jon_ze_wsi 30.07.11, 21:35 Dziś jednak z tamtych idei uczyniono kloakę. Polska będzie Polską dopiero po upadku Michniklandii, krainy ułudy i blagi, krainy ciemiężenia uczciwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 30.07.11, 21:38 www.youtube.com/watch?v=5Xan2dkMouM Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 30.07.11, 21:39 Pod jakim nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 30.07.11, 21:40 wariant_b napisał: > Pod jakim nickiem? E tam. W poprzednim wcieleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi Reakcja, oraz osoby, które błyskawicznie ripostują 30.07.11, 21:44 są tylko potwierdzeniem moich odczuć: kloaka górą. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Reakcja, oraz osoby, które błyskawicznie ripo 30.07.11, 21:46 Górą? To musiało się cusik odwrócić:) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Reakcja, oraz osoby, które błyskawicznie ripo 30.07.11, 21:48 jon_ze_wsi napisał: > są tylko potwierdzeniem moich odczuć: kloaka górą. A który z powyższych wpisów uważasz za kloaczny? Nie to, żeby mnie interesowała odpowiedź ale skoro już tu siedzę i nie mam nic lepszego do roboty to zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
peowiaki_to_ciemniaki Re: Reakcja, oraz osoby, które błyskawicznie ripo 04.08.11, 13:30 . Odpowiedz Link Zgłoś
pisi_to_duraki Re: Reakcja, oraz osoby, które błyskawicznie ripo 08.08.11, 01:20 jon_ze_wsi napisał: > są tylko potwierdzeniem moich odczuć: kloaka górą. Na górnej półce. To przecież oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
winayara [...] 30.07.11, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 30.07.11, 22:09 W takim razie bardzo się cieszę, że już nie jesteś. Byłoby mi niewymownie przykro mieć takie same preferencje polityczne jak rozhisteryzowany i oszalały z nienawiści oszczerca i konfabulant. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 04.08.11, 13:34 jon_ze_wsi napisał: i, krainy ułudy i blagi, krainy ciemiężenia uczciwych ludzi. Gdzie to widziałeś, chętnie popatrzę również. Odpowiedz Link Zgłoś
poinsencja Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 07.08.11, 19:21 krystian10 napisał: > jon_ze_wsi napisał: > > i, krainy ułudy i blagi, krainy ciemiężenia uczciwych ludzi. > > Gdzie to widziałeś, chętnie popatrzę również. --Nie zobaczysz boś ślepy skoro tego teraz nie widzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Kiedyś, ..., byłem zwolennikiem PO. Widzisz?! 04.08.11, 13:51 A jednak PO przetrwała i ma się nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
peowiaki_to_ciemniaki Zwłaszcza w Wałbrzychu:) 04.08.11, 14:44 www.youtube.com/watch?v=uTNBS4F3fXg&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
peowiaki_to_ciemniaki Re: Poszedł ciemniaku 05.08.11, 13:07 Spoko, tam właśnie wyladują politycy PO szukać pracy, już po 9.X.:)Biedaczku umysłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tt33 Po ma sie dobrz 06.08.11, 13:50 pzpr też miała i ma się dobrze, kiepsko ma się Polska i Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 05.08.11, 13:35 I rację miał Dorn Ludwik, który mówił, że "ci którzy są przeciw nam, też są z nami, tylko jeszcze o tym nie wiedzą" (cytat z dokładnością do sensu, pojedyncze słowa mogą być inne). Kloakę z ideii uczyniono w 2005, kiedy przysięgano, że nie ma większego zła niż SO, w 2006, kiedy Prezes wziął z Lepperem formalny ślub, w 2007 kiedy na Jasnej Górze przysięgał, że nigdy więcej, po czym do wspólnego łóżka znowu wskoczył itd. itp. Przypomnieć PiSięciu? buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 05.08.11, 13:38 Aleś przypier...ił!!! Zabrakło ci odwagi, żeby dopisać, że tylko PiS?? Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 05.08.11, 14:35 Dlaczego ten Tusk nie odetnie się od tego Czumy? Boi się go, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 06.08.11, 16:02 Obaj mają ... piękną kartę opozycjonistów, faktem jednak jest, że Czuma bardziej do PiSu pasuje... No i, jako minister w rządzie Tuska, chciał wydębić od państwa kilkaset tysięcy złotych... za swoją kartę... - a w PiSie by nie mógł (być ministrem, co przekreślało całą resztę) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 05.08.11, 16:19 Ja kiedyś ,na Forum Romanum optowałem za PO,głosowałem na K Kutza.Ale póżniej spadła mi z oczu łuska i na Forum Kraj zacząłem krytykować pseudoliberała Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi Śp. Płażyński, Rokita, śp. Religa, i wielu innych. 05.08.11, 18:13 Którzy odeszli z PO... Pozostały kanalie, miernoty na usługach oligarchii. Idee państwa prawa, idee społeczeństwa obywatelskiego, wszystko zgwałcone w biały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 05.08.11, 18:18 Trudno w to uwierzyć;tyle żółci i jadu ,a właściwie pomyj wylewasz na PO i jej sympatyków... Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi Z PO pozostała tylko nazwa. 05.08.11, 18:21 10 lat temu to była alternatywa dla komuchów i AWS. Teraz to cyniczna partia władzy, to ludzie na służbie polskiej oligarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
peowiaki_to_ciemniaki Re: Z PO pozostała tylko nazwa. 05.08.11, 19:43 Dokładnie. Ta partia to wydmuszka, bez ideałów, bez celów, z uśmiechem Donka na twarzy nie realizująca żadnej ze swoich obietnic wyborczych. Kto na nich głosuje?Pytanie retoryczne... Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Z PO pozostała tylko nazwa. 05.08.11, 20:22 Teraz służysz PiS,więc zapoznaj się z radą red,Terlikowskiego... :"..nie chcecie rewolucji i III wojny światowej, wybierzcie PiS. Inaczej rewolucja i wojna są nieuniknione. " Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia-tylko A ja w 2005 głosowałam na PIS ... Nigdy więcej ! 05.08.11, 20:13 Nigdy tego nie powtórzę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 05.08.11, 20:19 i miałeś wypadek ,cegła spadła ci na główkę nic szczególnego. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 05.08.11, 20:25 Dobrze, bardzo dobrze, że takie prymitywne agitki się pojawiają. Przynajmniej widać z kim mamy do czynienia: z tępotą, matołectwem i totalną głupotą. Działaj dalej, świetnie ci idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi Prawda boli. 05.08.11, 21:15 Nisko upadliście, zwolennicy tuskowych łgarstw i matactw. Odpowiedz Link Zgłoś
peowiaki_to_ciemniaki Re: Prawda boli. 06.08.11, 10:11 A czy oni kiedykolwiek byli powyżej poziomu szamba? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Prawdę boli bo leży pośrodku. 06.08.11, 13:57 Więc wszyscy ją kopią,depczą...... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj To co robisz na forum Michnika spier..do Rydzyka 06.08.11, 13:53 jon_ze_wsi napisał: > Dziś jednak z tamtych idei uczyniono kloakę. Polska będzie Polską dopiero po up > adku Michniklandii, krainy ułudy i blagi, krainy ciemiężenia uczciwych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: To co robisz na forum Michnika spier..do Rydz 06.08.11, 14:00 A na Forum Tadeum kazano mi spierpapier na Forum Adamum.Cholera,będę musiał pójść na Forum Romanum. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 06.08.11, 13:58 kiedyś nie kłamałeś - bo byłeś mały! Teraz kłamiesz jak JK - choć on nadal mały :D Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 A dzisiaj jesteś wyznawcą PiS. 07.08.11, 19:19 Czyli dla mnie jesteś po prostu głupcem. Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi To choroba, powinieneś się leczyć. 07.08.11, 22:27 Ktoś ma inne niż ty poglądy i jest dla ciebie głupcem, to twój problem, nie tego kogoś. Nie jestem pisowcem, nie głosuję za PIS, wspieram PIS, bo widzę co wyprawia postkomunistyczna mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: To choroba, powinieneś się leczyć. 08.08.11, 00:43 Na Białorusi? W to co piszesz,chyba sam nie wierzysz.Większość postkomunistów skupiaja rodziny Radia Maryja.Widać to po ich roszczeniowych postawach.O populiżmie w czystej postaci nie będę już pisał,a jak organizować sobie zwolenników z grupy sierot po komunie należy zapytac niejakiego Rydzyka zwanego ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi "Postkomunizm" to nie ideologia, lecz 08.08.11, 19:06 przynależność. Wbij to sobie do głowy. Nawet gdy dziś w Polsce ma socjalistyczne poglądy, nie jest postkomunistą. Postkomunizm to związki rodzinne, towarzyskie i biznesowe, a nie światopogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: To choroba, powinieneś się leczyć. 08.08.11, 01:11 Ktoś ma inne niż ty poglądy i jest dla ciebie głupcem Tylko ci którzy są wyznawcami PiS. Nie jestem pisowcem, nie głosuję za PIS, wspieram PIS Porażająca logika :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freejasmin Re: Kiedyś, dawno temu, byłem zwolennikiem PO... 08.08.11, 01:16 Wg Ciebie jaka partyia powinna rządzić? A może powinniśmy mieć króla? Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi Wg. mnie trzeba zlikwidować obecny system partyjny 08.08.11, 19:08 Wyzwolić w ludziach energię i sens działania. Trzeba odejść od ustaleń z Magdalenki. Odpowiedz Link Zgłoś