Dodaj do ulubionych

Pytanie do forumowych twardzieli.

27.01.11, 01:43

Tych, co mówią, że Tusk jest zdrajcą, że można było Rosję okręcić dookoła palca, Putina kopnąć w zadek, że w Magdalence też doszło do Targowicy, że komunizm już się wtedy sypał, można go było pogonić strzałem z korkowca - mam do was pytanie.

Jak to jest twardziele wielcy, że jesteście w stanie pogonić Rosję wielką, Tuska zdeptać, Kaczyńskiego zmieszać z błotem i wysłaćgo na drzewo. i w ogóle wiecie jak wziąć za ryj cały kraj, a nie dajecie rady pogonić stąd giwi, zrobić z nią kruchą kobietką w biurze porządku? I jeszcze niekiedy skarżyciue sięjej, jakbyście za kpomuny skarżyli sięUrbanowi albo Łukaszewiczowi?

No powiedzcie mi, jak to jest?

Wilk Zaintrygowany Bohaterstwem
Obserwuj wątek
    • martusia_krolowa_wolski Re: Pytanie do forumowych twardzieli. 27.01.11, 01:48
      wilk.podhalanski napisał:

> a nie dajecie rady pogonić stąd giwi,

Lepiej nie krakaj, bo ja faktycznie pogonią.
      I zostanie juz tylko sama V kolumna.
    • indeed4 Re: Pytanie do forumowych twardzieli. 27.01.11, 01:50
      To wygląda na podżeganie do popełnienia przestępstwa :-)
    • pan-kultura Re: Pytanie do forumowych twardzieli. 27.01.11, 01:50
      giwi ?

żartujesz......

to nie jest osoba :)
    • taziuta Wiem, że to nie do mnie to pytanie, ale 27.01.11, 07:37
      Re: Pytanie do forumowych twardzieli.

Nie odnajduję siebie w podanych przez Ciebie charakterystykach, więc pewnie znowu tracę dobrą okazję by siedzieć cicho, ale nie mogę. A nie mogę, bo uważam, że Giwi robi dobrą robotę. Spróbuj trochę popisać na forum onetu lub tvn24, by przekonać się jaka tam panuje cenzura i to wyprzedzająca, a nie po fakcie, a zaczniesz doceniać to co tutaj mamy. Na tle tamtych cenzorów Giwi jawi się jako cieć w Hyde Parku. :)
      • wariant_b Re: Wiem, że to nie do mnie to pytanie, ale 27.01.11, 08:27
        taziuta napisał:
        > ... uważam, że Giwi robi dobrą robotę.

Giwi robi potwornie chaotyczną robotę.

Administracja sprawia wrażenie, jakby zupełnie nie rozumiała techniki i organizacji pracy.
        Moderatorzy sprawiają wrażenie, jakby nie mieli ani narzędzi, ani uprawnień ani ustalonych
        procedur działania. W tygodniu jest źle, a w weekendy to już zupełnie dziki Texas.

Giwi nadrabia zaangażowaniem i pracowitością, ale poziom forum dołuje nieustająco.
    • zapijaczony_ryj Twoje pytanie jest retoryczne 27.01.11, 08:33
      Przecież sam wiesz, ze moderator jest "Bogiem" i możesz mu...no nie nawet mu naskoczyć nie możesz , bo to kobieta, ale kobieta z jajami jak Ewa Spychalska!
    • wilk.podhalanski Dla połowy Polaków... 27.01.11, 08:38
      ... Jaruzelski też zrobił dobrą robotę. Ja tu w ogóle nie oceniam Giwi. Pytam bohaterów, mocarzy, taką Goldie chociażby, dlaczego uprawia zdradę narodową i nie obala władz forum, a nawet kolaboruje z nimi przychodząc tutaj, hehe. Tak, jakby za Kiszczaka pisała w Trybunie Ludu.
      Taziuta, władze PRL też mówiły, że powinniśmy się cieszyć, bo mogłoby być gorzej, np. jak w Albanii, na Kubie czy w Korei Północnej.

Wilczuś
      • okocyklopazzawinkla czym dla ciebie jest zdrada narodowa?? 27.01.11, 08:56

Pisanie wbrew myślom GW??????? zdrowyś?????

> ... Jaruzelski też zrobił dobrą robotę. Ja tu w ogóle nie oceniam Giwi. Pytam b
        > ohaterów, mocarzy, taką Goldie chociażby, dlaczego uprawia zdradę narodową i ni
        > e obala władz forum, a nawet kolaboruje z nimi przychodząc tutaj, hehe. Tak, ja
        > kby za Kiszczaka pisała w Trybunie Ludu.
        > Taziuta, władze PRL też mówiły, że powinniśmy się cieszyć, bo mogłoby być gorze
        > j, np. jak w Albanii, na Kubie czy w Korei Północnej.
        >
        > Wilczuś
    • prawieemeryt Re: Pytanie do forumowych twardzieli. Odpowiedź do 27.01.11, 08:41
      WiZaBo: ża każdym razem gdy pomyślą o tym co wymieniłeś muszą prać gacie. Są jak Maciarewicz(jak mawiał niesławnej pamięci Wasserpismann) - na wieść o katastrofie samolotu mamrota wiał do Polski aż się kurzyło i do dziś przed kamerą ma minę jak by w gaciach miał cały czas to co wówczas upsnął.
      • zapijaczony_ryj Re: Pytanie do forumowych twardzieli. Odpowiedź d 27.01.11, 11:49
        prawieemeryt napisał:

> WiZaBo: ża każdym razem gdy pomyślą o tym co wymieniłeś muszą prać gacie. Są ja
        > k Maciarewicz(jak mawiał niesławnej pamięci Wasserpismann) - na wieść o katastr
        > ofie samolotu mamrota wiał do Polski aż się kurzyło i do dziś przed kamerą ma m
        > inę jak by w gaciach miał cały czas to co wówczas upsnął.

Bo Maciarewicz jest jeszcze bardziej inaczej ja inni z PiS, on jest prawie jak PST
    • haen2010 zasadne pytanie 27.01.11, 08:46
      Dlatego m.in. postulat mechanicznego równouprawnienie damulek wszelkiego autoramentu uważam za wysoce wątpliwy.
    • ave.duce Nijak się mam do "forumowych twardzieli" 27.01.11, 08:53
      których opisałeś.

Wpisuję się, bo uważam, że FK pod opieką Giwi nie jest złe.

Szkoda, że zostaje (wg mnie) za dużo "chamstwa" i "powtórek z rozrywki", a zbyt często wylatują na "oślą" (albo na inne fora) ciekawe wątki.
      • taziuta Re: Nijak się mam do "forumowych twardzieli" 27.01.11, 10:09
        ave.duce napisała:

> których opisałeś.
        >
        > Wpisuję się, bo uważam, że FK pod opieką Giwi nie jest złe.
        >
        > Szkoda, że zostaje (wg mnie) za dużo "chamstwa" i "powtórek z rozrywki", a zbyt
        > często wylatują na "oślą" (albo na inne fora) ciekawe wątki.

Ten nie popełnia żadnych błędów (poza błędem zaniechania), kto nic nie robi. :)
        • remez2 Re: Nijak się mam do "forumowych twardzieli" 27.01.11, 12:15
          Ten nie popełnia żadnych błędów (poza błędem zaniechania), kto nic nie robi. :)
          A ten, który się modli niekoniecznie zbawienia dostąpi. :-)
          ------------
          • ave.duce Re: Nijak się mam do "forumowych twardzieli" 27.01.11, 13:37
            Zwłaszcza, jeżeli się modli do bałwanów.
    • okocyklopazzawinkla proste: giwi ma takie środki których nam nie dano 27.01.11, 08:54
      czyli nie mamy możliwości przywracania swoich wątków wyrzuconych na osła.Giwi ma swoich przydupasów - forumowych konfidentów którzy ukryci pod nickami nie robią nic innego tylko klikają w kosz tudzież z miejsca wywalają watek we wszechświat.To się nazywa wg nas cenzura
      a wg GW "moderator". POdobnie jest z tzw. "demokracją " której nie ma , ze sprawiedliwością której nie ma,z prawem którego nie ma,suwerennością której nie ma Wojska Polskiego którego nie ma,majątku narodowego którego nie ma,...............itd etc W POlsce NIC NIE MA naszego , jesteśmy tylko nieliczni Polacy ( reszta za chlebem na zmywakach) których cierpliwość jest na wykończeniu. POniał ????
      • wariant_b Re: proste: giwi ma takie środki których nam nie 27.01.11, 10:16
        okocyklopazzawinkla napisał:
        > forumowych konfidentów którzy ukryci pod nickami nie robią nic innego tylko klikają w kosz...

Pozwolisz, że sprawdzę, czy to działa?
        • 4gold4enwomen działa zapewniam 27.01.11, 10:40
          wariant_b napisał:

> okocyklopazzawinkla napisał:
          > > forumowych konfidentów którzy ukryci pod nickami nie robią nic innego tyl
          > ko klikają w kosz...
          >
          > Pozwolisz, że sprawdzę, czy to działa?
        • wariant_b Re: proste: giwi ma takie środki których nam nie 27.01.11, 10:45
          Chyba nie działa :(

okocyklopazzawinkla napisał:
          > POdobnie jest z tzw. "demokracją " której nie ma , ze sprawiedliwością której nie ma,
          > z prawem którego nie ma,suwerennością której nie ma Wojska Polskiego którego nie ma
          > majątku narodowego którego nie ma,..............

Przykro mi, tego nie mam jak sprawdzić, ale wydaje mi się, że też łżesz.
          • 4gold4enwomen a co sprawdzała/es? 27.01.11, 10:53
            wariant_b napisał:

> > POdobnie jest z tzw. "demokracją " której nie ma , ze sprawiedliwością kt
            > órej nie ma,
            > > z prawem którego nie ma,suwerennością której nie ma Wojska Polskiego któr
            > ego nie ma
            > > majątku narodowego którego nie ma,..............
            >
            > Przykro mi, tego nie mam jak sprawdzić, ale wydaje mi się, że też łżesz.

Gdzie jest Wojsko Polskie???? znalezłes/sa??? gdzie majątek narodowy ??? znalazłes?as??? gdzie demokracja ???? ...........ZNALAZŁES/aS????? to POkaż nam tu i teraz gdzie to wszystko jest??????!!!!!
            • wariant_b Re: a co sprawdzała/es? 27.01.11, 11:05
              4gold4enwomen napisała:
              > Gdzie jest Wojsko Polskie????

Już patrzę skarbie, bo zaraz za rogiem mają koszary i trochę je widać. Są jeszcze!

> gdzie majątek narodowy ???

Niech zerknę - o, tam stoi kilka majątków, tutaj się buduje nowy, a jeden właśnie przejechał...

> gdzie demokracja ????

Niech spojrzę - o tu na forum na przykład, pomijając parę szczekaczek, sami demokraci.

> to POkaż nam tu i teraz gdzie to wszystko jest??????!!!!!

Nie mam pojęcia - może się pochowało przed tobą?
              • 4gold4enwomen majątek przejeli Żydzi , władze równiez 27.01.11, 11:08

To dlatego ja NIC nie widzę bo majatek i władza jest u WAS ;-)
                • wariant_b Re: majątek przejeli Żydzi , władze równiez 27.01.11, 11:32
                  Patrzę przez okno i żadnego Żyda nie widzę.
                  Gdzie się tych 1133 Żydów pochowało, może u ciebie?
                  • 4gold4enwomen zamienili swoje nazwiska na polskie 27.01.11, 11:45
                    stary numer ;-)
                    • wariant_b Re: zamienili swoje nazwiska na polskie 27.01.11, 11:51
                      Nie musisz się tłumaczyć. Widzimy to goldcośtam w nicku.
                      • 4gold4enwomen Re: zamienili swoje nazwiska na polskie 27.01.11, 12:52
                        wariant_b napisał:

> Nie musisz się tłumaczyć. Widzimy to goldcośtam w nicku.

W Polsce pisze się Kwaśniewski w domyśle Stolzman, Kalkstein czyta sie Kaczyński,pisze sie Wałęsa czyta sie Kohne ....itd ....etc
                        • wariant_b Re: zamienili swoje nazwiska na polskie 27.01.11, 13:39
                          4gold4enwomen napisała:
                          > W Polsce...

A goldcośtam pisze się i czyta goldcośtam. Oczywiste.

Ponieważ sporo Żydów przybierało polskie nazwiska wręcz przyjęło się uważać,
                          że prawdziwi Polacy posiadają obcobrzmiące nazwiska, bo te polskobrzmiące
                          wskazują na żydowskie korzenie. Oczywiście goldcośtam jest tu wyjątkiem, bo Polacy
                          na ogół, z pobudek patriotycznych, nie przyjmowali z żydowska brzmiących nazwisk.
                  • indeed4 Jakie "1133", wariant - co ? 27.01.11, 11:50
                    Polska społeczność żydowska oceniana jest obecnie na liczącą od 8 do 12 tys. członków, choć liczba osób mających żydowskie korzenie, ale nie związanych z judaizmem czy kulturą żydowską, może być kilkakrotnie większa.

www.zydzi.com/index.php?tyt=9
                    • wariant_b Re: Jakie "1133", wariant - co ? 27.01.11, 11:56
                      Ze Spisu Powszechnego 2002.
                      Tyle osób spośród wszystkich Polaków zadeklarowało narodowość żydowską.
                      pl.wikipedia.org/wiki/Mniejszo%C5%9Bci_narodowe_i_etniczne_w_Polsce
                      Ślązaków było 173153, a Niemców tylko 152897, bo część wyjechała do Monachium.
                      • indeed4 A reszta co - wyjechała ? 27.01.11, 11:59
                        To bardzo ciekawe. Znaczy co, strona "www.zydzi.com" kłamie ?
                        • wariant_b Re: A reszta co - wyjechała ? 27.01.11, 12:03
                          indeed4 napisał:
                          > To bardzo ciekawe. Znaczy co, strona "www.zydzi.com" kłamie ?

Albo GUS współpracuje z MAK.
                          • indeed4 Tu - i nie łgać mi więcej na FK. 27.01.11, 12:06
                            W Polsce żyje obecnie około 12 tys. Żydów, większość z nich ma ponad 60 lat. Mniej więcej 7 tys. skupionych jest w rozmaitych żydowskich organizacjach i stowarzyszeniach. Do największych należą: Towarzystwo Społeczno Kulturalne Żydów w Polsce i Związek Gmin Wyznaniowych Żydowskich w Rzeczypospolitej Polskiej. W całym kraju działa obecnie 9 żydowskich gmin wyznaniowych z 7 filiami, funkcjonuje również kilka synagog oraz domów modlitwy. Wydawane są żydowskie czasopisma.

www.zydziwpolsce.edu.pl/panel23.html

Klasyczne zagrywki " wielce kulturalnego" warianta - zdarza ci się dzień bez krętaczenia i kłamstw ?

• wariant_b Re: Tu - i nie łgać mi więcej na FK. 27.01.11, 13:27
                              indeed4 napisał:
                              > Klasyczne zagrywki " wielce kulturalnego" warianta - zdarza ci się dzień bez
                              > krętaczenia i kłamstw ?

Nie widzę powodów, dla których miałbyś kwestionować Narodowy Spis Powszechny.
                              Towarzystwo Społeczno-Kulturalne Żydów w Polsce skupia osoby poczuwające się
                              do związków z kulturą żydowską, a Związek Gmin Wyznaniowych osoby wyznania
                              mojżeszowego. Podobnie jak prawosławni czy protestanci mogą oni być narodowości
                              polskiej i w spisie deklarować narodowość polską. Zwróć również uwagę, że sPiS
                              był przeprowadzony w 2002 roku, a dane z przylinkowanej strony są starsze.
                              Natomiast narodowość jest wyłącznie deklaratywna i można podać taką,
                              do jakiej się poczuwa bez konieczności legitymowania się jakimś dokumentem.

Jeśli Narodowy Spis Powszechny zamierzasz kwestionować dlatego, że uważasz
                              wszystkie dane za zakłamane, a wszystkich za indolentów i głupców - twój problem.
                              Ten sam problem zdaje się masz z Raportem MAK. Zrób własny spis i napisz
                              własny raport, to ci ulży, a my przynajmniej będziemy mieli prawdziwe dane.
                              • indeed4 Re: Tu - i nie łgać mi więcej na FK. 27.01.11, 13:38
                                Napisz reklamacje do www.zydzi.wpolsce.edu.

Pa.
                    • 4gold4enwomen Re: Jakie "1133", wariant - co ? 27.01.11, 21:25
                      indeed4 napisał:

> Polska społeczność żydowska oceniana jest obecnie na liczącą od 8 do 12 tys. c
                      > złonków, choć liczba osób mających żydowskie korzenie, ale nie związanych z jud
                      > aizmem czy kulturą żydowską, może być kilkakrotnie większa.

>www.pardon.pl/artykul/5827/_/17

Oficjalnie społecznośc zydowka liczy ok. 20 tys , nieoficjalnie blisko 6 mln albo i więcej
                    • 4gold4enwomen Re: Jakie "1133", wariant - co ? 27.01.11, 21:34
                      4 miliony Żydów zamieszkałych w Polsce jest członkami Światowej Federacji Żydów - według oświadczenia Szymona SZURMIEJ w Telewizji Warszawskiej.
                      Udokumentowanych jest w zasobach archiwalnych MSW 2 miliony i 700 tysięcy, w czym olbrzymia liczba Żydów ukrywających swoje pochodzenie.
                      Większość Żydów zajmuje kluczowe stanowiska w masmediach, kulturze, polityce i gospodarce.
          • wariant_b Re: proste: giwi ma takie środki których nam nie 27.01.11, 11:40
            Ciągle nie działa!

Giwi, czemu nie dyskryminujesz okocyklopazzawinkla?
            Kombatantem walki o wolność i demokrację może przez to nie zostać.

Chociaż pączkiem go potraktuj, bo trauma go zniszczy:
            paczekdlaciebie.pl/img/donut_bite.jpg
            (goldi, zwróć uwagę, że nadgryziony przez Żydów - pączki też nie są już nasze)
            • 4gold4enwomen WEDEL też już nie jest nasz ;) 27.01.11, 12:51
              wariant_b napisał:

> Ciągle nie działa!
              >
              > Giwi, czemu nie dyskryminujesz okocyklopazzawinkla?
              > Kombatantem walki o wolność i demokrację może przez to nie zostać.
              >
              > Chociaż pączkiem go potraktuj, bo trauma go zniszczy:
              > paczekdlaciebie.pl/img/donut_bite.jpg
              > (goldi, zwróć uwagę, że nadgryziony przez Żydów - pączki też nie są już nasze)
              • wariant_b Re: WEDEL też już nie jest nasz ;) 27.01.11, 13:42
                Trzeba było zostać przy nazwie ZPC im. 22 Lipca (dawniej E. Wedel).
                Była gwarantem polskości, bo nikt inny tak by zakładów nie nazwał.
    • polazrski Re: Pytanie do forumowych twardzieli. 27.01.11, 08:55
      Gdyby nie Giwi, mielibysmy tu twoje TWA (towarzystwo wzajemnej adoracji) i rozmowy bylyby o niczym, jak na twoich forach. O niczym, czyli glownie o tobie.;)
      • wariant_b Re: Pytanie do forumowych twardzieli. 27.01.11, 11:30
        polazrski napisał:
        > ... i rozmowy bylyby o niczym, jak na twoich forach. O niczym, czyli glownie o tobie.;)

Nie trzeba było włazić z buciorami i drażnić Wilka. Może działały by jeszcze.

Absolutnie nie zgodzę się, że rozmowy były o niczym.
        Pomijając oczywisty drobiazg, że Wilka można i warto czytać
        ze względu na język, kompozycję i rozległość skojarzeń,
        a do meritum nie ma obowiązku się odnosić, ani go rozumieć.
        • polazrski Re: Pytanie do forumowych twardzieli. 27.01.11, 11:55
          Pewnie nie zartujesz, ale rozsmieszyles mnie.;)
          • wariant_b Re: Pytanie do forumowych twardzieli. 27.01.11, 12:06
            polazrski napisał:
            > Pewnie nie zartujesz, ale rozsmieszyles mnie.;)

A teraz ty mnie :)
            • polazrski Re: Pytanie do forumowych twardzieli. 27.01.11, 12:14
              Zabawny jestes.
    • 4gold4enwomen wilku daj se siana z taka POlityką 27.01.11, 10:44
      jestes tak samo stronniczy jak Tusk i jego komanda.
    • 1normalnycz.lowiek [...] 27.01.11, 10:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zapijaczony_ryj Gratuluję powrotu wątku na kraj! 27.01.11, 11:43
      a w ogóle to się dziwię dlaczego w ogóle niektóre watki się przesyła na inne fora, skoro autor miał przyjemność założyć je na kraju?
      Oczywiście nie dotyczy to wysyłania na osła, ale to juz insza broszka .
    • wilk.podhalanski Tadaaaam! 27.01.11, 20:41
      Nie gniewajcie się za poniższe.

Napisaliście o wszystkim, z Żydami włącznie, ale nie o waszej nieprzydatności w rewolucji. Wytykacie innym niezdolność do zrealizowania wyższych celów, zdradę (Tuskowi) i chorobę umysłową zmieszaną z cynizmem (Kaczyńskiemu), zarzucacie kolaborację jednych z drugimi, tych z Rosją, tamtych z Radyjem Maryja, jeszcze innych z Mosadem - a sami nie umiecie ustrzelić Giwi, czyli obalić malutkiej, pojedynczej władzy na internetowym forum.
      I o tym jest ten wątek.
      O tworzeniu demokracji.
      Jak takie coś w życiu wygląda.

Za wiele lat będziecie być może opowiadać wnukom, że pod pseudonimami zaciekle walczyliście ze zdegenerowanym systemem, wkradając się w podziemia skorumpowanej politycznie gazety i bohatersko, z narażeniem życia wypisywaliście teksty godzące w system. A potem nasłuchiwaliście, czy ktośnie skrada się do waszych drzwi z bazuki.

Wyprzedzam ten ruch.
      Apeluję do waszych sumień (uuuopppsss!)

Teraz już wiecie jak ciężko musiało być prawdziwym bohaterom, choćby tym ludziom, którzy negocjowali przy Okrągłym Stole. Wszak przez 10 lat tego forum nie udało się nikomu wpaść na pomysł, by z Giwi zasiąść do okrągłego stołu, stworzyć wspólnie społeczność z prawdziwego zdarzenia, z ułożoną wewnętrzną konstytucją, być może nawet z własną strażą obywatelską.

Nic z tych rzeczy.

Wiem, wiem, Balcerowicz musi odejść, w Smoleńsku był zamach, to nie są zwłoki Kaczyńskiego, to zmowa Putina z Tuskiem, Żydzi nakręcają biznes, rozkradli majątek, Rydzyk to złodziej, a my tu podziemie, waleczne, zbrojne, po życia kres.

Taaadaaaam!

Wilk

PS
      Gdybym was nie lubił wszystkich, nie napisałbym tu ani słowa, zwłaszcza tego postu.
      • polazrski Re: Tadaaaam! 27.01.11, 20:52
        Juz wiem! Wilczek to Rydzyk, kaznodzieja z Torunia.
      • wariant_b Re: Tadaaaam! 27.01.11, 21:03
        > Nie gniewajcie się za poniższe.

Nie gniewaj się za poniższe, ale Giwi też już nam byłeś.
        Teoria i praktyka giwizmu nie idą ze sobą w parze.
        • taziuta Re: Tadaaaam! 27.01.11, 21:09
          wariant_b napisał:

> wilk.podhalanski napisał:
          > > Nie gniewajcie się za poniższe.
          >
          > Nie gniewaj się za poniższe, ale Giwi też już nam byłeś.
          > Teoria i praktyka giwizmu nie idą ze sobą w parze.

No właśnie, jakoś z nami nie zasiadł do okrągłego stołu gdy zakładał i niszczył kolejna fora...
        • polazrski Re: Tadaaaam! 27.01.11, 21:13
          wariant_b napisał:

> wilk.podhalanski napisał:
          > > Nie gniewajcie się za poniższe.
          >
          > Nie gniewaj się za poniższe, ale Giwi też już nam byłeś.
          > Teoria i praktyka giwizmu nie idą ze sobą w parze.
          Zabawowy jestes, wariant.;)
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,121418493,121428319,Re_Pytanie_do_forumowych_twardzieli_.html
          • wariant_b Re: Tadaaaam! 27.01.11, 21:16
            polazrski napisał:
            > Zabawowy jestes, wariant.;)

Czegoś nie rozumiesz?
            To pozwolę sobie pozostawić cię w tym stanie.
            • polazrski Re: Tadaaaam! 27.01.11, 21:22
              wariant_b napisał:

> polazrski napisał:
              > > Zabawowy jestes, wariant.;)
              >
              >
              > Czegoś nie rozumiesz?
              > To pozwolę sobie pozostawić cię w tym stanie.

Zmienny jestes jak kobietka. Wilczek takich lubi.;)
      • 4gold4enwomen [...] 27.01.11, 21:07
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • woda_woda Re: Pytanie do forumowych twardzieli. 27.01.11, 21:16
      > nie dajecie rady pogonić stąd giwi

Chodzi o to, aby było jeszcze więcej chamstwa?
      • polazrski Re: Pytanie do forumowych twardzieli. 27.01.11, 21:19
        Chodzi o to, zeby wilczek se mogl poszalec.;)
    • damakier1 Re: Pytanie do forumowych twardzieli. 27.01.11, 21:36
      Przeczytałam całość i widzę, że w wątku, w kórym Wilk pyta dlaczego forumowi hojracy ulegają Giwi, większość postów dotyczy problemu ilu jest Żydów w Polsce i dlaczego.
      Ot, taka ciekawostka....
      • polazrski Re: Pytanie do forumowych twardzieli. 27.01.11, 21:59
        Ja znawcow tematu mam wygaszonych, wiec nawet nie wiedzialem, ze Zydzi byli na tapecie. Poza wilczym wkladem, ktory tez Zydow tra(k)tuje.;)
      • 4gold4enwomen a kto uległ giwi???? 27.01.11, 22:17
        damakier1 napisała:

> Przeczytałam całość i widzę, że w wątku, w kórym Wilk pyta dlaczego forumowi ho
        > jracy ulegają Giwi, większość postów dotyczy problemu ilu jest Żydów w Polsce i
        > dlaczego.
        > Ot, taka ciekawostka....

Moja obecnośc na FK to już historia ;-))))) ONA mnie banuje a ja ........i tak jestem ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka