Dodaj do ulubionych

Ministrom odechciała się praca z Tuskiem?

04.01.11, 08:00
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Ministrowie-uciekaja-z-zielonej-wyspy-Tuska,wid,13000984,wiadomosc_prasa.html
Członkowie rządu zaczynają zdawać sobie sprawę, że nie da się już długo "jechać" na opowiadaniu społeczeństwu bajki o zielonej wyspie i wkrótce czeka ich twarde spotkanie z czarną ziemią.
Obserwuj wątek
    • kolor Re: Ministrom odechciała się praca z Tuskiem? 04.01.11, 08:22
      No tak, Nasz Dziennik to rzeczywiscie wiarygodne zrodlo.
    • zgred.polarny Re: Ministrom odechciała się praca z Tuskiem? 04.01.11, 08:28
      sznurowadloipodwiazka napisała:
      > .... [b]Członkowie rządu zaczynają zdawać sobie sprawę, ...
      A może zaczęli sobie zdawać sprawę z własnej niepełnej kompetencji?
    • rydzyk_smigly Wiarygodność organu Rydzyka 04.01.11, 09:11

Szef Komitetu Stałego Rady Ministrów Michał Boni zaprzeczył doniesieniom prasowym o jego rzekomym podaniu się do dymisji.

Nasz Dziennik" napisał, że na biurku premiera Donalda Tuska leży już dymisja złożona przez ministra Michała Boniego, a w resorcie finansów - według gazety - "aż huczy od informacji w sprawie dymisji ministra Jacka Rostowskiego, który szuka sposobności, aby zrezygnować ze stanowiska".

Pytany o te doniesienia w Radiu TOK FM, Boni powiedział: "Nie widziałem, żeby (wniosek o dymisję - red.) leżał, to po pierwsze; a po drugie nie przyniosłem, więc to jest jakieś wirtualne zjawisko".

- Myślę, że jestem najbardziej uprawnioną osobą do tego, żeby wyczuwać własne intencje, a nie "Nasz Dziennik", nie czytam tej gazety zresztą - dodał.
      www.rp.pl/artykul/588625_Boni-nie-podal-sie-do-dymisji.html
      • wos9 Odkąd ten oszust wyłudził pieniądze rzekomo na ra- 04.01.11, 09:48
        towanie Stoczni Gdańskiej, nie wierzę w żadne jego słowo.
        A takich akcji wyciągania pieniędzy - od biednych przecież w większości ludzi - ma na swoim koncie więcej.

rydzyk_smigly napisał:

>
        > Szef Komitetu Stałego Rady Ministrów Michał Boni zaprzeczył doniesieniom prasow
        > ym o jego rzekomym podaniu się do dymisji.
        >
        > Nasz Dziennik" napisał, że na biurku premiera Donalda Tuska leży już dymisja zł
        > ożona przez ministra Michała Boniego, a w resorcie finansów - według gazety - "
        > aż huczy od informacji w sprawie dymisji ministra Jacka Rostowskiego, który szu
        > ka sposobności, aby zrezygnować ze stanowiska".
        >
        > Pytany o te doniesienia w Radiu TOK FM, Boni powiedział: "Nie widziałem, żeby (
        > wniosek o dymisję - red.) leżał, to po pierwsze; a po drugie nie przyniosłem, w
        > ięc to jest jakieś wirtualne zjawisko".
        >
        > - Myślę, że jestem najbardziej uprawnioną osobą do tego, żeby wyczuwać własne i
        > ntencje, a nie "Nasz Dziennik", nie czytam tej gazety zresztą - dodał.
        > www.rp.pl/artykul/588625_Boni-nie-podal-sie-do-dymisji.html
    • agnostic5 Re: Ministrom odechciała się praca z Tuskiem? 04.01.11, 09:17
      ND to niemal Radio Erewań. Tak samo wiarygodne.
    • sznurowadloipodwiazka Ministrom odechciała się praca z Tuskiem? 04.01.11, 14:32
      Boją się odPOwiedzialności bo jak długo można oszukiwać i lać z próżnego w próżne?
      • marbor1 Re: Ministrom odechciała się praca z Tuskiem? 04.01.11, 14:40
        Masz rację, dlatego nie czytaj i nie powołuj się na wiadomości Naszego Dziennika.
    • zbysio45 Re: Ministrom odechciała się praca z Tuskiem? 04.01.11, 20:39
      Re niech caly rzad wraz z Premierem poda sie do dymisji a my rozpiszemy konkurs miedzynarodowy na te funkcje rzadowe.Zamist wyborow na kiepskie partie bedziemy glosowac za wyborem fachowcow na te rzdowe funkcje.
      • etta2 Re: Ministrom odechciała się praca z Tuskiem? 04.01.11, 20:49
        Tak Zbysiu, ty z pewnością wybierzesz Kononowicza. A jaką teką go obdarzysz?
        Takie brednie to tylko u rydzola mogą przejść, nigdzie więcej.
    • etta2 Re: Ministrom odechciała się praca z Tuskiem? 04.01.11, 20:44
      "Nasz Dziennik", hahahahahahahahahahaha.
      • xulu Re: Ministrom odechciała się praca z Tuskiem? 04.01.11, 20:47
        "etta2"

hahahahahahahaahah
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka