Dodaj do ulubionych

Adam Małysz ma ....

22.03.11, 13:47
przechlapane u Jarka K. i całej jego rodziny
udzielił bowiem wywiadu, w którym powiedział, że dziwi się, że prezes PiS nie składa kwiatów na Wawelu a pod pałacem:
"... Mamy ciągle aferę dotyczącą katastrofy samolotu prezydenckiego w Smoleńsku. Szukanie winnych, a to piloci, a to Rosjanie. Wszystkich to już męczy. Dlaczego prezes Jarosław Kaczyński nie składa kwiatków w Krakowie, a w Warszawie pod bramą pałacu? Dla mnie to jest śmieszne, bo przecież jego brat i bratowa leżą na Wawelu. Powiem szczerze, że zastanawiałem się nad tym wszystkim i chyba największy błąd popełniła Marta Kaczyńska, która nie chciała pochować rodziców gdzieś bliżej siebie. Jak teraz ma jechać odwiedzić ich na grobie? Jeśli to zrobi, będzie miała koło siebie tłum. Wiem, jak jest z mamą Izy. Raz albo dwa razy dziennie idzie na grób teścia zapalić świeczkę, przynieść kwiatki. Tak bardzo go kochała, że funkcjonuje jakby ciągle był. Wita się, żegna, rozmawia. Wracając do samej katastrofy, może widocznie tak miałoo być? Skoro prezydent walczył tak bardzo, aby świat usłyszał o Katyniu, to gdyby się to nie stało, walczyłby dalej. A tak cały świat o tym usłyszał. Teraz ciągle trwa dyskusja o winnych. Stało się i pewnie winny nie był jeden. Nie chcę jednak pchać się w politykę.
Adam Małysz, fragment wywiadu w "PS" z 21.03....
Obserwuj wątek
    • dymka1 Re: Adam Małysz ma .... 22.03.11, 13:48
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,123492430,123493909,Co_za_zenada.html
    • agnostic5 Re: Adam Małysz ma .... 22.03.11, 13:49
      Małysz przyłączył się do kampanii nienawiści.
    • mowiono.mi.ze.to.on właściwie, to rodzice Małysza byli lustrowani ??? 22.03.11, 13:51
      Zaraz pisśmierdziele zaczną węszyć.
      • ave.duce Re: właściwie, to rodzice Małysza byli lustrowani 22.03.11, 13:53
        Małysz to nie żyd czasem? Bo nie cyklista. No, może mason.
        • mowiono.mi.ze.to.on nagonka rozpoczęta 22.03.11, 13:56
          poczytajcie komentarze
          www.fakt.pl/Malysz-ostro-o-Kaczynskich-Marta-popelnila-blad-,artykuly,99220,1.html
          • ave.duce Re: nagonka rozpoczęta 22.03.11, 14:18
            Adam ! U mnie straciłeś wszystko !

Chciałem pojechać do Zakopanego . Po tym co zrobiłeś nie pojadę, bo zamiast Ci klaskać musiałbym Cię wygwizdać.Radzę Ci Adamie jak najszybciej przeprosić za te słowa bo stracisz wielu fanów. Na Twoim miejscu po tych słowach nie czułbym się bezpiecznie na ulicy.
            22.03.2011 14:11
            były fan

Jakie to kaczystowskie ...
            • dymka1 Re: nagonka rozpoczęta 22.03.11, 14:25
              ave.duce napisała:

No to ja chętnie pojadę w jego miejsce chociaż nigdy nie lubiłam skoków. Brawo Panie Adamie!
              • 1normalnyczlo.w.i.e.k Salon już przygotuje mu z tej okazji wiele nagród 22.03.11, 14:54
                dymka1 napisała: No to ja chętnie pojadę w jego miejsce

---> od Człowieka Roku aż do ZŁOtych Ust!
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Salon już przygotuje mu z tej okazji wiele na 22.03.11, 15:04
                  Czy Gazeta Polska poprosi Małysza o opinię tak jak Karolaka?
            • krasawicamaskwy Re: nagonka rozpoczęta 22.03.11, 15:14
              ave.duce napisał :

Na Twoim miejscu po tych słowach nie czułbym się bezpiecznie na ulicy.
              ====================================
              Grozisz ??? Trzeba by cię zgłosić pisdzieluchu !
              • ave.duce ??? 22.03.11, 15:50
                krasawicamaskwy napisała:

> ave.duce napisał :
                >
                > Na Twoim miejscu po tych słowach nie czułbym się bezpiecznie na ulicy.
                > ====================================
                > Grozisz ??? Trzeba by cię zgłosić pisdzieluchu !
                • 1normalnyczlo.w.i.e.k Widzisz,jaka tępa ta kumpela Komorowskiego i Wajdy 22.03.11, 16:22
                  ave.duce napisała: ???

>> krasawicamaskwy napisała: Grozisz ??? Trzeba by cię zgłosić pisdzieluchu !

---> Doczekałaś się uznania za "pisdzielucha"! :)))
                  • ave.duce I co z tego? 22.03.11, 16:58
                    1normalnyczlo.w.i.e.k napisał:

> ave.duce napisała: ???
                    >
                    > >> krasawicamaskwy napisała: Grozisz ??? Trzeba by cię zgłosić pisdziel
                    > uchu !
                    >
                    > ---> Doczekałaś się uznania za "pisdzielucha"! :)))
                    >

Ty się nigdy nie doczekasz innego określenia niż cytowane przez Ciebie.
        • kotek.jaroslawa Podejrzane środowisko skoczków... 22.03.11, 15:31
          Podobno wielu z nich to anorektycy.
          I jeszcze to złośliwe nabijanie się przy każdym lądowaniu - jakby w żywe oczy kpili "tak lądują debeściaki".
          Ja tu widzę materiał dla wiadomego Zespołu!
    • dymka1 Wklepałaś?:) 22.03.11, 13:52
      nie ma tego w necie:)

Ale przyznaj, cieszysz się równie mocno jak ja, że tak pięknie sam sobie świnię podłożył :)))
      • scoutek Re: Wklepałaś?:) 22.03.11, 13:57
        jest:)))
        www.tvn24.pl/0,1696658,0,1,malysz-dlaczego-kaczynski-nie-sklada-kwiatkow-w-krakowie,wiadomosc.html
      • mowiono.mi.ze.to.on Re: Wklepałaś?:) 22.03.11, 13:57
        www.fakt.pl/Malysz-ostro-o-Kaczynskich-Marta-popelnila-blad-,artykuly,99220,1.html
    • agnostic5 Re: Adam Małysz ma .... 22.03.11, 13:58
      Małysz to nie Polak, bo nie katolik.
    • 1normalnyczlo.w.i.e.k Jezeli Małysz rzeczywiście tak powiedział, 22.03.11, 13:59
      scoutek napisała: " ... Skoro prezydent walczył tak bardzo, aby świat usłyszał o Katyniu, to gdyby się to nie stało, walczyłby dalej. A tak cały świat o tym usłyszał. Teraz ciągle trwa dyskusja o winnych.

---> to popełnił największe głupstwo w swoim życiu! Dowiódłby, że sukcesy sportowe nie idą w parze z poziomem intelektualnym i stanem wiedzy sportowca.
      • obraza.uczuc.religijnych Putin kazał tak Malyszowi powiedzieć 22.03.11, 14:01
        przecież to jasne.
        • 1normalnyczlo.w.i.e.k Zrobił z siebie idiotę - jak Krzywonos,wyskakująca 22.03.11, 14:11
          obraza.uczuc.religijnych napisał: przecież to jasne

---> na trybunę, by pleść głupoty.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Zrobił z siebie idiotę - jak Krzywonos,wyskak 22.03.11, 14:15
            Albo jak Rymkiewicz piszący i rozsyłający do zaprzyjaźnionych redakcji wiersze pochwalne dla Stal... yyy Jarosława Kaczyńskiego.
            • 1normalnyczlo.w.i.e.k Szymborską też w to wmieszałeś? :) 22.03.11, 14:51
              obraza.uczuc.religijnych napisał: wiersze pochwalne dla Stal...

---> Prawdopodobnie, Wajda wtedy niewiele się od niej różnił. Właściwie, to teraz , też ...
              • wujaszek_joe Mój Boże! 22.03.11, 16:04
                stalinistkę do Rymkiewicza porównać!
      • scoutek Re: Jezeli Małysz rzeczywiście tak powiedział, 22.03.11, 14:01

wiedziałam, że na twój poziom intelektualny można liczyć

ignor
      • 3alfa.alfa Re: Jezeli Małysz rzeczywiście tak powiedział, 22.03.11, 14:05

> scoutek napisała: " ... Skoro prezydent walczył tak bardzo, aby świat usłyszał
        > o Katyniu, to gdyby się to nie stało, walczyłby dalej. A tak cały świat o tym
        > usłyszał. Teraz ciągle trwa dyskusja o winnych.
        >
        > ---> to popełnił największe głupstwo w swoim życiu! Dowiódłby, że sukcesy s
        > portowe nie idą w parze z poziomem intelektualnym i stanem wiedzy sportowca.
        >
        Od dekarza nie ma co za wiele wymagać
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Jezeli Małysz rzeczywiście tak powiedział, 22.03.11, 14:07
          Normals jest dekarzem?
          • 3alfa.alfa Re: Jezeli Małysz rzeczywiście tak powiedział, 22.03.11, 14:10
            obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Normals jest dekarzem?

Małysz jest dekarzem
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Jezeli Małysz rzeczywiście tak powiedział, 22.03.11, 14:14
              Normals też musi nim być, nie można od niego za wiele wymagać.
              • scoutek Re: Jezeli Małysz rzeczywiście tak powiedział, 22.03.11, 14:16
                coś Ty, norm to sięga najwyżej poziomu kanałów
                • 1normalnyczlo.w.i.e.k Żebyś jeszcze wiedziała,ilu ... :))) 22.03.11, 14:55
                  scoutek napisała: coś Ty, norm to sięga najwyżej poziomu kanałów
              • 3alfa.alfa Re: Jezeli Małysz rzeczywiście tak powiedział, 22.03.11, 14:25

> Normals też musi nim być, nie można od niego za wiele wymagać.

Ciebie na zmywak bym nie przyjął
                • ave.duce Re: Jezeli Małysz rzeczywiście tak powiedział, 22.03.11, 14:28
                  No pewnie! Przecież trudno, żebyś stracił źródło swojego utrzymania.
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Jezeli Małysz rzeczywiście tak powiedział, 22.03.11, 14:29
                  Pewnie, bałabyś się konkurencji.
              • wujcio44 Re: Jezeli Małysz rzeczywiście tak powiedział, 22.03.11, 15:32

> Normals też musi nim być, nie można od niego za wiele wymagać.

Normals nie jest dekarzem, jemu tylko wali w dekiel.
                • mike.recz Re: Jezeli Małysz rzeczywiście tak powiedział, 22.03.11, 16:01
                  wujcio44 napisał:

> obraza.uczuc.religijnych napisał:
                  >
                  > > Normals też musi nim być, nie można od niego za wiele wymagać.
                  >
                  > Normals nie jest dekarzem, jemu tylko wali w dekiel.

Bezczelne, chamskie ale jakże trafne;)
    • mariner4 No i jest ewangielikiem! 22.03.11, 14:00
      Czyli niepolak, jakiś odmieniec.
      M.
    • pan-kultura Re: Adam Małysz ma .... 22.03.11, 14:06
      cóż ten Bronek mu nagadał
      Adaś nie ma wyrobionego jeszcze spojrzenia na rzeczywistość

dopiero jak pozna kto to jej Krzywonos ..................
    • mariner4 PiS motłoch się powoli budzi 22.03.11, 14:18
      i zaczyna ujadać na Małysza.
      M.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: PiS motłoch się powoli budzi 22.03.11, 14:21
        Małyszomania to spisek WSI mający na celu odwrócenie uwagi od geszeftów układu. Udało się odciągnąć tę uwagę dzięki usłużnym mediom.
    • allspice Re: Adam Małysz ma .... 22.03.11, 14:21
      Nie tylko dobry skoczek ale i mądry człowiek...A prezesowi rady młodego człowieka
      przydadzą się.Ale czy skorzysta? Jego przyboczni Jojo,Penelopa i inni są innego zdania;)
    • douglasmclloyd Małysz w powietrzu miał dużo czasu na rozmyślania 22.03.11, 14:27
      I dobrze prezesa rozszyfrował.
      • lumpior Dobrze mowi bo ma w zadzie polityke. 22.03.11, 14:32
        Klan Kaczynskich to perfidna,wredna,zakłamana formacja,władza i kasa to cel.
        • scoutek Re: Dobrze mowi bo ma w zadzie polityke. 22.03.11, 14:34
          pewnie, że dobrze mówi
          przede wszystkim szczerze

ale bawi mnie obserwacja wielbicieli szefa PiS, jak nagle zmieniają punkt widzenia na faceta, który tylko powiedział co myśli
          to, że ma rację to już zupełnie inna sprawa
          • dymka1 Re: Dobrze mowi bo ma w zadzie polityke. 22.03.11, 14:39
            scoutek napisała:

> pewnie, że dobrze mówi
            > przede wszystkim szczerze
            >
            > ale bawi mnie obserwacja wielbicieli szefa PiS, jak nagle zmieniają punkt widze
            > nia na faceta, który tylko powiedział co myśli
            > to, że ma rację to już zupełnie inna sprawa
            >
            A mnie najbardziej bawi to, że się tak cudnie wkopał na kilka dni przed narodową fetą na cześć Małysza.
            • lumpior Re: Dobrze mowi bo ma w zadzie polityke. 22.03.11, 14:44
              > A mnie najbardziej bawi to, że się tak cudnie wkopał na kilka dni przed narodo
              > wą fetą na cześć Małysza. A po pierona mu obecnosc kartofli na tej imprezie?
              • dymka1 Re: Dobrze mowi bo ma w zadzie polityke. 22.03.11, 14:48
                lumpior napisał:

> > A mnie najbardziej bawi to, że się tak cudnie wkopał na kilka dni przed n
                > arodo
                > > wą fetą na cześć Małysza.
                > A po pierona mu obecnosc ka
                > rtofli na tej imprezie?

No właśnie Małyszowi po nic, ale Kaczor stracił okazję, żeby się ogrzać w blasku Króla Tatr:)
            • fajnyfred Re: Dobrze mowi bo ma w zadzie polityke. 22.03.11, 15:20
              Przyznam że mnie to nie bawi,raczej pokazuje smutny obraz naszej rzeczywistości. Ja podobnie jak Adam dziwie sie dlaczego Kaczyński składa kwiaty i znicze w Warszawie(skoro nie jest tam pochowany jego brat),a nie w Krakowie. To pokazuje że Jarosław Kaczyński nie myśli logicznie. A swoją drogą, to jego brat na Wawelu to takie kukułcze jajo dla Krakusów i policzek dla Krakusów i dla wielu Polaków.
              • 1normalnyczlo.w.i.e.k Wawel zbeszcześcił Komorowski z Szymborską 22.03.11, 16:18
                fajnyfred napisał: to takie kukułcze jajo dla Krakusów i policzek dla Krakusów i dla wielu Polaków.

---> to policzek dla całej Polski i Polaków, nagradzać stalinówkę i do tego na Wawelu. Pewnie, gdyby tam nie był pochowany Lech Kaczyński, to Komorowskiemu nawet nie przyszłoby coś takiego do głowy, ale w takiej sytuacji musiał obsikać!
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Tylko że w tym Ostatnim Locie odleciał za daleko 22.03.11, 15:01
        douglasmclloyd napisał: Małysz w powietrzu miał dużo czasu na rozmyślania

---> I tak sobie leci, myśli i patrzy z przerażeniem, że nie ma już gdzie wylądować ...
    • mike.recz Normals, a Małysz to już jak Zapendowska 22.03.11, 14:37
      albo Wojewódzki teraz będzie?
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Normals, a Małysz to już jak Zapendowska 22.03.11, 14:42
        GW podpuściła Małysza, to pewne
        • mike.recz Re: Normals, a Małysz to już jak Zapendowska 22.03.11, 14:47
          A układ zaszantażował że "emerytury olimpijskiej" nie dostanie jak tego nie powie.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Normals, a Małysz to już jak Zapendowska 22.03.11, 14:51
            Małyszomania to medialny spisek układu.
            • lumpior Małysza zapamietaja miliony,Kaczorow..? 22.03.11, 14:58
              Zmanipulowane jednostki,katolicy wplatani w politykę.
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k To zależy od niego.Błędy każdy popelnia. Sztuka,to 22.03.11, 15:15
        mike.recz napisał: Normals, a Małysz to już jak Zapendowska albo Wojewódzki teraz będzie?

---> do nich się przyznać ... a jeszcze większa sztuka: szczerze to zrobić.
        Jego wypowiedź jest tak idiotyczna, ujawniająca tak kompletną ignorancje w temacie, że aż trudno uwierzyć, by w ten sposób, sam z siebie, chciał się ośmieszyć.
        Zauważ, że mówił też o permanentnym braku czasu - praktycznie, nawet gazet nie miał czasu czytać. Więc skąd ma wyrobioną opinię o tych sprawach? Skoro siedzi "na internecie", to proszę bardzo, niech spróbuje się wytłumaczyć na jakimś forum. Wątpię by się odważył, by miał argumenty ...
        • szwampuch58 Re: To zależy od niego.Błędy każdy popelnia. Sztu 22.03.11, 15:17
          zamiast PiSolic odpowiedz:Dlaczego,mu
        • obraza.uczuc.religijnych Re: To zależy od niego.Błędy każdy popelnia. Sztu 22.03.11, 15:21
          No tak, skoro ty opierasz swoje zdanie jedynie na tym co przeczytasz w gazetach to wydaje ci się że każdy tak powinien mieć. Na szczęście są tacy co samodzielnie myślą.
          • 1normalnyczlo.w.i.e.k Bo ja,nie Sikorski,Parulski,Klich,Hypki,Gruszczyk 22.03.11, 16:01
            obraza.uczuc.religijnych napisał: No tak, skoro ty opierasz swoje zdanie jedynie na tym co przeczytasz w gazetach

---> którzy opierają swoje zdanie na osobistych doświadczeniach. A jak wiesz zapewne, oni opisywali dokładnie co się działo w kokpicie, kto gdzie był, co robił, co mówił, co myślał ...
            Oni przecież nie zdążyli skoczyć ... do kiosku po gazety a już w kilka minut po katastrofie, wiedzieli WSZYSTKO!!!

> to wydaje ci się że każdy tak powinien mieć.

---> Nie wiesz nawet tego, że ważniejsze od "gdzie", jest to, "kto i co" pisze???
            No i odezwała się u ciebie bolszewicka dusza, skoro z tego co napisałem wyciągnąłeś tak bzdurny wniosek ... Ale to tfój (że polecem prezydętem) problem.
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Bo ja,nie Sikorski,Parulski,Klich,Hypki,Grusz 23.03.11, 08:46
              W parę chwil po katastrofie wszystko wiedzieli Ziemkiewicz z Janeckim. W ten sposób rozpoczęli wojnę polsko-polską.
              No i papa Radwański ogarnia wszystko swym rozumem i jest najlepiej zorientowany z przedstawicieli świata sportu.
    • volupte01 Re: Adam Małysz ma .... 22.03.11, 15:11
      To raczej oni u niego.:-)
    • mike.recz Re: Adam Małysz ma .... 22.03.11, 15:24
      Nie wiem co ma Adam Małysz ale wolactwo już ma swój przekaz dnia:

notatnikmieszczucha.salon24.pl/289774,jak-adam-malysz-stracil-polityczna-cnote
      • volupte01 Re: Adam Małysz ma .... 22.03.11, 15:35
        co to za idiota napisał?
        • mike.recz Re: Adam Małysz ma .... 22.03.11, 15:48
          No kretyn, nic na to nie poradzę.
          Swoją drogą Małysz pewnie też byłby zdziwiony gdyby
          gdyby ktoś co miesiąc zamiast na jego grobie składał kwiaty pod skocznią;)
      • dymka1 dobry komentarz 22.03.11, 20:24
        No i proszę - młody, niewykształcony, z małego miasta a jak
        dopiekł.
        RAJDER135 0 2674 | 22.03.2011 15:37
        • scoutek Re: dobry komentarz 22.03.11, 21:05
          no:)
          zabolało
          • dymka1 Re: dobry komentarz 22.03.11, 21:29
            scoutek napisała:

> no:)
            > zabolało
            >

Małysz rozpętał piekło na Salonie. Niektórzy próbują go bronić, że to zwykły dekarz i nie wie co mówi, ale tylko jeszcze bardziej się pogrążają. Chyba zapuszczę wąsy:)
            • scoutek Re: dobry komentarz 22.03.11, 21:55
              w niedzielę to sobie domaluję:)
              jak wszyscy
              narty już budowałam
              • dymka1 Re: dobry komentarz 22.03.11, 22:02
                scoutek napisała:

> w niedzielę to sobie domaluję:)
                > jak wszyscy
                > narty już budowałam
                >
                >
                Te długaśne? Możesz przypomnieć link, bo prawacy wieszczą, że swoją wypowiedzią o prezesie stracił 90% fanów. A ja chcę wypełnić tę pustkę:)
                • scoutek Re: dobry komentarz 23.03.11, 08:17
                  stracił mi się:((((
    • mariner4 Skandal! Małysz nie skakał dla PiS i jego prezesa! 22.03.11, 15:28
      A to zaprzaniec! Skakał dla Ruskich.
      M.
    • l.george.l Kochacie Małysza? Nie głosujcie na PiS 22.03.11, 15:38
      Jarek słynie z tego, że jest wyjątkowo mściwy. Nigdy nie daruje Małyszowi sugestii, że Kacza rodzina ma coś z głową.
      • karbat Re: Małysz? 22.03.11, 16:17
        widac normalnego mlodego czlowieka, stapajacego po ziemi, duzy talent polaczony z dyscyplina i b. duzym wkladem pracy . Spopuaryzowal Polske w wiekszym stopniu niz wszystkie polskie politykiery , tzw. inteligencja itp. , wie kiedy sie odchodzi od stolu . powodzenia w zyciu osobistym .
        • 1normalnyczlo.w.i.e.k Ale pokazał także, że nie wie, jak ... 22.03.11, 16:44
          karbat napisał: wie kiedy sie odchodzi od stolu

---> Jako ignorant w tych sprawach, nie powinien w ogóle się na ten temat i to w taki sposób, wypowiadać.
    • chwala_panu_prezydentu Adam Małysz liczy na 22.03.11, 16:38
      Order Orła Białego.
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Takie wypowiedzi,to,dla Komorowskiego,podstawowe 22.03.11, 16:47
        chwala_panu_prezydentu napisał: Adam Małysz liczy na Order Orła Białego.

---> kryterium przy przyznawaniu odznaczeń. Już wielu Politycznym Prostytutkom wręczył ordery ... ostatnio Wajdzie i podobnym.
        • karbat Re: Takie wypowiedzi,to,dla Komorowskiego,podstaw 22.03.11, 17:04

> karbat napisał: wie kiedy sie odchodzi od stolu

> ---> Jako ignorant w tych sprawach, nie powinien w ogóle się na ten temat i
          > to w taki sposób, wypowiadać.

Malysz powiedzial tylko to co mysli wiekszosc ludzi w katolandzie .
          Ty buraku jeszcze nie decydujesz o tym , kto co i jak ma mowic .
          Nie bedziesz decydowal na jakie tamaty Malysz moze sie wypowiadac i w jaki sposob ,
          a na jakie nie moze .

W twojej zakutej pale nie miesci sie , ze sa jeszcze normalni ludzie ,
          ktorych opinie nie sa po linii i na bazie Rzepy , wielkiego stratega i twojego plebana.
          • 1normalnyczlo.w.i.e.k Głupiutkie stworzenie z ciebie,karbat!Żaden 22.03.11, 18:01
            karbat napisał: W twojej zakutej pale nie miesci sie , ze sa jeszcze normalni ludzie, ktorych opinie nie sa po linii i na bazie Rzepy , wielkiego stratega i twojego plebana.

---> normalny człowiek nie próbuje wmawiać, że coś wie, skoro NIE JEST MOŻLIWE, by to wiedział!
            A tacy jak Sikorski, Parulski, Hypki, Gruszczyk ... a teraz Małysz twierdzą, że coś wiedzą, mimo że nigdy nie byli w danym czasie, w miejscu, na którego temat się wypowiadają ...
            No chyba że ich przeegzaminowałeś i wręczyłeś im papiery jasnowidzów.
            Mnie nie interesuje, czy coś jest po jakiejś lub czyjejś linii, czy nie jest. Liczą się tylko fakty. A w/w towarzystwo posługuje się wyłącznie konfabulacjami.
    • dymka1 Podpisuję się pod komenarzem majora 22.03.11, 17:40
      "Biednemu zawsze wiatr w oczy. Chciał prezes grillów w całej Polsce, teraz chce drugiej Finlandii, założył sobie bloga, ponoć wie, co to clubbing i przy kamerach zaczął robić zakupy. Obiecuje młodym ustawową gwarancję poziomu zatrudnienia i rozdaje wirtualne dofinansowanie dla najbiedniejszych. Celebryci, jeden po drugim, wypowiadają posłuszeństwo Tuskowi w takim tempie, że aż obiektywni publicyści nie nadążają z zacieraniem rączek. Wydawałoby się, że jest świetnie, masa ekonomistów jedzie po Rostowskim za OFE i nawet zdrajca Bielan zręcznie zawinął kody do strony PJN, bo przecież nie ma takież żenady, w którą nie potrafiłaby popaść polska prawica. Aż tu nagle, nie wiadomo skąd, wyskoczył Małysz, pytając o coś, co mnie osobiście od dłuższego czasu zastanawia, a mianowicie: czemu pan prezes zamiast grób brata adorować, łazi co miesiąc na Krakowskie Przedmieście? Wszak to jakby zamiast na cmentarz, chodzić do knajpy, gdzie była stypa, albo pod jakiś biurowiec, fabrykę albo budkę z hot dogami, gdzie zmarły na chleb zarabiał. No czysty absurd.

I doprawdy, bez względu czy Małysz ma rację, nie trzeba być zbytnio utalentowanym, aby przewidzieć dalszy bieg wypadków. Nawet jeśli Jarek się powstrzyma z ripostą, bo Hofman z Błaszczakiem go ubłagają, resztę zrobią fani pana prezesa, od tych dziennikarskich po blogowych. Już się zresztą zaczęło, jest Małysz kłamcą, sprzedawczykiem, no podłym psem po prostu, czekamy na blogerskie śledztwa, IPN i przemyślenia Krzysztofa Kłopotowskiego. Jestem człowiekiem złośliwym, wyraźnie lubującym się w podglądaniu psychiatrykowego bestiarium, więc prezent ze zdrajcą Małyszem, który notabene, niczym te wszystkie Mellery, Kukizy, Hołdysy polityczne pojęcie ma prawdopodobnie żadne, jest dla mnie pięknym prezentem na wiosnę. Niniejszym więc za lolcontent pięknie dziękuję, kochani, jak zawsze, można na Was liczyć."

galopujacymajor.wordpress.com/
    • mao111 Re: Adam Małysz ma .... 22.03.11, 23:59
      Małysz ma przerąbane. "Małysz jest wielki w skokach, ale o polityce się niech nie wypowiada, bo jest za mały" powiedział pisior w Superstacji...
      • dymka1 Mogą mu skoczyć:) nt 23.03.11, 00:00
        mao111 napisał:

> Małysz ma przerąbane. "Małysz jest wielki w skokach, ale o polityce się niech n
        > ie wypowiada, bo jest za mały" powiedział pisior w Superstacji...
        • monia.i Re: Mogą mu skoczyć:) nt 23.03.11, 00:15
          Małysz się nie wypowiedział politycznie tylko czysto po ludzku.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Adam Małysz ma .... 23.03.11, 08:18
        Bo przecież tylko papa Radwański i jego córki znają się na polityce.
    • zoil44elwer Re: Adam Małysz ma ....dylemat. 23.03.11, 08:23
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka