Dodaj do ulubionych

za kilka dyżurów w miesiącu 20 tys. zł

07.06.11, 16:22
by żyło się lepiej...

"Prezenterka jest żoną ambasadora RP Ryszarda Schnepfa, wcześniej podsekretarza stanu w MSZ w rządzie Donalda Tuska".

Dorota Wysocka-Schnepf do Polski będzie przyjeżdżać tylko na dyżury. Ma mieć ich od trzech do pięciu w miesiącu. Jej pensja ma wynosić 20 tysięcy złotych."

wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/339687,wysocka-schnepf-wraca-do-wiadomosci.html
Obserwuj wątek
    • mr.sajgon Tak moze byc tylko za rzadow PO 07.06.11, 17:19
      2.andrzej.d napisał:

> by żyło się lepiej...
      >
      > "Prezenterka jest żoną ambasadora RP Ryszarda Schnepfa, wcześniej podsekretarza
      > stanu w MSZ w rządzie Donalda Tuska".
      >
      > Dorota Wysocka-Schnepf do Polski będzie przyjeżdżać tylko na dyżury. Ma mieć ic
      > h od trzech do pięciu w miesiącu. Jej pensja ma wynosić 20 tysięcy złotych."
      >
      > wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/339687,wysocka-schnepf-wraca-do-wiadomosci.html

Dorwali sie do zlobu wiec chca jak najwiecej swojakow osadzic na stolkach.
      Ta pani jest marna dziennikarka i pomijajac inne kwestie jesli juz koniecznie chce sie prezentowac w TV to moze Walter niech ja zatrudni.
    • boblebowsky Re: za kilka dyżurów w miesiącu 20 tys. zł 07.06.11, 17:26
      A tobie ktoś broni zdobyć dobrze płatny zawód? W domu nie nauczyli nawet tego, że do kieszeni się ludziom nie zagląda? Sprawdź proponuję ile Pospieszalski za swój show brał.
      • rydzyk_smigly Ile brał Janek P.? 07.06.11, 17:51
        60 tysięcy za wieczór.

"Zdominowany przez PiS zarząd TVP zdecydował: wraca program Jana Pospieszalskiego "Warto rozmawiać". Prezes Romuald Orzeł podpisał umowę na nowe 30 odcinków. Telewizję będzie to kosztowało 1 mln 868 tys. zł (netto)".
      • douglasmclloyd Tak się zostaje dziennikarką 07.06.11, 17:59
        To jest ten dobrze płatny ZAWÓD?

"Ukończyła studia na Politechnice Wrocławskiej (kierunek inżynieria środowiska)"

pl.wikipedia.org/wiki/Dorota_Wysocka-Schnepf
    • douglasmclloyd Ja mogę dyżurować cały miesiąc 07.06.11, 17:30
      Gdzie mam się zgłosić?
      • mr.sajgon Re: Ja mogę dyżurować cały miesiąc 07.06.11, 17:34
        douglasmclloyd napisał:

> Gdzie mam się zgłosić?
        >
        Ty nie nalezysz do korporacji Geremka.
    • zbysio45 [...] 07.06.11, 21:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka