśnięte wargi obrzydliwie oblizujący - cós we mnie pękło i cała dobroć ze mnie uszła, jak powietrze z przekłutego balonika. Teraz nie masz, nie masz we mnie litości ! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Tyś prawie błogosławiona między dziewczynami! 08.11.10, 17:48 Spróbuj ten sam zabieg zastosować do Kaczora. Wiem, że jest to trudne, ale mnie się udało:) Teraz zupełnie inaczej patrzę na tego biedaka! Pozdrawiam Dupetek damakier1 napisała: > Ja też w młodości swojej cud anielską dobrocią byłam przepełniona. Czy kto matkę, ojca zabił, czy niewinną dziecinę molestował, czy ciężarną staruszkę na pasach przejechał - pochylałam sie nad nim z zatroskaniem i zawsze jakiejś przyczyny zły jego czyn usprawiedliwiającej potrafiłam sie dopatrzeć.< Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Tyś prawie błogosławiona między dziewczynami! 08.11.10, 21:00 dupetek napisał: > Spróbuj ten sam zabieg zastosować do Kaczora. Wiem, że jest to trudne, ale mnie > się udało:) Teraz zupełnie inaczej patrzę na tego biedaka! Nic z tego! Mnie Kaczyński kojarzy się z nienawiścią, jak Majakowskiemu Lenin z partią: Mówimy Kaczyński, a myślimy nienawiść mówimy nienawiść, a myślimy Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus A niechta.... 08.11.10, 14:44 Niech dziobią aż rodziobią... A cóż do tej pory robiły innego, prócz dziobania? Na własnej piersi prezes hodował... - to i wyhodował! Odpowiedz Link Zgłoś
2.andrzej.d znowu popuściły ci zwieracze... 08.11.10, 14:46 i kolejnego bąka puściłeś Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: znowu popuściły ci zwieracze... 08.11.10, 18:00 PiSdziacki piewca spokoju i dobrobytu musiał oczywiście swoją "gałązkę oliwną" dorzucić:( Jesteście żałosne, durne oszołomy:((( Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Chyba przed soba, albo prochami 08.11.10, 18:03 www.youtube.com/watch?v=IoptCA6jRag Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Chyba czas zacząć bronić prezesa 08.11.10, 18:37 dla mnie mogą go dziobać i kąsać. raz miałem współczucie dla Jarusia zaraz po katastrofie, drugi raz kiedy robił z siebie idiotę podczas kampanii. czekam z utęsknieniem na chwilę kiedy dostanie kopa w szorty i posmarka się ze śmiechu, jak Dyzma. Odpowiedz Link Zgłoś