Dodaj do ulubionych

Salony na oddziale zamkniętym

11.08.11, 10:52
Strasznie w Psychiatryku24 buzuje. Jedni powątpiewają w słynną "etykę" Sakiewicza(świat się kończy), a inni od razu serwują psychoanalizę powątpiewających(postawa wzorcowa).
Kiedy Janke wreszcie zmieni nazwę portalu na tę, która będzie adekwatna do tego, co tam się dzieje?

www.kataryna.salon24.pl/332329,tasmy-sakiewicza
lubczasopismo.salon24.pl/notatnikpolityczny/post/332189,etyka-sakiewicza-i-niezaspokojona-kataryna

Jak zwykle wisienką na torcie pozostają komentarze pod wpisami:)
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 10:59
      Dokładam do mojej prywatnej kolekcji pt. kto może popełnić samobójstwo, a kto nie, i jakim sposobem, a jakim nie:

Nie wyobrażam sobie samobójstwa metodą wieszania dla osoby, która ma silne i sprawne ręce, toż to męczarnia, bo w każdej chwili mógł się podciągnąc na linie, przytrzymać jedną ręką, a drugą zdjąć pętlę. To nie metoda, dla sprawnej fizycznie osoby.
      • wujaszek_joe Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 13:29
        Innymi słowy, po zawiśnięciu powinien się szybko odwiesić.
        makabra jakaś
      • wylogowany.pielegniarz Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 16:13
        mietowe_loczki napisała:

> Dokładam do mojej prywatnej kolekcji pt. kto może popełnić samobójstwo, a kto n
        > ie, i jakim sposobem, a jakim nie:
        >
        > Nie wyobrażam sobie samobójstwa metodą wieszania dla osoby, która ma silne i sp
        > rawne ręce, toż to męczarnia, bo w każdej chwili mógł się podciągnąc na linie,
        > przytrzymać jedną ręką, a drugą zdjąć pętlę. To nie metoda, dla sprawnej fizycz
        > nie osoby.

To chyba jakiś wielbiciel Barona Munchausena.
    • agnostic5 Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 11:05
      Sakiewicz wyskoczył z czymś niby sensacyjnym, co jest wielkim niczym.

Ratuje tyłek swojemu szefowi z PiS, a przy okazji promuje dziennik. Ale słabiutko, słabiutko.
      • mietowe_loczki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 11:07
        No ale żeby Znana Blogerka tak mu nóż w plecy?
        • peowiaki_to_ciemniaki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 11:15
          Cóż, nie każdy jest funkcjonariuszem na służbie i jak widzi absurdy nawet w swoim środowisku to je wytyka. Nie wiem czemu to niektórych dziwi? Chyba,ze rzeczywiscie doszliśmy do miejsca, w którym wszyscy komentatorzy to muszą być funkcjonariusze określonej opcji i w związku z tym nie mogą jej krytykować pod żadnym pozorem...
          • mietowe_loczki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 11:31
            Boszszsz, jacy wy jesteście Niezależni, Samodzielnie Myślący, Wyłamujący Się Ze Schematów.
            • peowiaki_to_ciemniaki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 11:53
              Jeżeli mówiąc schemat masz na myśli rechoczący z włosów w czyimś nosie tłum lemingów to tak-faktycznie masz rację.
              • mietowe_loczki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 12:01
                Mówisz o tym żałośnie płaczliwym wątku oszołoma z radia maryja, który skarżył się, że któraś tam stacja niekorzystnie filmowała posła Kaczyńskiego?
                • peowiaki_to_ciemniaki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 12:05
                  Nie, mówię o programie Szymon Majewski Show Dla Idiotów. Mówię o dziesiątkach jak nie setkach wątków na tym , forum, w których ty także uczestniczyłaś. Jak na przykład wątek pod tytułem "śmiejemy się,że zdechł kot prezesa pis". Na jak niskim poziomie intelektualnym trzeba być,żeby w takiej nędzy umysłowej brać udział to wiedza tylko zwolennicy po.
                  • mietowe_loczki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 12:09
                    peowiaki_to_ciemniaki napisał:

> Nie, mówię o programie Szymon Majewski Show Dla Idiotów.

Nie oglądam, ale jestem porażona twoją szeroką wiedzą na temat tego programu.

Mówię o dziesiątkach j
                    > ak nie setkach wątków na tym , forum, w których ty także uczestniczyłaś. Jak na
                    > przykład wątek pod tytułem "śmiejemy się,że zdechł kot prezesa pis".

O, naprawdę? I oczywiście podasz link do mojego wpisu w takim wątku? Nie? Tak mi się wydawało.

Na jak ni
                    > skim poziomie intelektualnym trzeba być,żeby w takiej nędzy umysłowej brać udzi
                    > ał to wiedza tylko zwolennicy po.

J.w.
                  • mietowe_loczki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 12:11
                    A tak poza tym - mógłbyś wykazać się odrobiną przyzwoitości i pisać tu pod nickiem, pod którym jesteś tutaj znany. Te przebieranki są takie pisowskie.
                    • peowiaki_to_ciemniaki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 12:16
                      Bardzo się mylisz uznając,że mam jeszcze inny nick, chociaż to dosyć zabawne z drugiej strony:)
                      A jeśli chodzi o link to proszę. Faktycznie, ty w tym nie brałaś udziału, w przeciwieństwie do reszty naszej forumowej "elity".
                      forum.gazeta.pl/forum/w,396,127819711,127819711,To_prawda_ze_kot_Alik_zszedl_z_tego_swiata_.html
                      • mietowe_loczki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 12:19
                        peowiaki_to_ciemniaki napisał:

> Bardzo się mylisz uznając,że mam jeszcze inny nick, chociaż to dosyć zabawne z
                        > drugiej strony:)
                        > A jeśli chodzi o link to proszę. Faktycznie, ty w tym nie brałaś udziału,

To może jakieś przepraszam?
                        • peowiaki_to_ciemniaki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 12:23
                          Z przyjemnością, jak ty przeprosisz za oskarżanie mnie o korzystanie z jeszcze innego nica:)
                          • mietowe_loczki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 12:24
                            Nie mam najmniejszego zamiaru.
                            • peowiaki_to_ciemniaki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 12:27
                              Szkoda, pokazałbyś,że masz klasę...
                              Ja z mojej strony mogę powiedzieć przepraszam, pomyliłem się.
                              Pozdrawiam. Bez odbioru.
                              • mietowe_loczki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 22:03
                                Co za maruda.
              • alistair-p Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 12:01
                To już wiesz co to są lemingi,czy dalej powtarzasz bzdury ?
    • lepkie.lapki Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 13:15
      Jeszcze trochę, a nam się kataryna do forumowego fanklubu pana redaktora zapisze.
    • mike.recz Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 13:40
      lol!
      kataryna.salon24.pl/332396,pytanie-do-tomasza-sakiewicza#comment_4806871
      a kim pani jest, by red Sakiewicz miał pani odpowiadać ??!

tym bardziej na pytania na które już odpowiedział w swym słynnym wywiadzie w POLSAT
      SŁOWIK108775 | 11.08.2011 13:33
      • indeed4 Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 14:25
        Za to ten gość wie, o co w tym wszystkim chodzi ;-)

kataryna.salon24.pl/332396,pytanie-do-tomasza-sakiewicza#comment_4807031
        • mike.recz Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 14:30
          Nie da się ukryć;)
          • indeed4 Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 14:51
            Ale słynna blogerka chyba nie za bardzo ;-)

Przy czym należy gruntownie rozważyć koncepcję, że grzejąc temat AL najprawdopodobniej jest z Sakiewiczem w zmowie - ale to już tam wszystkim pieczołowicie i detalicznie wyłoży Mistrz Ścios.

S24 - źródło mojej nieustającej radości :-)
            • mike.recz Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 15:08
              indeed4 napisał:

> Ale słynna blogerka chyba nie za bardzo ;-)
              >
              > Przy czym należy gruntownie rozważyć koncepcję, że grzejąc temat AL najprawdopo
              > dobniej jest z Sakiewiczem w zmowie - ale to już tam wszystkim pieczołowicie i
              > detalicznie wyłoży Mistrz Ścios.
              >
              > S24 - źródło mojej nieustającej radości :-)

Każdego dnia dziękuję Jankemu za to że jest, po prostu za to że jest;)
              • indeed4 Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 15:30
                Widzisz, większość z nich mnie bawi, bo ja ten typ polskości i mentalność znam.
                Przecież nie będę się złościć i kłócić z jakąś miłą, poczciwą babiną, która sprzedając mi na rynku jajka jednocześnie konfidencjonalnie mnie informuje ( oglądając się przy tym trwożliwie na boki ) "paaanie, ruskie mają takie urządzenia, że nasze nigdy tego nie wykryją" ;-)

Gorzej z fighterami i to z obu stron, czy raczej z fighterkami - takimi choćby jak na S24 RKK ;-)

www.kiep.pl/11455/wkurzona-laska

• mike.recz Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 15:48
                  RKK to perwersja platformerska. Nawet tam nie zaglądam ponieważ nie ma to najmniejszego sensu.
                  • indeed4 Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 21:42
                    Nie zaliczyłbym tej bojowej pani do sympatyków PO, to raczej 100% obsesyjna antykaczystka - z czego nawiasem mówiąc, chyba zupełnie nie zdaje sobie sprawy, sądząc po tym jak się oburzyła, kiedy podałem jej wyniki sondażu GW, z którego wynika, że 50% wyborców PO głosuje na nich z obawy przed powrotem do władzy PiS.

Ponad 800 notek (!), wybory - nie wybory, a w każdej zaciekła, wściekła jazda po Kaczyńskim i PiS - tacy jak ona zagłosują na każdą partię, bez względu na program, pod jednym warunkiem: ma dokopywać ( a najlepiej całkiem wyeliminować ) znienawidzone PiS.

• chateau Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 14:55
          Sakiewicz będzie publikował stenogramy w odcinkach jak powieść kryminalną?
          • ex.mila Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 15:02
            chateau napisał:

> Sakiewicz będzie publikował stenogramy w odcinkach jak powieść kryminalną?
            >
            W swoim nowym Dzienniku. A potem Teatr Telewizji zrobi z tego "spektakl" w duchu iV RP. Na razie kończą realizować Wildseina "Dolinę Nicości", następny w kolejce czeka Lisicki i jego erotyczny kryminał o służbach specjalnych Izreala, a Ziemkiewicz też nie wypadł sroce spod ogona, więc Sakiewicz musi się grzecznie ustawić w kolejce. Ale dla spragnionych widzów dobrego teatru telewizji warto uzbroić się w cierpliwość i poczekać na swoją kolej.
          • indeed4 Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 15:03
            Tylko u nas prawda o śmierci AL, co tydzień ujawniamy nowe fakty dotyczące tajemniczej śmierci lidera Samoobrony.

O tym, co jest w kolejnym fragmencie stenogramów czytaj w następnym wydaniu GP ;-)
            • ex.mila Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 15:09
              indeed4 napisał:

>
              > O tym, co jest w kolejnym fragmencie stenogramów czytaj w następnym wydaniu GP
              > ;-)

Tylko, że do września (pierwszego numeru nowej GP) jeszcze miesiąc i nie wiem czy uda się do tego czasu odgrzewać tego starego kotleta. Pewnie Sakiewicz sobie myśli- kurde, nie mógł pan panie Lepper poczekać z tym samobójstwem do połowy sierpnia? Ale pan jest, szyki mi pan pokrzyżował.
              • indeed4 Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 21:12
                ex.mila napisała:

> Pewnie Sakiewicz sobie myśli- kurde, nie mógł pan panie Lepper poczekać z tym
                > samobójstwem do połowy sierpnia? Ale pan jest, szyki mi pan pokrzyżował.

Poradzi sobie, to cwana i wyrachowana hiena dziennikarska, tyle, że prawicowa - z powodzeniem mógłby pracować w TV FOX Murdocha, sprawdzałaś kiedyś ich program?
                Taka sama sieczka jak w innych stacjach, czyli tokszoły, horrory, opery mydlane etc. plus prawicowa, republikańska publicystyka - typowy popkulturalny misz masz, który ma przyciągnąć i jednocześnie zindoktrynować republikańskiego wyborcę z klasy średniej.
                Sakiewicz z kumplami robią mniej więcej to samo, tyle, że ich celem jest bardzo wąski target - umiarkowany polski prawicowiec z klasy średniej GaPy nie weźmie do ręki.
      • wylogowany.pielegniarz Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 15:45
        mike.recz napisał:

> lol!
        > kataryna.salon24.pl/332396,pytanie-do-tomasza-sakiewicza#comment_4806871
        > a kim pani jest, by red Sakiewicz miał pani odpowiadać ??!
        >
        > tym bardziej na pytania na które już odpowiedział w swym słynnym wywiadzie w PO
        > LSAT
        > SŁOWIK108775 | 11.08.2011 13:33

lol! to dopiero zrobisz, jak zajrzysz na blog tego gościa zobaczysz jego wpis:

Kiedy redaktor Sakiewicz publicznie położył na szalę cała swą wiarygodność a następnie ją potwierdził ujawniając fakty które jednoznacznie potwierdzają zaistnienie afery (a jakże - ci z klepkami na oczach nawet wówczas afery nie dostrzegli tylko Jarosława Kaczyńskiego który ją wymyślił), i wykazujac w nagraniach Taśm Leppera źródło przecieku (którego to nie było - zdaniem establiszmentu ze Słońcem Peru imperatorem Thuskiem na czele), w mediach zawrzało.

slowik.salon24.pl/332435,przedziwna-sytuacja
        • mike.recz Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 15:51
          Zajrzałem i zrobiłem LOL!
    • wylogowany.pielegniarz Psychiatryk24 ostrzega i wspomina 11.08.11, 16:07
      busoni.salon24.pl/332453,ostrzezenie-przed-aktywistami-po
      busoni.salon24.pl/331006,po-ktorej-stronie-dzisiaj-by-sie-opowiedzial-jan-pawel-ii

• trevik Tok niezależnego myślenia może być tylko jeden 11.08.11, 16:36
      Wszystkie pozostałe świadczą o niemyśleniu ( głupocie ) lub o ślepym pędem za opiniami łże-mediów ( lemingoza ) a najczęściej o jednym i drugim jednocześnie.

Jestem ciekaw, który z tych "niezależnie" "myślących" sprawdził choć, w jakiej odległości od okna jest to słynne rusztowanie i czy da radę po nim wogóle przejść? A tak się upierają....

T.
    • wylogowany.pielegniarz Ciąg dalszy 11.08.11, 17:05
      Starych znajomych z forum Sakiewicz też ujął swoją "kryminalną" atmosferą:

mampytanie.salon24.pl/332473,sakiewicz-narobil-klopotow-poteznym-ludziom

Ale pierwszy komentarz pod wpisem przecudny:

zgadza sie
      totalna histeria jest bardzo widoczna, nawet wyslano Kataryne , ktora jakies powazanie w necie posiada
      WAWA
      • mike.recz Re: Ciąg dalszy 11.08.11, 17:28
        Staremu znajomemu z forum rację przyznaje nawet red. Tomasz Terlikowski, który od niedawna już na s24 nie pisze niestety:

fronda.pl/news/czytaj/tytul/terlikowski:_matrix_wokol_smierci_leppera_14782/strona/3
        "I jak tu nie dostrzec układu, który skrzętnie ukrywa przed nami świat, byśmy przypadkiem nie uznali, że od życie należy nam się coś więcej niż newsowa papka, która mam nas przekonać, że jesteśmy szczęśliwi, a jeśli nie, to tylko z powodu pis-owców!"
      • indeed4 Re: Ciąg dalszy 11.08.11, 21:20
        Mnie ostatnio najbardziej rozbawiła reakcja Kutza, który dość późno się zorientował, że trafił w samo oko cyklonu ;-)

"Co za ludzie na tym blogu? Napęczniali złą energią i chętnie by moją krew pili. Nie są w stanie przemówić normalnym głosem."

"Czuję się jak termometr włożony w niej swój tyłek, ale jest klawo i mnie narkotycznie wkręca."

kutz.kazimierz.salon24.pl/posts/
        • mike.recz Re: Ciąg dalszy 11.08.11, 22:30
          Kutza będę obserwował. Jestem ciekaw czy też nie wytrzyma tak jak Celiński i zacznie rzucać mięsem.
          • indeed4 Re: Ciąg dalszy 11.08.11, 22:39
            mike.recz napisał:

> Kutza będę obserwował. Jestem ciekaw czy też nie wytrzyma tak jak Celiński i za
            > cznie rzucać mięsem.

Najlepiej po śląsku, żeby nikt nie zrozumiał ;-)
            • mike.recz Re: Ciąg dalszy 11.08.11, 23:11
              indeed4 napisał:

> mike.recz napisał:
              >
              > > Kutza będę obserwował. Jestem ciekaw czy też nie wytrzyma tak jak Celińsk
              > i i za
              > > cznie rzucać mięsem.
              >
              > Najlepiej po śląsku, żeby nikt nie zrozumiał ;-)

Chociaż z drugiej strony, to on tam chyba założył tylko po to bloga żeby się pośmiać
              z komentarzy skierowanych do niego.
              • indeed4 Re: Ciąg dalszy 12.08.11, 00:20
                Nie sądzę, tak jak wszyscy chce się polansować w sieci - idą wybory ;-)

Pzdr.
    • indeed4 Re: Salony na oddziale zamkniętym 11.08.11, 21:59
      A tutaj kolejna wisienka z S24, czyli Janina Jankowska do Kataryny:

"Ja też nie rozumiem logiki Sakiewicza. A może rozumiem? Tylko to nie jest logika, lecz nazbyt duże ideowe zaangażowanie."

Uwaga - to o Sakiewiczu :-)

kataryna.salon24.pl/332329,tasmy-sakiewicza#comment_4806347
    • mike.recz Salony na oddziale zamkniętym (update) 12.08.11, 02:06
      12.08.2011 01:411
      Integrity Kataryny

W dyskusji pod swoja notka "Pytanie do Tomasza Sakiewicza"
      kataryna.salon24.pl/332396,pytanie-do-tomasza-sakiewicza
      zachodzi taka wymiana zdan miedzy Kataryna oraz internauta Slowikiem:

a kim pani jest, by red Sakiewicz miał pani odpowiadać ??!

tym bardziej na pytania na które już odpowiedział w swym słynnym wywiadzie w POLSAT
      SŁOWIK109777 | 11.08.2011 13:33

@słowik

Ojej, nie wiedziałam, że trzeba być KIMŚ, żeby zadać pytanie współsalonowiczowi. A wywiadu w Polsacie nie widziałam.
      KATARYNA3154780 | 11.08.2011 15:18

Natomiast kilka dni wczesniej na twitterze 7 sierpnia Kataryna umieszcza link do tego wywiadu oraz m.in.nastepujace komentarze:

"Tomasz Sakiewicz w Polsat News o rozmowie z Andrzejem Lepperembit.ly/mRHibS
      "Wysłuchałam rozmowy Sakiewicza w Polsat News. Więcej pytań niż odpowiedzi. Obstawiam, że nic z tego nie będzie."

O przemianie Kataryny po slawetnej akcji Michalskiego i "Dziennika" wiele napisano. Pewno jestem jednym z ostatnich ktoremu otworzyly sie oczy, do czasu jej tekstu "Tasmy Sakiewicza" nie sadzilem ze jest az tak zle. Przykre. Szkoda.
      pawel2007.salon24.pl/332617,integrity-kataryny
      Wróg rozpoznany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka