Dodaj do ulubionych

"podebatowa" kompromitacja tvn24...

02.09.11, 21:12
Właśnie wraz z moją ukochaną oglądamy tvn-owską debatę po debacie. Ladies and gentlemans, toż to marność nad marnościami. Nie dość, że minioną debatę komentują WYŁĄCZNIE dziennikarze/pracownicy tvn24/ITI, że nie zaprosili ŻADNEGO EKSPERTA spoza własnej stacji tv, to jeszcze Miecugow na początku ichniej rozmowy puśćił parę z ust, iż oni jako pracownicy ITI mają zagwarantowana prywatną służbę zdrowia i obce im są problemy przeciętnych Polaków...

Zatem... WTF?! To po cholerę w ogóle rozmawiacie cyngle tvn24, zamiast przeprowadzić rozmowę z zaproszonymi goścmi spoza ich firmy?!
Obserwuj wątek
    • eeluniu-zwawiej-sie.ruszaj [...] 02.09.11, 21:21
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • przeciwnik_hodowcy_futerkowych Re: "podebatowa" kompromitacja tvn24... 02.09.11, 21:28
      To po kiego to oglądasz ?
      Ta twoja aż taka brzydka ?
      • rydzyk_smigly Re: "podebatowa" kompromitacja tvn24... 02.09.11, 21:32
        Gdyby miał dziewczynę nie siedziałby 24/24 na forum. To płatny partyjny aparatczyk.
        • dirloff Re: "podebatowa" kompromitacja tvn24... 02.09.11, 22:00
          Czym bardziej ujadacie, tym widoczniejsze jest to, iż trafiam w samo sedno. Poza tym, nie przesiaduję na tym forum przez całe doby, dlatego le kłam lemingu. Bywam tu okazyjnie, w przeciwieństwie do większości tutejszych platfuśnych z zaciągu partyjnego.
    • sclavus Re: "podebatowa" kompromitacja tvn24... 02.09.11, 21:38
      dyspepsja?
      hihihi...
    • des4 Ladies and gentlemen 02.09.11, 21:52
      Uczyłeś się wolskiego angielskiego?
      • dirloff Re: Ladies and gentlemen 02.09.11, 21:57
        Nie, ponieważ takiego nie ma. Popełniłem tylko błąd w pisowni. Cóż, każdemu się zdarza. Poleminżyłeś, a teraz odnieś się merytorycznie do clou tegoż wątku, czyli do żałosnego zachowania dyrekcji tvn24.
        • des4 Re: Ladies and gentlemen 02.09.11, 22:18
          Popełniłeś pajacyku elementarny błąd językowy, a nie w pisowni, pisząc "gentlemans".

Nie tłumacz się więc, bo jeszcze na śmieszniejszego wychodzisz.

Aha i nie wiem co to znaczy "poleminżyłeś", to też po wolsku?
          • niestaly_czytelnik Nie wiesz - nie chwal się niewiedzą 03.09.11, 01:18
            des4 napisał:

> Aha i nie wiem co to znaczy "poleminżyłeś", to też po wolsku?

A ja wiem. I po co się obnażasz z taką niewiedzą?

• konrad_waw Re: "podebatowa" kompromitacja tvn24... 02.09.11, 22:26
      kogo obchodzi co myślisz, sakiewiczowy pionku?
    • haen2010 Konstatacja, 03.09.11, 01:51
      Że po smierci Wejcherta TVN splatfusiała doszczętnie i straciła cały swój obiektywizm nie jest żadnym odkryciem. Przecież się z tym nie kryją.

Po TVN widać dokładnie, jak firma schodzi na psy, gdy dobrego szefa zabraknie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka