Gość: stalin jestesmy w europie IP: 212.37.16.* 05.05.04, 16:22 fizycznie moze tak, ale mentalnie to nasz piekny kraj jest w sredniowieczu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: jestesmy w europie 05.05.04, 20:35 Gość portalu: stalin napisał(a): > fizycznie moze tak, ale mentalnie to nasz piekny kraj jest w sredniowieczu.. > Ale zato jesteśmy narodem wybranym i zawierzonym. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Geje i lesbijki nic mi złego nie zrobili,ale i tak IP: *.ds4.tuniv.szczecin.pl 05.05.04, 16:34 Geje i lesbijki nic mi złego nie zrobili,ale czuje do nich nie chęć,. Nie mam do nich tolerancji, i wolę sie trzymać od nich z dala, Na widok takich ludzi robi mnie sie nie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Geje i lesbijki nic mi złego nie zrobili,ale IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 05.05.04, 18:35 to weź coś na przeczyszczenie, a nie obnażaj się z tym na forum, boktoś pomyśli że jesteś gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baj Re: Geje i lesbijki nic mi złego nie zrobili,ale IP: 80.111.118.* 05.05.04, 19:12 Masz prawo trzymac sie od nich z daleka. Oni nie wezma Ci tego za zle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Human Race NO TO JUZ SIE ZACZYNA MAMY EU!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 05.05.04, 16:34 NO TO JUZ SIE ZACZYNA, POWOLI BEDA NAM ODBIERAC WSZYSTKIE PRAWA A klepany na okraglo przez zachod tzw. freedom zamieni sie w g...o. Zboczenia beda mialy wieksze prawa niz normalnosc. Uwazajcie teraz na wasze dzieci. Pedofilia jest nastepna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacek53 Re: NO TO JUZ SIE ZACZYNA MAMY EU!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gmn.ulaval.ca 05.05.04, 18:31 W pełni się zgadzam. Pod płaszczykiem praw człowieka i wolności, rozdmuchuje się do nieprawdopodobnych rozmiarów przywileje homoseksualistów. Proponuję, aby ich świadczenia emerytalne i rentowe były pokrywane przez ich dzieci, zrodzone z owego wspaniałego związku homoseksualnego. Co zaś do dalszego ciągu, to też jest on wielce prawdopodobny: pedofile, zoofile, nekrofile (to byłby dopiero super marsz !). Jestem tolerancyjny, ale uważam że ostentacyjne obnoszenie się z orientacją seksualną jest mocną przesadą. Naprawdę nie musi cały świat wiedzieć kto komu wkłada i co. Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: NO TO JUZ SIE ZACZYNA MAMY EU!!!!!!!!!!!!!!!! 05.05.04, 18:49 Gość portalu: pajacek53 napisał(a): > W pełni się zgadzam. Pod płaszczykiem praw człowieka i wolności, rozdmuchuje > się do nieprawdopodobnych rozmiarów przywileje homoseksualistów. Proponuję... Słusznie. Proponuję zrzucić obłudny płaszczyk i dmuchnąć. (np. w przywileje, z ewidentnego braku lepszych możliwości). > Naprawdę nie musi cały świat wiedzieć kto komu wkłada i co. Słusznie. Lepiej żeby żaden świat nie wiedział i nie widział kiedy to komuś wreszcie będzie się wkładało (z braku lepszych możliwości - rozum do głowy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny facet Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.05.04, 16:38 Nie ma miejsca dla homoseksualistów w świecie w którym żyje. Ich chore skłonosć moga skrywać w zaciszu domowym i nie wynosic na światło dzienne, demoralizując moje dzieci!Otwarte manifestowanie homoseksualizmu jest chore i jako chore powinno być napietnowane kamieniem rzuconym w twarz homoseksualiście- w imie normalnych watrości kierujacych społeczeństwem. Za chwile to nawet świenie będą chciały mniec takie prawa jak orły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 05.05.04, 18:39 powyższy post jest chyba dowodem na to, że ta chwila już nastąpiła. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi137 oczywiście nie można propagować zboczeń 05.05.04, 16:52 Jak najbardziej popieram tych którzy sprzeciwiają się marszowi gejów. Nie mozna propagować zła ani dawać na to zezwolenia. Zdrowym układem jest połaczenie mężczyzny i kobiety, budowanie rodziny. To co godzi w te wartości powinno być marginalizowane a nie rozpropagowywane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en idioci..... IP: *.acn.pl 05.05.04, 16:57 co im przeszkadza do cholery jakis marsz???? zacofane lamusy jak sie gorsza, to niech zabija sobie drzwi i okna i caly dzien sluchaja radia maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk [...] IP: *.ne.client2.attbi.com 05.05.04, 17:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk [...] IP: *.ne.client2.attbi.com 05.05.04, 17:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: pedaly 05.05.04, 17:28 Gość portalu: luk napisał(a): > WPIERDALAC Z KRAJU Luk who's taking: IP: *.ne.client2.attbi.com Czyli, przepraszam, z którego kraju wypierdalać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: pedaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 19:11 matti.x napisał: > Gość portalu: luk napisał(a): > > > WPIERDALAC Z KRAJU > > Luk who's taking: IP: *.ne.client2.attbi.com > > Czyli, przepraszam, z którego kraju wypierdalać? > z Watykanu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga aaggaa IP: *.range81-155.btcentralplus.com 05.05.04, 17:12 wlos mi sie jezy na glowie jak slysze co sie dzieje w krakowie ale jeszcze bardziej przerazaja mnie nietolerancyjne glosy na forum. mieszkam w londynie i tutaj nikt by nie uwierzyl ze gdzies w polsce (unia europejska!) ktos moze byc tak nietolerancyjny i glupi poprostu, wstyd mi, mam bardzo duzo przyjaciol gayow i pewnie im nie opowiem o czym przed chwila przeczytalam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won Re: aaggaa IP: *.proxy.aol.com 05.05.04, 17:44 aga,piszesz ze masz bardzo duzo gayow przyjacieli...Powiec mi czy kroliki tez w glowie ci sie kochaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won Re: aaggaa IP: *.proxy.aol.com 05.05.04, 17:49 Sorry, Fonetycznie jest OK. Poprawnie "powiedz". Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Geye wzorowi uczniowie Kościoła Katolickiego. 05.05.04, 17:31 Kobiety ”są błędem ... natury z tym ich nadmiarem wilgoci i ich temperaturą ciała świadczą o cielesnym i duchowym upośledzeniu, są rodzajem kalekiego, chybionego i nieudanego mężczyzny..? św. Tomasz z Akwinu 1225-1274 Oni tylko wzięli sobie do serca nauki doktora Kościoła Katolickiego. No chyba lepiej z udanym?. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas [...] IP: *.gates.com 05.05.04, 17:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa [...] IP: 213.88.238.* 05.05.04, 18:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Milosz, Szymborska 05.05.04, 18:29 Gość portalu: thomas napisał(a): > Nie zdziwilbym sie gdyby Milosz byl pedalem a Szymborska lesbijka. > Wstyd mi za nich. > Zreszta czego mozna oczekiwac od zydow. Milosz i Szymborska to tandem ktory > jest ni zydem ni polakiem ale za to calym lajdakiem. To samo można powiedzieć o Jaśku II. Odpowiedz Link Zgłoś
szymonmiami Marsz homoseksualistow dzieli Krakow 05.05.04, 17:54 Na moj glos w wyborach PO nie moze juz liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus To raczej kwestia estetyki, niz polityki IP: 140.247.126.* 05.05.04, 18:07 Czy Panstwo nie doswiadczaja odruchow wymiotnych na widok dwoch obejmujacych sie (zwlaszcza podstarzalych) pederastow? Ze o tzw. dawaniu w kakao, ktore oni uprawiaja, nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: To raczej kwestia estetyki, niz polityki 05.05.04, 18:19 Gość portalu: krakus napisał(a): > Czy Panstwo nie doswiadczaja odruchow wymiotnych na widok dwoch obejmujacych > sie (zwlaszcza podstarzalych) pederastow? Ze o tzw. dawaniu w kakao, ktore > oni upra wiaja, nie wspomne. My, Państwo, podzielamy w pełni wymiotny odruch Krakusa i przyłączamy się do Niego w naszych pobożnych wymiotach, a już zwłaszcza na widok pederastów podstarzałych, A FE!! W wypadku pederatów zwłaszcza-NIE-podstarzałych na temat odruchów nie będziemy się jednakowoż odruchować. Mawiało się w niektórych ciemnych kręgach, że niby to jakoby: 'tertium non datur. Jednakowoż na wszelki niespodziewany wypadek, w którym jeden z pederastów JEST haniebnie podstarzały, drugi zaś nie jest, My, Państwo, ogłaszamy, iż mamy zarezerwowaną połowę. (wymiotnego odruchu) Jeśli zaś chodzi o cytowanych wyżej Krakusów, My, Państwo, zarezerwowaliśmy sobie 9*10 do potęgi 15 odruchów wymiotnych przy każdej porannej tudzież wieczornej modlitwie za wszelkie dusze, niejednokrotnie potępione. (L)Amen(t). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: To raczej kwestia estetyki, niz polityki IP: 140.247.126.* 05.05.04, 18:57 ... Mawiało się w niektórych ciemnych kręgach, że niby to jakoby: 'tertium non datur. Jednakowoż na wszelki niespodziewany wypadek, w którym jeden z pederastów JEST haniebnie podstarzały, drugi zaś nie jest, My, Państwo, ogłaszamy, iż mamy zarezerwowaną połowę. (wymiotnego odruchu)... To dobrze, ze podzielasz odruchy wymiotne wobec P.T. pederastow - ale gorzej, ze pieprzysz androny probujac byc dowcipny. Non invita Minerva, matiksie! Bez uszanowania, valeas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: To raczej kwestia estetyki, niz polityki IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 05.05.04, 18:55 ja mam odruchy wymiotne na widok mleka. Jestem za zakazem sprzedaży. Czekam na Wasze poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
dem0kryt Re: To raczej kwestia estetyki, niz polityki 05.05.04, 19:35 Rozumiem Krakus, że sobie to cały czas wyobrażasz. Tzn. To "dawanie w kakao". I jak, fajnie ci z tym? Nie możesz sie powstrzymać? A co do całujących sie facetów - od czasu Breżniewa i Honeckera nic już mnie nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo LPR to prostaki, pokrewne jej takze ale PO...no la IP: 62.233.234.* 05.05.04, 18:08 dnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac O JAKIEJ TOLERANCJI JEST TU MOWA? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 05.05.04, 18:19 O jakiej tolerancji jest tu mowa? O jakiej? O czym mówą nobliści? Przecież homoseksualiści to są ludzie chorzy. Wynaturzeni. I taka jest prawda. Wiem ,że wielu się z tym nie zgadza, ale nie zmienia to faktu ,że jest to prawda. Ludzi chorych trzeba leczyć. Nie odrzucać. Może Narodowy Fyndusz Zdrowia powinien refundować leczenie tym ludziom. Wszystko to dotyczy spraw medycznych. Co ma wspólnego z medycyną tolerancja? Co noblistom do tej choroby. Ich apele i słowa poparcia dla hososeksualistów są żenujące. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegej Re: O JAKIEJ TOLERANCJI JEST TU MOWA? IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 05.05.04, 18:26 Mialem na mysli tolerancje zdefiniowana w w nastepujacy sposob: "Tolerancja (z języka łacińskiego tolerare - "znosić", "cierpieć"), świadoma zgoda na wyznawanie i głoszenie przez innych ludzi poglądów, z którymi się nie zgadzamy, oraz na wybór sposobu życia uważanego przez nich za właściwy, chociaż go nie aprobujemy." Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: O JAKIEJ TOLERANCJI JEST TU MOWA? 05.05.04, 18:34 Gość portalu: jac napisał(a): > O jakiej tolerancji jest tu mowa? O jakiej? O czym mówą nobliści? > > Przecież homoseksualiści to są ludzie chorzy. Wynaturzeni. I taka jest > prawda. Wiem ,że wielu się z tym nie zgadza, ale nie zmienia to > faktu ,że jest to prawda. > > Ludzi chorych trzeba leczyć. Nie odrzucać. > Może Narodowy Fyndusz Zdrowia powinien refundować leczenie tym ludziom. > > Wszystko to dotyczy spraw medycznych. > > Co ma wspólnego z medycyną tolerancja? > > Co noblistom do tej choroby. Ich apele i słowa poparcia dla > hososeksualistów są żenujące. Naprawdę. Ja rozumiem, że Ostrowiec i te rzeczy ... no ale skoro już Internet dotarł w Ostrowcu pod strzechy, to sugerowałbym aby owiedzić stronkę: www.who.int/whosis/icd10/ i poszukać na niej choroby zwanej homoseksualizm. Stowarzysznie Psychiatrów Amerykańskich przestało uznawać homoseksualizm za chorobę w roku 1973. Międzynarodowa Organizacja Zdrowia opublikowała swoje ICD-10 w roku 1993. Za jakieś dwadzieścia, trzydzieści lat zapewne, Rada Miasta Ostrowca rozważy powyższe decyzje, co do obywateli tego uroczego miasteczka (zwłaszcza tych bardziej lotnych intelektulanie) dotrze, jak można mniemać, po kolejnych kilkudziesięciu latach. Z ostrowieckim pozdrowieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: O JAKIEJ TOLERANCJI JEST TU MOWA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 19:38 Gość portalu: jac napisał(a): > O jakiej tolerancji jest tu mowa? O jakiej? O czym mówą nobliści? > > Przecież homoseksualiści to są ludzie chorzy. Wynaturzeni. I taka jest > prawda. Wiem ,że wielu się z tym nie zgadza, ale nie zmienia to > faktu ,że jest to prawda. > > Ludzi chorych trzeba leczyć. Nie odrzucać. > Może Narodowy Fyndusz Zdrowia powinien refundować leczenie tym ludziom. > > Wszystko to dotyczy spraw medycznych. > > Co ma wspólnego z medycyną tolerancja? > > Co noblistom do tej choroby. Ich apele i słowa poparcia dla > hososeksualistów są żenujące. Naprawdę. To nie jest choroba. Około 10% naszej populacji ma takie skłonności. Tak jest od tysiącleci. Żenująca jest ciemnota polskiego społeczeństwa ogłupianego przez Watykańczyków. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegej Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 05.05.04, 18:16 Nareszcie jest szansa by wykazac sie zdrowym rozsadkiem i okazac tolerancje wobec innych. Mam nadzieje ze nie zostanie zmarnowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Pedały w Krakowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 18:25 Jak szanowni Krakowianie wybrali czerwonych do władz samorządowych, no to teraz będą mieli pedalskie imprezy w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Pedały w Krakowie 05.05.04, 18:27 Gość portalu: Michał napisał(a): > Jak szanowni Krakowianie wybrali czerwonych do władz samorządowych, no to teraz > > będą mieli pedalskie imprezy w Krakowie. Niech jeszcze zaproszą czarnych i balanga na 102. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antygej Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: 193.174.132.* 05.05.04, 18:26 Pedaly do gazu- proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 05.05.04, 18:32 Dla Ciebie może proste, ale niektórzy mają umysł lepiej rozwinięty. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Marsz homoseksualistów dzieli Kraków 05.05.04, 18:32 Gość portalu: Antygej napisał(a): > Pedaly do gazu- proste! A ci w habitach i sutannach też? Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: Pedaly do gazu - proste! 05.05.04, 18:40 Gość portalu: Antygej napisał(a): > Pedaly do gazu- proste! I słusznie. Również gołebie do gazu! (srają mi po balkonie) Oraz psy do gazu!! Srają mi po trawniku!. Głupie wypowiedzi - do gazu!!! (srają mi po forum) O kurtka... czy ja aby napewno zapłaciłem rachunek za gaz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Popieranie Pedalstwa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 18:37 A może tak szanowni nobliści poparli by nie tylko pedałów so jeszcze zoofile, pedofile, nekrofile. Dlaczego tamci zboczeńcy mają być dyskryminowani. Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: Popieranie Pedalstwa 05.05.04, 18:43 Gość portalu: Michał napisał(a): > A może tak szanowni nobliści poparli by nie tylko pedałów so jeszcze zoofile, > pedofile, nekrofile. Dlaczego tamci zboczeńcy mają być dyskryminowani. Nie jestem noblistą (jaka szkoda niepowetowana). Z prawdziwą przyjemnością poparłbym "jeszcze zoofile, pedofile, nekrofile" oraz Michały. Dlaczego tamci zboczeńcy mają być dyskryminowani. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Michał,chcesz poprzeć zoofilje,nekrofilje,pedofilj 05.05.04, 18:50 To załóż stowarzyszenie i wtedy próbuj do niego wciągnąć noblistów. Pozdrawiam. Zyczę powodzenia. Ja się nie piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zychu Dziękuje Noblistom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 18:37 Wisława Szymborska i Czesław Miłosz uratowali honor naszego miasta, nie pozwalając by stało się one, wbrew kilkusetletniej tradycji wielokulturowości, miejscem dyskryminacji i nienawiści. Apeluję do wszystkich, aby przyłączyli się do piątkowego marszu w imię solidarności z tymi, którzy są nienawidzeni. PS: Panowie i Panie z Platformy Obywatelskiej! Od dzisiaj straciłem do Państwa szacunek. Macie miękki kręgosłup i jesteście tchórzami, straciliście swojego wyborcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rarr Polska w Unii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 19:01 Kilka dni temu ten podobno Europejski kraj cieszył się z wejścia do Unii Europejskiej. Pod pustymi frazesami o postępie, awansie cywilizacynym itd. kryje się często powszednia, niezrozumiała ciemnota i zaściankowość. Gdy patrzę na tabuny ludzi pchające się na Zachód (np. artykuł o pracy w Wielkiej Brytanii), zastanawiam się czy ze swoimi klapkami na oczach, jedynie słusznymi poglądami na wszystko daleko zajdą w "prawdziwym" świecie XXI wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Każdy ma prawo do demonstracji ... IP: 5.3.1R* / 158.140.2.* 05.05.04, 18:57 W święta katolicke ja też muszę wysłuchiwać zawodzenia i stać na zakorkowanych ulicach z powodu tkzw. 'procesji'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) REKORD!! IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.04, 19:06 kurde ile wpisow.. a swoja droga. kurcze moze byc niezla poruta jak tam sie katolicy na gejow rzuca, zeby ich nawracac:)) heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejolog Re: REKORD!! IP: 152.75.141.* 05.05.04, 19:18 Okazuje się, że geje budzą w Polsce najwięcej emocji. Z niektórych wypowiedzi wynika , że to jeszcze gorsza swołocz niż pedofile, komuchy, dresiarze, żydki i cykliści. O zgrozo! Prawdziwy Polak to Katolik, który po bożemu (i po pijanemu) rżnie żonę aż się spuści, potem beknie,pierdnie i odwróci się na drugą stronę. A ona albo musi sama dokończyć zbożnie zaczętego dzieła, albo znów czekać na nastąpną okazję. A nuż ten chuj pomyśli i o mnie! Porządny Polak Katolik nawet jak wali konia, to robi to zgodnie z zaleceniami księdza Rydzyka.A gej? Nie dość, że sodomita, to jeszcze często gąsto intelektualista, wrażliwy na sztukę, łagodny jak baranek i ogólnie mięczak. takiego trzeba tępić. Ksiądz z ministrantem -OK, dyrygent z chórzystą-OK, Lepper z knurem-OK,Beger z Maciorą- OK, ale facet z facetem albo babka z babką? Bezeceństwo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x -----WYPUSCIC RYBY Z KONSERW----- IP: *.crowley.pl 05.05.04, 19:13 Biedniu uciemiezeni nasi bracia. Wypuscic rybki z konserw!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: -----WYPUSCIC RYBY Z KONSERW----- 05.05.04, 20:24 Gość portalu: x napisał(a): > Biedniu uciemiezeni nasi bracia. Wypuscic rybki z konserw!!!! I to co w założonych kondomach z kondominium!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR MIŁOSZ I WIEŚKA JAK ZAWSZE W AWANGARDZIE IP: *.tele2.pl 05.05.04, 19:19 JAK ZA DAWNYCH DOBRYCH LAT . . . CZTERDZIESTYCH, GDZIE NASI NOBLIŚCI WYSŁAWIALI POD NIEBIOSA STALINIZM, TAK I DZISIAJ NA CZELE REWOLUCJI HOMOSEKSUALNEJ. WSTYD I HAŃBA. A MOŻE TO PO PROSTU TYLKO STARCZE ZDZIECINNIENIE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka marsz homoseksualistów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 19:21 karzdy ma prawo do okazywania uczuć czy to gej czy lesbijka nie możemy patrzeć na nich przez pryzmat niechęci to jest ich wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.globalcrossing.com 05.05.04, 19:31 czy nie nalezalo by raczej zwrocic wiekszej uwagi na inne spoleczne bolaczki jako grozne spolecznie... przeciez to jest farsa Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Poparcie geyów od D.Kościoła Katolickiego 05.05.04, 19:31 Kobiety ”są błędem ... natury z tym ich nadmiarem wilgoci i ich temperaturą ciała świadczą o cielesnym i duchowym upośledzeniu, są rodzajem kalekiego, chybionego i nieudanego mężczyzny..? św. Tomasz z Akwinu 1225-1274 Oni tylko wzięli sobie do serca nauki doktora Kościoła Katolickiego. No chyba lepiej z udanym?. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk [...] IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 05.05.04, 19:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 [...] 05.05.04, 20:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ospol [...] 05.05.04, 22:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś