Dodaj do ulubionych

chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere polsat

10.08.11, 10:46
news. Kto oglądal wczoraj polsat news miedzy 21 a 22 ten wie o czym mówię ale dla tych co tego nie widzieli powiem: Kamerzysta polsatu news ujął p prezesa Kaczynskiego od dołuw duzym zbliżeniu tak ze bylo mu widać ..włosy wystajace z nosa. Prezees Kaczyński mówił w tym czasie o sprawach ekonomicznych tj o drogim franku o przewalutowaniu pozyczki o drożyźnie. Składał konkretne popozycje jak zaradzić jak ulżyć Polakom dotkniętym przez obecne zawirowania ekonomiczne. Niestety przeciętny widz nie bedzie pamiętał tego co powiedzial prezes kaczyński ale to że z nosa mu kłali zwisały. Kamerowanie od dołu jest wyjątkowo niekorzystne dla filmowanej osoby. Robi sie to gł po to by tak filmowaną osobę ośmieszyć. Zapewne dziś powtórza te ujacia TVN i TVP. . oto jakie mamy media w POlsce. w normalnym kraju nikt by sobie na coś takiego nie pozwolił zwł wobec polityka opozycji, co najwyżej mogłoby ytto potem pójśc do programu kabaretowego. Są ponoć dziesiatki ujęć niekorzystnie przedstawiajacego premiera Tuska ale te nie ujrzą nigdy światał dziennego. Kiedys jakaś firma chciała zrobić reklamę szydząca z Tuska ale media pstanowiły że nie dopuszczą do emisji takiej reklamy. reklamy z udziałem marka Kondrata walącego w PiS ukazały sie bez zadnych przeszkód. Gzie tu obiektywizm i neuralnośc swiatopoglądowa mediów?? To tak ma wyglądac to "rzetelnie i profesjonalne dziennikarstwo??
Obserwuj wątek
    • kecawa Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 10:51
      polszewizm sie i w tym przejawia co opisalęś

pozdrawiam kecaw kaczysta z milym kwa kwa
      • x2468 Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 17:37
        To był Kaczyński? Wyglądał raczej na "pracowitego"Szmita.
      • strikemaster Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 26.08.11, 12:21
        > polszewizm sie i w tym przejawia co opisalęś

Pokazywanie Prezesa jakim jest to czysty polszewizm. Powinno się Kaczyńskiego w każdym ujeciu retuszować tak, by wyglądał na męża stanu! Jego słowa też powinny podlegać specjalnej obróbce upiększającej.
    • bezpocztyonline A jakie propozycje miał Pan Prezes? 10.08.11, 10:52
      oszolom-z-radia-maryja napisał:

> Prezees Kaczyński mówił w tym czasie o sprawach ekonomicznych tj o drogim fr
      > anku o przewalutowaniu pozyczki o drożyźnie. Składał konkretne popozycje jak z
      > aradzić jak ulżyć Polakom dotkniętym przez obecne zawirowania ekonomiczne.
      • trevik Re: A jakie propozycje miał Pan Prezes? 10.08.11, 10:53
        No przecież wcześniej napisał, że zmanipulowały go łże-media i nie zwrócił uwagi,

T.
    • trevik Ja tu czegoś nie kapuję 10.08.11, 10:52
      1) Kaczyński podobno jest atakowany przez tzw. "łże media" od lat, więc nie jest to niespodzianka
      2) Jeśli coś go atakuje od lat, to chyba powinien uważać - średnio inteligentny pies po kilku uderzeniach kijem zaczyna się odsuwać gdy ktoś już tylko chwyta za kij a my tu piszemy o zdaje się największym strategu prawicy od zarania.

W związku z tymi dwoma nurtuje mnie jedna kwestia: co wstrzymuje Kaczyńskiego przed obcięciem sobie włosów w nosie? Kwestie medyczne, czy przywiązanie do tradycji?

T.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Ja tu czegoś nie kapuję 10.08.11, 11:03
        własnie dałeś sie zmanipulowac bo skupiasz sie na kłakachw nosie a nie na wypowiedzi prezesa
        • trevik Re: Ja tu czegoś nie kapuję 10.08.11, 11:19
          No faktycznie - dałem się zmanipulować. Odpowiedziałem na jakiś post w którym 80% treści było o niekorzystnym przedstawianiu Kaczora w mediach, 10% o Tusku, że też jest tak samo parszywy, ale media tego nie pokazują i 10% o tym, że Kaczyński o czymś gadał, ale nie było przytoczone co gadał.

Odpowiedziałem naiwnie na to przedstawianie Kaczyńskiego w mediach w tonie który wyda się pewnie normalnym dla człowieka zmagającego się z życiem i sprawami o które się czasem potyka. Taka golarka byłaby normalnym sposobem rozwiązywania własnych tego typu problemów. Ale nie!!! Kaczyński jest ponad i mój błąd, że o tym zapomniałem.

Stąd już mam prosty przepis, jak określić "łże-media" (przyp.: media stronnicze i anty-polskie, polskojęzyczne):

1) Gdy Kaczyński ma rozlatujące się trzewiki to zwykłą podłością łże-mediów jest ukazanie trzewika w kadrze.
          2) Gdy Kaczyński uśmiecha się i widać jego zepsute zęby media "obiektywne" ( nazywane czasem "niezależnymi") odwracają obiektyw - łże media dalej bezczelnie filmują.
          3) Gdy Kaczyński ma włochaty kichol to tylko łże-media mają czelność tak filmować, że włosy widać.

itd.

T.
        • kzet69 Re: Ja tu czegoś nie kapuję 10.08.11, 12:49

> własnie dałeś sie zmanipulowac bo skupiasz sie na kłakachw nosie a nie na wypo
          > wiedzi prezesa

I całe szczęście bo prezes plótł głupoty, o tym jak to obłoży banki podatkiem po to by... ulżyć biednym kredytobiorcom...
        • freejasmin Re: Ja tu czegoś nie kapuję 10.08.11, 23:31
          No to co, to ujęcie kamery jest najważniejsze do jasnej ciasnej?
        • klara551 Re: Ja tu czegoś nie kapuję 12.08.11, 13:53
          Oszołomie dlaczego zamiast o wypowiedzi prezesa piszesz o jego klakach w nosie i tym,ze jakaś kamera je pokazała? Gdyby nie ty to nawet kot z kulawą nogą o tym by nie wspomniał bo takie kłaki w nosie pomija się dyskretnym milczeniem . A ty robisz z tego hucpę i dokładasz do tego filozofię z główną tezą o prześladowaniu prezesa.
          • cookies9 Re: Ja tu czegoś nie kapuję 12.08.11, 13:58
            klara551 napisała:

> Oszołomie dlaczego zamiast o wypowiedzi prezesa piszesz o jego klakach w nosie
            > i tym,ze jakaś kamera je pokazała? Gdyby nie ty to nawet kot z kulawą nogą o ty
            > m by nie wspomniał bo takie kłaki w nosie pomija się dyskretnym milczeniem . A
            > ty robisz z tego hucpę i dokładasz do tego filozofię z główną tezą o prześladow
            > aniu prezesa.

Agent - śpioch z tego oszołoma:-)
          • oszolom-z-radia-maryja Re: Ja tu czegoś nie kapuję 12.08.11, 14:00
            chcę uczulić na medialne manipulacje. odwołałem sie tez w moim ostatnim wposie do Mariana Krzaklewskiego, jego tez ostro szykanowano
            • klara551 Re: Ja tu czegoś nie kapuję 12.08.11, 14:08
              Raczej weź coś na wstrzymanie lub odczulanie,bo to co robisz jest po prostu ośmieszaniem twojego ukochanego prezesa. Zajmij się propagowaniem jego idei,choć trudno je znaleźć ,bo prezes jest mocny tylko w gębie i umie lać wodę jak niebo w tym roku. Po odciśnięciu tej wody zostanie tylko nazwisko i funkcja.
            • strikemaster Re: Ja tu czegoś nie kapuję 26.08.11, 12:24
              Też mu kłaki w nosie pokazywali i dlatego spieprzył cztery reformy?
      • kriss_7ban czy zginie podobnie jak brat ?? 10.09.11, 19:46
        ... przecież jest nieustannie atakowany ...
    • lump-1 Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 10:54
      > Gdzie tu obiektywizm i neuralnośc swiatopoglądowa mediów?? To tak ma wyglądac to "r
      > zetelnie i profesjonalne dziennikarstwo??

Masz rację Polsat i inni są o lata świetlne za TRWAM, ND, GP i innymi w "obiektywizmie i neutralności".
      Pospieszalski zapewne ten temat wkrótce w 1 neutralnie i obiektywnie "porozmawia".
    • sierzant_nowak a golarka do nosa kosztuje 20 PLN... 10.08.11, 10:55
      a moze tak PIS zorganizowal ta cud konferencje, ze usadowili dziennikarzy tak a nie inaczej? To krecili stamtad, skad mogli - i wyszlo jak zawsze, gdy PiS zajmuje sie PRem :)
      • ludwik_7125 Re: a golarka do nosa kosztuje 20 PLN... 10.08.11, 19:36
        Coś w tym jest, ale to prędzej Ziobro z Kurskim
        tak tak to ustawili.
      • kotek.jaroslawa Podest 11.08.11, 12:09
        Za wysoki podest dali dla efektu "wodzowskiego ujęcia". A skorumpowany operator zrobił zooma.
    • rydzyk_smigly Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupli 10.08.11, 10:56
      gdyż delikwenta wydłuża w kadrze, ale wówczas trzeba pamiętać o zaroście w nochalu i popsutych zębach. Oczywiście można go filmować od góry, ale wyjdzie z tego wyłacznie kartofel.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 10.08.11, 11:04
        Kaczyński ma podobny wzrost co Tusk
        • rydzyk_smigly Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 10.08.11, 11:08
          Pomijając fakt, że kaczor ma 160 cm od ziemi zaś Tusk jest od niego wyższy o 15 cm, to Tusk nie nosi wąsów w nosie.

republika.pl/blog_zu_4546847/6790841/tr/tusk_kaczynski.jpeg
          • oszolom-z-radia-maryja Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 10.08.11, 11:17
            Kaczyński ma 167 cm wzrostu a Tusk 171 cm nwięc przepaśc między nimi wcale nie jest tak wielka
            • jozef.moneta Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 10.08.11, 11:20
              Ale Tusk nie ma włosów w nosie
              • oszolom-z-radia-maryja Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 10.08.11, 12:33
                ma wade wymowy, rży jak koń, podobnie jak Gronkiewicz Waltz
                • pies_na_czarnych Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 10.08.11, 12:40

> ma wade wymowy, rży jak koń, podobnie jak Gronkiewicz Waltz

a seplenienie Kaczora do czego porownasz? Syczenie weza?- bez urazy dla wezy oczywizda.
                • sclavus Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 10.08.11, 13:44
                  A Kaczyński mówi wyłącznie po wolsku...
            • czart_polski Kaczynski nawet w kapeluszu 10.08.11, 11:29
              nie ma 167 - stalismy obok siebie
              bylismy równego wzrostu choc ja mialam balerinki (całkiem plaski obcas)
              a on miał w półbutach wyższy obcas niz ja

Do tego jest pulchny, nie ma prawie szyji i ma duża głowę
              wiec przy Tusku wyglada, że jest jeszcze mniejszy
              bo szczuplejsi wydaja sie wyżsi
              a Tusk ma - 176

a przepaśc między nimi jest spora
              i to nie tylko we wzroście

> Kaczyński ma 167 cm wzrostu a Tusk 171 cm nwięc przepaśc między nimi wcale nie
              > jest tak wielka
            • rydzyk_smigly Żeby nie przedłużać bicia piany 10.08.11, 11:32
              "Donald Tusk szczegółowo odpowiadał też na osobiste pytania internautów. (..)
              Ma 178 cm wzrostu, waży ok. 75 kg, lubi herbatę i kartoflankę gotowaną przez mamę, pasjonuje się historią, zwłaszcza Gdańska, i piłką nożną".

wybory2005.interia.pl/aktualnosci/news?inf=674147
            • ayran Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 10.08.11, 11:36
              www.po.org.pl/pl/aktualnosci/newsy/art69,debata-tusk-kaczynski-brawo-tusk.html
              to chyba najdłuższe cztery centymetry różnicy w świecie
              • ploniekocica Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 10.08.11, 11:46
                ayran napisał:

> www.po.org.pl/pl/aktualnosci/newsy/art69,debata-tusk-kaczynski-brawo-tusk.html
                > to chyba najdłuższe cztery centymetry różnicy w świecie

Nie no, to jest, jak w przypadku tych włosów w nosie li i jedynie manipulacja spolszewizowanego operatora/fotografa.
                Jego psim obowiązkiem było robić wszystko, żeby nie było widać różnicy wzrostu. No chyba, że z przeciwnym skutkiem.
                Przecież wszyscy wiedzą, iż niski wzrost, brak szyi, tusza, włosy w niepowołanych miejscach i niekorzystne uzębienie to wynik manipulacji i ataku łżemediów.
                • snajper55 Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 10.08.11, 18:04
                  ploniekocica napisała:

> Nie no, to jest, jak w przypadku tych włosów w nosie li i jedynie manipulacja [
                  > i]spolszewizowanego[/i] operatora/fotografa.
                  > Jego psim obowiązkiem było robić wszystko, żeby nie było widać różnicy wzrostu.
                  > No chyba, że z przeciwnym skutkiem.
                  > Przecież wszyscy wiedzą, iż niski wzrost, brak szyi, tusza, włosy w niepowoł
                  > anych
                  miejscach i niekorzystne uzębienie to wynik manipulacji i atak
                  > u łżemediów.

A tak naprawdę Panprezes jest wysokim, szczupłym, przystojnym brunetem o aryjskich rysach twarzy.

S.
          • costa3500 Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 11.08.11, 18:01

Jeżeli kamerzysta miał na celu wydłużenie tego kurdupla to o co chodzi w tym całym zamieszaniu,czyżby go za mocno wydłużył.
        • kotek.jaroslawa Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 11.08.11, 12:11
          Dlaczego uparcie skupiasz się na wzroście Panaprezesa, zamiast merytorycznie odnieść się do Jego wypowiedzi?
          • costa3500 Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 11.08.11, 18:07

Wypowiedzi mutanta zioną nienawiścią faceta obrażonego na cały świat i własną ....
      • zapijaczony_ryj Re: Filmowanie od dołu jest korzystne dla kurdupl 10.09.11, 12:14
        rydzyk_smigly napisał:

> gdyż delikwenta wydłuża w kadrze, ale wówczas trzeba pamiętać o zaroście w noch
        > alu i popsutych zębach. Oczywiście można go filmować od góry, ale wyjdzie z te
        > go wyłacznie kartofel.

Fakt!
    • wujaszek_joe Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 11:00
      widziałem. Mają go nie pokazywać bo nie potrafi o siebie zadbać?
      a propozycje to ma takie leninowskie raczej, populista cholerny.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 11:05
        POpulizm to domena PO _patrz chemiczna kastracja pedofilii iwalki ze stadionowym chuligaństwem - dużo krzyku medialnego, PRu ale zero działań
        • wujaszek_joe Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 11:30
          z tego ma wynikać że sięganie do kieszeni bogatym nie jest populistyczne?
          • oszolom-z-radia-maryja Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 12:25
            Biednym chcesz zabrać? z czego? biednym tylko juz zycie mozesz zabrac (tylko i aż)
            • wujaszek_joe Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 12:53
              widzę, że świetni rozumiesz o czym piszę
            • kzet69 Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 12:53
              A obłożenie podatkiem banków spowoduje niewątpliwie że stanieją kredyty... Tylko wg księżycowo-wolskiej ekonomii.
              • wujaszek_joe Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 13:12
                znacjonalizować i po kłopocie, co się będzie nasz lenin wysilał
        • sclavus Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 13:50
          Najważniejszą jego propozycją, jest sięganie do głębokich kieszeni... żeby biedni nie odczuli skoków FCH...
          Tylko kwestią jest, czy biedni mają kredyty hipoteczne we frankach CH???
          • ta Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 14:29
            Kieszenie - wypchane, a głebokie np gardło.
            Co ja tam zresztą będę panu posłowi Kaczyńskiemu Jarosławowi tłumaczyła
            takie proste rzeczy, kiedy freudowskie pomylki nie bez kozery strzela.
    • lionold Re: oto jakie mamy media w POlsce 10.08.11, 11:11
      Otóż moherowy oszołomie - gdyby Kurduplaczyński był człowiekiem schludnym, zadbanym to żadna kamera by mu nie zaszkodziła. A w tym przypadku kamera Polsatu działała na jego korzyść bo wszyscy popędzili do łazienki rzygać na opisany widok i nikt nie słyszał głupot, które wygadywał ten powszechnie "znany w świecie znawca ekonomii" i niedościgły erudyta, który zamiast palców ma serdelki.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: oto jakie mamy media w POlsce 10.08.11, 11:15
        Kuroń tez był fleją ale nikt z tego powodów przytyków mu nie robił to samo niejaki Janusz Pałubicki (pamietacie jeszcze tego swetrowca?)
        • jozef.moneta Re: oto jakie mamy media w POlsce 10.08.11, 11:22
          Szczerze mówiąc, gdybyś nie wspomniał o tych włosach, to nawet tego bym nie zauważył :D Ja słucham ludzi a nie patrze im w dziury w nosie.

Ale cóż, o gustach się nie dyskutuje
        • lionold Re: Kuroń też był fleją 10.08.11, 11:25
          i na dodatek termośnikiem. Ale Kuron mówił do ludzi autentycznie, z serca, troszczył się o nich a "kacza fleja" tylko knuje i kombinuje jak wykręcić kota ogonem, zbałamucić jak najwięcej ciemnego ludu i ich potem wyrolować. Vide - jako jeden z przykładów ciągłe zmiany wizerunku. A propo's - gdzież to nam się zapodziała "kolegówna kluzikówna"?
          • oszolom-z-radia-maryja Re: Kuroń też był fleją 10.08.11, 12:24
            kaczyński tez mówi od serca ale media wszystko przeinaczają
            • lionold Re: Kuroń też był fleją 10.08.11, 13:10
              przestań pier.......ić. Żeby mówić od serca to trzeba serce mieć. Nie widziałem jeszcze sukinsyna, który by potrafił innym okazać serce jakby nie miał w tym swojego interesu.
            • felinecaline Re: Kuroń też był fleją 10.08.11, 13:23
              Niechby raczej mowil "od rozumu" a raczej z rozumem, ale to raczej niewykonalne, z braku tegoz.
              • oszolom-z-radia-maryja Re: Kuroń też był fleją 10.08.11, 13:44
                u ciebie owszem, dobrze że sie do tego przyznałeś bez bicia
        • mariner4 U Kuronioa był to styl, podczas gdy 10.08.11, 15:54
          ten cham to zwykły brudas.
          M.
        • wanda43 Re: oto jakie mamy media w POlsce 11.08.11, 08:07
          Kuron nie byl fleja, chodzil w dzinsach, fakt, taki mial styl, ale zawsze ubranie mial czyste i obsypane łupieżem.
    • kaczy_mozdzek Eee tam - chamów należy filmować po chamsku. 10.08.11, 11:13
      A poza tymna takim filmie cham wydaje się o wiele większym chamem.
      Widać było kłaki w nosie??
      Super!! - a co? Kamerzysta przed filmowaniem powinien mu je powycinać?
      :)))
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Eee tam - chamów należy filmować po chamsku. 10.08.11, 11:16
        ując go tak by nie było tego widać
        • lump-1 Re: Eee tam - chamów należy filmować po chamsku. 10.08.11, 11:21
          > ując go tak by nie było tego widać
          To niemożliwe.
          Bo albo dziurawe buty albo włoski w nosie albo pieńki w gębie albo przetłuszczone resztki na głowie.
          Niestety ale niechluja nie da sie inaczej pokazać, chyba że wcale.
        • lionold Re: ując go tak by nie było tego widać 10.08.11, 11:31
          Czy je widać czy nie widać - one tam sOM. Każdy sam powinien dbać o "sfuj" (to nie błąd - to zamiar) mniej lub bardziej obrzydliwy kulfon. U Jarkacza wszystko jest olbrzydliwe i odrażające - a najbardziej charakter, żadnego funta kłaków nie wart.
        • ploniekocica Re: Eee tam - chamów należy filmować po chamsku. 10.08.11, 11:39

> ując go tak by nie było tego widać

A może wyciąć tak, aby było nie widać?
          Tak jak obowiązkiem kobiety pokazującej się publicznie w kieckach jest depilacja nóg tak obowiązkiem publicznego faceta depilacja osa i uszu.
          Proszę bardzo trymer można kupić już za 8.80
          Może zamiast wypisywać bzdury o obowiązkach kamerzystów sprezentujesz swojemu idolowi tai aparacik?
          • lionold Re: Proszę bardzo trymer można kupić .... 10.08.11, 12:01
            www.sewing.pl/trymery/82-trymery/496-trymer-hakowy-artero-p457.html
            www.goldenretriver.fora.pl/pielegnacja,27/wypadajaca-siersc,2109-30.html
            www.windsurfing.pl/forum-thread/57,trymowanie-zagla
            www.centrumrc.pl/baza-wiedzy-f101/trymowanie-modeli-latajacych-t215.html
    • jozef.moneta Porażające. 10.08.11, 11:18
      Zamiast szukać nomen omen dziury w całym, powinieneś rozważyć opcję niechlujności Przyjaciela Rosjan
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Porażające. 10.08.11, 11:39
        kogo masz na mysli?
        • jozef.moneta Re: Porażające. 10.08.11, 11:40
          Przyjaciela Rosjan z futrem w nosie.
          • pies_na_czarnych Re: Porażające. 10.08.11, 13:18
            jozef.moneta napisał:

> Przyjaciela Rosjan z futrem w nosie.

z sierscia. :o)
            • yoma Re: Porażające. 10.08.11, 18:05
              Tyle razy prosiłam, zejdźcie z tego kota :)
    • mike.recz Masz rację! 10.08.11, 11:40
      To wina kamerzysty. Kaczyński wyhodował krzaki ale winny jest Polsat.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Masz rację! 10.08.11, 11:56
        wiesz ile jest śmiesznych ujęc tuska? ale tego żadna telewizja poza trwamem oczywiście nie pokażą..
        • mike.recz Re: Masz rację! 10.08.11, 12:04

> wiesz ile jest śmiesznych ujęc tuska? ale tego żadna telewizja poza trwamem ocz
          > ywiście nie pokażą..

I jeszcze zwyzywałeś TV Trwam od manipulantów. Cóż, znowu przyznaję rację.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Masz rację! 10.08.11, 11:58
        Kuroń miał brudne dzinsy ale nikt się go nie czepiał z tego powodu a Kałuzynski?? ten to dopiero był fleja! i Był prowadzącym program telewizyjny (perły z lamusa) i znów zasada nie co a kto..
        • mike.recz Re: Masz rację! 10.08.11, 12:03

> Kuroń miał brudne dzinsy ale nikt się go nie czepiał z tego powodu a Kałuzynski
          > ?? ten to dopiero był fleja! i Był prowadzącym program telewizyjny (perły z lam
          > usa) i znów zasada nie co a kto..

To prawda. Kałużyński nienawidził się myć i śmierdziało od niego ale on w przeciwieństwie
          do Pana Prezesa zawsze znakomicie znał się na temacie o którym mówił.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: Masz rację! 10.08.11, 12:23
            a więc równi i równiejsi czyli powtierdzasz że nie wazne co ale kto..
            • trevik Kuroń i Kałużyński to co innego, niż Kaczyński 10.08.11, 12:56
              Przede wszystkim żaden z nich nie miał ochoty na nikogo polować i wsadzać do kryminału i tak wogóle to sympatyczni ludzie byli, którzy nie robili sobie na każdym kroku wrogów.

Kaczyński to jednak inna bajka i w jego sytuacji wszystko może być użyte przeciwko, bo ciągle z kimś jest w stanie wojny. I nie pisz tu tylko, że to coś nienormalnego, bo wizerunku w walce politycznej używa się na całym świecie,

T.
              • oszolom-z-radia-maryja Re: Kuroń i Kałużyński to co innego, niż Kaczyńsk 10.08.11, 13:14
                Kałuzyńki zaczał swoją karierę w czasach stalinowskich opluwając AKowców jako zaplute karły reakcji
                • pies_na_czarnych Re: Kuroń i Kałużyński to co innego, niż Kaczyńsk 10.08.11, 13:16

> Kałuzyńki zaczał swoją karierę w czasach stalinowskich opluwając AKowców jako z
                  > aplute karły reakcji

Wolnosc slowa osiolomie.
                  • oszolom-z-radia-maryja Re: Kuroń i Kałużyński to co innego, niż Kaczyńsk 10.08.11, 13:18
                    w tamtych czasach wolnosci nie było
                    • yoma Re: Kuroń i Kałużyński to co innego, niż Kaczyńsk 10.08.11, 14:22
                      Z czego wynika, że Kałużyński ofiarą reżimu.
                    • pies_na_czarnych Re: Kuroń i Kałużyński to co innego, niż Kaczyńsk 10.08.11, 18:43

> w tamtych czasach wolnosci nie było

Kaluzynski potrafil jednak z niej korzystac :o)
        • mietowe_loczki Re: Masz rację! 10.08.11, 15:43

> Kuroń miał brudne dzinsy

Skąd wiesz?

a Kałuzynski
          > ?? ten to dopiero był fleja!

Skąd wiesz?
          • pies_na_czarnych Re: Masz rację! 10.08.11, 18:44
            mietowe_loczki napisała:

> oszolom-z-radia-maryja napisał:
            >
            > > Kuroń miał brudne dzinsy
            >
            > Skąd wiesz?
            >
            > a Kałuzynski
            > > ?? ten to dopiero był fleja!
            >
            > Skąd wiesz?

Osiolom ma swoje sposoby :o)
          • mietowe_loczki oszołomie 18.08.11, 14:19
            mietowe_loczki napisała:

> oszolom-z-radia-maryja napisał:
            >
            > > Kuroń miał brudne dzinsy
            >
            > Skąd wiesz?
            >
            > a Kałuzynski
            > > ?? ten to dopiero był fleja!
            >
            > Skąd wiesz?

Zechciejże odpowiedzieć.
        • olga_w_ogrodzie Re: Masz rację! 10.08.11, 19:04

> Kuroń miał brudne dzinsy ale nikt się go nie czepiał z tego powodu a Kałuzynski
          > ?? ten to dopiero był fleja! i Był prowadzącym program telewizyjny (perły z lam
          > usa) i znów zasada nie co a kto..

nieprawda.
          Jacek Kuroń nosił podkoszulki i dżinsowe ubrania, ale były czyste do bólu.
          jeździłam z nim w czasie kampanii.
          po każdym spotkaniu z wyborcami, już w samochodzie, jadąc na kolejne spotkanie, zmieniał koszulkę na świeżutką.
          do tego zawsze miał mądre rzeczy do powiedzenia i chcieli Go słuchać nawet wyborcy konkurencyjnych opcji.
    • l.george.l Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 11:51
      Jeśli ktoś jest obleśnym niechlujem, to mu nawet kamerzysta z hollywood nie pomoże. Poza tym ekonomiczne propozycje Jarka są tak debilne, że szkoda czasu na ich filmowanie.
      • pies_na_czarnych Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 12:37
        Nie po to Yaro klaki w nochalu zapuszczal aby teraz kamerzysci je ukrywali/retuszowali.
    • kzet69 Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 12:47
      Zamiast tworzyć spiskowe teorie dziejów proponuję zainteresowanemu kupić nożyk z trymerem i... ogolić włosy w nosie...
      • pies_na_czarnych Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 12:50
        kzet69 napisał:

> Zamiast tworzyć spiskowe teorie dziejów proponuję zainteresowanemu kupić nożyk
        > z trymerem i... ogolić włosy w nosie...

Nozyk? Tutaj Rambo Knife by sie przydal :o)
      • oszolom-z-radia-maryja Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 13:10
        to nie teoria tylko fakt
        • pies_na_czarnych Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 13:12

> to nie teoria tylko fakt

Niezbity fakt:
          www.youtube.com/watch?v=ofzBlhl9MqE
    • venus99 prawdziwy portet Kaczyńskiego 10.08.11, 13:31
      i tyle.
    • czat_elnik "Wolne media" od 6 lat tak kochają Kaczyńskich. 10.08.11, 13:34
      Ale swoją drogą, dziwię się amatorstwu PIS. Ileż to roboty przegonić kamerzystę dwa kroki w tył?
      • oszolom-z-radia-maryja Re: "Wolne media" od 6 lat tak kochają Kaczyńskic 10.08.11, 13:43
        słuszna uwaga
      • mietowe_loczki Re: "Wolne media" od 6 lat tak kochają Kaczyńskic 10.08.11, 15:55
        Re: "Wolne media" od 6 lat tak kochają Kaczyńskich

I bardzo dobrze. Jest akcja, jest reakcja. Trzeba było nie wywoływać z nimi wojny.
        • jon_ze_wsi chachacha... Czyli, gdy Jarek pochwali tą 10.08.11, 17:32
          załganą hałastrę, ona będzie pokazywać go lepiej niż Tuska?
          • mietowe_loczki Re: chachacha... Czyli, gdy Jarek pochwali tą 10.08.11, 17:53
            Tam zaraz chwalić. Ze skrajności w skrajność.

PS. My w Polsce śmiejemy się przez samo ha.
        • freejasmin Re: "Wolne media" od 6 lat tak kochają Kaczyńskic 15.08.11, 12:02
          Jarek zawsze wychodzi pięknie! Bo to Pan prezes!
    • skorek ale z drugiej strony 10.08.11, 14:55

gdyby tych włochów w nosie nie było widok mógłby byc o wiele bardziej obrzydliwy...
    • jacekm22 Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 15:34
      Oszołom !!
      Ciesz sie, ze kamerzysta nie pokazał zebow prezesa ( a raczej co z nich zostało) ...... :-)
      • ruski99 Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 15:42
        Dobrze, że kamera nie potrafi przenosić zapachów. Smród zgniłych skorupek po zębach prezesa i jego zapoconych ciuchów to by była zabójcza dawka.
    • mariner4 Nie da się chama inaczej ująć 10.08.11, 15:52
      Czy ktoś broni mu wyczyścić nos?????. Albo iść do dentysty?
      Przejmować si tym niechlujnym brudasem?.
      Jak tam Twoje oczekiwania na śmierć dającą awans?
      Upatrzyłeś sobie kogoś?
      M>
    • ayran kamerzysta tej stacji 10.08.11, 15:58
      www.pis.org.pl/multimedia.php?play=557#wideoframe
      też nie wykazal się przesadną życzliwością.
    • adams96 Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 16:05
      Dziennikarstwo lizusow i kłamcow jest powszechnie znane przez normalnych Polakow.Kto jest kim tez jest nam wiadomo.Pozdrowienia dla myslacych inaczej czyli normalnie.
      • mietowe_loczki Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 16:07
        adams96 napisał:

> Pozdrowienia dla myslacych inaczej czyli normalnie.

:)))))
        • mike.recz Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 17:51
          adams96 napisał: Pozdrowienia dla myslacych inaczej czyli normalnie.

mietowe_loczki napisała:
          :)))))

Mało mnie nie zabił skurczybyk.
          • yoma Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 18:07
            Stuknąc w plecy?
            • mike.recz Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 10.08.11, 18:15
              yoma napisała:

> Stuknąc w plecy?

I gazem po oczach.
    • jewdocha_s Re: ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere 10.08.11, 19:29
      Nie no, litości:) niedobrze mi się zrobiło:) ale tak szczerze, rozumiem jak komuś brakuje uzębienia, bo jest biedny, ale prezio chyba do najbiedniejszych nienależy. Ale rozumiem, że są to tematy drażliwe, więc pewnie wszyscy boją się zwrócić mu uwagę. A może nasz dziely wódz boi się dentysty:)
    • porannakawa01 Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 11.08.11, 00:13
      Jak kamerować Kaczyńskiego?
      Od góry?
      Wygląda wtedy coordopluwatto, jak kacze ówno rozpłaszczone na glebie z blaskiem łysiny na okrągłej głowie wielkiej jak wiadro (przerysowanie) a korpusikiem plaskatym.
      Tak to po prostu wygląda.
      Od dołu?
      Kłaki z nosa wypadające i zbrązowiale resztki pieńków cukrzycowych oraz w kacikach ust ślina w pianę przechodząca.
      Choć wtedy wygląda majestatycznie - niczym Duce - korpus wielki z brzuszyskiem opadającym na kolana i krawacikiem odstającym wskutek krzywizny brzuszyska - głowa za to malutka jak kaczy łepek (przerysowania perspektywiczne) ale te kłaki wypadające muz nosa cały efekt wielkości psujom.
      Zaraz człowiek przeciętny ma skojarzenia, że to fleja i pewnie nawet gaci codziennie nie zmienia.
    • behemot17-13 Re: chamskie ujęcie J Kaczyńskiego przez kamere p 11.08.11, 12:28
      jedynym atrakcyjnym ujęciem osoby Jarusia, będzie pozycja horyzontalna. wówczas dostrzeżesz numer butów wodza.
    • kotek.jaroslawa Niedźwiedzia przysługa 11.08.11, 12:28
      Czy - po około 100 odpowiedziach w wątku - zorientowałeś się już, że wyświadczyłeś Panuprezesowi niedźwiedzią przysługę, wyciągając na światło dzienne fakt, który zauważyłoby pewnie kilka procent widzów?
      Wielu z czytających Twój post wejdzie na YouTube, czy to z ciekawości, czy z chęci pośmiania się, część skomentuje, część puści dalej.
      I tak marginalne zjawisko urasta do rangi newsa.
      Zatem kto dołączył do grona łże-komentatorów, ukazujących Panaprezesa w nikczemnym świetle?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka