Dodaj do ulubionych

Tatuś do Peru, synuś do Chin.

24.12.10, 19:52
A ty podatniku płać i uwielbiaj jak ci Michnik z Lisem każą.
Obserwuj wątek
    • volupte01 Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 19:59
      A braciszek na Wawel przez Smoleńsk. A ty podatniku płać bo musisz.;-)
      • lew-35 Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 20:24
        ..a co mieli lecieć razem ????
        • joannabarska Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 20:29
          Inicjatorze wątku - mozesz byc premierem. Ja Ci nie bronie.
          • volupte01 Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 20:59
            Ale Asiu, chyba byś nie chciała miec premiera o takim typie pomyślunku? ;-)
            • porannakawa01 Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 21:03
              volupte01 napisał:

> Ale Asiu, chyba byś nie chciała miec premiera o takim typie pomyślunku? ;-)

Przychodzą i odchodzą.
              Popatrz na Kaczyńskich - każdy jak widać może!
              Potem kaczyński klops. Ale co pobyli to ich! A nasza troska i zmartwienie.
              Dobra natura eliminuje takie wynaturzenia.
              • volupte01 Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 21:09
                Ten typ pietnaście lat pracował na sukces. mam nadzieje że nastepny podobny i w sto lat się nie dopracuje.
      • infomozg Volupte, skoro lubisz płacić za wycieczki tuskątek 24.12.10, 21:11
        to płać też za mnie. A ja zapłacę za ten Wawel i Smoleńsk. Taniej mi wyjdzie.
        • volupte01 Re: Volupte, skoro lubisz płacić za wycieczki tus 24.12.10, 21:24
          Kiepski z ciebie biznesmen , albo liczyc nie umiesz. Sam Wawel jakies 4 banki kosztował , a samolot i te wszystkie przewozy , kondukty i pogrzeby ....lepej nie mówić.
          • infomozg Re: Volupte, skoro lubisz płacić za wycieczki tus 24.12.10, 21:39
            Nie gadaj tylko płać za podróże słońca narodu generalissimusa Tuska, skoro tak go uwielbiasz. A o moje wydatki się nie martw.
            • volupte01 Re: Volupte, skoro lubisz płacić za wycieczki tus 24.12.10, 21:40
              Zawiść nie pozwala ci logicznie mysleć:-)
              • infomozg Re: Volupte, skoro lubisz płacić za wycieczki tus 24.12.10, 21:52
                Ty lepiej powiedz, że tak się wijesz, bo życzysz boskiej rodzinie słońca narodu Tuska jak najlepiej, pod warunkiem, że nie sam za to płacisz.
                • volupte01 Re: Volupte, skoro lubisz płacić za wycieczki tus 24.12.10, 21:59
                  Nie umiesz czytać? pisałem ze płacę.
                  • infomozg Re: Volupte, skoro lubisz płacić za wycieczki tus 24.12.10, 22:00
                    Ty nie umiesz. "Nie sam za to płacisz" - tak napisałem.
                    • volupte01 Re: Volupte, skoro lubisz płacić za wycieczki tus 24.12.10, 22:09
                      Nie pasuje ci , to zmień sobie , albo płać .
        • klara551 Re: Volupte, skoro lubisz płacić za wycieczki tus 26.12.10, 10:51
          Dolicz do rachunku wyjazdy nad morze po kilka razy w tygodniu,zapłać za pobyt progenitury w pałacu prezydenckim,za podgrzewany chodnik,a wyjdziesz na tym rozrachunku jak Zabłocki na mydle.I pamiętaj,że nawet w Peru nie chcieli wizyty poprzedników /premiera i prezydenta/. Jedna wizyta państwowa jest tańsza niż cotygodniowe przeloty na Hel i z powrotem i karetka pogotowia stojąca pod bramą ośrodka itd,itd.
          • volupte01 Re: Volupte, skoro lubisz płacić za wycieczki tus 26.12.10, 11:52
            A gdzie ja napisałem ze lubię? Płace bo muszę. Wyjazd Tuska do Pery nie był zadna wycieczka , tylko zwykłą wizyta państwowa jakich wiele. A wyjazd do Chin przedstawicieli PKP wraz z osobami towarzyszacymi w tym trzech dziennikarzy , jest wizyta biznesowa , a czy konieczna to nie wiem.
          • volupte01 Re: Volupte, skoro lubisz płacić za wycieczki tus 26.12.10, 11:54
            Natomiast loty mamrotka na Hel to sa granty władzy.Sami sobie go wybralismy.Tak było ,jest i będzie. Bronek tez będzie tam latał , jak przyjdzie lato:-)
    • kaczy_mozdzek Jak byś głupku do czegoś doszedł,też byś dzieciaki 24.12.10, 21:25
      mógł jakoś ustawić w życiu i zrobił byś to w o wiele bardziej chamski sposób.

Ale żeś kiep i prostak, to tylko zazdrość i zawiść cię dławi, że innym się udaje życie przeżyć ciekawie i pożytecznie.
      :))))
      • volupte01 Re: Jak byś głupku do czegoś doszedł,też byś dzie 24.12.10, 21:37
        Tusk to w ogóle jakis zły ojciec;-) Syn pracuje jako dziennikarz za kilka tyciaczkow , a tata móglby spokojnie go ustawic w jakiejs RN KDHM czy Orlenie za grube tysiace, córka gdzies w butiku, tez za marne pieniadze. Co to za tata? ;-) Zamiast brac przykład z Kaczorów , którzy pociotków i jakichś znajomych ustawiali na lipnych dobrze płatnych stanowiskach.:-)
      • infomozg Na pewno nie za państwowe pieniądze. 24.12.10, 21:40
        W przeciwieństwie do słońca narodu generalissimusa Tuska, nie jestem złodziejem.
        • volupte01 Re: Na pewno nie za państwowe pieniądze. 24.12.10, 21:42
          Udowodnij ześ nie jest. Ile zarabiasz?
          • infomozg Re: Na pewno nie za państwowe pieniądze. 24.12.10, 21:49
            Dostatecznie wiele by było mnie stać. A jeśli wyślecie fiskalnego Donalda w tę podróż jest szansa, że nadal będzie.
            • volupte01 Re: Na pewno nie za państwowe pieniądze. 24.12.10, 22:00
              Kłamiesz. Nie jeczałbys ze Tusk do Peru pojechał.
              • infomozg Re: Na pewno nie za państwowe pieniądze. 24.12.10, 22:02
                Czyli mam nie wskazywać złodzieja, bo mnie stać na to by mnie okradał?
            • adam111115 Re: Na pewno nie za państwowe pieniądze. 24.12.10, 22:04
              infomozg napisał:

> Dostatecznie wiele by było mnie stać. A jeśli wyślecie fiskalnego Donalda w tę
              > podróż jest szansa, że nadal będzie.

A Lechu poleciał z dworem niewiadomo po co do Mongolii i Japonii, no i co ?

Poza tym po twoim nicku wnoszę że jesteś zmywakiem w uk czy innej irlandii więc gratuluję 5,70 funta za godzinę
    • sclavus a ty... 24.12.10, 21:56
      do doopy!
    • pollack5 Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 22:39
      PiSdzielstwo do skansenu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • zapijaczony_ryj Jaruś do wariatkowa, a kot do schroniska 24.12.10, 22:44
      w kaftanie
    • pollack5 Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 22:44
      Martusia na Brzeską(róg Kijowskiej.
      • volupte01 Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 22:49
        A cóż tam takiego ciekawego jest?
        • pollack5 Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 22:53
          Tam jest "najciemniej"
          • volupte01 Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 22:59
            Nie chce byc złośliwy , ale przy Kijowskiej to juz sa nowe budynki. Jeśli Brzeska za taka ,,ciemna " ulice postrzegasz to juz bardziej w połowie , gdzies koło szpitala , lub bazaru :-)
          • volupte01 Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 23:01
            A tak w ogóle to zanika ten folklor i chyba dobrze. Meliny , mety , nie ma sie czym chwalić.
    • zoil44elwer Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 24.12.10, 23:26
      A córuś wohin?
    • zoil44elwer Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 25.12.10, 07:04
      Podróże kształcą,zwłaszcza te za cudze pieniądze(za friko)
    • kariatyda.1 Re: Tatuś do Peru, synuś do Chin. 26.12.10, 10:25
      a to,że Martusia mieszkala tyle miesięcy w Pałacu,na nasz koszt i nie można było jej sie pozbyc to wam nie przeszkadzało?
    • pan.kultura A kiedy Australia ? 26.12.10, 10:31
      przecież to kraj założony przez złodziei tam zesłanych :)

- jedź Donuś, jedź :))))))))))))))))
      • volupte01 Re: A kiedy Australia ? 26.12.10, 11:56
        A czemu ma tam nie pojechać, jak zaproszą?
        • pan.kultura Re: A kiedy Australia ? 26.12.10, 16:28
          volupte01 napisał:

> A czemu ma tam nie pojechać, jak zaproszą?

a ten kasztan ma już świadectwo weterynaryjne i fitosanitarne ?
          • volupte01 Re: A kiedy Australia ? 26.12.10, 16:33
            .I..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka