Dodaj do ulubionych

Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca"

17.05.11, 22:57
czyli dalszy ciąg walki środowisk dziennikarskich o poziom debaty publicznej.

wyborcza.pl/0,107323.html

To co to jest w końcu ten PiS, panie redaktorze - faszyści, komuniści czy wykluczona biedota z PGR-u? :-)

Obserwuj wątek
    • hal9000 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:07
      Faszyzm i komunizm są bliskie sobie ideologicznie. Sam sobie odpowiedz, skąd moga się brać ich zwolennicy.
      • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:19
        Oczywiście - i dyktatura.

Dyktatura też jest im bliska ideologicznie - a jak się dobrze przyjrzeć ( ale naprawdę dobrze! ) to nawet można powiedzieć, że mają wspólne korzenie z monarchią :-O

Masz rację - te wszystkie podziały są sztuczne :->
        • contessa_martusia NIE KŁMIE! 18.05.11, 20:06
          indeed4 napisał:

> Oczywiście - i dyktatura.
          >
          > Dyktatura też jest im bliska ideologicznie - a jak się dobrze przyjrzeć ( ale n
          > aprawdę dobrze! ) to nawet można powiedzieć, że mają wspólne korzenie z monarch
          > ią :-O
          >
          > Masz rację - te wszystkie podziały są sztuczne :->
          • contessa_martusia Nie kłamie Michnik, oczywiscie. 18.05.11, 20:10

Kaczyński to idiota i kłamca.
            Ten drugi, nieżyjący, zresztą tez.
      • nie_pis_mienny Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 14:22
        hal9000 napisał:

> Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca"

Nic dodać, nic ująć!
        ;-)
      • w.i.l I dlatego faszyzm i komunizm walczyły ze sobą 18.05.11, 14:39
        na śmierć w II Wojnie Światowej.
        Nieźle ci się porąbało.
        Dzięki zwycięstwu faszyzmu - byś nie żył.
        Dzięki zwycięstwu komunizmu - masz się dobrze.
        Ale nawet komunizm nie pomoże abyś zmądrzał więc piszesz te absurdy.
        • indeed4 Re: I dlatego faszyzm i komunizm walczyły ze sobą 18.05.11, 16:56
          Toż od dawna mówię, że II WŚ to walka bratobójcza była - kaczyści walczyli z kaczystami.

Michnik ma tego ponoć niedługo dowieść w swoim 15 stronicowym, zwięzłym artykule :-)
          • fxvi matoł 18.05.11, 20:10
            ===========================================
            Bartoszewski wymyślał od matołów. Komu? Donaldu Tusku? Nie.
        • tw_wielgus Re: I dlatego faszyzm i komunizm walczyły ze sobą 18.05.11, 17:10
          w.i.l napisał:

> na śmierć w II Wojnie Światowej.
          > Nieźle ci się porąbało.
          > Dzięki zwycięstwu faszyzmu - byś nie żył.
          > Dzięki zwycięstwu komunizmu - masz się dobrze.
          > Ale nawet komunizm nie pomoże abyś zmądrzał więc piszesz te absurdy.

Dzięki komunizmowi mam się dobrze, no fajnie, dzięki że mi uświadomiłeś już lecę na Powązki zapalić świeczkę tow. Bierutowi.
      • nic.nie.boli To się zgadza wystarczy POpatrzeć na Tuska. 18.05.11, 17:18

• ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:17
      Manipulujesz :) I to bardzo.
      "Żeby coś takiego powiedzieć (że Polska jest kondominium) to trzeba byc idiotą albo kłamcą".
      Dopiero Kublik powiedziała, że tak mówi były premier, a Michnik na to, że to jest stanowisko dużego obozu politycznego.
      • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:22
        Bogaty wybór, rzeczywiście - to co w takim wybieramy dla Jarkacza, wariant "A" czy "B"? :-)
        • hal9000 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:28
          to co w takim wybieramy dla Jarkacza

Dla Jarkacza?

A + B
        • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:28
          Pomogę Ci ;-)

www.fakt.pl/Michnik-o-Kaczynskim-Idiota-kretyn-,artykuly,83337,1.html
          • ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:36
            indeed4 napisał:

> Pomogę Ci ;-)
            >
            > www.fakt.pl/Michnik-o-Kaczynskim-Idiota-kretyn-,artykuly,83337,1.html

To Ty nie słuchałeś zalinkowanego przez siebie wywiadu z Michnikiem tylko cytujesz Fuckt?
            Cudownie, po prostu cudownie :((((
            • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:40
              Słoneczko moje - a zobacz no daty :-D
              • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:58
                Posłuchaj sobie ;-)

www.pardon.pl/artykul/12555/michnik_o_kaczynskim_mowi_jak_idiota_i_kretyn

www.prw.pl/articles/view/10044/Kogo-Michnik-nazwal-idiota-i-kretynem-
                • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:08
                  Tylko znów nie zapomnij zerknąć na daty, ok? ;-)
                  • ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:12
                    Ale przecież mówimy cały czas o zalinkowanym wywiadzie z Kubik.
                    Prawdopodobnie, jak znam Michnika, powiedział wielokrotnie rożne słowa o Kaczyńskim i do Kaczyńskiego. Nie zawsze tak parlamentarne jak "kłamca" i "idiota". Po co mi dajesz kolejne linki nie rozumiem?
                    • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:25
                      Kociczko - powiedz mi, długo jeszcze zamierzasz rżnąć głupa? ;-D

Masz u góry link i nagranie wywiadu z Michnikiem sprzed pół roku, w którym można sobie posłuchać, jak nazywa Kaczyńskiego IDIOTĄ I KRETYNEM.

Zawsze wieczorem masz takie poważne kłopoty ze słuchem?
                      • ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:32
                        Dlaczego mam słuchać wszystkich wywiadów z Michnikiem, możesz mi powiedzieć? Przecież Ci napisałam, że Michnik wielokrotnie wyzywał Kaczora od różnych (nawet nie masz pojęcia jakich:), ale w zalinkowanym w pierwszym poście wywiadzie nie wyzwał. A Ty mnie okłamałeś, że to zrobił. I się rozczarowałam.
                        Ja rozumiem, że Ty zawsze musisz do krwi ostatniej udowadniać swoją rację, ale po co?
                        • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:36
                          "Żeby coś takiego powiedzieć (że Polska jest kondominium) to trzeba byc idiotą albo kłamcą".

Jednak jest gorzej z tobą niż myślałem :-D Słonko moje, kto powiedział, że Polska jest kondominium - pamiętasz?
                          • ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:46
                            Pamiętam doskonale. Z Tobą jeszcze gorzej, bo nawet napisałam, że Kublik od razu powiedziała, czyje to słowa.
                            W piętkę gonisz. Pogadaj sam ze sobą to może sobie coś udowodnisz, bo mnie na pewno nie. Chwyty retoryczne, jakie stosujesz w dyskusjach z Anwadzią, na mnie niestety nie działają. Za stara i za pewna siebie jestem.
                            Dobranoc.
                            • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:52
                              ploniekocica napisała:

> Pamiętam doskonale

No widzisz ; miło mi, że pomimo wielkich oporów zechciałaś jednak zrozumieć, że nastąpiła rzecz wstrząsająca - Twój wielki idol powtórnie obsobaczył za kondominium Kaczora :-D

• x2468 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:42
            Fakt prawdę ci powie..
            Widać jesteś niczym Jarosław K. A+B
        • ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:34
          To nie jest kwestia wyboru. Ty po prostu w tym wątku kłamiesz i to z premedytacją.
          Jesli ktoś mówi dajmy na to , że tylko niedouk nie zna języków obcych to nie znaczy, że wyzywa Kowalskiego personalnie od niedouków.
          Michnik nie powiedział, że Kaczyński to idiota i kłamca, powiedział, że ten, kto uważa Polskę za kondominium to idiota, albo kłamca. Nie miał racji? Polska to Twoim zdaniem kondominium rosyjsko-niemieckie jest, czy RP?
          A o wyborcach PiS, wykluczonych i niezadowolonych wyraża się nadspodziewanie ciepło i z troską, twierdząc, że trzeba z nimi rozmawiać i ich zrozumieć. Więc znowu naciągasz prawdę.
          • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:39
            Tak, tak - wiemy, Michnik to bardzo kulturalny pan i nigdy nikogo personalnie nie wyzwał.

Tak samo jak Wajda - też jest bardzo ( ale to bardzo ) kulturalny :-)

www.wprost.pl/ar/213106/Wajda-Kaczynski-to-glupol-Powinien-sie-leczyc-Sa-na-to-piguly/
            • ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:44
              W tym wywiadzie nie wyzwał, a Ty w pierwszym poście zalinkowałeś wywiad, którego widać nie wysłuchałeś. Michnik jest raptus i dlatego ja Ci pierwotnie uwierzyłam, ale starannie wysłuchałam wywiadu i nie ma tam żadnych personalnych obelg. Co najwyżej do Smolara w drugiej części. Mało tego jest, jak już napisałam, wyjątkowe wyważenie jak na niego, jeśli chodzi o słowa o wyborcach PiS.
              I tyle i nic więcej.
              • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:47
                No nie, nie - nie wyzwał! Broń Boże nie wyzwał - ani w tym, ani we wcześniejszym wywiadzie :-D

www.kiep.pl/408/tulimy-tulimy
                • ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:50
                  Wysłuchałeś tego wywiadu? Bo chyba jednak nie. :)
                  • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:53
                    Wysłuchałem - no to co, co robimy - rozumiem, że jednak wybieramy pomiędzy "A" i "B" :-)
                    • ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:09
                      Wierz mi, że ja nie bronię Michnika, a już szczególnie nie przed Tobą. Można się z Michnikiem w wielu punktach nie zgadzać, ale jemu wisi to, co inni nim mówią i piszą. I ma rację.
                      I powiem szczerze, że otwierając Twego linka spodziewałam się, że Michnik mógł tak powiedzieć i IMO miałby rację ( i to ze spójnikiem "i", a nie "lub").
                      Ale mnie rozczarował i nie powiedział, a Ty skłamałeś w tytule wątku. Dwa rozczarowania na dobranoc :(
                      • indeed4 [...] 18.05.11, 00:20
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:27
                          A jak ja Ci powiem, że byle kto mnie nie może obrazić to mi uwierzysz? To uwierz. Zaprawdę powiadam Ci :)

Fajnie, że bardzo mądrzy ludzie uważają Michnika za oazę spokoju i powolności. Się zapewne ucieszy.
                          Idiotka i kretynka w języku polskim jako inwektywy są jednoznaczne, zatem musisz się bardziej wysilić następnym razem.
                          • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:29
                            No, ale jak możesz ?! Jak może to Ci się nie podobać, przecież IDIOTA I KRETYN to twórczość samego mistrza Michnika :-D
                        • indeed4 Hihi ... 18.05.11, 00:55
                          A to ci dopiero, wycinają posty z obelgami Michnika :-O
            • ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:49
              Taaaaa, a Bartoszewski od hodowców zwierząt futerkowych.

A Ty nikogo nie wyzwałeś znacznie brutalniejszymi słowy niż "głupol" Wajdy?
              • indeed4 [...] 17.05.11, 23:52
                • indeed4 [...] 17.05.11, 23:54
                  • ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:16
                    indeed4 napisał:

> Mam nadzieję, że się nie obraziłaś, przecież to takie subtelne wyzwisko :-)

Naprawdę musisz się bardziej postarać :))))
                    • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:28
                      Nie wątpię - to teraz wykonaj eksperyment i wyobraź sobie, że ktoś cię w radiu/TV z imienia i nazwiska określa w taki sposób :-)
                      • ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:40
                        A jak Cię ktoś z nicka nazywa na forum to można?
                        Jeśli ktoś ma dostatecznie wypracowane poczucie własnej wartości i jest zdrowy emocjonalnie, i jest na dodatek osoba publiczną to musi się z tym liczyć i ma to w nosie.
                        Rozumiem, ze Ci żal Jarkacza za tego głupola? I nada uważasz, że w Polsce jest kondominium i ten, kto tak twierdzi jest prawdomównym mędrcem?

I nie powtarzaj, że ja rżnę głupa, bo to w tej dyskusji chwyt retoryczny z Twojej strony li i jedynie. Otworzyłam tylko Twego pierwszego linka. Nie było tam sformułowania, które zacytowałeś. Nie mam zamiaru kontynuować dyskusji, co Michnik powiedział o Kaczyńskim w 1993 na plaży w Sopocie, bo to bez sensu dyskusja jest.
                        • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:45
                          Posłuchaj - nie mam ochoty na noc dyskutować o takich bzdurach :-D Wpadłaś z pretensjami, że manipuluję a Michnik nie wyzywał Jarkacza i o tym rozmawiamy.
    • indeed4 Michnik - najlepszy socjolog wśród dziennikarzy 17.05.11, 23:32
      i dziennikarz wśród socjologów - jego błyskotliwe socjologiczne diagnozy są powalające :-D
      • ploniekocica Re: Michnik - najlepszy socjolog wśród dziennikar 17.05.11, 23:38
        A wysnułeś te tezę na podstawie lektury Faktu.
        Wybacz, ale z całym szacunkiem powoływanie się na tytuły brukowca to jest dla Ciebie kompromitacja.
        I tu możesz mi naubliżać, a ja to ma gdzieś :) Nie będę z obelgami polemizować.
    • yost2 Hłe, hłe, a jak ten cały Braun o tym 17.05.11, 23:54
      klesze podobnie powiedział, to gwałtu-rety, co za język.
      • indeed4 Re: Hłe, hłe, a jak ten cały Braun o tym 18.05.11, 00:03
        Wychodzi na to, że Kaczor to idiota, kretyn, kłamca a do tego pewnie jeszcze też pijak i złodziej :-D

I tak trzymać - brawo Polacy! :-D
        • ploniekocica Re: Hłe, hłe, a jak ten cały Braun o tym 18.05.11, 00:20
          indeed4 napisał:

> Wychodzi na to, że Kaczor to idiota, kretyn, kłamca a do tego pewnie jeszcze te
          > ż pijak i złodziej :-D
          >
          > I tak trzymać - brawo Polacy! :-D

Trzecie i chyba ostateczne rozczarowanie w jednym wątku. Anwad to chyba u Ciebie brała nauki w manipulacji. Gratuluję pojętnej uczennicy :)
          • indeed4 [...] 18.05.11, 00:30
          • indeed4 Re: Hłe, hłe, a jak ten cały Braun o tym 18.05.11, 00:47
            A ja się zastanawiam, ile jeszcze czasu zamierzasz rżnąć głupa :-)
    • homosovieticus Nie jest ważne co Michnik mówi o JarKaczu, ważne 18.05.11, 00:40
      politycznie, i nie tylko, jest to, że cześć, a w właściwie garstka, Polaków pochodzenia żydowskiego uzurpuje sobie prawo do określania co stanowi polską racje stanu i że robi to w taki,autorytatywny sposób powołujac się przy tym na europejskie normy politycznej normalności.

• indeed4 Bez żartów. 18.05.11, 01:01
        partia Michnika ( jak to dziś określił w wywiadzie ) czyli GW nie ma żadnego znaczenia, to już tylko marne resztki po nieboszczce UW.
      • nahujmitahata [...] 18.05.11, 01:36
    • ploniekocica Nadgoriwy moderatorze 18.05.11, 01:01
      Bardzo serdecznie proszę o niewycinanie postów. To była dyskusja o obelgach i padały one jako egzemplifikacja :)
    • cookies9 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 09:23
      Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca"

a nie jest to prawda? najlepsze są proste określenia,zrozumiałe dla każdego...
    • bogucjusz Krótko, treściwie, na temat. n/t 18.05.11, 10:03
      j/w
    • prawieemeryt Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 11:43
      To przykład niedościgłej lakoniczności ocen i opinii. Poszedłbym dalej: KURDUPLIZM.
      • indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 14:34
        A to widzę, że w tym przypadku nie domagasz się wyciągnięcia konsekwencji karnych za znieważenie posła RP, czyli funkcjonariusza państwowego :-)

forum.gazeta.pl/forum/w,28,125305660,125307567,Re_zarzuty_lzenia_rzadu_na_tom_czekal_.html
        • prawieemeryt Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 16:02
          A to pokaż mi, gdzie napisałem, że akurat za niesprawiedliwe oceny tego posła nie należy nikogo karać. Pokaż mi też sąd, który uzna słowo "kurduplizm" za lżenie. Z oceną Michnika się zgadzam - a jak sąd uzna, że z " głupcem i kłamcą" przeholował to będzie się martwił sam a ja zdania nie zmienię. Może przyjrzyj się dla równowagi zniewagom uczynionym przez bronionego przez ciebie ideału posła, który często w pracach Sejmu nie uczestniczy ale diety inkasuje. Vide
          choćby głośne 300 zł. - wzór uczciwości, praworządności i życzliwości dla bliźnich.
          • indeed4 Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 16:27
            Nieźle, nieźle - okazuje się, że jak ktoś kogoś wyzywa od k ..., sk..., ch...., idiotów i kretynów to sąd bada, czy sprawiedliwie i słusznie :-D

Domagałeś się równości wobec prawa i ścigania demonstrujących z Krakowskiego Przedmieścia za znieważanie organów państwa - pytam więc, czy twoim zdaniem zachodzą przesłanki do użycia tegoż samego prawa i ścigania Michnika, wyzywającego Kaczyńskiego od " Idiotów i kretynów" za zniesławienie posła RP, czyli funkcjonariusza publicznego, czy też nie.
            • volupte01 Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 16:42
              Tylko ontam nigdzie nie wymienił nazwiska Kaczyńskiego. Zrobił bezosobowo jak to robi ....Jaro:-)
              • indeed4 Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 16:47
                Wróć do linku, który Ci podałem wcześniej i odsłuchaj - pogadamy potem.
                • volupte01 Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 17:15
                  Tam nie ma slowa o Kaczyńskim.
                  • indeed4 Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 17:21
                    Odsłuchaj jeszcze raz :-D

PS. Już się zorientowałeś za co policja ukarała kiboli, czy wciąż ci się wydaje, że dostali mandaty za nielegalną pikietę :-)
                    • volupte01 Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 17:41
                      Za deptanie trawników:-) Reszta jest mocno naciagana i w Sadzie sie raczej nie ostanie.
    • woda_woda Kłamczuszku ty nasz namolny, 18.05.11, 16:59
      indeed.4 napisał:

mama nie mówiła, że nieładnie kłamać ?

• indeed4 Wodo droga. 18.05.11, 17:16
        czy mam odszukać link, w którym to nie ja, ale Ty kłamiesz w żywe oczy?

I przypadkiem - też w gorącej obronie GW i Michnika ... hmmm? :-)
        • woda_woda Re: Wodo droga. 18.05.11, 17:18
          indeed4 napisał:

> czy mam odszukać link,

Tak, oszukaj cytat, gdzie Michnik mówi, że Kaczyński to [jak w tytule]. Koniecznie udowodnij, że to cytat z Michnika.
          • indeed4 Re: Wodo droga. 18.05.11, 17:25
            Nie o ten link pytam - pytam o link, prowadzący do wątku, w którym zełgałaś w żywe oczy, że GW nie ma nic wspólnego z Agorą, a potem zwiałaś.

Do tej pory swojego kłamstwa nie sprostowałaś i nie powiedziałaś "przepraszam za wprowadzenie w błąd" - czy teraz też masz zamiar rozmawiać na tym samym poziomie? :-)
            • woda_woda Re: Wodo droga. 18.05.11, 17:28
              indeed4 napisał:

> Nie o ten link pytam

Nie interesuje mnie o co pytasz - jak proszę o cytat, bo bezczelnie kłamiesz.
              • indeed4 Re: Wodo droga. 18.05.11, 17:38
                Bezczelnie kłamiesz i sama zarzucasz innym kłamstwo? To interesujące.

Bez odbioru.
                • contessa_martusia ŁŻESZ! 18.05.11, 20:09
                  indeed4 napisał:

> Bezczelnie kłamiesz i sama zarzucasz innym kłamstwo? To interesujące.

Nie potrafisz udowodnić ze woda kłamie, a to znaczy że ŁŻESZ i POMAWIASZ.
    • nic.nie.boli Michnik! Szkoda słów. Idol i autorytet motłochu. 18.05.11, 17:07
      Michnik! Szkoda słów. Idol i autorytet bezrozumnego motłochu.
      Herbert jego wcześniejszy przyjaciel nagle go rozgryzł i odkrył prawdziwą jego twarz.
      Michnik POwie prawdę tylko wtedy jak się POmyli.
      A, że jest bardzo inteligentny to bardzo rzadko się myli.
      Posłuchaj, co o nim POwiedział.
      www.youtube.com/watch?v=J9qB6dySl3Y
      • bronek_ruski_pionek Re: Michnik! Szkoda słów. Idol i autorytet motłoc 18.05.11, 17:19
        wiekszego klamczucha niz Szechter to ze swieca szukac
        • porannakawa01 Re: Michnik! Szkoda słów. Idol i autorytet motłoc 18.05.11, 17:49
          bronek_ruski_pionek napisał:

> wiekszego klamczucha niz Szechter to ze swieca szukac

Kłamiesz jak Kaczyński!
          Większym kłamcą z tytułem kłamcy, recydywisty wyrokiem sadów został uznany Jarosław Kaczyński.
          Wystarczy mu spojrzeć w ten dziób i ka[prawe oczka aby go natychmiast wyczuć.
          A tu jeszcze wyroki sadowe pieczętujące tę mentalność kłamcy.
          Kaczyński ma to przyrodzone czy nabyte?
          • bronek_ruski_pionek Re: Michnik! Szkoda słów. Idol i autorytet motłoc 18.05.11, 18:21
            fakt, masz racje - sklamalem
            wiekszym klamczuchem jest ryzy pinokio
    • silesius.monachijski2 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 19:57
      Ciezko chory ten Adas: to projekcja swojej wlasnej choroby na blizniego. To pewnie od tego przyytyycia wylaansowwal mu sie mozg
    • silesius.monachijski.only Za to "prawdomownosc" Michnika iscie goebbelsowska 18.05.11, 20:41
      Adas juz nie jest smieszny; jest juz po prostu i zwyczajnie glupi; nadmiar alkoholu i tluszczu (przytyl chyba z 30 kilo) zabija myslenie (jesli on wogole kiedys yyslal)
      • indeed4 Re: Za to "prawdomownosc" Michnika iscie goebbels 18.05.11, 20:51
        Wściekły jest, bo stracił rząd dusz, to normalne :-)
    • ajr-on Jeżeli już to "idiota lub kłamca" 18.05.11, 21:39
      Zastosowanie "i" zmienia calkowicie sens wypowiedzi Michnika. Śmiać się chce kiedy Czosnek wije się wiedząć, że info o jego kłamstwach i manipulacjach docierają do Polaków, że kończy się okres monopolu w mediach. Jeszce walczy, ale bój to jego będzie ostatni.
      Pójdzie w niepamięć na śmietnik tam gdzie miejsce wrogów Polski.
      • indeed4 Tutaj masz z "i" :-) 18.05.11, 21:43
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,125298006,125299499,Re_Michnik_Kaczynski_to_idiota_i_klamca_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka