Dodaj do ulubionych

Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole

29.05.11, 21:09
swoją komórką. Ciekawe czy jak będzie premierem... to będzie robił zdjęcia na szczytach i wrzucał na Facebook'a. Jakoś tak przypomnieli mi się piłkarze Wisły, którzy po laniu ganiali za piłkarzami Barcelony, żeby zerwać z nich koszuli... :-)
Obserwuj wątek
    • trevik Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 21:19
      Masz dowód na to? Jeśli tak, to stwierdzam z całym przekonaniem, że Grzegorz to niezły palant.
      Nie wpadłbym na taki pomysł aby potraktować tak nawet relatywnie mało znaczących partnerów przy spotkaniu biznesowym....

T.
      • ploniekocica Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 21:44
        www.facebook.com/photo.php?fbid=200773823300879&set=a.107459572632305.4252.100001047871988&type=1&theater
        Nie wiem, czy się otworzy, ale ma dwa zdjęcia robione komórką na FB
        i komentarz
        Grzegorz Napieralski Nie było zbyt wiele czasu na zdjęcia z telefonu. Mam nadzieję, że uda się uzyskać jakieś bardziej oficjalne (czyt. profesjonalne).
        • kzet69 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 30.05.11, 01:59
          No kretyn czystej wody, powiatowa sekretarzyna, i on ma ambicje bycia premierem???? Dobrze że jeszcze o autograf dla dziecka nie poprosił.... Masakra.
          • ave.duce Nie tylko premierem > Prezydentem RP ;) 30.05.11, 11:34
            • ploniekocica Re: Nie tylko premierem > Prezydentem RP ;) 30.05.11, 11:48
              Do niedawna nie miałam specjalnego zdania na temat pana N., a to z powodu braku TV. Od kiedy obejrzałam jego profil na FB to mam zdanie: łojeżu!
              • ave.duce Re: Nie tylko premierem > Prezydentem RP ;) 30.05.11, 12:06
                Niestety :) muszę wierzyć na słowo .... i wierzę.
    • bu2m Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 21:49
      a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/252469_200773859967542_100001047871988_585574_2757588_n.jpg
      Totalna żenada. Powinien jeszcze sprzedać zdjęcia do Pudelka.
      • wyksztalciuch Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 22:25
        Grzesio to grzesio ale równie dobre są te wieśniackie wpisy na jego stronie. Boże, co to za prostaki ci jego znajomi z fejsbuka!!
        • remez2 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 22:30
          wyksztalciuch napisał:

> Grzesio to grzesio ale równie dobre są te wieśniackie wpisy na jego stronie. Bo
          > że, co to za prostaki ci jego znajomi z fejsbuka!!
          Ciekawa kategoria.
          • x2468 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 22:36
            Pokazał Obamie ze młodzi socjaliści nie gęsi i komórki maja.(w łapkach).
            • zlosliwiec.sieciownik Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 30.05.11, 17:15
              W parafrazowanym powiedzeniu "gęsi" nie jest rzeczownikiem i nie odnosi się do ptactwa (czyli nie że Polacy nie są gęśmi). Gęsi w tym zdaniu to przymiotnik odnoszący się do języka - "gęsi język", czyli łacina.
    • vargtimmen Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 22:49
      mao111 napisał:

> swoją komórką. Ciekawe czy jak będzie premierem... to będzie robił zdjęcia na s
      > zczytach i wrzucał na Facebook'a. Jakoś tak przypomnieli mi się piłkarze Wisły,
      > którzy po laniu ganiali za piłkarzami Barcelony, żeby zerwać z nich koszuli...
      > :-)

Nowak nie lepszy.

www.wsieci.rp.pl/opinie/cala-naprzod/Przy-Obamie-wszystko-tak-samo-tylko-bardziej?page=2
      Powiatowi trampkarze, a na czele fachman od myśliwskiego bigosu i takichże manier i horyzontów.

Straszny wstyd... i dziwić się, że jest, jak jest.
      • mao111 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 22:58
        Na szczęście Nowak nie będzie premierem... i nikt na niego nie będzie zwracał uwagi.

PS. Feusette to jakiś poseł PiS? chyba jeden z tych z tylnego rzędu...
        • vargtimmen Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 23:07
          mao111 napisał:

> Na szczęście Nowak nie będzie premierem... i nikt na niego nie będzie zwracał u
          > wagi.
          >
          > PS. Feusette to jakiś poseł PiS? chyba jeden z tych z tylnego rzędu...

Dziennikarz Rzepy, niezłe felietony.
          • mao111 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 23:11
            Myślałem, że to pseudonim artystyczny Ryszarda F. Czarneckiego.
            • vargtimmen Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 23:12
              mao111 napisał:

> Myślałem, że to pseudonim artystyczny Ryszarda F. Czarneckiego.

Nie masz pojęcia o języku polskim :)
              • mao111 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 23:16
                Jak to ukryta opcja radziecko-niemiecka. Jeszcze parę lat nauki i będę gadał jak genetyczny patriota :)
                • vargtimmen Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 23:17
                  mao111 napisał:

> Jak to ukryta opcja radziecko-niemiecka.

E tam. Zwykłe drewniane ucho do polszczyzny, jakich większość.
                  • mao111 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 23:20
                    Uuuu genetyczni łagodnieją przed wyborami, raz podadzą dłoń mordercom brata, innym razem nie będą już tak surowi...
                    • vargtimmen Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 23:25
                      mao111 napisał:

> Uuuu genetyczni łagodnieją przed wyborami, raz podadzą dłoń mordercom brata, in
                      > nym razem nie będą już tak surowi...

Zaraz mordercy, raczej arcyprostemu eksponentowi.

A mnie chyba kiepsko odczytałeś, ktoś, kto nie potrafi odróżnić Czarneckiego od Feusette, tym bardziej nie odróżni Tuska od Gomułki.
                      • mao111 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 23:33
                        To jednak się zmienia... arcyprosty eksponat to już nie tak źle.

Z tym R.F.C. to faktycznie pojechałem. To raczej styl kogoś blisko związanego z wsią jak na przykład Kuźmiuk lub Wojciechowski. Oni też są bardzo płodnymi felietonistami. Coś im się tam z autorstwem nie pomyliło?
                        • vargtimmen Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 23:37
                          mao111 napisał:

> To jednak się zmienia... arcyprosty eksponat to już nie tak źle.

Hm, mnie się nie zmienia.

Nie tak źle? Jak dla kogo.

>
                          > Z tym R.F.C. to faktycznie pojechałem. To raczej styl kogoś blisko związanego z
                          > wsią jak na przykład Kuźmiuk lub Wojciechowski. Oni też są bardzo płodnymi fel
                          > ietonistami. Coś im się tam z autorstwem nie pomyliło?

No masz :)

Jest takie polskie przysłowie "ze ślepym o kolorach" ;)

W polityce też jesteś takim MISZCZEM?
    • chateau Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 22:55
      Jednokomórkowcy, psiakrew.

Mam nadzieję, że nie chodzą do teatru.
      • ex.mila Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 30.05.11, 00:45
        chateau napisał:

> Jednokomórkowcy, psiakrew.
        >
        > Mam nadzieję, że nie chodzą do teatru.

Nawet w lokalach ze striptizem robienie zdjęć "modelkom" kręcącym się na rurze to straszna wiocha. Podobno!:-)
    • hummer A było coś innego do roboty na tym... 29.05.11, 23:08
      ... szczycie. Obama przyjechał wepchać swoje wojska do Polski i to zrobił. Ot i szczyt. Tylko fotografować przywódców :)
    • olga_w_ogrodzie Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 29.05.11, 23:19
      beznadzieja.
      wyłączam telefon w dużo, dużo mniej ważkich okolicznościach.
      a tu jeszcze robienie nim zdjęć w trakcie oficjalnego spotkania.
      totalny brak obycia.
      zadziałała dziecinna skłonność do chwalenia się : "byłem TAM. sam pstryknąłem te fotki".

samozadowolenia z roli Przywódcy Internautów Polskich, a teraz jeszcze telefonistów zdjęciowych taki ogrom, że nie wiadomo, jak, biedny pan Grzegorz, zdoła unieść.

Niedziela, 29 maja 201109:39
      Barack Obama Was pozdrawia. Miałem przekazać :)
      09:31
      Barack Obama Was pozdrawiam. Miałem przekazać :)
      .Sobota, 28 maja 201113:30
      Udało się pozdrowić Obamę od was - Internautów. Podziękowałem za przybycie do Polski i pogratulowałem świetnej kampanii w sieci.
      13:22
      również my w kampanii używaliśmy nowych mediów do prowadzenia dialogu z wyborcami.
      13:22
      Zatem udało się. Pozdrowiłem Baracka Obamę od polskich Internatów, podziękowałem za przyjazd i wspomniałem, że
      13:14
      Warszawa-20110528-00043.jpg Przekazalem pozdrowienia od Polskich internautów

napieralski.blip.pl/
      • hummer Magdalenka II 29.05.11, 23:23
        olga_w_ogrodzie napisała:

> beznadzieja.
        > wyłączam telefon w dużo, dużo mniej ważkich okolicznościach.

Będziesz przynajmniej wiedziała, kto żarł i pił na twój koszt i co uchwalili. Z tego co wiem, to jedyną uchwałą jest okupacja RP. Wojska amerykańskie w Polsce. Jak szybko zapomnieliśmy o radzieckich :)
        • olga_w_ogrodzie Re: Magdalenka II 29.05.11, 23:56
          hummer napisał:
          > Będziesz przynajmniej wiedziała, kto żarł i pił na twój koszt i co uchwalili. Z
          > tego co wiem, to jedyną uchwałą jest okupacja RP. Wojska amerykańskie w Polsce
          > . Jak szybko zapomnieliśmy o radzieckich :)

spotkanie filmowano.
          fotoreporterzy także byli obecni.
          ale pan Grzegorz, nie po raz pierwszy, jak dziecko się zachował - musiał mieć swoją osobistą zdobycz, własne trofeum.
          dziecinada i brak kultury.
          Twój powyższy post też jest tak infantylny i niemądry, że nawet komentować nie warto.

• hummer Magdalenkę I też filmowano 29.05.11, 23:58
            olga_w_ogrodzie napisała:

> hummer napisał:
            > > Będziesz przynajmniej wiedziała, kto żarł i pił na twój koszt i co uchwal
            > ili. Z
            > > tego co wiem, to jedyną uchwałą jest okupacja RP. Wojska amerykańskie w P
            > olsce
            > > . Jak szybko zapomnieliśmy o radzieckich :)
            >
            > spotkanie filmowano.
            > fotoreporterzy także byli obecni.
            > ale pan Grzegorz, nie po raz pierwszy, jak dziecko się zachował - musiał mieć s
            > woją osobistą zdobycz, własne trofeum.
            > dziecinada i brak kultury.
            > Twój powyższy post też jest tak infantylny i niemądry, że nawet komentować nie
            > warto.

A jednak najciekawsze są zdjęcia np. Michnika lejącego w dziób.
        • veglie Re: Magdalenka II 30.05.11, 11:36
          hummer napisał:

> olga_w_ogrodzie napisała:
          >
          > > beznadzieja.
          > > wyłączam telefon w dużo, dużo mniej ważkich okolicznościach.
          >
          > Będziesz przynajmniej wiedziała, kto żarł i pił na twój koszt i co uchwalili. Z
          > tego co wiem, to jedyną uchwałą jest okupacja RP. Wojska amerykańskie w Polsce
          > . Jak szybko zapomnieliśmy o radzieckich :)

Okupacja przez 15-20 żołnierzy.Wiele razy w historii byliśmy okupowani,ale nigdy przez pluton.Co za upadek......;)

• remez2 Re: Magdalenka II 30.05.11, 12:23
            Okupacja przez 15-20 żołnierzy.Wiele razy w historii byliśmy okupowani,ale nigdy przez pluton.Co za upadek......;)
            Plutonik. Taki kwartet w zmniejszonym składzie czyli trio.
    • veglie Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 30.05.11, 10:53
      Bronek nadęty,ojcom demokracji pociły się ręce i czoła,wierchuszka PO w głębokim skłonie a Grzesiu na pełnym luzie i za pan brat z nowymi technologiami.Młodość idzie......
      • ave.duce :))) No comment. 30.05.11, 11:35
        veglie napisał:

> Bronek nadęty,ojcom demokracji pociły się ręce i czoła,wierchuszka PO w głęboki
        > m skłonie a Grzesiu na pełnym luzie i za pan brat z nowymi technologiami.Młodoś
        > ć idzie......
    • remez2 Zamiast gaf. Nie umie się znaleźć. ntx 30.05.11, 11:16
      • crotalus1 Re: Zamiast gaf. Nie umie się znaleźć. ntx 30.05.11, 11:26
        Nie dali mu szansy, bo trudno zrobić gafę przy "dzień dobry".
        • remez2 Re: Zamiast gaf. Nie umie się znaleźć. ntx 30.05.11, 12:19
          crotalus1 napisał:

> Nie dali mu szansy, bo trudno zrobić gafę przy "dzień dobry".
          Czyżby? Znam takiego zdolnego, który powiedziałby "dobry morning".
      • ave.duce Obciach i tyle. 30.05.11, 11:36
        Podobno Sławomir Nowak też pstrykał.
        • remez2 Re: Obciach i tyle. 30.05.11, 12:21
          ave.duce napisała:

> Podobno Sławomir Nowak też pstrykał.
          Nader rzadko bywam na takich spędach więc pewnie dlatego nie rozumiem co w tym złego. To nie było zamknięte/tajne posiedzenie.
          • ploniekocica Re: Obciach i tyle. 30.05.11, 12:37
            Z całym szacunkiem, ale nie zachowuj się jak pisię, Remezie :)
            Kulturalni ludzie wyłączają i nie używają komórek w filharmonii, teatrze, kościele, podczas uroczystości wszelkiego rodzaju, a także podczas uroczystych spotkań towarzyskich, rodzinnych i biznesowych. Osobiście tę listę rozszerzam o wiele innych pozycji.
            Jeśli spotkanie przy wspólnym stole liderów partyjnych, prezydenta Polski i prezydenta USA nie było uroczystym spotkaniem to ja jestem wielbłąd siedmiogarbny.
            Kulturalny i poważny polityk nie powinien strzelać fotek komórką podczas żadnych uroczystości i spotkań na szczeblu państwowym.
            Nie i już.
            • ploniekocica I jeszcze jedno 30.05.11, 12:41
              Kulturalny człowiek nie robi ludziom, z którymi siedzi przy stole fotek z zaskoczenia.
              Nie i tyle :)
              • remez2 Re: I jeszcze jedno 30.05.11, 12:48
                ploniekocica napisała:

> Kulturalny człowiek nie robi ludziom, z którymi siedzi przy stole fotek z zasko
                > czenia.
                > Nie i tyle :)
                A także nie nagrywa ich na magnetofon. Never.
                • ave.duce Re: I jeszcze jedno 30.05.11, 12:51
                  Oczywiście, że nie nagrywa. Nawet, jeżeli się nazywa Adam Michnik.
                  • remez2 Re: I jeszcze jedno 30.05.11, 12:55
                    ave.duce napisała:

> Oczywiście, że nie nagrywa. Nawet, jeżeli się nazywa Adam Michnik.
                    A sąd odrzuca tak zdobyty "dowód".
                    • ave.duce Re: I jeszcze jedno 30.05.11, 12:59
                      Od początku mam swoją teorię nt. "afery Rywina".
                      • remez2 Re: I jeszcze jedno 30.05.11, 13:06
                        ave.duce napisała:

> Od początku mam swoją teorię nt. "afery Rywina".
                        Ja nie mogę ustalić czy GTW, L. Rywina wysłała czy wezwała?
                        • ave.duce Re: I jeszcze jedno 30.05.11, 14:06
                          Wg mnie >to sprawka Łondy. I od niej się zaczęło.
                          • remez2 Re: I jeszcze jedno 30.05.11, 14:12
                            ave.duce napisała:

> Wg mnie >to sprawka Łondy. I od niej się zaczęło.
                            Masz rację.
            • remez2 Re: Obciach i tyle. 30.05.11, 12:54
              .ploniekocica napisała:

> Z całym szacunkiem, ale nie zachowuj się jak pisię, Remezie :)
              Staram się.
              > Kulturalni ludzie wyłączają i nie używają komórek w filharmonii, teatrze, kości
              > ele, podczas uroczystości wszelkiego rodzaju, a także podczas uroczystych spotk
              > ań towarzyskich, rodzinnych i biznesowych. Osobiście tę listę rozszerzam o wie
              > le innych pozycji.
              Masz rację
              > Jeśli spotkanie przy wspólnym stole liderów partyjnych, prezydenta Polski i pre
              > zydenta USA nie było uroczystym spotkaniem to ja jestem wielbłąd siedmiogarbny.
              Na wielbłąda nie wyglądasz chyba, że chodzi o tego od udowadniania. Tylko, że ja nie pisałem nic o uroczystym charakterze tylko o zamkniętym.
              > Kulturalny i poważny polityk nie powinien strzelać fotek komórką podczas żadnyc
              > h uroczystości i spotkań na szczeblu państwowym.
              > Nie i już.
              Myślę, że jest signum temporis. pozdrawiam
    • radio.wolna.europa.002 E tam.Grzesiu to jeszcze dzieciak. Kiedyś mu może 30.05.11, 12:41
      E tam. Grzesiu to jeszcze dzieciak. Kiedyś mu może przejdzie.
      Tak jak Sikorskiemu może.
      Ustawił się u prezydenta w kadrze kamery jak Obama z oPOzycją zagadywał i z lewactwem solidarnościowym i głupa rżnął zasłaniając Obamę swoją bardzo wielką POstacią.
      Głupio-mądre miny przy tym robiąc i wylewnie się, rozbawiony, uśmiechając.
      Niby to światowe problemy w tamtej chwili z rozmówcą rozwiązując.
      No temu to na pewno nie przejdzie.(Zmiana zdania)
      Za późno już.
      • radio.wolna.europa.002 Najciekawsze w tym jest to, że kamerzystą nie dał 30.05.11, 12:47
        Najciekawsze w tym jest to, że kamerzystom nie dał się przegonić.
        Co świadczy o jego, bardzo, bardzo, bardzo wielkiej odwadze.
    • radio.wolna.europa.002 A może Grzechu nówkę aparat od starej dostał. 30.05.11, 12:52
      A może Grzechu nówkę aparat od starej dostał i nie może chłop się nią nacieszyć.
      15 pixeli?
      • remez2 Re: A może Grzechu nówkę aparat od starej dostał. 30.05.11, 12:57
        radio.wolna.europa.002 napisał:

> A może Grzechu nówkę aparat od starej dostał i nie może chłop się nią nacieszyć
        > . 15 pixeli?
        Bardzo możliwe. :-)
    • cookies9 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 30.05.11, 13:08
      Idzie Grześ przez wieś:-)))
      • remez2 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 30.05.11, 13:12
        cookies9 napisała:

> Idzie Grześ przez wieś:-)))
        Fantastyczne. Można się ... ześmiać.
        • kzet69 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 30.05.11, 13:42
          Remez na poważnie: w SLD jest wielu wartościowych i mądrych ludzi, a na szefa wybrali sobie obciachową szarzyznę-jabłkowiznę o mentalności I sekr. KG PZPR.... dlaczego?
          • remez2 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 30.05.11, 14:00
            kzet69 napisał:

> Remez na poważnie: w SLD jest wielu wartościowych i mądrych ludzi, a na szefa
            > wybrali sobie obciachową szarzyznę-jabłkowiznę o mentalności I sekr. KG PZPR...
            > . dlaczego?
            Po pierwsze - nie wiem jakie były kulisy wyboru. Ale dwie godziny później S. Niesiołowski opluł ze złości mikrofon. I dorabianie gęby trwa w najlepsze.
            Po drugie - nie podzielam Twojej opinii na jego temat.
            Po trzecie - nie uważam go za najlepszego z możliwych szefów SLD ale nie zmienia się koni w połowie wyścigu.
            Po czwarte - kiedy został przewodniczącym notowania SLD oscylowały wokół 6 %. Błąd statystyczny + - 3%.
            Po piąte - nie bylem/jestem/będę członkiem SLD. To tak w skrócie. :-)
    • kibic.zalogowany Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 30.05.11, 13:42
      a wspomniał coś o ciepłej kupce?
    • ajax333 Re: Grześ N. strzelał zdjęcia Obamie przy stole 30.05.11, 15:50
      Grześ przedłuża tradycje sldowskiej wiochy.Jego poprzednik ,Siwiec też trzaskał fotki w czasie wizyty prezydenta Kwaśniewskiego w USA.Niestety,musi minąć kilka pokoleń,by większość naszej klasy politycznej dorosła do pokazywania za granicą.
    • wylogowany.pielegniarz Do kompletu powinien był wziąć autograf... 30.05.11, 17:39
      ...i wystawić na Allegro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka