zoro_wieczorowo_poro 08.09.11, 08:28 myślałem że Błaszczak jest nie do przebicia. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Hofman 08.09.11, 08:32 Kontakt kazdego człowieka z PanemPrezesem i Rydzykiem powoduje jego debilizzm i agresje. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Hofman 08.09.11, 11:58 allspice napisała: > Burak ze słomą w butach. > Przepraszam za upierdliwość, ale chciałem nieśmiało zapytać; Jaki burak? Jest to o tyle istotne, że jest spora różnica pomiędzy ćwikłowym, pastewnym czy cukrowym... Ja stawiam na pastewnego, jako że rzeczony Hofman jedynie na paszę się nadaje i to pośledniego sortu... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Hofman 08.09.11, 12:19 Przepraszam za upierdliwość, ale chciałem nieśmiało zapytać; Jaki burak? Jest t > o o tyle istotne, że jest spora różnica pomiędzy ćwikłowym, pastewnym czy cukro > wym... Ja stawiam na pastewnego, jako że rzeczony Hofman jedynie na paszę się n > adaje i to pośledniego sortu... Oczywiscie,że pastewny;) Odpowiedz Link Zgłoś