Dodaj do ulubionych

Prezes Kaczyński ma rację

10.06.11, 15:37
Przydałoby się dokładnie przetrzepać teczuszkę tego Parulskiego, wtedy by się okazało z jakiego powodu pracuje dla ruskich.

- Ja bym bardzo prosił, żeby się zapoznać z jego życiorysem: kiedy rozpoczynał służbę, kiedy wstępował do PZPR - mówił o Naczelnym Prokuratorze Wojskowym Krzysztofie Parulskim prezes PiS Jarosław Kaczyński. Zaapelował o to po decyzji Parulskiego o zawieszeniu jednego z prokuratorów prowadzących śledztwo ws. katastrofy Tu-154M.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9760292,Kaczynski_atakuje_prokuratora__sprawdzcie_mu_przeszlosc_.html
Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd Re: Prezes Kaczyński ma rację 10.06.11, 15:44
      kowaleskie napisał:

> - Ja bym bardzo prosił, żeby się zapoznać z jego życiorysem: kiedy rozpoczynał
      > służbę, kiedy wstępował do PZPR - mówił o Naczelnym Prokuratorze Wojskowym Krzy
      > sztofie Parulskim prezes PiS Jarosław Kaczyński. Zaapelował o to po decyzji Par
      > ulskiego o zawieszeniu jednego z prokuratorów prowadzących śledztwo ws. katastr
      > ofy Tu-154M.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,125981640,125983296,Re_SLDPiS_coraz_blizej_nt.html
    • wos9 Dla niektórych prezes Kaczyński ma zawsze rację,a 10.06.11, 15:49
      nawet jeśli jej nie ma - patrz punkt pierwszy.

kowaleskie napisał:

> Przydałoby się dokładnie przetrzepać teczuszkę tego Parulskiego, wtedy by się o
      > kazało z jakiego powodu pracuje dla ruskich.
      >
      > _________________________
      >
      > - Ja bym bardzo prosił, żeby się zapoznać z jego życiorysem: kiedy rozpoczynał
      > służbę, kiedy wstępował do PZPR - mówił o Naczelnym Prokuratorze Wojskowym Krzy
      > sztofie Parulskim prezes PiS Jarosław Kaczyński. Zaapelował o to po decyzji Par
      > ulskiego o zawieszeniu jednego z prokuratorów prowadzących śledztwo ws. katastr
      > ofy Tu-154M.
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9760292,Kaczynski_atakuje_prokuratora__sprawdzcie_mu_przeszlosc_.html
    • mike.recz Świetne! Już nawet nie czy ale dlaczego:-))) 10.06.11, 15:49
      kowaleskie napisał:
      Przydałoby się dokładnie przetrzepać teczuszkę tego Parulskiego, wtedy by się okazało z jakiego powodu pracuje dla ruskich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka