Dodaj do ulubionych

Tola ma Donalda, a Donald maTole

24.05.11, 11:20
Powołując się na słowa generała Petelickiego z dzisiejszego wywiadu radiowego, takie hasło pojawiło się ostatnio na stadionie żużlowym. Czy nie jest to dobry temat na krótką wypowiedź na przyszłorocznej maturze. A może jakiś student politologii napisze na ten temat pracę magisterską?
----------------
Z góry informuję że w temacie nie ma żadnego błędu, to tylko świadome równanie do poziomu dzisiejszych jelit.
Obserwuj wątek
    • platforma.do.pierdla2 Donek najbardziej boi się śmieszności 24.05.11, 11:27
      dlatego należy ładować z niego takimi hasłami i patrzeć czy równo puchnie.
      • bronek_kotylionek Re: Donek najbardziej boi się śmieszności 24.05.11, 11:36
        tak wygląda walka na argumenty. Z jednej jest to argument siły, a z drugiej inteligencja
        • klara551 Re: Donek najbardziej boi się śmieszności 24.05.11, 13:27
          A te jelita wg ciebie to jak są podzielone? PO to jelito cienkie,a PiS to grube razem z odbytem? Za taką inteligencję pisiacką dziękuję. Podlizuj sie bezzębnemu pisprezesowi,podlizuj,to może nie wydali cię jak to robi z mało pokornymi pisiętami i tymi co odważą się samodzielnie myśleć. Bezzębne szczęki ppisprezesa mielą jak młyny boże pisowe towarzystwo i wychodzi z tego szara masa .
          • bronek_kotylionek Re: Donek najbardziej boi się śmieszności 24.05.11, 13:39
            jeśli chcesz wiedzieć to odpowiedz sobie na takie pytanie co według ciebie stanowi większy powód do dumy posiadać tytuł naukowy doktora czy też kartę kredytową (wydawaną przez banki nawet największemu idiocie)
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 12:07
      Hahaha ależ to zmyślne hasło. Po tym jak kibole obalili rząd Tuska można nareszcie pośmiać się pełną piersią.
    • wojtekwojtek44 Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 12:15
      Jestem pewien, że praca magisterska, a może nawet doktorska powstanie na renomowanej uczelni Rydzyka w Toruniu. Dostatecznie łatwy temat, zeby go rozpracować - niezwykle inteligentne hasła nowej polskiej inteligencji katolickiej - kiboli
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 12:20
        Błąd-nie kiboli lecz patriotów stadionowych.
        • wojtekwojtek44 Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 12:24
          racja, proponuję żeby utworzyli nową partię POLSKA NARODOWOSOCJALISTYCZNA PARTIA PATRIOTYCZNYCH KIBOLI STAIONOWYCH
    • pis_da_deby Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 12:26
      Rownie smieszne jak: Jarek ma Alika a Alik ma Jarka.

Trudno mi jakos z tego boki zrywac.
      • bronek_kotylionek Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 13:03
        nie dziwię się. Inteligencja i pomysłowość "kiboli" miażdży organ Donalda. Ale jak to mówią kto nie ma w głowie ten ma w nogach.
        • wojtekwojtek44 Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 13:07
          jeśli inteligencja i pomysłowość kiboli jest równa bądź wyższa od twojej to przyjmij szczere wyrazy współczucia
          • bronek_kotylionek Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 13:27
            ty się nie zajmuj moją inteligencją. Zastanów się raczej nad tym kto nami rządzi i jakie jest jego IQ.
            Widzę że na brak argumentów masz prymitywną metodę to pyskówka. Przykro mi nie jestem tym zainteresowany
            • wojtekwojtek44 Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 13:34
              bronek_kotylionek napisał:

> ty się nie zajmuj moją inteligencją. Zastanów się raczej nad tym kto nami rządz
              > i i jakie jest jego IQ.
              > Widzę że na brak argumentów masz prymitywną metodę to pyskówka. Przykro mi nie
              > jestem tym zainteresowany
              Jak na razie pyskówkę zacząłeś ty, a co do merytorycznych argumentów, przytoczyłeś jakieś? Gdybyś przeprowadził badania IQ wśród kiboli, chyba nie chciałbyś podawać ich wyniku do publicznej wiadomości, ale skoro jesteś taki pełen podziwu nad pomysłowością i inteligencją kiboli, to wskazuje w dużym stopniu stan twojego intelektu, stąd moje szczere współczucie i zatroskanie, ale nie martw się, może jeszcze nie wszystko stracone, medycyna czasem czyni cuda :)
              • bronek_kotylionek Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 13:41
                no właśnie zachęcam cię do tego samego sprawdź IQ Donalda (kibol Lechii Gdańsk). Mówią i piszą że nawet krzepki kibol
                • wojtekwojtek44 Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 14:01

> no właśnie zachęcam cię do tego samego sprawdź IQ Donalda (kibol Lechii Gdańsk)
                  > . Mówią i piszą że nawet krzepki kibol

Może jednaj zacznij od swojego IQ, pochwal się nim, porównaj go z IQ kibola, który napluł na kobietę, a potem tego, który kopnął reporterkę... aha i tego, który pociął niepełnosprawnego człowieka, jeśli będzie niższy, nie pokazuj się lepiej, bo głupio ci będzie, jak wyższy to opowiedz o ile, zastanowimy się jak ci pomóc
                  • bronek_kotylionek Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 17:02
                    trzy dyplomy państwowych uczelni technicznych dają mi podstawę do stwierdzenia, że z moim IQ jest OK. Co do IQ wymienionych przez ciebie to podejrzewam że jest porównywalne z tym jakie ma radnym Sejmiku Województwa Zachodniopomorskiego z ramienia PełO Majdan rozbijający się w Ustce, polityczny rozrabiaka (afera Jaruckiej) miodowicz, czy sam Donald który po ukończeniu studiów nadawał się jedynie do wykonywania robót malarskich na wysokości. A co do pomocy to z góry dziękuję. Sądzę że będzie lepiej jak sam sobie pomożesz.
        • pis_da_deby Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 13:13

> i pomysłowość "kiboli" miażdży organ Donalda.

Czy aby na pewno ?

Ponad połowa respondentów (54%) dobrze ocenia decyzje wojewodów o zamknięciu stadionów Legii Warszawa i Lecha Poznań…..wynika z sondażu Homo Homini

Według badania opublikowanego w sobotę, blisko co trzeci respondent (29%) negatywnie odnosi się do zamykania aren piłkarskich dla publiczności

sondaz.wp.pl/kat,1347,wid,13384973,wiadomosc.html?ticaid=1c5c5
          • bronek_kotylionek Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 13:29
            czy ty rozumiesz o czym jest ten wątek? Czy też tobie trzeba wykładać jak krowie na rowie
            • wojtekwojtek44 Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 14:03
              no widzisz, sam nie wiesz, o co ci chodzi kotylionku :)
              • pis_da_deby Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 14:30
                wojtekwojtek44 napisał:

> no widzisz, sam nie wiesz, o co ci chodzi kotylionku :)

Pewnie tez kibol a przynajmniej na ich poziomie, biedak.
            • pis_da_deby Re: Tola ma Donalda, a Donald maTole 24.05.11, 14:35

> czy ty rozumiesz o czym jest ten wątek?

skoro piszesz, ze "pomysłowość "kiboli" miażdży organ Donalda" a zdecydowana wiekszosc ludzi wspiera dzialania skierowane przeciw kibolom to jak sobie wyobrazasz to "miazdzenie" ?
              Zastanow sie nad tym tylko sie nie spoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka