Dodaj do ulubionych

Życzenia na Nowy Rok.............

31.12.10, 12:14
mniej donosicielstwa na FK,mniej chamstwa, więcej bezstronności,więcej wolności słowa,demokracji...........etc wszak WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ.[/b]
Obserwuj wątek
    • prynsztarn kosz spamerko! 31.12.10, 12:22
      Uczyło nas to zero-ziobro jak donosić mamy!

Mylisz wolnośc słowa z pomówieniami i znieważeniami.
      Wisi wątek gdzie Premier RP jest nazywany złodziejem i nikomu nie przeszkadza. To dobrze.
      MYślę że po tym jak złozyłem na normalnegoczłonka doniesienie do prokuratury, a maile do Adminów wysyłam z kopiami do Kancelarii Prezydenta, Sejmu i Premiera oraz Prokuratury admini tego Forum będą mieli pozamiatane równo. I oto chodzi.
      • normal.nyczlowiek1 [...] 31.12.10, 16:52
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • zapijaczony_ryj Złodziej krzyknął:Łapaj złodzieja! 31.12.10, 12:23
      golden123women napisała:

> mniej donosicielstwa na FK,mniej chamstwa, więcej bezstronności,więcej wolności
      > słowa,demokracji...........etc wszak WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SW
      > OICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKI
      > EJ.
      [/b]
      • prynsztarn Re: Złodziej krzyknął:Łapaj złodzieja! 31.12.10, 12:27
        To dokładnie tak jak Dupieniecki chce ścigania sprawców "zamachu" LOL.
        Jakby to był zamach to pierwszym podejrzanym jest Towarzysz Jarosław - dla władzy, drugim Dupieniecki - dla kasy.
        • pan.kultura Re: Złodziej krzyknął:Łapaj złodzieja! 31.12.10, 12:44
          prynsztarn napisał:

> To dokładnie tak jak Dupieniecki chce ścigania sprawców "zamachu" LOL.
          > Jakby to był zamach to pierwszym podejrzanym jest Towarzysz Jarosław - dla wład
          > zy, drugim Dupieniecki - dla kasy.

skoro żeś taki Hitchcock i Agatha Christie to nie spal zakończenia
      • golden123women Złodziej dostał obuchem :P 31.12.10, 13:06
    • uzdek98 Re: Życzenia na Nowy Rok............. 31.12.10, 12:29
      zeby PO i PIS zniknely ze sceny politycznej...
      • golden123women oby! 31.12.10, 12:31
        uzdek98 napisał(a):

> zeby PO i PIS zniknely ze sceny politycznej...

partianarodupolskiego.pl.tl/
    • golden123women Re: Życzenia na Nowy Rok............. 31.12.10, 12:30
      narazie ...uderz w stół a nożyce............ :) ;P
    • swarozyc Życzenia na Nowy Rok 31.12.10, 12:56
      Mokrego łona
      suchych dróg
      tłustego portfela
      i chudego xiendza.
      • marta.von.zpalacu Re: Życzenia na Nowy Rok 31.12.10, 13:07
        A ja ci Golde chlopa zycze. Moze byc nawet taki bez napletka, coby tylko cala noc potrafil
        Moze wowczas zostawisz nas w spokoju. :)
        • golden123women nas czyli kogo? 31.12.10, 14:19
          bez napletka? ;)

Musisz wiedziec maleńka , że trojkąt w alkowie to dla mnie tłok ;) Życzysz tego o czym marzysz?
    • polazrski Re: Życzenia na Nowy Rok............. 31.12.10, 14:43
      Oby w nowym roku 2011 goldenwomen byla zabanowana pod kazda postacia i permanentnie!;)
      • golden123women aż tak wam dokuczam????? 31.12.10, 16:24
        oj nie lubiecie prawdy......nie lubicie!
        • prynsztarn Re: aż tak wam dokuczam????? 31.12.10, 16:32
          Jesteś tak jak Jehowi: Szczują ich psem, na kopach się wygania a ci dalej bredzą tą swoją "prawdę". Jak to powiedział któryś z PiSlamistów: Wy chcecie zniszczyć naszą prawdę.
          Prawda to nie racja, nie każdy ją ma bo jest tylko jedna. Ty natomiast spamujesz tutaj jakimiś durnymi linkami i bredzisz oraz zmyślasz. Fakt, nie jesteś aż tak chora jak Maciorewicz czy normalnyczlonek ale zgodzę się z przedmówcami, powinnaś mieć po tylu banach jeden konkretny na IP. Możesz przecież pisac na forach prawdziwie wolnych i demokratycznych radio z ryjem czy innego mypiss.
          Jakbyś tak chodziła w Arabii Saudyjskiej od chałupy do chałupy i propagowała Idisz, dziwisz że byś długo nie pociągneła?
          • normal.nyczlowiek1 [...] 31.12.10, 16:54
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • prynsztarn Widzisz normalnyczlonku, nawet cytując kłamiesz 31.12.10, 18:19
              normalnyczlonek napisało:

> prynsztarn napisał: aż tak wam dokuczam?????

Nie kłamco, nie ja to napisałem a gołde, twoja siostra.
              • headh-unter Re: Widzisz normalnyczlonku, nawet cytując kłamie 31.12.10, 19:12
                uspokój się, boblebowski

She's not a girl
                who misses much

• wlodekbar Re: Życzenia na Nowy Rok............. 31.12.10, 16:28
      I ja sie dolaczam do zyczen:

Wiecej radosci, satysfakcji, usmiechu na co dzien!
      • wlodekbar Cd. 31.12.10, 16:35
        I jak najwiecej godnosci i szacunku dla innych.
    • mondrala-z-po jezieli Ciebie chodzi o bezstronność GW to jestem 31.12.10, 17:16
      ZA , ale to jest niemożliwe . ja natomiast bezstronnym nie będę nigdy bo stalinizmu zwłaszcza neostalinizmu nie będę tolerował ani w domu ani w polu ani w stodole a zwłaszcza przed bramą.
    • cookies9 Re: Życzenia na Nowy Rok............. 31.12.10, 17:32
      Oby-jak mówi premier- był nudny ,a nawet bardzo nudny:-)
      • pollack5 Re: Życzenia na Nowy Rok............. 31.12.10, 18:13
        Oby każdy Polak z pamięci recytował hurrapatriotyczne bzdety z Waszego Nocnika, radyja i Gabzdety Polskiej
    • behemot17-13 Re: Życzenia na Nowy Rok............. 31.12.10, 18:43
      "więcej bezstronności, więcej wolności słowa, demokracji.....etc"- pomyliłaś adresy, bardzo Cię proszę abyś swoje życzenia przemyciła do Gazety Polskiej i innych tego typu patriotycznych bibuł. jestem przekonany że jesteś zaprawiona w boju o wolność słowa, więc spróbuj tam przesłać takowe życzenia. powodzenia.
    • humbak Re: Życzenia na Nowy Rok............. 31.12.10, 20:33
      Do siego roku Goldi. Bez Ciebie byłoby tu nudno:)
      Obyśmy nie żyli w ciekawych czasach:)
      • zgred-zisko Re: Życzenia na Nowy Rok............. 31.12.10, 21:01
        Oj tak, tak. Goldi bądź jak najdłużej! Bez Ciebie FK byłby jak Sejm bez Nelly.
        • lew-35 Re: Życzenia na Nowy Rok............. 31.12.10, 21:18
          Ciekawe czy być idiotą to brzmi dumnie ???
    • golden123women Re: Życzenia na Nowy Rok............. 01.01.11, 09:19
      Polakom ,Polskojęzycznym i pełniącym obowiązki Polakom wszelkiej pomyślności.Polakom opluwanym przez "polaków" cierpliwości i rozsądku ONI tak mają.
    • adams96 Re: Życzenia na Nowy Rok.. Re:oby jak ........... 01.01.11, 13:37
      najkrucej w Polsce rzadzila PO!!!
      • lew-35 Re: Życzenia na Nowy Rok.. Re: "u" czy"ó" 01.01.11, 20:44
        No!!!! ,pewnie ze najkrucej..(ó) ty analfabeto i nieuku XXI wieku.
    • etta2 Re: Życzenia na Nowy Rok............. 01.01.11, 20:50
      Mniej CIEBIE gołda na FK, bo capisz tu niemiłosiernie. Niczym wrzód na doopie co chwila wpieprzasz się w nasze POLSKIE sprawy, choć nie masz z nimi nic wspólnego. bruździsz, knujesz, mącisz, judzisz, robisz wszystko, by nam SZKODZIĆ. I po cholerę to robisz? Chcesz by naprawdę Żydów znienawidzieć???????????? Mnie już niewiele brakuje.
      • normal.nyczlowiek1 Tego właśnie chce SikorskiGrossKomorowskiRostowski 01.01.11, 21:45
        etta2 napisała: Chcesz by naprawdę Żydów znienawidzieć????????????
      • golden123women ecia ................ 02.01.11, 08:14
        Ty jak widzę lubisz tępogłowych bo takimi się łatwiej manipuluje. POwiedz wprost :jesteś z hasbaru czy z młodzieżówki PO?Robię wszystko by WAM szkodzić???? a to w imieniu jakiego narodu się wypowiadasz? Nie ulegam twoim i GW propagandom stąd wasza miłośc płynąca ku mojemu sercu.Wiesz gdzie to mam???? To po pierwsze. A po drugie powiedz gdzie jest napisane , że my Polacy mamy kochać Żydów! Miłość nakazana, przymuszona to żadna miłość.Ta miłośc wcześniej czy pózniej zakończy się rozwodem.Kumasz ? I nie przejmuj sie tak bardzo moim rozwojem intelektualnym.Zadbaj o swój rozstrój nerwowy bo KAŻDEMU na FK co nie myśli tak jak ty przypinasz łatki.Zapamiętaj raz na zawsze: Polacy myślą SAMI. :)
      • golden123women Re: Życzenia na Nowy Rok............. 04.01.11, 07:40
        etta2 napisała:

> Mniej CIEBIE gołda na FK, bo capisz tu niemiłosiernie. Niczym wrzód na doopie c
        > o chwila wpieprzasz się w nasze POLSKIE sprawy, choć nie masz z nimi nic wspóln
        > ego. bruździsz, knujesz, mącisz, judzisz, robisz wszystko, by nam SZKODZIĆ. I p
        > o cholerę to robisz? Chcesz by naprawdę Żydów znienawidzieć???????????? Mnie ju
        > ż niewiele brakuje.

Stary chazarski chwyt.
        Aby skompromitować swego wroga przypisują mu chazarskie korzenie.
        Na tym również żerują autorzy tzw. „List Żydów w Polsce”, mieszając starannie nazwiska prawdziwych Chazarów (których i tak wszyscy znają) z nazwiskami ludzi nie mających z nimi nic wspólnego.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka