Dodaj do ulubionych

w co gra Czuma?

04.08.11, 20:21
spłacił długi?
a synalek już mu nie doradza?
Obserwuj wątek
    • etta2 Re: w co gra Czuma? 04.08.11, 20:25
      Przyznam, że dla mnie to też zagadka. Pojęcia nie mam, co facetowi odbiło? Chyba tu chodzi o kase....ale to tylko moje domysły, zupełnie bezpodstawne.
      • hordol Czuma? 04.08.11, 20:27
        okazał czarna niewdziecznosc platformie i samemu donaldowi
      • silesius.monachijski.39 To Tusk juz nie ma lewej kasy??? Eureka... 04.08.11, 21:35
        etta2 napisała:

> Przyznam, że dla mnie to też zagadka. Pojęcia nie mam, co facetowi odbiło? Chyb
        > a tu chodzi o kase....ale to tylko moje domysły, zupełnie bezpodstawne.
      • lackzadek Re: w co gra Czuma? 05.08.11, 09:42
        Czuma to jest ukryta opcja pisowska!
        Ot co!
    • dupetek Re: w co gra Czuma? 04.08.11, 20:32
      Zapasowe lotnisko szykuje? Na jakiej liście i na którym miejscu Platforma go ulokowała? Zresztą przekonamy się gdy PiS ogłosi swoje listy.
    • honeyr Po raporcie Kalisza Tusk wpadł w popłoch 04.08.11, 20:37
      Raport Kalisza wskazał na konieczność realnej, a nie medialno-propagandowej oceny IV RP. Trudno, aby tej oceny dokonała PO - głosująca z PiS ręka w rękę i współodpowiedzialna za gros patologii (mało kto pamięta np, że Kurtyka to PO-kraczny kandydat dna szefa IPN był) - stąd zapotrzebowanie na pilne działania osłaniające POPIS i pełną (poza kamerami) fraternizację tych syjamsko bliżniaczych formacji pasożytniczych.
      Czemu na tym forum naiwni orędownicy PO i PiS zapominają np. o serdecznej bliskości panów Niesiołowskiego i Kurskiego? A to niby obaj bulteriery... Bulteriery to oni są, ale z tej samej sfory: ZCHN, dziś POPiS.
      • etta2 [...] 04.08.11, 20:40
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • ponte_aronte on nie gra, on czuje serdeczne 04.08.11, 20:37
      pokrewieństwo z Ziobrą i Kaczyńskim i Kamińskim, widziałem kawałek przesłuchania którejś z tych kreatur i rozpływającego się w uprzejmościach Czumę
      • ponte_aronte o, i na salonie 24 04.08.11, 20:39
        w tej chqwili go fetują z Igorem "Chodzaca Bezstronność" Janke na czele
        to mówi samo za siebie
      • honeyr I to jego Tusk zrobił ministrem sprawiedliwości... 04.08.11, 20:46
        Ciekawe, co planował Ćwiąkalski, czyżby uwierzył w "antyPisowosć" PO, że został błyskawicznie utrącony i na ratunek wezwano tego ptysia z Jackowa?
    • m.c.hrabia Re: w co gra Czuma? 04.08.11, 20:41
      czyżby nie dostał jedynki?
      • fiu-bzdziu2010 Re: w co gra Czuma? 04.08.11, 21:22
        ponoć tylko szósteczka
        • m.c.hrabia Re: w co gra Czuma? 04.08.11, 21:29
          i wszystko jasne:)
          może będzie gdzieś jedyne czka?
    • remez2 w POPiS. POPiS jak Lenin - zawsze żywy. ntx 04.08.11, 20:41

• honeyr Ciekawe, jak PO bedzie teraz straszyć Kaczyńskim? 04.08.11, 21:36
        Niby trudno o głupszego samobója - ale PO traktuje swój elektorat jak barany, które nawet skopane pójdą karnie tam, gdzie powinny. I niemała część forumowych zwolenników PO, na czele z ordynarnymi funkcyjnymi, potwierdza słuszność tej oceny.
    • sclavus Re: w co gra Czuma? 04.08.11, 21:12
      ;)
      i diabełkowi świeczuszkę i bogu ogareczek...
      Tak to ładnie ująć można :)
      • silesius.monachijski.39 [...] 04.08.11, 21:39
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • tadzap Re: w co gra Czuma? 04.08.11, 21:17
      w ćfoka Sekułę.Bedą o nim pamiętać tak,jak o czubku z Zabrza.
    • piq Czuma, towarzysze? 04.08.11, 21:17
      Po prostu jest uczciwym człowiekiem, a nie partyjnym cynglem. Stosuje prostą zasadę, że wątpliwości interpretuje się na korzyść oskarżonego. Wiem, że dla partyjnych pisiackich, platfusich i postkomuszych lemingów to nie do pojęcia.
      • remez2 Wygląda na to, że 04.08.11, 21:24
        ta uczciwość datuje się od1970 r.
        • ave.duce Re: Wygląda na to, że 05.08.11, 07:46
          Tylko 41 lat uczciwości?! No nie, od poczęcia taki był ;)
      • dziobak_brunatny I wiadomo, że mniej rozumu to więcej wątpliwości 05.08.11, 12:22
    • lafiorek Facet powiedział, co myśli 04.08.11, 21:18
      a mafia wyje, jakby ich ktoś chciał zaraz odstawić od koryta. Ja piernicze :)))
    • cwiercinteligentzpis W nagie haki, zapewne. 05.08.11, 02:37
      m.c.hrabia napisał:

> spłacił długi?
      > a synalek już mu nie doradza?
      >
    • lionold Re: w co gra Czuma? Czy ktoś spodziewał się 05.08.11, 07:42
      czegoś innego po tym obrzydliwie śliskim facecie? Panie Tusk - Czuma już raz panu pokazał co potrafi jako pożal się Boże minister sprawiedliwości. A o Panu panie premierze wiele mówi fakt, że według pana taka czuma mogła merytorycznie zastąpić pana Ćwiąkalskiego. Myśli Pan, że aż tak będziemy się bez końca bali PiS_u że pozwolimy panu i pańskim czumom robić różne niezrozumiałe i nielogiczne głupoty? Chce się pan boleśnie przekonać, że jest inaczej? To proszę dalej - do wyborów jeszcze pan zdąży wszystko spieprzyć.
      • marouder_eu Protestuje! Nie ma czegos takiego jak.. 05.08.11, 07:57
        .."pan Tusk"!
        nadto, obawiam sie, ze jesli Cwiakalski napisal by raort, ten bylby dla sugestii o naciskach bardziej jeszcze miarzdzacy:)
        • koperczak5 Re: Protestuje! Nie ma czegos takiego jak.. 05.08.11, 09:32
          Jeśli Tusk nie odetnie się teraz od wygłupu Czumy, to straci resztki wiarygodności. JUż raz się wygłupił mianując mądrego inaczej na ministra sprawiedliwości.
    • cookies9 Re: w co gra Czuma? 05.08.11, 09:33
      Wykazał się brakiem umiejętności wyciągania wniosków ...gdyby nie było nacisków za strony PiS nie zostałby posłem z PO...agent-śpioch?:-)

"Czuma zapomniał o państwie strachu i nienawiści. Państwie, o którym zastępca Zbigniewa Ziobry mówił, że 90 proc. obywateli „powinno być podsłuchiwanych, a reszta – powinna podsłuchiwać”. Polacy w 2007 r. je widzieli, dlatego odsunęli od władzy PiS, dali ją PO."

Bogdan Wróblewski (Gazeta Wyborcza) o sprawozdaniu Czumy

• kzet69 Re: w co gra Czuma? 05.08.11, 10:23
      W POPiS gra....
    • dziobak_brunatny On nie gra, On rżnie ... 05.08.11, 12:26
      głupa !
      • remez2 Sądzę, że cała ta historia 05.08.11, 12:36
        została uzgodniona z PO. Do tego wniosku skłania mnie wypowiedź JE D. Tuska na temat projektu raportu komisji.
    • kecawa Re: uczciwy w PO- niewiarygodne 05.08.11, 12:41
      Wywla go za uczciwość ?

on nie pasuje do tej menażerii z Wałbrzycha!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka