richard51 21.08.11, 11:18 Arłukowicz,zwany zdrajcą,ogłasza w imieniu PO,kogo znowu złowiono do PO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richard51 Re: Bartosz 21.08.11, 11:21 Tak przy okazji zna ktoś "sukcesy" Arłukowicza od momentu kiedy dostał gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Bartosz 21.08.11, 11:23 Jeśli Bartosz A to zdrajca - to jak nazwiesz Dorna, Ujazdowskiego, Polaczka i innych.... Myślę że takie określenie Arłukowicza jest obrzydliwą insynuacja . Odpowiedz Link Zgłoś
richard51 Re: Bartosz 21.08.11, 11:26 zzarda32 napisał: > Jeśli Bartosz A to zdrajca - to jak nazwiesz Dorna, Ujazdowskiego, Polaczka i i > nnych.... Myślę że takie określenie Arłukowicza jest obrzydliwą insynuacja . Co Ty mi tu ciągle wyjeżdżasz z Pisowcami co mnie oni obchodzą,dla mnie Arłukowicz jest zdrajcą i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
richard51 Re: Bartosz 21.08.11, 11:29 Nieprzypadkowe,że ogłaszanie złowionych przez PO kandydatów(płotki) odbywa się w dniu kiedy jest Konwencja SLD. PR jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Bartosz 21.08.11, 15:15 Jakoś tych złowionych tam nie widać, nie wiem kto to Sokołowska, Rosati to żaden SLDowiec, tylko celebrycki neoliberał. Na swój sposób szkoda mi Piniora, bo to świetny człowiek i wybitna postać - ale skoro z PO dostanie się do Sejmu, to tylko dobrze dla Sejmu, a dla Tuska, Gowina itp Pinior będzie nieraz mocnym zgrzytem z uwagi na jego niekoniunkturalną lewicowość :) Odpowiedz Link Zgłoś