Dodaj do ulubionych

To nie może być prawda

16.08.11, 17:45
PiS zbiera podpisy poparcia na pustych blankietach, czego oni się wstydzą, przecież od dawna wiadomo, że to partia ludzi sprawnych umysłowo inaczej, ale aż tak się wstydzić swoich "kandydatów", czego jeszcze można się po nich spodziewać, chyba tego, że wybrani do sejmu będą chodzili na głosowanie w torebkach po mące na głowach, albowiem jest jeden prezes a reszta może tylko robić za tło ( czytaj zombie )...

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10119037,Kampania_wyborcza__PiS_zbiera_podpisy_poparcia_in.html
Obserwuj wątek
    • simera16 Re: To nie może być prawda 16.08.11, 17:51
      czan-dra napisał:

> PiS zbiera podpisy poparcia na pustych blankietach, czego oni się wstydzą, prze
      > cież od dawna wiadomo, że to partia ludzi sprawnych umysłowo inaczej, ale aż ta
      > k się wstydzić swoich "kandydatów", czego jeszcze można się po nich spodziewać,
      > chyba tego, że wybrani do sejmu będą chodzili na głosowanie w torebkach po mąc
      > e na głowach, albowiem jest jeden prezes a reszta może tylko robić za tł
      > o ( czytaj zombie )...
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10119037,Kampania_wyborcza__PiS_zbiera_podpisy_poparcia_in.html
      >
      A tak w ogóle, to ordynacja na to pozwala bom niezorientowany w tej kwestii...?
    • dupetek Re: To nie może być prawda 16.08.11, 17:54
      Bo to partia zaufania społecznego! Ten elektorat należy do grupy najczęściej oszukiwanych przez przeróżnych hochsztaplerów i naciąganych przez tzw. "banki" do niespłacalnych kredytów:(
    • tw_wielgus Re: To koszmar jakiś! 16.08.11, 17:59
      Tajne listy wyborcze, co mają do ukrycia? Czyżby chcieli w Warszawie wystawić Łyżwińskiego, żeby przyciągnąć elektorat Samoobrony?
      • czan-dra Re: To koszmar jakiś! 16.08.11, 18:05
        Ja obstawiłem Hojarską i Filipka, i inteligentni ludzie i na poziomie, na pewno wstydu nam nie przyniosą, bo tak po prawdzie to oni nie wiedzą co to takiego, ten wstyd...
        • richard51 Re: To koszmar jakiś! 16.08.11, 18:12
          czan-dra napisał:

> Ja obstawiłem Hojarską i Filipka, i inteligentni ludzie i na poziomie, na pewno
          > wstydu nam nie przyniosą, bo tak po prawdzie to oni nie wiedzą co to takiego,
          > ten wstyd...

To prawda,w porównaniu do pana Zbycha,Mira i senatora Piesiewicza,to zwykłe "bydło".Ci pierwsi jak najbardziej godni szacunku.
          • czan-dra Re: To koszmar jakiś! 16.08.11, 18:21
            Ty PiSiorku chyba nie znasz znaczenia słów, które piszesz, a gdzie ja napisałem, że to bydło, że Piesiewicz i jacyś Miro, i Zbycho to ludzie godni szacunku, konfabulujesz, a więc uważam dyskusję za zakończoną...
            • richard51 Re: To koszmar jakiś! 16.08.11, 18:29
              czan-dra napisał:

> Ty PiSiorku chyba nie znasz znaczenia słów, które piszesz, a gdzie ja napisałem
              > , że to bydło, że Piesiewicz i jacyś Miro, i Zbycho to ludzie godni szacunku, k
              > onfabulujesz, a więc uważam dyskusję za zakończoną...

Powiedz mi "czarodzieju" dlaczego z taka lubością używasz w stosunku do mnie słowa PiSiorek.
              Zdradzę ci tajemnice,wolę czasami posłuchać nawet Pisiorków,choć nie są z mojej bajki niż głupców.
              Bez odbioru.
          • simera16 Re: To koszmar jakiś! 16.08.11, 18:24
            richard51 napisał:
            >
            >
            > To prawda,w porównaniu do pana Zbycha,Mira i senatora Piesiewicza,to zwykłe "by
            > dło".Ci pierwsi jak najbardziej godni szacunku.
            >
            Jedni drugich warci.... :(
            • richard51 Re: To koszmar jakiś! 16.08.11, 18:29
              simera16 napisał:

> richard51 napisał:
              > >
              > >
              > > To prawda,w porównaniu do pana Zbycha,Mira i senatora Piesiewicza,to zwyk
              > łe "by
              > > dło".Ci pierwsi jak najbardziej godni szacunku.
              > >
              > Jedni drugich warci.... :(
              >

No i trudno się z tym nie zgodzić.
    • jozef.moneta tak oto wygląda inteligencja PiSowego wyborcy 16.08.11, 18:18
      Lista napewno będzie wielokrotnego użytku, do wszelkich pisowskich patriotycznych pomyslow
      • chateau Re: tak oto wygląda inteligencja PiSowego wyborcy 16.08.11, 22:27
        A to już zależy od rodzaju papieru, na jakim je sporządzono. Jeśli jest w miarę miękki i niezbyt gładki to wróżę jednorazowy użytek.
    • cookies9 Re: To nie może być prawda 16.08.11, 18:46
      "...Bo partia zdecydowała, że na razie nie ujawnia stołecznych kandydatów do Sejmu. "

Ciekawe,wstydzą się czy nazwiska zaszokują nie tylko wyborców...
      • wos9 Re: To nie może być prawda 16.08.11, 21:46
        cookies9 napisała:

> "...Bo partia zdecydowała, że na razie nie ujawnia stołecznych kandydatów do Se
        > jmu. "
        >
        > Ciekawe,wstydzą się czy nazwiska zaszokują nie tylko wyborców...

Wstyd jest im obcy.
    • behemot17-13 Re: To nie może być prawda 16.08.11, 22:12
      UB=SB= PIS. kontynuacja, a jeżeli kogoś razi owe określenie- reaktywacja. no chyba, że jestem w błędzie, statystycznym.
    • qqazz To i tak pikus w porównaniu z tym 16.08.11, 22:33
      co mafia wyprawiała w Wałbrzychu.
      To trzeba dopiero być sprawnym umysłowo inaczej zeby popierac takie bydło.

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka