Dodaj do ulubionych

Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w wyb...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 01:11
I po co komu ta kwoka na stanowisku prezydenta... to bylaby tylko chanba dla
kraju... zreszta podobnie jak i z obecnym prezydentem - smeridzacym leniwym
grubasem, co siedzi glownie w solarium i podtrzymuje komunistyczne wladze
towarzystwa z PZPR.

Jolcia, Alus, Gertych czy Lepper - to takie same zlo..... niech spada na
drzewo.... moze sznurki przywiozac za was wlasciwie???
Obserwuj wątek
    • Gość: J23 4% poparcia i tworzymy rząd ! IP: *.telkab.pl 16.04.04, 01:17
      Głupota, czy bezczelność? Że też wstydu nie mają!
      • Gość: J-23 Re: 4% poparcia i tworzymy rząd ! IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.04, 02:00
        Gość portalu: J23 napisał(a):

> Głupota, czy bezczelność? Że też wstydu nie mają!
        Ze oni wstydu nie maja, to wiadomo, ale,ze i ty tez nie??? Tyle razy cie
        prosilem, nie podszyw<yj sie pod mnie.Ja pierwszy ten nick wymyslilem na forum
        pierwszy tak pisalem. No i ten nick z Niemiec ma duzo wiekszy sens. Ale co z
        tego. Ty nie umiesz nic wymislic i sie podszywasz. Szkoda!
        • gandalv Ale trzeba mieć tupet żeby po kilku latach "takieg 16.04.04, 09:19
          o" rządzenia pchać się na prezydenta - mówię o Oleksym.
          Pozdrawiam
          Gandalv
          www.twojamagia.republika.pl
          • Gość: Winicjusz Oleksy ?Sekratarz z Bialej Podlaskiej? Prezydentem IP: *.ipt.aol.com 16.04.04, 09:37
            Oleksiuk ! Prezydentem ! Brawo !Glosujcie na niego Polacy.
            • slon2002 [...] 16.04.04, 11:29
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: darekw Admin, działaj! Hamstwo wylewa sie na forum IP: 213.227.80.* 16.04.04, 13:22
                Socjologowie mowia o efekcie kabiny klozetowej, gdzie w ciepelku i intymnosci
                latwo wypisuje sie obscena, nie jest to jednak wytlumaczenie dla bezczynnoci
                moderatora tego watku - obrazaja bezkarnie kobiete. Dzialania!
                • Gość: Bleblek Re: Admin, pałki w dłoń, na obywatela! IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 16.04.04, 15:25
                  darekw napisał(a): "Socjologowie mowią o efekcie kabiny klozetowej, gdzie w
                  ciepełku i intymności łatwo wypisuje się obscena, nie jest to jednak
                  wytłumaczenie dla bezczynności moderatora tego watku - obrażają bezkarnie
                  kobietę. Działania!"
                  Zgoda wolność jest tylko w klozecie. "Obywatelu, sprawdź, czy nie wysłałeś
                  diamentu". To, co nazywasz moeratorem, kiedyś nazywano cenzorem. Zlokalizować!
                  Wysłać oddziały ZOMO i spałować komputery.
                  Na ścianach klozetów można zobaczyć różne napisy - niektóre, niezależnie od
                  panującego tam smrodu, mówią prawdę.
                  • Gość: Rosso Ach, jaka szkoda! Nareszcie byłby ktoś odpowiedni IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.04, 17:12
                    A tak całkiem poważnie - popieram propozycję Urbana: ZLIKWIDOWAC tę ciepłą
                    posadkę i cały ten jego gigantyczny fraucymer. Nikt nie potrzebuje w Polsce
                    prezydenta!
            • Gość: JAK TO ? Re: Oleksy ?Sekratarz z Bialej Podlaskiej? Prezyd IP: *.sympatico.ca 16.04.04, 14:33
              KUKLINSKI TO SZPIEG, A OLEKSY NIE SZPEG , BO SZPION SOWIECKI ETA TO!!!
              sld= KGB
      • Gość: JAK BEDA Re: 4% poparcia i tworzymy rząd ! IP: *.sympatico.ca 16.04.04, 14:39
        JAK BEDA MIeLI - 100% POPARCIA, TO POWIEDZA ZE SA PO PRZECIWNEJ STRONIE
        SOWIECKIEJ TRYBUNY,

jOLA K. NA PREZESKIE PRL-BIS, KWACH TO MAGISTRA, LEPPER DO PIERDLA,
      • Gość: pkin Re: 4% poparcia i tworzymy rząd , i dobrze! IP: *.acn.waw.pl 16.04.04, 16:33
        Nie znoszę SLD i mierzi mnie jak widuję tych panów w telewizji, mierziło mnie
        też jak mieli 40% poparcia, ale tak samo mierżą mnie nowe rządy sondarzowe.
        Przecież dewcydują wybory, a nie sondarze, nawet te najlepiej przeprowadzone i
        najwierniej oddające społeczne postawy i poglądy. Nawet takiego rządu jak
        eseldowski nie można i nie powinno się odwoływać tylko ze względu na sondarze.
        Polacy jak na nich głosowali, wiedzieli chyba, że kadencja sejmu trwa
        konstytucyjnie dwa lata. Teraz wszyscy się ocknęli i żądają nowych wyborów,
        żeby dostosować skład sejmu do zmian społecznych. Jakby tak myśleć trzeba by
        wybierać posłów co parę miesięcy (przy naszych zmiennych poglądach to drogo by
        to wszystko kosztowało). Nie dla ustroju sondażowego!
        • Gość: pkin Re: 4% poparcia i tworzymy rząd , i dobrze! IP: *.acn.waw.pl 16.04.04, 16:35
          ze dwa razy z rozpędu napisałem sondaż przez "rz", bardzo przepraszam i
          uprzedzam krytykę

;-)
    • Gość: Andrzej Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.04.04, 01:39
      Mowilo sie, gowno chlopu nie zegarek. Ale co takiej krowie powiedzic?
    • Gość: polonus Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 02:13
      Ta stara lafirynda ma juz klimakterium i ciagle sie poci i czuc ten pot
      od niej na odleglosc. A poza tym ten jej tlusty Icek bedzie wziety za dupe za
      Irak tylko skonczy mu sie kadencja wiec niech ona zajmie sie szukaniem juz
      adwokata dla niego.
      • Gość: mosze Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 02:17
        Us, Ta Jolke wezmie sie zapewne za biznes - zostanie burdelmame. Wszak to tradycja rodzinna.
        • Gość: gosc Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.hrl.com 16.04.04, 02:29
          ale juz piekne stanowiska rozdzielone, byly oskarzony o szpiegostwo bedzie marszlkiem a pozniej prezydentem, to pieknie, Polska dalej bedzie dojna krowa
          komunistycznych pacholkow, nie ma w tym kraju uczciwych?, to slowo juz nie istnieje
          • Gość: obserwator2 Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 10:06
            Gość portalu: gosc napisał(a):
            >..., byly oskarzony o szpiegostwo bedzie mars
            > zlkiem a pozniej prezydentem, to pieknie...

Twoja logika jest przerażająca. Zamiast się martwić, że Milczanowski z Wałęsą
            pozostają bezkarni za ZMYŚLONĄ intrygę o charakterze zamachu stanu, to ty się
            dziwisz, że niewinnie oskarżony pozostał przy pełni praw obywatelskich. Co za
            kretyn z ciebie! Co za kretyn!!!!!!!!!!!
            • Gość: sam Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 11:22
              > Twoja logika jest przerażająca. Zamiast się martwić, że Milczanowski z Wałęsą
              > pozostają bezkarni za ZMYŚLONĄ intrygę o charakterze zamachu stanu, to ty się
              > dziwisz, że niewinnie oskarżony pozostał przy pełni praw obywatelskich. Co za
              > kretyn z ciebie! Co za kretyn!!!!!!!!!!!

To nie byla zmyslona intryga, to tacy jak ty, ukrecili leb calej sprawie. W normalnym kraju Oleksy powinien wisiec za zdrade stanu.
    • Gość: jurek K Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.C246.tor.velocet.net 16.04.04, 02:27
      >....zreszta podobnie jak i z obecnym prezydentem - smeridzacym leniwym
      > grubasem, co siedzi glownie w solarium i podtrzymuje komunistyczne wladze
      > towarzystwa z PZPR ...

Przepraaaaaaaszam .... , a kto tego " .... smierdzacego leniwego grubasa ..."
      dwa razy do wladzy wybral ???
    • Gość: zuczek odejdz juzb na emeryture po stara lewico IP: *.dc.dc.cox.net 16.04.04, 02:30
      PL potrzebuje nowej, nieskazonej lewicy. Moga nia byc Zieloni.
      • Gość: abc Re: odejdz juz na emeryture po stara lewico IP: *.uio.no 16.04.04, 09:15
        Tez tak mysle.
        Poczytajcie forum o Bugaju:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=11473958Pozdrawiam

PS. Zawsze uwazalem, ze pomysl, zeby J.Kwasniewska kandydowala na prezydenta
        byl bardzo, bardzo chory. Nie podoba mi sie jednak, ze uczestnicy FORUM tak jej
        ublizaja. Role Pierwszej Damy grala calkiem OK.
        • Gość: @#$% Re: odejdz juz na emeryture po stara lewico IP: *.angelologia.katowice.pl 16.04.04, 12:59
          > Role Pierwszej Damy grala calkiem OK.

To jest relikt dawnej monarchistycznej przeszłości. Kupa śmiechu, żeby mówić o
          "Pierwszych damach" wybieranych raz na 5 lat z możliwością jednokrotnej
          recydywy. Jak mamy demokrację, to jest śmieszne tęsknić za dobrym królem i
          piękną królową.

Prezydent w Polsce w zasadzie służy jako notariusz do podpisywania ustaw,
          niekiedy jakąś zawetuje i to wszystko. A oprócz tego żyje sobie po bizantyjsku
          na koszt podatników.
          • Gość: zuczek Re: odejdz juz na emeryture po stara lewico IP: *.dc.dc.cox.net 16.04.04, 14:21
            Zgadzam sie. Prezydentow w PL nalezy zapedzic do prawdziwej roboty. Ich
            funkcja jest zbyteczna i mozna ja skasowac.
            • Gość: abc zeby cialem sie stalo!!! IP: 80.111.118.* 16.04.04, 21:59
    • Gość: rodak NIEPOCZTALNE zapędy Joli IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 16.04.04, 02:49
      Niech się zapala do budowy żydowskiej etyki (o ile ma odrobine pojecia) i
      uwolnienia swoich rodaków od zmory pasożytnictwa. Za ingerencję w nasze sprawy
      diękujemi. Nigdy wiecej niepoczytalnych zapędów.
    • Gość: bosman Re: Wystarczy już 10 lat nijakiej prezydentury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.04, 08:33
      jej męża, co przez te lata zrobił dla Polski ?.
    • Gość: Jina Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 09:47
      Ja myślę, że to kolejna gra polityczna. Czy w tym kraju jest ktoś kto naprawdę
      chciałby coś dobrego zrobić dla Polski? Co to za układanki, tu na marszałka a
      potem hyc na prezydenta. Ludzie nie dajmy sobie robić wody z mózgu, wybierzmy w
      końcu kogoś mądrego, komu się dobrze przyjżymy, kto będzie miał naprawdę w
      naszym mniemaniu możliwy do zrealizowania plan. Błagam tylko nie oszołomów,
      głupców i karierowiczów.
    • Gość: qwe Oleksy na prezydenta IP: *.wp-sa.pl 16.04.04, 10:10
      a na stronie Oleksego inc nie ma o tym ze ma byc prezydentem (
      skocz.pl/bmg )
    • Gość: lola Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 10:28
      Nie glosowac na nierobow i oszustow z SLD!!
    • Gość: tedi Prezydentura IP: *.bphpbk.pl 16.04.04, 10:32
      Jolanta Kwśniewska-wniesie na urząd zapach wysokich i koronowanych sfer świata.
      Józef Oleksy-wniesie na urząd zdecydowanie i stanowczość jaką codziennie
      prezentuje.
      Doprawdy, trudno się będzie na którąś z tych kandydatur zdecydować. Obie są
      prześwietne. Może warto dodać trzecią:
      Sobotko- wniesie na urząd prezydenta, zapach Huty Warszawa.
      A teraz na poważnie, jak długo można tak bezkarnie igrać z narodem? LSD i parę
      jeszcze innych partii nie odróżniają najwyraźniej powagi od śmieszności,
      uczciwości od złodziejstwa, mądrości od głupoty.
      Mam gorącą prośbę do gazet, portali internetowych nie wypisujcie tych
      wszystkich durnych wypowiedzi "polityków" bo duża część z nich nadaje się na
      intymną rozmowę pacjenta z psychiatrą, a upublicznianie ich ubliża adresatom
      tych wypowiedzi. Ubliżają wszystkim odbiorcom tym uczonym i tym nieuczonym,
      tym zamożnym i tym biednym. Miłe pozostają jedynie złodziejom, cwaniakom i
      nygusom, bo w zanarchizowanym kraju łatwiej się takim żyje.
      Poza tym wstyd, że żyjemy w kraju w którym byle idiota dostaje się na wysoki
      urząd państwowy, i pitoli stosownie do swojego wykształcenia, umiejętności i
      życiowego doświadczenia. Zapewne sami jesteśmy sobie winni, ale przecież jest
      granica, której przekraczać się nie powinno.
    • Gość: ja Barbie boi się wysiłku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 10:38
      Poparcie motłochu spadło to sie teraz boi wysilić i zrobić cokolwiek w ew.
      kampanii wyborczej.
      Myślała że samo przyjdzie :)
      Tak samo jak z wyborem "magistra"
      Barany chcieli meszkania to mają.
      • Gość: jaka barbie Re: Barbie boi się wysiłku IP: *.sympatico.ca 16.04.04, 14:44
        statra sowiecka puta
    • Gość: feliX to idzie młodość! IP: 62.233.246.* 16.04.04, 10:45
      "Do pierwszego szeregu przechodzi partyjna młodzież, np. minister rolnictwa
      Wojciech Olejniczak"... oraz oczywiście miss Anita Błochowiak, a jakże. To
      dopiero będzie zmiana jakościowa :-/
      • Gość: IDA BEKARTY Re: to idzie młodość! IP: *.sympatico.ca 16.04.04, 14:31
        LUMPENPROLETARICKIE, IZIE JOLA K. NA PREZESKIE PRL-BIS, KWACH ROBI MGR (MOGIEM
        GOOOWNO ROBIC)
    • Gość: Harry Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.telia.com 16.04.04, 10:50
      Najglupsza i najbardziej kompromitujaca kandydatura na prezydenta Polski jest
      Jolanta Kwasnieska.Jolanta mooze kandydowac, ale kto na nia bedzie glosowac?
      Polska to nie jest krajem lalek kukielkowych. Polska potrzebuje madrego i
      uczciwego prezydenta, a nie "Aleksandra Klamliwego".Jolanta Kwasnieska jest juz
      prezydentka kapitalistycznej wlasnosci ROYAL WILANOW- gdzie najtanszy dom
      sprzedaje Jola za 150000 dolarow.Tak to doktorek Uniwersytetu Hebrajskiego i
      KOSZMARNA DOROBILI SIE FORTUNY. FUJ FUJ FUJ
      • Gość: Rosomak Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: 157.25.139.* 16.04.04, 13:45
        Ja będę głosował i parędziesiąt innych moich znajomych. Jestem przekonany że
        pobiłaby wszystkich na łeb. Jak ja o skrajnych poglądach jak również wrodzonej
        nienawiści do łajdactwa na nią zagłosuję to co dopiero inni umiarkowani. Ona
        jest ok. a za czyny partii męża oraz męża nie powinna odpowiadać. Nie tylko
        wystartuje z własnej inicjatywy, nie zaś partii. Może w tym kraju trzeba
        gospodyni, nie gospodarza?
    • Gość: JA Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.swipnet.se 16.04.04, 10:53
      WYSTARCZY ZE JEJ PUPIL SPRZEDAL
      POLSKE AMERYKANOM, I WYSLAL
      LUDZI NA WOJNE. HANBA...WSTYD..
      • Gość: Jolka Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: 157.25.139.* 16.04.04, 13:37
        A czy ja Ci dziadka wypominam
    • Gość: xxx Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.range81-152.btcentralplus.com 16.04.04, 10:59
      Gość portalu: Kwachom mowimy BYE napisał(a):

> I po co komu ta kwoka na stanowisku prezydenta... to bylaby tylko chanba dla

Chyba hanba debilu
    • Gość: jasio Jaka szkoda !! IP: *.ipt.aol.com 16.04.04, 11:11
      Odwagi Pani Joleńko ! Zamknąć oczy i siup !
    • Gość: ja ja Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 11:22
      JOLA wybiera sie do Iraku jako sanitariuszka [czyt.posrednik
      przetargowy 'nieruch] ma w tym polu doswiadczenie.
    • Gość: Piotr jan Jolanta Kwaśniewska IP: 212.180.158.* 16.04.04, 12:11
      Miałem przyjemność poznać panią prezydentową.
      Bardzo miła i elokwentna kobieta, ale nie widzę jej w roli Prezydenta RP.
      Jest świetna jako prezes fundacji, stowarzyszenia, ale do stanowiska Głowy Państwa
      potrzeba osoby silnej, hardej, przebiegłej by móc naszych polityków złapać za
      mordę. Pani Kwaśniewska jest po prostu zbyt miła i grzeczna.
      • Gość: gość Re: Jolanta Kwaśniewska IP: *.acn.pl 16.04.04, 16:10
        to chyba ją widziałeś ale na obrazku - zresztą jest taki w sejmie.. Jola
        Królowa Polski..

Natomiast o jej elokwencji to już wystarczająco dużo wiemy..

Kiedyś w radiu powiedziała że nawet jakiś książe interesował się strasznie jej
        córeczką .... byłby prawdziwy królewski ród..
        a tak Jola jest nadal tylko kurą domową... a jej córeczka jeździ sama tramwajem
        (tak Jola powiedziała w TV).. zosia samosia. W sam raz na prezydenta.
    • Gość: Kajot Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.nik.gov.pl / 212.160.156.* 16.04.04, 12:19
      Sądząc po tojej znajomości ortografii i stylu - na fotelu Prezydenta na pewno
      wolałbyś Leppera albo Giertycha.
    • Gość: Rosomak Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: 157.25.139.* 16.04.04, 13:33
      Jolu nie daj się! Będziemy głosować na Ciebie, bo i tak wiemy że Prezydent nic
      nie może poza paroma sprawami zrobić. A trzeba nam osoby Reprezentatywnej za
      granicą.
      Nie bój żaby, Ja pokrewieństwa Ci nie wypomnę. Pozdrowienia i Całuski
    • Gość: ki Dzielą stołki jakby Polska była ich własnością. IP: *.adlex.com 16.04.04, 13:37
      Bezczelne bolszewickie typki.
      • Gość: teral Re: Dzielą stołki jakby Polska była ich własności IP: *.czestochowa.cn.net.pl 16.04.04, 14:09
        KI - uważasz pewnie,że lepsze byłyby katolickie to się mylisz
      • Gość: DZIELA STOLKI Re: Dzielą stołki jakby Polska była ich własności IP: *.sympatico.ca 16.04.04, 14:36
        ALE MAJA JUZ PETLE NA GARDLACH - WYSTARZY WYKOPAC STOLEK SPOD DOOOPY
        I KOMUNA WISI AZ IM CZLONKI STAJOM.
    • zbychooo Re: Najpierw wykończyła Lisa a teraz........ 16.04.04, 14:19
      .......zabrała swoją torebkę i już nie chce bawić się w politykę...... ech!
      kobieta zmienną jest..... ;-)
      • Gość: klimaks Re: Najpierw wykończyła Lisa a teraz........ IP: *.sympatico.ca 16.04.04, 14:43
        tera ma klimaksa i nie moze byc za prezeskie prl-bisa,
        wpierw musi jechac na kuracje hormonalna bo nago wyglada jak w zmietej sukience,

poki co - jola na burdel-mame w korei
    • Gość: Bleblek Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 16.04.04, 15:30
      Nie mogę tego odżałować, nie będę mógł spać po nocach. A może wobec tego Maryla
      Rodowicz. Wiem, że to nie to samo, ale jednak...
      • Gość: Matylda Re: Jolanta Kwaśniewska traci zapał do startu w w IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.04, 16:50
        Gość portalu: Bleblek napisał(a):

> Nie mogę tego odżałować, nie będę mógł spać po nocach. A może wobec tego
        Maryla
        >
        > Rodowicz. Wiem, że to nie to samo, ale jednak...

Ale tylko i wyłącznie gdy stworzy duet prezydencki z Jerzym Połomskim!
        A wtedy już tylko "Cała sala (sejmowa i senacka) śpiewa z nami, tańcząc walca,
        walczyka parami...
        A tak na poważnie: 3 x NIE dla Imperializmu Kwaśniewskich!!!
        Czyżby zapędy made in Russia nadal nie chciały wywietrzeć z państwowych głów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka