Dodaj do ulubionych

Trzeba mieć polityczny zespół Downa

08.04.11, 09:18
Żeby nie widzieć, że Tusk i jego polityczny sztab są głównymi macherami wojny polsko-polskiej.

Dedykuję platfusom obrazonym za mój poprzedni, dokładny i faktograficzny wpis. Obłuda jeszcze raz zwycięska, ale wkrótce ludzie zobaczą platfusów i ich kolesi z PSL na golasa.
Obserwuj wątek
    • gold.lachon wcześniejszy Dawn nie pasował? 08.04.11, 09:28

• aniechto.only Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 09:35
      Treba mieć alzheimera,żeby nie pamietać, ze Palikot był głównym strategiem w tej wojnie ze strony Tuska i jego sztabu, i trzeba mieć zaćmę , żeby nie widzieć ,że prowadzi w najlepsze tę wojenke dalej tyle że na własne konto.
      • haen2010 Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 09:54
        Tak było. Ja osobiście uważam Palikota za faceta, który ratował Polskę przed kompletnym zidioceniem. Wystarczy ilość nieszczęść, ktore sprowadzili na bogu ducha winnych ludzi.

Ale Tusk i platfusy wykorzystali to do własnych, pokrętnych celów utrzymania władzy za wszelką cenę. Takie czasy.
        • aniechto.only Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 12:32
          haen2010 napisał:

> Ale Tusk i platfusy wykorzystali to do własnych, pokrętnych celów utrzymania wł
          > adzy za wszelką cenę. Takie czasy.

Utzrymanie władzy za wszelka cenę? Mamy w krju dyktaturę?

haen2010 napisał:

> Tak było.
          I tak jest. Wzorem twojej powyzszej uwagi mogę napisac, że Palikot wykorzystuje to dla zdobycia wladzy za szelka cenę.
          • contadore Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 12:37
            aniechto.only napisała:

> haen2010 napisał:
            >
            > > Ale Tusk i platfusy wykorzystali to do własnych, pokrętnych celów utrzyma
            > nia wł
            > > adzy za wszelką cenę. Takie czasy.
            >
            > Utzrymanie władzy za wszelka cenę? Mamy w krju dyktaturę?
            >

Na razie nie mamy w Polsce dyktatury. Platfusy mają wszystko,Premier,większość w sejmie,Senat, "ichni" prezydent. Wystarczy?
            • pis_da_deby Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 14:37
              contadore napisał:

> Na razie nie mamy w Polsce dyktatury. Platfusy mają wszystko,Premier,większość
              > w sejmie,Senat, "ichni" prezydent. Wystarczy?

Kiedys mieli inni ale wyborcy chcieli inaczej.
              Na tym polega demokracja.
              • contadore Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 14:44
                pis_da_deby napisał:

> contadore napisał:
                >
                > > Na razie nie mamy w Polsce dyktatury. Platfusy mają wszystko,Premier,więk
                > szość
                > > w sejmie,Senat, "ichni" prezydent. Wystarczy?

Na tym polega demokracja.
                > Kiedys mieli inni ale wyborcy chcieli inaczej.

Takiej większości ja platforma nie miał nikt.Szanuję wolę wyborców i nigdy nie powiem,że to
                przypadkowe społeczeństwo. Ale przyznasz,fakt,jest faktem?
                • pis_da_deby Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 15:28
                  contadore napisał:

> Takiej większości ja platforma nie miał nikt.Szanuję wolę wyborców i nigdy nie
                  > powiem,że to przypadkowe społeczeństwo. Ale przyznasz,fakt,jest faktem?

Niedlugo nastepne wybory.
                  Jezeli wyborcy dostrzega lepsza alternatywe to ten fakt moze sie zmienic.
                  Nie sadze jednak, ze jest lepsza alternatywa wiec pewnie sie niewiele zmieni.
                  • contadore Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 15:31
                    pis_da_deby napisał:

> contadore napisał:
                    >
                    > > Takiej większości ja platforma nie miał nikt.Szanuję wolę wyborców i nigd
                    > y nie
                    > > powiem,że to przypadkowe społeczeństwo. Ale przyznasz,fakt,jest faktem?
                    >
                    > Niedlugo nastepne wybory.
                    > Jezeli wyborcy dostrzega lepsza alternatywe to ten fakt moze sie zmienic.
                    > Nie sadze jednak, ze jest lepsza alternatywa wiec pewnie sie niewiele zmieni.

Sądzę,że się mylisz. Czas i wybory to rozstrzygną.
    • bogucjusz Trzeba mieć IQ normalsa lub goldzi, 08.04.11, 09:40
      aby tak twierdzić

---
      "Ląduj, dziadu!"
      • czat_elnik Ląduj! Ląduj, dziadu! 08.04.11, 17:13
    • contadore Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 09:51
      haen2010 napisał:

> Żeby nie widzieć, że Tusk i jego polityczny sztab są głównymi macherami wojny p
      > olsko-polskiej.
      >
      > Dedykuję platfusom obrazonym za mój poprzedni, dokładny i faktograficzny wpis.
      > Obłuda jeszcze raz zwycięska, ale wkrótce ludzie zobaczą platfusów i ich kolesi
      > z PSL na golasa

Podzielam Twoją opinię w tej sprawie.
      Jestem pod wrażeniem jaką drogę musiałeś przejść od uwielbienia Tuska i platfusów do wyrażenia tej opinii,czyli do zdemaskowania platformowej obłudy.
      Nie jest to złośliwość z mojej strony.
      • haen2010 Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 10:23
        Tu nie trzeba złosliwości. Tu trzeba kojarzyć fakty i ludzi. Jest sporo spraw, które załatwiono pozytywnie. Ale jest gruba rzecz - facet się naczytał, jak rządzić konfktem i wojną polityczną. Za starożytnych i renesansowych. Oni wszyscy historycy psiakrew, tylko ortografia im sprawia trudności. Nieduki, nieduczeni, prostactwo.

Stosuje to w praktyce. I dlatego jest skończonym głupcem. Tusk.
        • haen2010 Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 10:25
          Przeczytałem: niedouki, niedouczeni, konflikty.
    • volupte01 Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 13:10
      Od tego sie chyba zaczeła ta wojna ,,na ostro".www.tvn24.pl/12690,1555874,0,1,wiadomosc.html Pamietam jak opadla kopara pissowi ,gdy Paliot uzyl ich jezyka . Na poczaku zbaranieli. A Palikot powiedzial , chca tak rozmawiac , to beda mieli i juz im nie odpuszczał.
    • sclavus Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 14:07
      Oj!! Cóś mi się mocno wydaje, aż do pełnego przekonania, że ty masz całkiem cywilny zespół Downa...
      Zeszmaciłeś się, jak cholera! (choć nie powiem, żeby twoje wcześniejsze uwielbienie Tuska, były na miejscu)
      Od pewnego czasu, eskalujesz - nie powiem niechęć - nienawiść do Platformy i do Tuska, jak ostatni trychozom... może nawet bez zdania sobie sprawy.
      Dość powiedzieć, że przekroczyłeś wszelkie granice, jak Kaczor i reszta pisiąt...
      Zacznij cóś brać - może to samo, co Kaczor...
      • contadore Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 14:30
        sclavus napisał:

> Oj!! Cóś mi się mocno wydaje, aż do pełnego przekonania, że ty masz całkiem cyw
        > ilny zespół Downa...
        > Zeszmaciłeś się, jak cholera! (choć nie powiem, żeby twoje wcześniejsze uwielbi
        > enie Tuska, były na miejscu)

No.... i wszystko jasne sclavus.Potem się dziwimy uwielbieniu Stalina.

> Od pewnego czasu, eskalujesz - nie powiem niechęć - nienawiść do Platformy i do
        > Tuska, jak ostatni trychozom... może nawet bez zdania sobie sprawy.
        > Dość powiedzieć, że przekroczyłeś wszelkie granice, jak Kaczor i reszta pisiąt.

Pięknie...cudownie sclavus.Tak jakbym słyszał pytanie zadane kiedyś na maturze.

Kto jest orędownikiem pokoju,gwarancją dobrobytu i pomyślności ludzkości...i dlaczego tym człowiekiem jest Józef Stalin.

Bingo...sclavus.

• sclavus Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 15:20
          Aleś nahordolił!!!
          :D:D:D:D:D
          • contadore Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 15:23
            sclavus napisał:

> Aleś nahordolił!!!
            > :D:D:D:D:D

No coż sclavus,wierzę ci,że w obecnej sytuacji nie masz zbyt wiele do powiedzenia.
            Ja,Cię rozumiem.Tak zwyczajnie,po ludzku....
            • sclavus Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 17:09
              Siebie rozumiesz!! (i to jeszcze trzebaby sprawdzić!)
              To ty jesteś z lewicy... być może, któryś z twoich antenatów miał tendencje leninowsko-stalinowskie - z mojej strony nie masz takowych...
              A w sprawie haena - pasuje ci, jak najeżdża teraz na Tuska i PO, on, niegdysiejszy bałwochwalca tychże...
              Twój problem nie mój!
              I pomyśleć, że kiedyś nawet lubiłem haena pomimo, że ni Tusk, ni PO z moich bajek nie są...
              • contadore Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 17:16
                Siebie rozumiesz!! (i to jeszcze trzebaby sprawdzić!)
                To ty jesteś z lewicy... być może, któryś z twoich antenatów miał tendencje leninowsko-stalinowskie - z mojej strony nie masz takowych..

No..to jesteś czysty jak łza,wierzę Ci na słowo.Mój ojciec służył w Wehrmachcie i nie zaprzedał się potem sowieckim sługusom i tę wiedzę mi przekazał nie tylko w genach.
                Mówi ci to coś? sclavus?
                • sclavus Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 17:41
                  Nicanic!!
                  Mój dziadek miał dwie garście medali od Dziadka - to mi coś mówi... Mnie!!!
                  • contadore Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 17:50
                    sclavus napisał:

> Nicanic!!
                    > Mój dziadek miał dwie garście medali od Dziadka - to mi coś mówi.
                    > .. Mnie!!!

Mój dziadek też służył w Legionach...dokładnie w I-szej Brygadzie dziadka Piłsudskiego i brał udział we wszystkich trzech Powstaniach Śląskich.
    • olga_w_ogrodzie Re: Trzeba mieć polityczny zespół Downa 08.04.11, 15:03
      haen2010 napisał:

> Żeby nie widzieć, że Tusk i jego polityczny sztab są głównymi macherami wojny p
      > olsko-polskiej.

gdy pan Palikot był w PO, to za najbardziej...hmmm...nietentegesowe umysły uważał te z PiS
      i tępił, ile wlezie.
      teraz pomyje wylewa na Platformę.
      a może on istnieć nie umie bez wroga ?

on, jak i Ty, zachowuje się podobnie do PJN,
      ktora też chce coś zbudować swojego na fundamentach
      z ostrej krytyki pana Kaczyńskiego powstałych.
      tyle, że PJN swe pretensje i oskarżenia artykułuje znacznie grzeczniej
      i polityczniej, niż Janusz Palikot i jego zwolennicy, jak, np., Ty.
      dlatego wolę czytać Remika.bz deklarującego się jako zwolennik PJN , który jest stonowany, niż Ciebie razem z tymi Twoimi porównaniami downowskimi.
      no i obrażaniem ludzi o innych poglądach.
      uważasz, że skoro ja twierdzę, że wojnę rozpętało PiS, a przede wszystkim
      pan Kaczyński, to trzeba obrazić mnie i obrazić ludzi z zespołem Downa też ?

jeżeli taka, jak Ty jest większość zwolenników Janusza Palikota,
      /choć na Kongresie tego nie zauważyłam byłam/
      no to, gdyby pan Janusz przegonił w wyborach PiS,
      będzie pewne, iż godnie partię p. Kaczyńskiego zastąpi.
      a Ruch Poparcia sprawnie będzie pełnił rolę skłócacza inicjującego awantury.
      i miejsce wojny PiS - PO, zastąpi wojna RPP - PO.

/och, z jaką Ty konsekwencją i determinają zniechęcasz do pana Palikota tego./
    • hummer Popełniłeś błąd zakładając wątek ponownie 08.04.11, 17:19
      Nikomu nie życzę, by porównywano ich do ludzi chorych. Szczególnie takiej choroby. Gdzie nic nie zależy od Ciebie. A od tego jak się mama z tatą zabawiali. Posługiwanie się chorobami genetycznymi, jako argumentami w politycznej walce uważam za kompletne dno.
      • contadore Re: Popełniłeś błąd zakładając wątek ponownie 08.04.11, 17:21
        hummer napisał:

> Nikomu nie życzę, by porównywano ich do ludzi chorych. Szczególnie takiej choro
        > by. Gdzie nic nie zależy od Ciebie. A od tego jak się mama z tatą zabawiali.
        > Posługiwanie się chorobami genetycznymi, jako argumentami w politycznej walce
        > uważam za kompletne dno
        .

Hummer to do mnie?
        • hummer Popatrz na drzewko. 08.04.11, 17:29
          Chyba, że to Ty założyłeś wątek ponownie w imieniu Henia.
          • contadore Re: Popatrz na drzewko. 08.04.11, 17:34
            hummer napisał:

> Chyba, że to Ty założyłeś wątek ponownie w imieniu Henia.

Dlatego wolę się zapytać,zgodnie z dewizą,kto pyta....
            Co ja mogę za to,że taki tępy jestem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka