stojacywbramie 19.03.11, 00:04 Przynajmniej jest się z kogo posmiać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stojacywbramie Re: Fajny ten..? 19.03.11, 00:16 Ja tam widzę zamaszysty ogonek literki Y z rzędu liter powyżej nałozony na niedbale napisaną literkę D. Co widzi zaślepiony? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Fajny ten..? 19.03.11, 00:21 > Ja tam widzę zamaszysty ogonek literki Y z rzędu liter powyżej nałozony na nied > bale napisaną literkę D. Co widzi zaślepiony? To akurat jasne (dla lemingów tylko nie) nie ma tam żadnego "obiatu", ale ciekawa jest treść: "Z wdzięcznością za bardzo miły pobyt i z-a-k-u-r-w-i-s-t-y!!! obiad..."??!! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
tyta.nic1 Nie zaklinaj rzeczywistości! 19.03.11, 00:24 stojacywbramie napisał: > Ja tam widzę zamaszysty ogonek literki Y z rzędu liter powyżej nałozony na nied > bale napisaną literkę D. Ten ogonek od "y" też widzę. Tylko jakoś tej litery "d" nie widzę. Czy jestem "zaślepiony" w połowie? Odpowiedz Link Zgłoś
skok Re: Nie zaklinaj rzeczywistości! 19.03.11, 00:30 tyta.nic1 napisał: > stojacywbramie napisał: > > > Ja tam widzę zamaszysty ogonek literki Y z rzędu liter powyżej nałozony n > a nied > > bale napisaną literkę D. > > Ten ogonek od "y" też widzę. Tylko jakoś tej litery "d" nie widzę. > Czy jestem "zaślepiony" w połowie? tak, w górnej na pewno! > Odpowiedz Link Zgłoś
stojacywbramie Re: Nie zaklinaj rzeczywistości! 19.03.11, 00:30 Prawdopodobnie tak, w związku z tym łączę się z Tobą w bulu. Odpowiedz Link Zgłoś