Dodaj do ulubionych

"Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowanych?"

07.07.11, 08:02
Takie pytanie zadała swoim telewidzom Super Stacja. Otrzymała taki wynik.
TAK-98%
NIE-2%.
Zadziwiajace w tym wyniku jest owe 2 % bo to oznacza , ze tylko 2% z 20 procentowego moherowego elektoratu się nie wstydzi, a aż 18 % wstydzi!
Zazwyczaj po tej niżej stronie, znaczy w mniejszości jest pod koniec sondażu ~ 20%.
Swiadczy to tez o tym, ze PiSi europosłowie strzelili sobie znów w stopę i ich naczelny będzie musiał szukać czegoś nowego. Kto wie co kryją piwnice połowy słynnego bliźniaka na Żoliborzu?
Obserwuj wątek
    • marouder.eu [...] 07.07.11, 08:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • cookies9 Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 07.07.11, 08:28
      Ja nie ,bo nie mam wpływu na wybór europosłów z PiSsu - olewam partię w wyborach:-)
      • zapijaczony_ryj Tu jest sondaż pokazujący jak PiS wszedł w interne 07.07.11, 08:33
        cookies9 napisała:

> Ja nie ,bo nie mam wpływu na wybór europosłów z PiSsu - olewam partię w wyborac
        > h:-)

t, znaczy z butami i jest ich więcej stąd lepszy wynik PiS_dogłowia:

https://images48.fotosik.pl/288/d79d3819517d4875.jpg

ale tez ponizej stałych 20%
      • zapijaczony_ryj Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 07.07.11, 12:50
        cookies9 napisała:

> Ja nie ,bo nie mam wpływu na wybór europosłów z PiSsu - olewam partię w wyborac
        > h:-)

Ale obciach to obciach
      • zoil44elwer Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 08.07.11, 21:15
        Wstydzę się tylko za tych chadeckich z PO-PSL i konserwatywnych z PiS.
        • zapijaczony_ryj Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 09.07.11, 20:14
          zoil44elwer napisał:

> Wstydzę się tylko za tych chadeckich z PO-PSL i konserwatywnych z PiS.

A ja za ZEro
          • zoil44elwer Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 11.07.11, 19:14
            Każde Zero potęguje cyfrę o 10.
    • iryda11 Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 07.07.11, 08:37
      Szanowny "panie _ryju.."znów zgadzam się z panem .Jako Polak muszę przyznać że jest mi duży wstyd za niektórych eurodeputowanych a zwłaszcza po ostatnim "występie " p.Ziobry ...Pan Kamiński , jaki jest to jest ale temu panu mądrze odpowiedział ..Nie mogę zrozumieć jak można sr.ć w swoje gniazdo jak on to zrobił.Kto takich ludzi wybiera bo ja na pewno nie .Wstyd i hańba na cały świat .Niech p.Ziobra sam zje tą kiełbasę wyborcza tylko niech uważa żeby sobie nie nie zatkał przewodu pokarmowego .Smacznego .
      • lackzadek Re: "Czy wstydzisz się ..wątek gastryczny 14.07.11, 11:01
        iryda11 napisał:

> Szanowny "panie _ryju.."znów zgadzam się z panem .Jako Polak muszę przyznać
        > że jest mi duży wstyd za niektórych eurodeputowanych a zwłaszcza po osta
        > tnim "występie " p.Ziobry ...Pan Kamiński , jaki jest to jest ale temu
        > panu mądrze odpowiedział ..Nie mogę zrozumieć jak można sr.ć w swoje gn
        > iazdo jak on to zrobił.Kto takich ludzi wybiera bo ja na pewno nie
        > .Wstyd i hańba na cały świat .Niech p.Ziobra sam zje tą kiełbasę wybor
        > cza tylko niech uważa żeby sobie nie nie zatkał przewodu pokarmowego .S
        > macznego .

Otóż ja zeru życzę odwrotnie!
        A mianowicie permanentnej dyspepsji.
        • zapijaczony_ryj Znaczy choroby panaprezydenckiej! 16.07.11, 19:00
          lackzadek napisał:

> iryda11 napisał:
          >
          > > Szanowny "panie _ryju.."znów zgadzam się z panem .Jako Polak muszę pr
          > zyznać
          > > że jest mi duży wstyd za niektórych eurodeputowanych a zwłaszcza po
          > osta
          > > tnim "występie " p.Ziobry ...Pan Kamiński , jaki jest to jest ale
          > temu
          > > panu mądrze odpowiedział ..Nie mogę zrozumieć jak można sr.ć w swo
          > je gn
          > > iazdo jak on to zrobił.Kto takich ludzi wybiera bo ja na pewno
          > nie
          > > .Wstyd i hańba na cały świat .Niech p.Ziobra sam zje tą kiełbasę
          > wybor
          > > cza tylko niech uważa żeby sobie nie nie zatkał przewodu pokarmow
          > ego .S
          > > macznego .
          >
          > Otóż ja zeru życzę odwrotnie!
          > A mianowicie permanentnej dyspepsji.
    • 2.andrzej.d wstydzę się za Super Stację 07.07.11, 08:39
      • zapijaczony_ryj Re: wstydzę się za Super Stację 07.07.11, 08:42
        Wiem ty jesteś dumny z Trwam i RadioMaRyja- jak większość "prawdziwych"Polaków zresztą
    • indris Nie, ale wstyd mi za TrybunałKonstytucyjny... 07.07.11, 10:02
      ...który wczoraj zalegalizował zamordyzm w kodeksie karnym.
      Nota bene: telewidzowie Superstacji, to specyficzna grupa. 90% wypowiedziało się tam kiedyś za zamordyzmem w kodeksie karnym, czyli utrzymaniem artykułu kk, który przewiduje 3 lata za znieważenie prezydenta.
      • zapijaczony_ryj Re: Nie, ale wstyd mi za TrybunałKonstytucyjny... 08.07.11, 20:46
        indris napisał:

> ...który wczoraj zalegalizował zamordyzm w kodeksie karnym.
        > Nota bene: telewidzowie Superstacji, to specyficzna grupa. 90% wypowiedziało si
        > ę tam kiedyś za zamordyzmem w kodeksie karnym, czyli utrzymaniem artykułu kk, k
        > tóry przewiduje 3 lata za znieważenie prezydenta.

A pamiętasz jak cała polska policja ścigała bezdomnego menela Huberta H za to, ze powiedział ,prawdę o kartoflu nr2?
      • simera16 Re: Nie, ale wstyd mi za TrybunałKonstytucyjny... 08.07.11, 21:19
        indris napisał:

> ...który wczoraj zalegalizował zamordyzm w kodeksie karnym.
        > Nota bene: telewidzowie Superstacji, to specyficzna grupa. 90% wypowiedziało si
        > ę tam kiedyś za zamordyzmem w kodeksie karnym, czyli utrzymaniem artykułu kk, k
        > tóry przewiduje 3 lata za znieważenie prezydenta.
        >
        Kodeksy też trzeba umieć czytać... Rozdział XVII kk i zawarty w nim art. 135§2 mówią o znieważeniu urzędu prezydenta RP, a nie osoby prezydenta... Uważam za niemożliwe byś potrafiła przyswoić sobie ten niuans, ale gdyby ci się udało, to zrozumiesz subtelną różnicę...
        • indris Ten niuans... 09.07.11, 13:46
          ...jest jak różnica między wiarą w żółte krasnoludki a wiarą w krasnoludki zielone.
          Każda penalizacja znieważania jest zamordyzmem i legislacyjnym potworkiem, oraz reliktem absolutyzmu, faszyzmu i komunizmu (w jego najgorszej mutacji).
          • zapijaczony_ryj Re: Ten niuans... 10.07.11, 08:54
            indris napisał:

> ...jest jak różnica między wiarą w żółte krasnoludki a wiarą w krasnoludki ziel
            > one.
            > Każda penalizacja znieważania jest zamordyzmem i legislacyjnym potworkie
            > m, oraz reliktem absolutyzmu, faszyzmu i komunizmu (w jego najgorszej mutacji).

A co z Kaczyzmem?
    • etta2 Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 08.07.11, 20:59
      TAK! Wstyd mi za zeroziobrowego, kur(ew)skiego, migalskiego, czarneckiego. To są plewy, a nie polscy dyplomaci. Gnoje, chamy i bezczelne szuje. Za nich mi wstyd.
      • zapijaczony_ryj Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 10.07.11, 10:26
        etta2 napisała:

> TAK! Wstyd mi za zeroziobrowego, kur(ew)skiego, migalskiego, czarneckiego. To s
        > ą plewy, a nie polscy dyplomaci. Gnoje, chamy i bezczelne szuje. Za nich mi wst
        > yd.

A za Karskiego Nie? A wiesz, ze on naucza naszą młodzież na UW, kto wie moze i nawet etyki?
    • platforma.do.pierdla9 Wstydzą się tylko zakompleksieńcy 08.07.11, 21:12
      którzy tłumnie przyjechali do Wawki z Podchujowic Dolnych tudzież z Wypidzdowa Górnego i świata nie widzieli poza swoim grajdołem. Tacy zakomplesieńcy bardzo wrażliwi są na punkcie opini o sobie i na tym bazuje Michnik i Spółka od 20 lat. Każą się Polakom wstydzić - bazując na starym patencie "Jak oni nas źle widzą za granicą" - za coś co jest zupełnie normalne. Za demokracje i zwykły spór.

Ta debata była bardzo pouczająca. Otóż zakompleksiona polska gawiedź mogła zobaczyć występ holenderskiego eurodeputowanego, który wypowiedział hasło "Polacy, Rumuni, Czarni won" i którego popiera 1,5 miliona Holendrów (czyli spokojnie kilkanaście procent elektoratu).

Zakompleksiona gawiedź mogła również usłyszeć o Nigel'u Farage'u, który 2 lata temu zwymyślał i wyśmiał swojego premiera Gordona Browna w Parlamencie Europejskim www.youtube.com/watch?v=E1waGanUNt0

Tanie chwyty zapijaczony_ryj, ale ty nic innego nie potrafisz. Pasujesz jak ulał do tego debilnego towarzystwa.
      • zapijaczony_ryj Re: Wstydzą się tylko zakompleksieńcy 10.07.11, 11:41
        platforma.do.pierdla9 napisał:
        >
        > Tanie chwyty zapijaczony_ryj, ale ty nic innego nie potrafisz. Pasujesz jak ula
        > ł do tego debilnego towarzystwa.

Wy z PiS_dogłowiem wstydu nie znacie tak samo jak słowa przepraszam
    • adams96 Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 09.07.11, 12:40
      wcale sie nie wstydze za wystapienie eurodeputowanego Ziobro bo chce aby w Polsce była demokracja taka jak jest w innych krajach Uni.
      • zapijaczony_ryj Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 11.07.11, 19:00
        adams96 napisał:

> wcale sie nie wstydze za wystapienie eurodeputowanego Ziobro bo chce aby w Pol
        > sce była demokracja taka jak jest w innych krajach Uni.

W innych krajach Unii taki Zero jak Ziobro b y siedział!
    • zoil44elwer Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 09.07.11, 13:06
      Wstydzę się za polskich, "liberalnych" europosłów z PO którzy w PE są w chadeckim bloku i śmiech mnie ogarnia gdy europosłowie z PiS są w bloku zwanym "Konserwatyści-Reformatorzy"!? Bo raczej konserwatyści są za kontrreformacją.POPiS-zbiorowisko ANTYPODÓW(od gr. antipodes-osoba mająca przeciwne stopy).Platfusy i pisuary łączy(?) tylko bojażń przed biskupami.
    • ave.duce Nie. 09.07.11, 14:08
      Dlaczego miałabym się wstydzić za kogoś, w dodatku z Pi$?
      • zapijaczony_ryj Re: Nie. 13.07.11, 19:37
        ave.duce napisała:

> Dlaczego miałabym się wstydzić za kogoś, w dodatku z Pi$?

Bo jako polski premier zrobił z siebie publicznie idiotę, albo jest idiotą:
        • ave.duce Re: Nie. 13.07.11, 20:04
          Z siebie, nie ze mnie.
    • patriot_polski wstydzę się ryjów, etta, itp. bo bronią oszustów! 09.07.11, 21:27
      ( ... )
      • zapijaczony_ryj Re: wstydzę się ryjów, etta, itp. bo bronią oszus 13.07.11, 18:55
        patriot_polski napisał:

> ( ... )

A ja się wstydzę za patriotysss naczelnego idioty. za można powiedzić, za to, ze ma męża zamiast zony i za to ze zabił 96 osób i jest bezkarny!!!
        No i za to , ze jako polski premier tak nasz ośmieszył:

tiny.pl/htd75
    • marouder.eu Inaczej: czy wstydzisz sie, ze ob, Ryj.. 10.07.11, 10:07
      ..tylko dla przykladu, ma w wyborach glos wiazacy tej samej mocy, co Ty?
    • zoil44elwer Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 11.07.11, 19:25
      Wstydzę się za eurodeputowanego J Protasiewicza(PO),bo zwrócił się na Forum PE do Zera Zbynia:Człowieku co ty mówisz i dalej mówił do pustego fotela nr 650.Zupełnie jak M Sekuła do pustych krzeseł w czasie posiedzenia sejmowej komisji hazardowej.Z tymi platfusami jest już żle,gadają do obrazu albo do nieobecnych.
      • zapijaczony_ryj Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 14.07.11, 07:41
        zoil44elwer napisał:

> Wstydzę się za eurodeputowanego J Protasiewicza(PO),bo zwrócił się na Forum PE
        > do Zera Zbynia:Człowieku co ty mówisz i dalej mówił do pustego fotela nr 650.Zu
        > pełnie jak M Sekuła do pustych krzeseł w czasie posiedzenia sejmowej komisji ha
        > zardowej.Z tymi platfusami jest już żle,gadają do obrazu albo do nieobecnych.

A dlaczego Fotel posła Ziobro był pusty?
    • adams96 Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany- 11.07.11, 19:44
      Nie wstydze sie szanowny propagandzisto bo mieli racje ze słusznie krytykowali rzad Pana Tuska.
      • zapijaczony_ryj Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 14.07.11, 12:17
        adams96 napisał:

> Nie wstydze sie szanowny propagandzisto bo mieli racje ze słusznie krytykowali
        > rzad Pana Tuska.

Ale dlaczego kłamali?
    • wariant_b Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 13.07.11, 20:44
      Giertych starszy był nie do przebicia.
      • zapijaczony_ryj Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowany 17.07.11, 19:46
        wariant_b napisał:

> Giertych starszy był nie do przebicia.

Ale tylko w teorii Darwina
    • patriot_polski wstyd jest na forum za ryjów etty itp. ! 13.07.11, 21:56
      ( ... )
      • wariant_b E tam, wstyd, 13.07.11, 22:18
        nie ty jeden skaczesz pod poprzeczką.

> wstyd jest na forum za ryjów etty itp. ! - napisał patriot_polski
        • ave.duce PatrIDioci tak mają... nt. bt. 13.07.11, 22:32
    • psiogon Pochanke 14.07.11, 08:01
      pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał:

> Takie pytanie zadała swoim telewidzom Super Stacja. Otrzymała taki wynik.
      > TAK-98%
      > NIE-2%.
      > Zadziwiajace w tym wyniku jest owe 2 % bo to oznacza , ze tylko 2% z 20 procent
      > owego moherowego elektoratu się nie wstydzi, a aż 18 % wstydzi!
      > Zazwyczaj po tej niżej stronie, znaczy w mniejszości jest pod koniec sondażu ~
      > 20%.
      > Swiadczy to tez o tym, ze PiSi europosłowie strzelili sobie znów w stopę i ich
      > naczelny będzie musiał szukać czegoś nowego. Kto wie co kryją piwnice połowy sł
      > ynnego bliźniaka na Żoliborzu?
      Prowadzisz analizę w tonie i logice TVN u. Pytanie jak sam piszesz brzmiało "czy wstydzisz się za polskich eurodeputowanych ". Ja odpowiem twierdząco bo wstydzę się za eurodeputowanych PO - socjalistów, którzy są w chadecji. Kogo wstydzą sie inni respondenci zgaduj, ale zgadywanie poprzedź słowem "zgaduje" :). www.youtube.com/watch?v=KHicuJ7CBi4
      • zapijaczony_ryj Re: Pochanke 14.07.11, 08:09
        psiogon napisał:
        > Prowadzisz analizę w tonie i logice TVN u. Pytanie jak sam piszesz brzmiało "czy wstydzisz się za polskich eurodeputowanych ". Ja odpowiem twierdząco bo wstydzę się za eurodeputowanych PO - socjalistów, którzy są w chadecji. Kogo wstydzą sie inni respondenci zgaduj, ale zgadywanie poprzedź słowem "zgaduje" :). www.youtube.com/watch?v=KHicuJ7CBi4

Ten filmik jest najlepszym dowodem na to, ze w Polsce demokracja ma się dobrze. Zarządów PiS_dogłowych panowie kibole by byli oddzieleni od panapremiera kordonem policji i płotkami
    • lionold Re: "Czy wstydzisz się za polskich eurodeputowanyc 17.07.11, 08:30
      Nie, nie wstydzę się - tylko zwyczajnie na myśl o nich chce mi się rzygać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka