21.08.11, 11:18
Arłukowicz,zwany zdrajcą,ogłasza w imieniu PO,kogo znowu złowiono do PO.
Obserwuj wątek
    • richard51 Re: Bartosz 21.08.11, 11:21
      Tak przy okazji zna ktoś "sukcesy" Arłukowicza od momentu kiedy dostał gabinet?
    • zzarda32 Re: Bartosz 21.08.11, 11:23
      Jeśli Bartosz A to zdrajca - to jak nazwiesz Dorna, Ujazdowskiego, Polaczka i innych.... Myślę że takie określenie Arłukowicza jest obrzydliwą insynuacja .
      • richard51 Re: Bartosz 21.08.11, 11:26
        zzarda32 napisał:

> Jeśli Bartosz A to zdrajca - to jak nazwiesz Dorna, Ujazdowskiego, Polaczka i i
        > nnych.... Myślę że takie określenie Arłukowicza jest obrzydliwą insynuacja .

Co Ty mi tu ciągle wyjeżdżasz z Pisowcami co mnie oni obchodzą,dla mnie Arłukowicz jest zdrajcą i tyle.
    • richard51 Re: Bartosz 21.08.11, 11:29
      Nieprzypadkowe,że ogłaszanie złowionych przez PO kandydatów(płotki) odbywa się w dniu kiedy jest Konwencja SLD. PR jak zwykle.
      • honeyr Re: Bartosz 21.08.11, 15:15
        Jakoś tych złowionych tam nie widać, nie wiem kto to Sokołowska, Rosati to żaden SLDowiec, tylko celebrycki neoliberał.
        Na swój sposób szkoda mi Piniora, bo to świetny człowiek i wybitna postać - ale skoro z PO dostanie się do Sejmu, to tylko dobrze dla Sejmu, a dla Tuska, Gowina itp Pinior będzie nieraz mocnym zgrzytem z uwagi na jego niekoniunkturalną lewicowość :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka