alistair-p 01.08.11, 09:38 Powstanie Warszawskie ? W zeszłym roku nie wiedział :-)Tak samo jego wybitny koleś Mularczyk(przepraszam).Teraz machają sztandarami patriotyzmu.Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mocz.piwosza Re: Czy Hofman już wie ile trwało 01.08.11, 10:05 przecież mają to w nosie, głoszą swe hasełka jak ślepe dzieci pewnej kocicy, tak, to żałosne.... Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta Re: Czy Hofman już wie ile trwało 01.08.11, 10:06 Mnie zaś rozbawiło przypisywanie przez tego członka dzisiaj w TOKFM mentalności PZPRowca dla R. Sikorskiego. Przecież funkcję skarbnika PiS (funkcji ważnej, bo pieniądz u patriotów ważny vide wyłudzanie 300 zł) pełni Stanisław Kostrzewski, prominentny działacz PZPR aż do wyprowadzenia jej sztandaru/ Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Czy Hofman już wie ile trwało PW? 01.08.11, 11:06 To P(i)Sie goov_no niczego nie wie oprócz tego jak zrobić na zawołanie (prezesa) kupę w miejscu w którym akurat stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Już prawie się nauczył 01.08.11, 11:08 Na wszelki wypadek zrobił sobie ściągę, kiedy będzie szedł do studia. M. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: na korytarzu było słychać 01.08.11, 15:08 Jesli to był głos suflera,to na nic się nie przydał,on wie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder_eu Powstanie, z calym szacunkiem na jaki mnie stac.. 01.08.11, 11:15 ..wobec powstancow i mieszkancow Warszawy, bylo bitwa zbedna w trakcie wojny. Nie przynioslo nikomu, poza Joskiem Stalinem profitow. Nie wiem jak sie teraz uczy o nim w szkole, ale Hoffmanek i ten drugi, to osoby uczace sie i studiujace juz w tzw. III RP Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Powstanie, z calym szacunkiem na jaki mnie st 01.08.11, 14:45 marouder_eu napisał: > ..wobec powstancow i mieszkancow Warszawy, bylo bitwa zbedna w trakcie wojny. N > ie przynioslo nikomu, poza Joskiem Stalinem profitow. > > Nie wiem jak sie teraz uczy o nim w szkole, ale Hoffmanek i ten drugi, to osoby > uczace sie i studiujace juz w tzw. III RP ============================= Na głupotę nie ma lekarstwa.A to że nie wiesz czego uczą w szkole widać jak na dłoni.Ale nie tłumaczy to w niczym tzw "polityków" PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Pytanie do Hofmana 01.08.11, 15:50 W którym roku było Powstanie Warszawskie a/1410 b/1944 c/ 1863 Wolno się pomylić o 100 lat. Skąd PiS wziął takich debili? M. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Pytanie do Hofmana 01.08.11, 17:08 mariner4 napisał: > W którym roku było Powstanie Warszawskie > a/1410 > b/1944 > c/ 1863 > Wolno się pomylić o 100 lat. > Skąd PiS wziął takich debili? > M. Z "ciemnego ludu". Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A może Hofman wiedział tylko obowiązywała go 01.08.11, 16:52 dyscyplina partyjna? M. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Czy Hofman już wie ile trwało 01.08.11, 17:15 PiS jest nowoczesną partią o bardzo wąskiej specjalizacji swoich członków. Każdy zna się wyłącznie na jakimś wycinku, Hofman akurat na lekarzach orzecznikach w ZUS. Ołdakowski by wiedział, ale teraz pewnie się wstydzą do niego zadzwonić i zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czy Hofman już wie ile trwało 01.08.11, 17:17 A na akcjach KGHM nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Czy Hofman już wie ile trwało 01.08.11, 17:18 Już chyba dowiedział się z TV,chyba,że nie zrozumiał,a to jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Czy Hofman już wie ile trwało 01.08.11, 17:21 A nawet jeśli zrozumiał, możliwe, że już zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Czy Hofman już wie ile trwało 02.08.11, 11:17 Hofman zjadłby nawet goowno prezesa,oczywiście,żeby tylko nie było na nim włosa,bo jest brzydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś