Dodaj do ulubionych

A gdzie Mucha?

13.02.11, 20:02
I jej troska o pacjentów?
www.kurierlubelski.pl/wiadomosci/364583,lubelskie-szpitale-wypowiadaja-umowy-nzoz-om,id,t.html
A gdzie PeŁO-bilans musi wyjść na zero?
Obserwuj wątek
    • mr.sajgon Mucha to PO 13.02.11, 20:33
      jola.iza1 napisała:

> I jej troska o pacjentów?
      > www.kurierlubelski.pl/wiadomosci/364583,lubelskie-szpitale-wypowiadaja-umowy-nzoz-om,id,t.html
      > A gdzie PeŁO-bilans musi wyjść na zero?
      >

Co tam Mucha czy specjalista od insektow Niesiolowski. PO podobno miala plan reformy SZ tylko weciak Kaczynski im przeszkadza, i co uplynal prawie rok i ciszaaaaaaa.
      PO to Pospolici Opie...ze.
      • jola.iza1 Re: Mucha to PO 13.02.11, 20:59
        No popatrz, reforma całą parą, pacjent mało ważny:)
      • jacekm22 Re: Mucha to PO 13.02.11, 21:28
        Noo Tow pisowski Saygon !!
        Paranoik-psychopata Yarek ten to ma plan uratowania SZ !!!!!
        Wlaczenie jej do budzetu jak za KOMUNY ....
        Fantastczne rozwiazanie , tylko twoj Fuhrer jak nie powiedzial skad ten budzet ( z dodatkowych podatkow ???) na zatkanie, tej czarnej dziury jaka jest SZ znajdzie kase !!!
        • jola.iza1 Re: Mucha to PO 13.02.11, 21:57
          No?? jackem22?
          Ty jakoś mało czytaty, trza datę artykułu jak krowie na miedzy?
          Ty się jarkiem nie zasłaniaj, ty kuźwa powiedz, ile kilometrów mam pojechać na prześwietlenie płuc? Mucha nie siada, tuskowatym.
          • ayran Re: Mucha to PO 14.02.11, 09:09
            Z całości twojego tradycyjnego bełkotu rozumiem, że po raz kolejny nie udało ci się załapać, o co też chodzi w artykule, który linkujesz. A więc pokrótce:
            1. Czy jesteś za tym, by lubelskie szpitale rozwiązały współpracę z lubenskimi NZOZ-ami? Jesli tak - dlaczego, jeśli nie - dlaczego?
            2. Co ma do tego Mucha?
            3. Dlaczego nie możesz prześwietlić sobie płuc w poradni przyszpitalnej?
            • jola.iza1 Re: Mucha to PO 14.02.11, 19:35
              ayran napisał:

> Z całości twojego tradycyjnego bełkotu rozumiem, że po raz kolejny nie udało ci
              > się załapać, o co też chodzi w artykule, który linkujesz. A więc pokrótce:
              > 1. Czy jesteś za tym, by lubelskie szpitale rozwiązały współpracę z lubenskimi
              > NZOZ-ami? Jesli tak - dlaczego, jeśli nie - dlaczego?
              > 2. Co ma do tego Mucha?
              > 3. Dlaczego nie możesz prześwietlić sobie płuc w poradni przyszpitalnej?
              Panu się tylko wydaje, że przypadkiem starasz się mnie obrażać.
              > 3. Dlaczego nie możesz prześwietlić sobie płuc w poradni przyszpitalnej?
              Zgadnij, tytuskowaty.
              Nie zgadniesz, to ci będę musiała na miedzy, chcesz?
              • ayran zgaduję... 14.02.11, 21:32
                .... bo nie rozumiesz tego, co czytasz. Ale za żadne skarby się do tego nie przyznasz.
                Jak też nie zrozumiałem - tego bełkotu o miedzy.
    • zoil44elwer Re: A gdzie Mucha? 14.02.11, 21:42
      Srali muchy bydzie wiosna.Gdy starzec przeżyje marzec to dalej będzie rozrywkowo(w/g Muchy) przesiadywał w przychodniach lub leżał w szpitalach.Do następnego marca.
      • mr.sajgon Re: A gdzie Mucha? 14.02.11, 21:49
        zoil44elwer napisał:

> Srali muchy bydzie wiosna.
        Jako osoba wyjatkowo wrazliwa brzydze sie przemoca.
        Jednak jak mi sie mucha zesra to pie...e ja paca jak nic, lubie po prostu czystosc i obrzydzenie do przemocy musi zejsc na drugi plan.
    • zbysio45 Re: A gdzie Mucha? to ideologia PO !!! 14.02.11, 21:46
      powyzsza Pani posel reprezentyje ideologie PO.Eutanazja dla starych mocherow,wysokie place dla lizusow oraz poslow PO.Wiezienia dla opozycji nawet parlamentarnej.Klamstwa i pomowienia dla glupiego narodu(motlochu).Degrengolada moralna Parti Nieobywatelskiej .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka