Dodaj do ulubionych

Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże...

12.02.11, 20:24
Komisarycznymi zarządcami regionalnymi PIS - na razie - Kempa i Kamiński (z agentem Tomkiem który na razie wprawia się towarzysząc Prezesowi na Krakowskim Przedmieściu). Klucz tu jest wyraźny: "im gorzej, tym lepiej". Można zatem przewidzieć kolejne nominacje komisaryczne: Wróbel, Fotyga, Macierewicz, Sobecka... gdyby brakło, to v-ce Prezes Lipiński ponowi wizytę u R. Beger, coś jej zaproponuje (z kasy Sejmowej, albo stanowisko w przyszłym rządzie) i będzie "pięknie i kobieco" - na co jak wiadomo Jarek jest wrażliwy...
Obserwuj wątek
    • pssz Najważniejsza jest decyzja Prezesa 12.02.11, 20:35
      Tę decyzję Prezes wyraził za pomocą uchwały Komitetu Politycznego. Potem, w demokratycznych wyborach, ta decyzja zostanie zatwierdzona.
      I to wszystko
      • jurber1 Re: Najważniejsza jest decyzja Prezesa 13.02.11, 08:54
        pssz napisał:

> Tę decyzję Prezes wyraził za pomocą uchwały Komitetu Politycznego. Potem, w dem
        > okratycznych wyborach, ta decyzja zostanie zatwierdzona.
        > I to wszystko

... Mubarak też rządził przez 30 lat w wyniku "demokratycznych wyborów", Łukaszenka itp także. To nie Macierewicz odkrył prawdę: "nie ten jest wybrany, kto dostanie więcej glosów, ale ten - kto głosy liczy" - to odkrył jego pierwowzór i idol (nie wpiszę nazwiska, bo mi postu nie puszczą...). A w Kielcach zapewne było "głosowanie" jawne... (a zasada demokratycznych wyborów to wyklucza)
        • eggerger Re: Najważniejsza jest decyzja Prezesa 13.02.11, 12:11
          Świat "zachodni" zatęskni za Mubarakiem.
          Nie otwarto, ale stłuczono pewną lampę.
          Pogadamy za rok.
    • miroo Katolicka-prawica=ciągłe modły, afery, kłótnie, 12.02.11, 20:47
      zamieszanie, bałagan i nieudolność..

toście zamienili rządy w 2005 roku...
      głupi wyborcy... już nie pamiętacie co zrobił UW-AWS? Przecież to ci sami ludzie... prawica-katolicka...
      • bart-47 Re: Katolicka-prawica=ciągłe modły, afery, kłótni 13.02.11, 07:36
        Głupiec z konieczności odpowiada.- Cały klan polityczny wywodzi się z Solidarnosci,Wybrzeża i Śląska.To nie jest reprezentacja Polski tylko części wybranych regionów Polski. Oni sie wszyscy znają jak w skłóconej rodzinie.Całe zasady wyborów są tak robione żeby nikt obcy,-Polacy jnaczej myslacy nie trafili do polityki. Stąd dotacje dla wybranych partji,struktura wyborów, krótki czas zgłaszania przedstawicieli do kandydowania i dotacje,dotacje dla siebie,określonych duzych partii. Polityka ,to co jest w demokracj najwazniejsze ,stała sie zawodem . Wiem jak to jest ,kiedy się bawiłem w wybory władzy,sam zostałem wybrany, to przy pierwszej kadencji chciałem cos zrobić, a przy drugiej zachorowałem na władzę.Przy drugiej robiłem wszystko nie dla ogółu, tylko dla siebie aby mnie ponownie wybrali - w porę to spostrzegłem patrząc w lustro i definitywnie się z wszyskiego wycofałem.Przy drugiej kadencji się walczy o siebie. A przy trzeciej i czwartej...piatej...o co...? i z kim ...? Dlatego nie komentuję polityki.
        • eggerger Re: Katolicka-prawica=ciągłe modły, afery, kłótni 13.02.11, 11:14
          Zakładam, że piszesz prawdę. Że zrezygnowałeś.
          Reszta jest bolesną prawdą.
    • antobojar Może jest w tym coś? Na bagnie najlepiej na kępie 12.02.11, 20:54
      usiąść i czekać na ratunek...
      • eggerger Re: Może jest w tym coś? Na bagnie najlepiej na k 13.02.11, 11:19
        Jak ja lubię trafne dowcipy !!
    • gajane4 Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 12.02.11, 21:11
      Ci panowie jakoś nie dostrzegali mafijnej struktry PiSara dokąd nikt nie ruszał z ich intratnych posad. Ale przecież nic w tym dziwnego. Numery na listach - czytaj intratne posady nie wymagające pracy, a tylko powtarzanie zboczonych wykrzykników furera - to jedyna przesłanka ich działalności. Czym te dupki wykazały się w zawodzie, jeśli taki mają?
    • oloros Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 12.02.11, 21:20
      wladza wladza i tylko wladza - Wodz i pretorianie - reszta sluchac
      misja, program - instrumentalnie
      liderzy powinni sie wylaniac na dolach partii - tylko wowczas partia moze walczyc o wladze skutecznie - czasem sa wyjatki jak wyjatkowi bywaja ludzie
      czasem
      a tu idzie tylko o pretorianow ktorzy musza byc piersi na listach wyborczych - wtedy dzieki tej tzw demokratycznej ordynacji moga wejsc do sejmu - reszta czuje sie jakby byla do rozlepiania plakatow, robienia kawy i czego jeszcze ?
      no i nie wytrzymuja tego
      wyrosli juz
      co gorsze to dotyczy wszystkich partii - inna odmiana totalitaryzmu -
      ale jaka to roznica - jak listy wyborcze - kluczowe miejsca obsadza Jedna Osoba w kazdej Partii
      a ordynacja jest tak zrobiona ze pierwsza wygrywa pr`wie zawsze -
      tak jest lepiej - po co dopuszczac do Tajemnicy zbyt wielu?
    • czarnykocur45 Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 12.02.11, 22:06
      Zdalnie sterowana przez prezia-kotooszołoma, Klempa, chce na siłę uszczęśliwić społeczność regionu świętokrzyskiego, który w powszechnym mniemaniu uważa się za podrzędną prowincję do łatwej obróbki w politykierskich rozgrywkach. To co robi Klempa-Fornalska Felka to kolejny krok PiS-owskiej samozagłady ku zadowoleniu ich rywali ze sceny politycznej. A nie lepiej byłoby jej pozostać w Sycowie jako wiodący tam garkotłuk?
    • isn_plan14 Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 01:34
      I czym wy nieboraki chcecie jarusiowi - pedałowi chcecie zaimponować? Radio Maryja nie zanotowało żadnych specjalnych dadtków z tego regionu, nikt z tych okolic nie podpalił się jako obrońca krzyża, nikt nie sprzedał ani jednej smoleńskiej trumny, nikt nie jazgotał publicznie i nie obrażał ani Komorowskiego ani Tuska i wy wszarze chcecie litości prezesa jarusia? A wstyd i hańba że tacy jeszcze w pisuarowskim miesiączkowaniu niczego nowego nie spłodzili? A ten bezczelny Tusk spróbuje znowu przeciwko jarusiowi-kretynkowi jakąś komisję rządową ustawić, żeby ta zaprzeczyła że to nie ruscy swoim magnesem spowodowali katastrofę ale być może zimny lech to spowodował? Do czego tu wogóle dochodzi jeszcze parę latków wstecz jaruś pedał wysłałby superpedzia kamińskiego i ten wszystie służby odpowiednio by ustawił żeby było tak jak chce głupolek jaruś. Co za czasy.
      • eggerger Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 11:27
        Poza personalnymi "epitetami" ... ?
        Coś jest na rzeczy.
    • rrady Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 01:47
      Co za ulga, PiS się sypie. Z niecierpliwością poczekamy, aż zacznie rozpadać się PO, PSL (już nie mogę się doczekać!) i SLD. Nie ich wszystkich szl.g trafi! Jeśli najdrobniejsza nawet część "działaczy" trafi na zmywak do Niemiec (w Anglii nie ma już miejsca), będziemy mogli odetchnąć pełną piersią i uwierzyć w prawo i sprawiedliwość. [Zawsze minuskułą! Zawsze minuskułą!]
      • eggerger Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 11:30
        Ja też mam marzenia.
    • 0721x Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 06:46
      przysłany koziołek matołek byłby wspaniały - natomiast ta lokomotywa - pot z niej spływa tłusta oliwa i coś wydala na dodatek dobrze poinformowane pisiorki twierdzą że to słowa
    • mowiono.mi.ze.to.on Decyzja PiS była demokratyczn 13.02.11, 08:10
      Przyjaciel Rosjan jednogłośnie podjął decyzję
    • kurelski Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 08:37
      Najwyzszy czas zeby polacy pognali bande okraglego stolu- zmowe dewiantow dzierzacych wladze- nie zaleznie od tego czy to komuch, katol, idiota czy zwykly gazeto kreciel Michnik.
      Jak dlugo breda Dupowatych ,Tusko -oszustow nekrofili i pijakow zwyklych z tzw swiata kultury
      bedzie niszczylo Panstwo .Takiego bajzlu jak obecnie od lat nie bylo tyle blaznow w polityce ze blokada Pietrzaka nie jest juz potrzebna-wladze same sie podkladaja i jeden z drugiego sie nabija bo to pajace zwykle) w Polityce tylu zlodziei przy korycie- tyle kryminalu w Sejmie i obled glosowania na cokolwiek byle glupio byle razem -nareszcie pelen wypas -a moze by tak w zabory do Ruskich albo Szwabow pojsc -banda okraglego stolu srebrniki dostanie i wreszcie porzadek bedzie-juz tak w histori bywalo.
      • h-mol Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 16:34
        kurelski napisał:

> Najwyzszy czas zeby polacy pognali bande okraglego stolu- zmowe dewiantow dzier
        > zacych wladze- nie zaleznie od tego czy to komuch, katol, idiota czy zwykly gaz
        > eto kreciel Michnik.
        > Jak dlugo breda Dupowatych ,Tusko -oszustow nekrofili i pijakow zwyklych z tzw
        > swiata kultury
        > bedzie niszczylo Panstwo .Takiego bajzlu jak obecnie od lat nie bylo tyle blazn
        > ow w polityce ze blokada Pietrzaka nie jest juz potrzebna-wladze same sie podkl
        > adaja i jeden z drugiego sie nabija bo to pajace zwykle) w Polityce tylu zlodzi
        > ei przy korycie- tyle kryminalu w Sejmie i obled glosowania na cokolwiek byle g
        > lupio byle razem -nareszcie pelen wypas -a moze by tak w zabory do Ruskich albo
        > Szwabow pojsc -banda okraglego stolu srebrniki dostanie i wreszcie porzadek be
        > dzie-juz tak w histori bywalo.
        Słowo Polacy pisze się z dużej litery ubecka mendo! Reszty nie komentuję, bo nie jestem psychiatrą!
      • antropoid Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 14.02.11, 00:58
        kurelski napisał:

> Najwyzszy czas zeby polacy pognali bande okraglego stolu
        ------------------
        Ciekawe czy byś się cieszył widząc jak gnają Kaczyńskich. Pewnie nawet nie wiesz, że tam byli, czerpiący "wiedzę" prosto z radia z ryjem tumanie...
    • jurber1 Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 08:47
      "będę się nadal uśmiechać..." na wspomnienie "uśmiechów" Kempy (np. u Moniki Olejnik) robi mi sie niedobrze. Czegoś tak fałszywego nie da się zobaczyć w normalnym świecie !
    • aekielski Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 09:16
      Zgadzam się ze wszystkimi komentującymi,prawda. Nikt jednak nie zauważa co leży u podstaw tego stanu rzeczy. To ordynacja wyborcza czyniąca z nas wyborców wskaźniki na którego złodzieja głosują. W doborze kandydatów nie mamy nic do powiedzenia. Startowanie w wyborach do sejmu jako kandydat niezależny i wygranie z tymi bandami partyjnymi graniczy z cudem. Tę sytuację patową rozwiązały by okręgi jednomandatowe . Niestety,nie my o tym decydujemy,decydują politycy,a oni nigdy tego nie zrobią. Tragedią smoleńską zajmować się będziemy do końca dni prezesa.
      • eggerger Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 11:35
        Czy Ty zawsze musisz mieć rację?
        Mamy demokrację z przymiotnikiem
        nieokreślonym.
    • zwf PiSsro(mo)ta... 13.02.11, 09:20
      Nie rzucim ziemi skąd nasz Wódz!
      Nie damy pogrześć wiary.
      Polski my naród, polski buc,
      PiSsowski szczep my stary.

Nie damy by nas gnębił Tusk!
      Niech go zaleje PiSsu bluzg!
      Niech go zaleje PiSsu bluzg!

Oby nam Prezes długo żył,
      Z oczu nam spadły łuski.
      Niech się zamieni w proch i pył
      Prezydent Komoruski.

Twierdzą nam będzie każdy żłób!
      Chapać będziemy aż po grób!
      Chapać będziemy aż po grób!

Nie będzie Donald pluł nam w twarz
      Ni dzieci nam PeOwał,
      PiSsowski wstanie hufiec nasz,
      Wódz będzie nam szefował.

Pójdziem, gdy spłynie złoty PiSs!
      I zrobim czwartą eRPe bis!
      I zrobim czwartą eRPe bis!

Nie damy dumy PiSsu zgnieść
      Wyborów nie przegramy.
      Prezesa imię, jego cześć,
      Nad życie przekładamy.

Odzyska władzę dumny Wódz!
      Znów kasę będziem tłuc!
      Znów kasę będziem tłuc!

Uniwersalny słownik angielsko-polski
      Piss [pɪs] vi wulg. szcz..., lać, sikać | n mocz, siki;
      to have a piss odlać się | int piss off! odpieprz się!;
      • eggerger Re: PiSsro(mo)ta... 13.02.11, 12:38
        "Wódz" pisze się poprawnie- wuc.
        Przypomniały mi się onuce z wojska.
        Czytam i :).
    • zryty.only Pamiętaj !!!! 13.02.11, 10:09
      Jam jest Jarosław - Prezes twój, którym cię w 89-tym roku, wraz z niewielką pomocą Brata mojego Lecha, wywiódł z mocy sowieckiej, z domu niewoli.
      1. Nie będziesz miał Prezesów cudzych przede mną.
      2. Nie będziesz brał imienia Prezesa twego nadaremno, jeśli to nie będą peany pochwalne lub kwiczenie z zachwytu na sam widok, tak jak było ostatnio na zjeździe w Poznaniu.
      3. Pamiętaj, abyś dzień urodzin Braci oraz dzień śmierci Brata Mniej Ważnego jako święty święcił.
      4. Czcij Prezesa swego bardziej niż ojca swego i matkę swoją.
      5. Nie zabijaj pomysłów Prezesa swojego przedstawiając jakieś własne głupoty, bo wylecisz z PiS-u na zbitą mordę, tak jak Ludwik Dorn.
      6. Nie cudzołóż rozmawiając publicznie z politykami innych partii, jeśli nie potrafisz im dokopać, lub, co gorsze, okażą się bardziej inteligentni od ciebie. Szczególnie nie wdawaj się w dyskusje z Palikotem, bo ten nawet Prezesowi jest w stanie dokopać.
      7. Nie kradnij wypowiedzi Prezesa twojego, przedstawiając jako własne. Zawsze zaznaczaj: "Cytuję Prezesa", lub "Tak powiedział Jarosław Kaczyński".
      8. Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu, chyba, że jest z innej niż PiS partii.
      9. Nie pożądaj żony Prezesa swego, bo biedne kocisko tego nie wytrzyma.
      10. Ani żadnej rzeczy (szczególnie WŁADZY!!!), która jego (Prezesa) jest.
      • eggerger Re: Pamiętaj !!!! 13.02.11, 11:38
        Coś mi to przypomina,
        ale zapomniałem.
    • mer-llink Kielczanie, nie dajcie sie tresować! 13.02.11, 10:17
      Kielczanie, do dzieła. Mówię tu o Kieleckim PiSie. Uzywają was jak zwierzatek tresowanych w cyrku: teraz foksterier wskoczy na podest, a pudel bedzie chodzil na zadnich lapkach! Raz! Hopla!
      Pamietajcie, ze dla dzielnych ludzi - a tacy ejsteście - nie ma tamy. Niejaki Mubarak w ukochanym przez p. KAczynskiego JAroslawa Egiipcie wydawał sie nie do ruszenia. A tu: fiku miku - i nie ma Mubaraka...
      A pani Kempa Beata ciosa Wam kołki na głowie jak chce. Długo tak jej pozwolicie?
      Nie dajcie się tresować. Weźcie się do roboty.l
      • eggerger Re: Kielczanie, nie dajcie sie tresować! 13.02.11, 11:42
        Daj im czas. Pomyślą sami.
    • kroluzloty Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 10:47
      Pani Beato tak trzymać a te dwa darmozjady polegną na cmentarzysku polityki jak nie potrafią grac w jednej orkiestrze . Każda inna partia zanim ich przyjmie to będzie się długo zastanawiać czy aby w przyszłości nie wytną podobnego numeru a nawet gdy ich przygarną to miejsce w szeregu będzie odległe.A na marginesie to redaktor potrafi dobrze jątrzyć no cóz przybudówka POmerdańców każda myszka swój ogonek chwali.
      • eggerger Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 11:47
        O moich seksualnych preferencjach
        nie chcę mówić.
        Ale podziwiam Cię.
    • leo_benhauer Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 11:01
      pis dostaje dotacje z kasy panstwa. czyli z pieniedzy podatnikow to jest sponsorowane.
      wiec powinno to to dzialać na demokratycznych zasadach.
      Powinna być ustawa dyktująca demokrację w partii . nie moze byc taz że demokratycznie wybrane partie dysponująpieniędzmi podatników zupełnie bez zasad.
      • ttr32 Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 11:23
        PO jest za to w pełni demokratyczne!
    • ttr32 Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 11:23
      Sondaże Kochanej PO lecą na pysk zatem GW drąży marginalny temat konfliktu w lokalnej strukturze PIS.Dlaczego GW nie publikuje niekorzystnego dla PO sondażu Homo Homini?Do wiadomości wykształciuchów( z licencjatami z Pułtuska) różnica PO -PIS tylko 3,8%!
      • eggerger Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 11:50
        Przyjąłem do wiadomości, towarzyszu.
    • eggerger Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 11:53
      Jakoś rozpisałem się dzisiaj.
      Ale przyjemnej niedzieli życzę
      WSZYSTKIM !!
      • ttr32 Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 12:04
        Dziękii wzajemnie!
        • eggerger Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 12:49
          Wzajemnie, czy wzajemne?
          Pada, ale idę na spacer.

PS. Nie życzę nikomu źle.
          Najmniej sobie.
    • gregoson Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 12:42
      Coraz więcej osób otwiera wreszcie oczy i zauważa ten UKŁAD, który trzyma włądzę o 20 lat. Cały czas te same gęby, te same poglądy ubierane co chwila w nowe nazwy partii. Mam nadzieję, że do tegorocznych wyborów liczba osób, które mają dość tej wytartej politycznej bandy wzajemnej adoracji, sotni utrzymywanej za nasze pieniądze i decydujacej ile tych pieniędzy mamy im dawać. W końcu trzeba powiedzieć DOŚĆ !!! i nie głosować na SLD, PO, PSL, PIS. trzeba ich wreszcie oderwać od koryta bo inaczej blado widzę przyszłośc państwa.
      • eggerger Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 13:06
        Wybacz- idę pospacerować.
        Za dużo masz racji.
    • m1r4640 Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 12:59
      z "wybitna prawniczka" zrobia ogromny krok na przod!!!
      • ttr32 Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 13:06
        Z Kępą zrobią większy krok niż z osobą nie umiejącą generować polskich liter na klawiaturze
    • nerwus0 Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 13:08
      Gwoli informacji.
      "Wybitna prawniczka" urodzila sie nie w Sycowie jak mowia, ale
      9 km od Sycowa, 56-504 Dziadowa Kloda.
      Zapisana tylko w Urzedzie Gminy Sycow.
      • ttr32 Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 13:17
        I co z tego?!
      • eggerger Re: Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskar 13.02.11, 19:06
        Chcesz mnie pocieszyć?

PS:Służba ma służbę. Zapiszą nawet
        nasze myśli. Popatrz niżej.
    • jedynyludus Były senator PiS: Nie będziemy milczeć, oskarże... 13.02.11, 13:20
      Wspieram mądrych ludzi bez względu na opcję polityczną.Pani Kempa,to indywidum
      zrośnięte "bliżniaczo" z twardogłowym Jarosławem Kaczyńskim.Ona nie ma innej szansy
      jak tylko być"WIELKIM PRAWNICZKĄ" Pisiorów.Honor ,to dla tej Pani obce pojęcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka