indeed.4 17.05.11, 22:57 czyli dalszy ciąg walki środowisk dziennikarskich o poziom debaty publicznej. wyborcza.pl/0,107323.html To co to jest w końcu ten PiS, panie redaktorze - faszyści, komuniści czy wykluczona biedota z PGR-u? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hal9000 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:07 Faszyzm i komunizm są bliskie sobie ideologicznie. Sam sobie odpowiedz, skąd moga się brać ich zwolennicy. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:19 Oczywiście - i dyktatura. Dyktatura też jest im bliska ideologicznie - a jak się dobrze przyjrzeć ( ale naprawdę dobrze! ) to nawet można powiedzieć, że mają wspólne korzenie z monarchią :-O Masz rację - te wszystkie podziały są sztuczne :-> Odpowiedz Link Zgłoś
contessa_martusia NIE KŁMIE! 18.05.11, 20:06 indeed4 napisał: > Oczywiście - i dyktatura. > > Dyktatura też jest im bliska ideologicznie - a jak się dobrze przyjrzeć ( ale n > aprawdę dobrze! ) to nawet można powiedzieć, że mają wspólne korzenie z monarch > ią :-O > > Masz rację - te wszystkie podziały są sztuczne :-> Odpowiedz Link Zgłoś
contessa_martusia Nie kłamie Michnik, oczywiscie. 18.05.11, 20:10 Kaczyński to idiota i kłamca. Ten drugi, nieżyjący, zresztą tez. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 14:22 hal9000 napisał: > Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" Nic dodać, nic ująć! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l I dlatego faszyzm i komunizm walczyły ze sobą 18.05.11, 14:39 na śmierć w II Wojnie Światowej. Nieźle ci się porąbało. Dzięki zwycięstwu faszyzmu - byś nie żył. Dzięki zwycięstwu komunizmu - masz się dobrze. Ale nawet komunizm nie pomoże abyś zmądrzał więc piszesz te absurdy. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: I dlatego faszyzm i komunizm walczyły ze sobą 18.05.11, 16:56 Toż od dawna mówię, że II WŚ to walka bratobójcza była - kaczyści walczyli z kaczystami. Michnik ma tego ponoć niedługo dowieść w swoim 15 stronicowym, zwięzłym artykule :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fxvi matoł 18.05.11, 20:10 =========================================== Bartoszewski wymyślał od matołów. Komu? Donaldu Tusku? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I dlatego faszyzm i komunizm walczyły ze sobą 18.05.11, 17:10 w.i.l napisał: > na śmierć w II Wojnie Światowej. > Nieźle ci się porąbało. > Dzięki zwycięstwu faszyzmu - byś nie żył. > Dzięki zwycięstwu komunizmu - masz się dobrze. > Ale nawet komunizm nie pomoże abyś zmądrzał więc piszesz te absurdy. Dzięki komunizmowi mam się dobrze, no fajnie, dzięki że mi uświadomiłeś już lecę na Powązki zapalić świeczkę tow. Bierutowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:17 Manipulujesz :) I to bardzo. "Żeby coś takiego powiedzieć (że Polska jest kondominium) to trzeba byc idiotą albo kłamcą". Dopiero Kublik powiedziała, że tak mówi były premier, a Michnik na to, że to jest stanowisko dużego obozu politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:22 Bogaty wybór, rzeczywiście - to co w takim wybieramy dla Jarkacza, wariant "A" czy "B"? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:28 to co w takim wybieramy dla Jarkacza Dla Jarkacza? A + B Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:28 Pomogę Ci ;-) www.fakt.pl/Michnik-o-Kaczynskim-Idiota-kretyn-,artykuly,83337,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:36 indeed4 napisał: > Pomogę Ci ;-) > > www.fakt.pl/Michnik-o-Kaczynskim-Idiota-kretyn-,artykuly,83337,1.html To Ty nie słuchałeś zalinkowanego przez siebie wywiadu z Michnikiem tylko cytujesz Fuckt? Cudownie, po prostu cudownie :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:40 Słoneczko moje - a zobacz no daty :-D Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:58 Posłuchaj sobie ;-) www.pardon.pl/artykul/12555/michnik_o_kaczynskim_mowi_jak_idiota_i_kretyn www.prw.pl/articles/view/10044/Kogo-Michnik-nazwal-idiota-i-kretynem- Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:08 Tylko znów nie zapomnij zerknąć na daty, ok? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:12 Ale przecież mówimy cały czas o zalinkowanym wywiadzie z Kubik. Prawdopodobnie, jak znam Michnika, powiedział wielokrotnie rożne słowa o Kaczyńskim i do Kaczyńskiego. Nie zawsze tak parlamentarne jak "kłamca" i "idiota". Po co mi dajesz kolejne linki nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:25 Kociczko - powiedz mi, długo jeszcze zamierzasz rżnąć głupa? ;-D Masz u góry link i nagranie wywiadu z Michnikiem sprzed pół roku, w którym można sobie posłuchać, jak nazywa Kaczyńskiego IDIOTĄ I KRETYNEM. Zawsze wieczorem masz takie poważne kłopoty ze słuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:32 Dlaczego mam słuchać wszystkich wywiadów z Michnikiem, możesz mi powiedzieć? Przecież Ci napisałam, że Michnik wielokrotnie wyzywał Kaczora od różnych (nawet nie masz pojęcia jakich:), ale w zalinkowanym w pierwszym poście wywiadzie nie wyzwał. A Ty mnie okłamałeś, że to zrobił. I się rozczarowałam. Ja rozumiem, że Ty zawsze musisz do krwi ostatniej udowadniać swoją rację, ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:36 "Żeby coś takiego powiedzieć (że Polska jest kondominium) to trzeba byc idiotą albo kłamcą". Jednak jest gorzej z tobą niż myślałem :-D Słonko moje, kto powiedział, że Polska jest kondominium - pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:46 Pamiętam doskonale. Z Tobą jeszcze gorzej, bo nawet napisałam, że Kublik od razu powiedziała, czyje to słowa. W piętkę gonisz. Pogadaj sam ze sobą to może sobie coś udowodnisz, bo mnie na pewno nie. Chwyty retoryczne, jakie stosujesz w dyskusjach z Anwadzią, na mnie niestety nie działają. Za stara i za pewna siebie jestem. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:52 ploniekocica napisała: > Pamiętam doskonale No widzisz ; miło mi, że pomimo wielkich oporów zechciałaś jednak zrozumieć, że nastąpiła rzecz wstrząsająca - Twój wielki idol powtórnie obsobaczył za kondominium Kaczora :-D Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:42 Fakt prawdę ci powie.. Widać jesteś niczym Jarosław K. A+B Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:34 To nie jest kwestia wyboru. Ty po prostu w tym wątku kłamiesz i to z premedytacją. Jesli ktoś mówi dajmy na to , że tylko niedouk nie zna języków obcych to nie znaczy, że wyzywa Kowalskiego personalnie od niedouków. Michnik nie powiedział, że Kaczyński to idiota i kłamca, powiedział, że ten, kto uważa Polskę za kondominium to idiota, albo kłamca. Nie miał racji? Polska to Twoim zdaniem kondominium rosyjsko-niemieckie jest, czy RP? A o wyborcach PiS, wykluczonych i niezadowolonych wyraża się nadspodziewanie ciepło i z troską, twierdząc, że trzeba z nimi rozmawiać i ich zrozumieć. Więc znowu naciągasz prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:39 Tak, tak - wiemy, Michnik to bardzo kulturalny pan i nigdy nikogo personalnie nie wyzwał. Tak samo jak Wajda - też jest bardzo ( ale to bardzo ) kulturalny :-) www.wprost.pl/ar/213106/Wajda-Kaczynski-to-glupol-Powinien-sie-leczyc-Sa-na-to-piguly/ Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:44 W tym wywiadzie nie wyzwał, a Ty w pierwszym poście zalinkowałeś wywiad, którego widać nie wysłuchałeś. Michnik jest raptus i dlatego ja Ci pierwotnie uwierzyłam, ale starannie wysłuchałam wywiadu i nie ma tam żadnych personalnych obelg. Co najwyżej do Smolara w drugiej części. Mało tego jest, jak już napisałam, wyjątkowe wyważenie jak na niego, jeśli chodzi o słowa o wyborcach PiS. I tyle i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:47 No nie, nie - nie wyzwał! Broń Boże nie wyzwał - ani w tym, ani we wcześniejszym wywiadzie :-D www.kiep.pl/408/tulimy-tulimy Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:50 Wysłuchałeś tego wywiadu? Bo chyba jednak nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:53 Wysłuchałem - no to co, co robimy - rozumiem, że jednak wybieramy pomiędzy "A" i "B" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:09 Wierz mi, że ja nie bronię Michnika, a już szczególnie nie przed Tobą. Można się z Michnikiem w wielu punktach nie zgadzać, ale jemu wisi to, co inni nim mówią i piszą. I ma rację. I powiem szczerze, że otwierając Twego linka spodziewałam się, że Michnik mógł tak powiedzieć i IMO miałby rację ( i to ze spójnikiem "i", a nie "lub"). Ale mnie rozczarował i nie powiedział, a Ty skłamałeś w tytule wątku. Dwa rozczarowania na dobranoc :( Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 [...] 18.05.11, 00:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:27 A jak ja Ci powiem, że byle kto mnie nie może obrazić to mi uwierzysz? To uwierz. Zaprawdę powiadam Ci :) Fajnie, że bardzo mądrzy ludzie uważają Michnika za oazę spokoju i powolności. Się zapewne ucieszy. Idiotka i kretynka w języku polskim jako inwektywy są jednoznaczne, zatem musisz się bardziej wysilić następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:29 No, ale jak możesz ?! Jak może to Ci się nie podobać, przecież IDIOTA I KRETYN to twórczość samego mistrza Michnika :-D Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Hihi ... 18.05.11, 00:55 A to ci dopiero, wycinają posty z obelgami Michnika :-O Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 17.05.11, 23:49 Taaaaa, a Bartoszewski od hodowców zwierząt futerkowych. A Ty nikogo nie wyzwałeś znacznie brutalniejszymi słowy niż "głupol" Wajdy? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 [...] 17.05.11, 23:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 [...] 17.05.11, 23:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:16 indeed4 napisał: > Mam nadzieję, że się nie obraziłaś, przecież to takie subtelne wyzwisko :-) Naprawdę musisz się bardziej postarać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:28 Nie wątpię - to teraz wykonaj eksperyment i wyobraź sobie, że ktoś cię w radiu/TV z imienia i nazwiska określa w taki sposób :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:40 A jak Cię ktoś z nicka nazywa na forum to można? Jeśli ktoś ma dostatecznie wypracowane poczucie własnej wartości i jest zdrowy emocjonalnie, i jest na dodatek osoba publiczną to musi się z tym liczyć i ma to w nosie. Rozumiem, ze Ci żal Jarkacza za tego głupola? I nada uważasz, że w Polsce jest kondominium i ten, kto tak twierdzi jest prawdomównym mędrcem? I nie powtarzaj, że ja rżnę głupa, bo to w tej dyskusji chwyt retoryczny z Twojej strony li i jedynie. Otworzyłam tylko Twego pierwszego linka. Nie było tam sformułowania, które zacytowałeś. Nie mam zamiaru kontynuować dyskusji, co Michnik powiedział o Kaczyńskim w 1993 na plaży w Sopocie, bo to bez sensu dyskusja jest. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 00:45 Posłuchaj - nie mam ochoty na noc dyskutować o takich bzdurach :-D Wpadłaś z pretensjami, że manipuluję a Michnik nie wyzywał Jarkacza i o tym rozmawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Michnik - najlepszy socjolog wśród dziennikarzy 17.05.11, 23:32 i dziennikarz wśród socjologów - jego błyskotliwe socjologiczne diagnozy są powalające :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Michnik - najlepszy socjolog wśród dziennikar 17.05.11, 23:38 A wysnułeś te tezę na podstawie lektury Faktu. Wybacz, ale z całym szacunkiem powoływanie się na tytuły brukowca to jest dla Ciebie kompromitacja. I tu możesz mi naubliżać, a ja to ma gdzieś :) Nie będę z obelgami polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
yost2 Hłe, hłe, a jak ten cały Braun o tym 17.05.11, 23:54 klesze podobnie powiedział, to gwałtu-rety, co za język. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Hłe, hłe, a jak ten cały Braun o tym 18.05.11, 00:03 Wychodzi na to, że Kaczor to idiota, kretyn, kłamca a do tego pewnie jeszcze też pijak i złodziej :-D I tak trzymać - brawo Polacy! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Hłe, hłe, a jak ten cały Braun o tym 18.05.11, 00:20 indeed4 napisał: > Wychodzi na to, że Kaczor to idiota, kretyn, kłamca a do tego pewnie jeszcze te > ż pijak i złodziej :-D > > I tak trzymać - brawo Polacy! :-D Trzecie i chyba ostateczne rozczarowanie w jednym wątku. Anwad to chyba u Ciebie brała nauki w manipulacji. Gratuluję pojętnej uczennicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 [...] 18.05.11, 00:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Hłe, hłe, a jak ten cały Braun o tym 18.05.11, 00:47 A ja się zastanawiam, ile jeszcze czasu zamierzasz rżnąć głupa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Nie jest ważne co Michnik mówi o JarKaczu, ważne 18.05.11, 00:40 politycznie, i nie tylko, jest to, że cześć, a w właściwie garstka, Polaków pochodzenia żydowskiego uzurpuje sobie prawo do określania co stanowi polską racje stanu i że robi to w taki,autorytatywny sposób powołujac się przy tym na europejskie normy politycznej normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Bez żartów. 18.05.11, 01:01 partia Michnika ( jak to dziś określił w wywiadzie ) czyli GW nie ma żadnego znaczenia, to już tylko marne resztki po nieboszczce UW. Odpowiedz Link Zgłoś
nahujmitahata [...] 18.05.11, 01:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Nadgoriwy moderatorze 18.05.11, 01:01 Bardzo serdecznie proszę o niewycinanie postów. To była dyskusja o obelgach i padały one jako egzemplifikacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 09:23 Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" a nie jest to prawda? najlepsze są proste określenia,zrozumiałe dla każdego... Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 11:43 To przykład niedościgłej lakoniczności ocen i opinii. Poszedłbym dalej: KURDUPLIZM. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 14:34 A to widzę, że w tym przypadku nie domagasz się wyciągnięcia konsekwencji karnych za znieważenie posła RP, czyli funkcjonariusza państwowego :-) forum.gazeta.pl/forum/w,28,125305660,125307567,Re_zarzuty_lzenia_rzadu_na_tom_czekal_.html Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 16:02 A to pokaż mi, gdzie napisałem, że akurat za niesprawiedliwe oceny tego posła nie należy nikogo karać. Pokaż mi też sąd, który uzna słowo "kurduplizm" za lżenie. Z oceną Michnika się zgadzam - a jak sąd uzna, że z " głupcem i kłamcą" przeholował to będzie się martwił sam a ja zdania nie zmienię. Może przyjrzyj się dla równowagi zniewagom uczynionym przez bronionego przez ciebie ideału posła, który często w pracach Sejmu nie uczestniczy ale diety inkasuje. Vide choćby głośne 300 zł. - wzór uczciwości, praworządności i życzliwości dla bliźnich. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 16:27 Nieźle, nieźle - okazuje się, że jak ktoś kogoś wyzywa od k ..., sk..., ch...., idiotów i kretynów to sąd bada, czy sprawiedliwie i słusznie :-D Domagałeś się równości wobec prawa i ścigania demonstrujących z Krakowskiego Przedmieścia za znieważanie organów państwa - pytam więc, czy twoim zdaniem zachodzą przesłanki do użycia tegoż samego prawa i ścigania Michnika, wyzywającego Kaczyńskiego od " Idiotów i kretynów" za zniesławienie posła RP, czyli funkcjonariusza publicznego, czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 16:42 Tylko ontam nigdzie nie wymienił nazwiska Kaczyńskiego. Zrobił bezosobowo jak to robi ....Jaro:-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 16:47 Wróć do linku, który Ci podałem wcześniej i odsłuchaj - pogadamy potem. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 17:15 Tam nie ma slowa o Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 17:21 Odsłuchaj jeszcze raz :-D PS. Już się zorientowałeś za co policja ukarała kiboli, czy wciąż ci się wydaje, że dostali mandaty za nielegalną pikietę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: A to widzę, że w tym przypadku .... 18.05.11, 17:41 Za deptanie trawników:-) Reszta jest mocno naciagana i w Sadzie sie raczej nie ostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Kłamczuszku ty nasz namolny, 18.05.11, 16:59 indeed.4 napisał: mama nie mówiła, że nieładnie kłamać ? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wodo droga. 18.05.11, 17:16 czy mam odszukać link, w którym to nie ja, ale Ty kłamiesz w żywe oczy? I przypadkiem - też w gorącej obronie GW i Michnika ... hmmm? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Wodo droga. 18.05.11, 17:18 indeed4 napisał: > czy mam odszukać link, Tak, oszukaj cytat, gdzie Michnik mówi, że Kaczyński to [jak w tytule]. Koniecznie udowodnij, że to cytat z Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wodo droga. 18.05.11, 17:25 Nie o ten link pytam - pytam o link, prowadzący do wątku, w którym zełgałaś w żywe oczy, że GW nie ma nic wspólnego z Agorą, a potem zwiałaś. Do tej pory swojego kłamstwa nie sprostowałaś i nie powiedziałaś "przepraszam za wprowadzenie w błąd" - czy teraz też masz zamiar rozmawiać na tym samym poziomie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Wodo droga. 18.05.11, 17:28 indeed4 napisał: > Nie o ten link pytam Nie interesuje mnie o co pytasz - jak proszę o cytat, bo bezczelnie kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wodo droga. 18.05.11, 17:38 Bezczelnie kłamiesz i sama zarzucasz innym kłamstwo? To interesujące. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
contessa_martusia ŁŻESZ! 18.05.11, 20:09 indeed4 napisał: > Bezczelnie kłamiesz i sama zarzucasz innym kłamstwo? To interesujące. Nie potrafisz udowodnić ze woda kłamie, a to znaczy że ŁŻESZ i POMAWIASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
nic.nie.boli Michnik! Szkoda słów. Idol i autorytet motłochu. 18.05.11, 17:07 Michnik! Szkoda słów. Idol i autorytet bezrozumnego motłochu. Herbert jego wcześniejszy przyjaciel nagle go rozgryzł i odkrył prawdziwą jego twarz. Michnik POwie prawdę tylko wtedy jak się POmyli. A, że jest bardzo inteligentny to bardzo rzadko się myli. Posłuchaj, co o nim POwiedział. www.youtube.com/watch?v=J9qB6dySl3Y Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_ruski_pionek Re: Michnik! Szkoda słów. Idol i autorytet motłoc 18.05.11, 17:19 wiekszego klamczucha niz Szechter to ze swieca szukac Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Michnik! Szkoda słów. Idol i autorytet motłoc 18.05.11, 17:49 bronek_ruski_pionek napisał: > wiekszego klamczucha niz Szechter to ze swieca szukac Kłamiesz jak Kaczyński! Większym kłamcą z tytułem kłamcy, recydywisty wyrokiem sadów został uznany Jarosław Kaczyński. Wystarczy mu spojrzeć w ten dziób i ka[prawe oczka aby go natychmiast wyczuć. A tu jeszcze wyroki sadowe pieczętujące tę mentalność kłamcy. Kaczyński ma to przyrodzone czy nabyte? Odpowiedz Link Zgłoś
bronek_ruski_pionek Re: Michnik! Szkoda słów. Idol i autorytet motłoc 18.05.11, 18:21 fakt, masz racje - sklamalem wiekszym klamczuchem jest ryzy pinokio Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski2 Re: Michnik : "Kaczyński to idiota i kłamca" 18.05.11, 19:57 Ciezko chory ten Adas: to projekcja swojej wlasnej choroby na blizniego. To pewnie od tego przyytyycia wylaansowwal mu sie mozg Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.only Za to "prawdomownosc" Michnika iscie goebbelsowska 18.05.11, 20:41 Adas juz nie jest smieszny; jest juz po prostu i zwyczajnie glupi; nadmiar alkoholu i tluszczu (przytyl chyba z 30 kilo) zabija myslenie (jesli on wogole kiedys yyslal) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Za to "prawdomownosc" Michnika iscie goebbels 18.05.11, 20:51 Wściekły jest, bo stracił rząd dusz, to normalne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Jeżeli już to "idiota lub kłamca" 18.05.11, 21:39 Zastosowanie "i" zmienia calkowicie sens wypowiedzi Michnika. Śmiać się chce kiedy Czosnek wije się wiedząć, że info o jego kłamstwach i manipulacjach docierają do Polaków, że kończy się okres monopolu w mediach. Jeszce walczy, ale bój to jego będzie ostatni. Pójdzie w niepamięć na śmietnik tam gdzie miejsce wrogów Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tutaj masz z "i" :-) 18.05.11, 21:43 forum.gazeta.pl/forum/w,28,125298006,125299499,Re_Michnik_Kaczynski_to_idiota_i_klamca_.html Odpowiedz Link Zgłoś