Dodaj do ulubionych

.........jego do wora, wor do jeziora...........

02.07.11, 19:56
w totalitarnych czasach IV RP mozna bylo tak pisac i mowic o ministrze a dzis w III RP nie mozna nazwac go nawet matolem, nie narazajac sie na najazd sluzb specjalnych o 6 rano.
Dzis uznano to by za akt terroryzmu w demokracji tuskoidalnej.

Giertych do wora. wor do jeziora
Obserwuj wątek
    • dupetek [...] 02.07.11, 20:04
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • baabeczka Re: .........jego do wora, wor do jeziora........ 02.07.11, 20:50
      Idz na Krakowskie Przedmiescie i sie przekonaj,na co sobie pozwalaja, szczegolnie dziesiatego kazdego miesiaca, i nikomu wlos z glowy nie spada...
      a Huberta scigali dosc dlugo, moze nie o 6 rano,ale
      • pan.sajgon Re: .........jego do wora, wor do jeziora........ 02.07.11, 20:53
        baabeczka napisała:

> Idz na Krakowskie Przedmiescie i sie przekonaj,na co sobie pozwalaja, szczegoln
        > ie dziesiatego kazdego miesiaca, i nikomu wlos z glowy nie spada...
        > a Huberta scigali dosc dlugo, moze nie o 6 rano,ale

czy to jest powod zeby scigac ludzi za matola ?
        Przeciez wtedy byl w IV RP byl podobno totalitaryzm a teraz mamy demokracje. Ja twierdze na podstawie przytoczonych faktow ze jest odwrotnie.
        • dupetek [...] 02.07.11, 20:59
    • a-wariatka-tanczy "...trzeba tego faceta powiesić na najbliższej ga 02.07.11, 21:00
      "...trzeba tego faceta powiesić na najbliższej gałęzi. Wszyscy musimy do tego doprowadzić. Po czymś takim trzeba mu wybrać gałąź"
      HOFFMAN z PiS o Palikocie

""Stokrotka, stokrotka, jest pani na mojej krótkiej liście, pożałuje pani tego, wykończę panią, nie obronią pani agenci służb specjalnych Walterowie"
      L.KACZYŃSKI wtedy jeszcze prezydent RP

i jeszcze parę podobnych grożących cytacików w wykonaniu PiSiaków można w necie znaleźć
      • dupetek [...] 02.07.11, 21:12
      • halfinteligentzpis Sakzano chłopaka na więzienie 02.07.11, 23:11

bo :

"24-letni Witoszek (zgodził się na podawanie nazwiska), mieszkaniec Cieszyna, napisał program do pozycjonowania stron w internecie - po wpisaniu w wyszukiwarce jednego z obraźliwych słów, na pierwszym miejscu pojawiała się oficjalna strona Lecha Kaczyńskiego. Tak było przez kilka miesięcy, do marca ubiegłego roku."

"Cieszyński prokurator Andrzej Hołdys podniósł zaproponowaną karę do roku i dwóch miesięcy, także w zawieszeniu, a grzywnę wycenił na 800 złotych, nakazał także przeproszenie prezydenta Lecha Kaczyńskiego. W tym momencie zaczęły się problemy, bo obrońca i prokurator nie doszli do porozumienia w przedmiocie przeprosin. Pod uwagę były brane różne warianty, między zamieszczenie przeprosin na oficjalnej stronie prezydenta RP, wykupienie miejsca w ogólnopolskiej gazecie. Sędzia Miłosz Borowski odroczył sprawę do 26 listopada. Wtedy Marek Witoszek najprawdopodobniej usłyszy wyrok."

www.super-nowa.pl/art.php?i=10647
    • wariant_b Widziałem ostatnio Giertycha, 02.07.11, 21:15
      więc pewnie wypłynął.
      • pan.sajgon Re: Widziałem ostatnio Giertycha, 02.07.11, 21:16
        wariant_b napisał:

> więc pewnie wypłynął.
        Odkad zmienil nurt idzie mu calkiem, calkiem.
        • wariant_b Re: Widziałem ostatnio Giertycha, 02.07.11, 22:58
          pan.sajgon napisał:
          > Odkad zmienil nurt idzie mu calkiem, calkiem.

No to do wora go!
          • pan.sajgon Re: Widziałem ostatnio Giertycha, 02.07.11, 23:15
            wariant_b napisał:

> pan.sajgon napisał:
            > > Odkad zmienil nurt idzie mu calkiem, calkiem.
            >
            > No to do wora go!
            Jestes zwolennikiem przemocy ?
            • wariant_b Re: Widziałem ostatnio Giertycha, 02.07.11, 23:22
              pan.sajgon napisał:
              > Jestes zwolennikiem przemocy ?

To napisać donosiki do sąsiadów i nas... na wycieraczkę, jeśli przemoc brzydzi.
              • pan.sajgon Re: Widziałem ostatnio Giertycha, 02.07.11, 23:29
                wariant_b napisał:

> pan.sajgon napisał:
                > > Jestes zwolennikiem przemocy ?
                >
                > To napisać donosiki do sąsiadów i nas... na wycieraczkę, jeśli przemoc brzydzi.
                Skad ty wariancie znasz takie metody, zaskoczyles mnie sadzilem ze to pisiaki maja taka metode ale ty podobno do nich nie nalezysz.
    • halfinteligentzpis ŁŻESZ Sajgon 02.07.11, 22:55
      pan.sajgon napisał:

> w totalitarnych czasach IV RP mozna bylo tak pisac i mowic o ministrze a

Nieprawda. Jedna dziewczyna tak napisała, to Giertych z zemsty "wziął młodzież w kamasze",
      czyli kazał im chodzić do szkoły w mundurach i wprowadził im matematykę na maturze.
      • ajr-on Re: ŁŻESZ Sajgon 02.07.11, 23:17
        halfinteligentzpis napisał:
        Jedna dziewczyna tak napisała, to Giertych z zemsty "wziął młodzież
        > w kamasze", czyli kazał im chodzić do szkoły w mundurach i wprowadził im matematykę na maturze.

Nie znosze Giertycha, ale matematyka na maturze powinna być, ostatecznie to egzamin dojrzałości czyli zdający wykazuje się pewną wiedza ogólną. Przymusu zdawania nie ma, gdzie jest powiedziane, że każdy ma zdać maturę, śą ludzie zdolni, średniaki i matoły. Błąd Giertycha to amnestia maturalna. Jesteś głąb to albo się naucz albo sp...dalaj. Paranoją jest wciskanie kitu rodakom, że każdy może iść na studia bo zdał maturę , każdy to może zjęść w McDonaldzie jak ma dychę.
        • pan.sajgon Re: ŁŻESZ Sajgon 02.07.11, 23:19
          ajr-on napisał:

> halfinteligentzpis napisał:
          > Jedna dziewczyna tak napisała, to Giertych z zemsty "wziął młodzież
          > > w kamasze", czyli kazał im chodzić do szkoły w mundurach i wprowadził im
          > matematykę na maturze.
          >
          > Nie znosze Giertycha, ale matematyka na maturze powinna być, ostatecznie to egz
          > amin dojrzałości czyli zdający wykazuje się pewną wiedza ogólną. Przymusu zdawa
          > nia nie ma, gdzie jest powiedziane, że każdy ma zdać maturę, śą ludzie zdolni,
          > średniaki i matoły. Błąd Giertycha to amnestia maturalna. Jesteś głąb to albo
          > się naucz albo sp...dalaj. Paranoją jest wciskanie kitu rodakom, że każdy może
          > iść na studia bo zdał maturę , każdy to może zjęść w McDonaldzie jak ma dychę.

Dokladnie tak, bledem byla amnestia reszta to standard w takich krajach jak W.B.
      • pan.sajgon to ty mijasz sie z prawda trollu 02.07.11, 23:17
        halfinteligentzpis napisał:

wprowadził im matematykę na matu
        > rze.

ha ha teraz juz wiadomo dlaczego w tym roku 25% maturzystow ja oblalo. Giertycha wina.
    • pollack5 [...] 02.07.11, 23:20
    • gold.lachon dlatego Rydzyk POwiedział prawdę w Brukseli :))))) 03.07.11, 09:24

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka