jola.iza1 13.02.11, 20:02 I jej troska o pacjentów? www.kurierlubelski.pl/wiadomosci/364583,lubelskie-szpitale-wypowiadaja-umowy-nzoz-om,id,t.html A gdzie PeŁO-bilans musi wyjść na zero? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.sajgon Mucha to PO 13.02.11, 20:33 jola.iza1 napisała: > I jej troska o pacjentów? > www.kurierlubelski.pl/wiadomosci/364583,lubelskie-szpitale-wypowiadaja-umowy-nzoz-om,id,t.html > A gdzie PeŁO-bilans musi wyjść na zero? > Co tam Mucha czy specjalista od insektow Niesiolowski. PO podobno miala plan reformy SZ tylko weciak Kaczynski im przeszkadza, i co uplynal prawie rok i ciszaaaaaaa. PO to Pospolici Opie...ze. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Mucha to PO 13.02.11, 20:59 No popatrz, reforma całą parą, pacjent mało ważny:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Mucha to PO 13.02.11, 21:28 Noo Tow pisowski Saygon !! Paranoik-psychopata Yarek ten to ma plan uratowania SZ !!!!! Wlaczenie jej do budzetu jak za KOMUNY .... Fantastczne rozwiazanie , tylko twoj Fuhrer jak nie powiedzial skad ten budzet ( z dodatkowych podatkow ???) na zatkanie, tej czarnej dziury jaka jest SZ znajdzie kase !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Mucha to PO 13.02.11, 21:57 No?? jackem22? Ty jakoś mało czytaty, trza datę artykułu jak krowie na miedzy? Ty się jarkiem nie zasłaniaj, ty kuźwa powiedz, ile kilometrów mam pojechać na prześwietlenie płuc? Mucha nie siada, tuskowatym. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Mucha to PO 14.02.11, 09:09 Z całości twojego tradycyjnego bełkotu rozumiem, że po raz kolejny nie udało ci się załapać, o co też chodzi w artykule, który linkujesz. A więc pokrótce: 1. Czy jesteś za tym, by lubelskie szpitale rozwiązały współpracę z lubenskimi NZOZ-ami? Jesli tak - dlaczego, jeśli nie - dlaczego? 2. Co ma do tego Mucha? 3. Dlaczego nie możesz prześwietlić sobie płuc w poradni przyszpitalnej? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Mucha to PO 14.02.11, 19:35 ayran napisał: > Z całości twojego tradycyjnego bełkotu rozumiem, że po raz kolejny nie udało ci > się załapać, o co też chodzi w artykule, który linkujesz. A więc pokrótce: > 1. Czy jesteś za tym, by lubelskie szpitale rozwiązały współpracę z lubenskimi > NZOZ-ami? Jesli tak - dlaczego, jeśli nie - dlaczego? > 2. Co ma do tego Mucha? > 3. Dlaczego nie możesz prześwietlić sobie płuc w poradni przyszpitalnej? Panu się tylko wydaje, że przypadkiem starasz się mnie obrażać. > 3. Dlaczego nie możesz prześwietlić sobie płuc w poradni przyszpitalnej? Zgadnij, tytuskowaty. Nie zgadniesz, to ci będę musiała na miedzy, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran zgaduję... 14.02.11, 21:32 .... bo nie rozumiesz tego, co czytasz. Ale za żadne skarby się do tego nie przyznasz. Jak też nie zrozumiałem - tego bełkotu o miedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A gdzie Mucha? 14.02.11, 21:42 Srali muchy bydzie wiosna.Gdy starzec przeżyje marzec to dalej będzie rozrywkowo(w/g Muchy) przesiadywał w przychodniach lub leżał w szpitalach.Do następnego marca. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: A gdzie Mucha? 14.02.11, 21:49 zoil44elwer napisał: > Srali muchy bydzie wiosna. Jako osoba wyjatkowo wrazliwa brzydze sie przemoca. Jednak jak mi sie mucha zesra to pie...e ja paca jak nic, lubie po prostu czystosc i obrzydzenie do przemocy musi zejsc na drugi plan. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: A gdzie Mucha? to ideologia PO !!! 14.02.11, 21:46 powyzsza Pani posel reprezentyje ideologie PO.Eutanazja dla starych mocherow,wysokie place dla lizusow oraz poslow PO.Wiezienia dla opozycji nawet parlamentarnej.Klamstwa i pomowienia dla glupiego narodu(motlochu).Degrengolada moralna Parti Nieobywatelskiej . Odpowiedz Link Zgłoś