Dodaj do ulubionych

Polityczni celebryci

16.06.11, 22:55
Czyli moze nie nowa ale coraz bardziej rozrastajaca się i podnosząca łby grupa.
Protoplastami choć pewnie nieswiadomymi byli Wałek z Kwachem, ale dzisiejsi się mocno skomercjalizowali i dorównuja do poziomu wyznaczanego przez prasę brukowa i takowe produkcje telewizyjne.
Na razie na topie sa Palikotu i Kaliszu, tylko ten pierwszy chyba bardziej poważny, choc bez poparcia siły politycznej.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • chateau Re: Polityczni celebryci 16.06.11, 23:11
      A o Ziobru zapomniał był przez wrodzoną skromność?
    • zoil44elwer Re: Polityczni celebryci 16.06.11, 23:32
      Palikot jest jeszcze na topie bo rozrywkowo drze koty z katabasami.Ale już tak jest że nawet najśmieszniejszy kabaret i błazen się znudzą publice i Palikot spadnie ze płota mordą na pysk.
      • smutas13 Re: Polityczni celebryci 17.06.11, 06:31
        zoil44elwer napisał:

> Palikot jest jeszcze na topie bo rozrywkowo drze koty z katabasami.Ale już tak
        > jest że nawet najśmieszniejszy kabaret i błazen się znudzą publice i Palikot sp
        > adnie ze płota mordą na pysk.
        No...nie byłabym tego pewna.
        • doktor.74 Re: Polityczni celebryci 17.06.11, 07:52
          Jak to tak mozna było pominąć Olejniczaka? Koleżanki z pracy do dziś mają tamten numer Wprost poupychany po szufladach! A ja mam inne pytanie - czy i kiedy Adam Hofman wystąpi w rozbieranej sesji ? Wie ktoś?
          • qqazz Re: Polityczni celebryci 17.06.11, 12:06
            Uwage poswięciłem tylko głównym celebrytom, tym którzy w polityce tylko tym się zajmują, przy czym u Palikotu jest to przemyslany i zaplanowany sposób na istnienie w polityce, u Kalisza staczanie się i przebijanie kolejnego dna, z poważnej persony stał się czołowym pajacem RP.
            Pomniejszych którzy mają celebrystyczne zacięcie pominałem, zająłem się tylko 100% celebrytami, którzy w polityce zajmuja się tylko celebrytowaniem.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka