Dodaj do ulubionych

Z zachwytem słucham

10.09.11, 13:25
Naszego sympatycznego blagiera. Tusku! Jesteś Wspaniały!

Pomyślmy nad odpowiednim przydomkiem dla naszego wspaniałego wladcy. Dla potomnych.
Obserwuj wątek
    • agnostic5 Re: Z zachwytem słucham 10.09.11, 13:29
      Deklaracje i PR - Liga Mistrzów w PL.

Ciężka praca i faktyczne zmiany - poziom meczów na Orlikach

Sukces faktyczne tej skopanej ekipy to Orliki i pomostówki, wycofanie wojsk z Iraku.

Jak na 4 lata - totalna mizeria.
      • haen2010 Re: Z zachwytem słucham 10.09.11, 13:56
        Sukcesów trochę i owszem. We wszechstronnym rozwoju państwa policyjnego i zbiurokratyzowanego głównie. Ale na pewno nie pomostówki. Tu wszyscy cierpią na Alzheimera.

Pomostówki by całkowicie przepadły z 1 stycznia, gdyby ich wcześniej okrojonych znowu nie nie uchwalono.
    • znieba3 krol nagi, yes, yes, yes.... 10.09.11, 14:00
      nic dobrego dla Polski nie zrobilismy, ale jeszcze wam pokazemy, dajcie nam tylko druga szanse.
    • damakier1 Re: Z zachwytem słucham 10.09.11, 14:01
      haen2010 napisał:

> Naszego sympatycznego blagiera.
      A konkretnie to jakie kłamstwa w wystąpieniu premiera Ci chodzi?
      • full_marks Re: Z zachwytem słucham 10.09.11, 17:13
        damakier1 napisała:

> haen2010 napisał:
        >
        > > Naszego sympatycznego blagiera.
        > A konkretnie to jakie kłamstwa w wystąpieniu premiera Ci chodzi?

Trudno je wszystkie wymienić- dużo tego.Szczególnie dużo populizmu,ale to była zawsze Tuskowa wunderwaffe.
        • dupetek Re: Z zachwytem słucham 10.09.11, 17:16
          To skup się chociaż na jednym kłamstwie, jeśli dasz radę oczywiście:)
          • full_marks Re: Z zachwytem słucham 10.09.11, 17:19
            dupetek napisał:

> To skup się chociaż na jednym kłamstwie, jeśli dasz radę oczywiście:)

Poniżej napisałem.
    • zapijaczony_ryj Ten, który odsunął psychola od "wadzy"-moze być? 10.09.11, 14:02
      haen2010 napisał:

> Naszego sympatycznego blagiera. Tusku! Jesteś Wspaniały!
      >
      > Pomyślmy nad odpowiednim przydomkiem dla naszego wspaniałego wladcy. Dla potomn
      > ych.
      • haen2010 Re: Ten, który odsunął psychola od "wadzy"-moze b 10.09.11, 14:21
        No nie, coś dla niego charakterystycznego. Np Premier Dwudziestolecia, Donald Kopniak... takie rzeczy.
        • damakier1 Re: Ten, który odsunął psychola od "wadzy"-moze b 10.09.11, 14:40
          "Premier Dwudziestolecia" nawet łatwo byłoby uzasadnić - choćby tym, że to pierwszy premier, który utrzyma się przez dwie kadencje. Ale sadzę, ze sam Donald Tusk uznałby to za zbyt pompatyczne.
          A te kłamstwa w wystąpieniu premiera to które?
          • dirloff Re: Ten, który odsunął psychola od "wadzy"-moze b 10.09.11, 16:49
            choćby tym, że to pier
            > wszy premier, który utrzyma się przez dwie kadencje.

I oczywiście masz całkowitą pewność co do tych dwóch pełnych kadencji Tuska...?
            • damakier1 Re: Ten, który odsunął psychola od "wadzy"-moze b 10.09.11, 19:12
              Całkowicie pewna to jestem tylko, że kiedys umrę. Ale druga kadencja premiera Tuska wydaje mi się najbardziej prawdopodobna ze wszystkich prognoz na temat sytuacji po wyborach.
              Umówmy się, że jeśli to się sprawdzi, pogratulujesz mi przenikliwości.
          • haen2010 Nie napisałem klamstwa 10.09.11, 16:53
            Tylko urocza blaga, miraże. Np wyłączność emerytom na gaz łupkowy. Połowa nie doczeka tych niepewnych zysków, a potem pojawią się nowe potrzeby. Np zwiększenie partyjnej biurokracji do miliona.
            • dupetek Re: Nie napisałem klamstwa 10.09.11, 17:18
              Coś sam mirażujesz nadzwyczajnie:))
            • zoil44elwer Re: Nie napisałem klamstwa 10.09.11, 17:39
              haen2010 napisał:

> Tylko urocza blaga, miraże. Np wyłączność emerytom na gaz łupkowy. Połowa nie d
              > oczeka tych niepewnych zysków, a potem pojawią się nowe potrzeby. Np zwiększeni
              > e partyjnej biurokracji do miliona.

Szczyt cynizmu politycznego,nawijać emerytom że przez 4 lata siem nie dało poprawić ich losu bo wicie rozumicie......ale tym razem przez następne 4 zrobię dla was dużo,że cho cho a nawet więcej.
          • full_marks Re: Ten, który odsunął psychola od "wadzy"-moze b 10.09.11, 17:18
            Obietnice Tuska na dzisiejszej konwencji PO

PO obiecuje między innymi wynegocjowanie unijnego budżetu na lata 2014-2020 na poziomie 300 miliardów złotych, wzrost zamrożonych ze względu na kryzys płac z budżetówce. Jest też obietnica radyalnego zwiększenia ulgi rodzinnej na trzecie i kolejne dziecko. W 2014 roku VAT miałby wrócić do stawki 22 procent. Platforma obiecuje też, że zyski z wydobycia gazu łupkowego będą przeznaczone na bezpieczeństwo przyszłych emerytur.

Donald już nawet nie jest w stanie się zarumienić ogłaszaniu kolejnych kłamstw...
    • full_marks Re: Z zachwytem słucham 10.09.11, 16:59
      haen2010 napisał:

> Naszego sympatycznego blagiera. Tusku! Jesteś Wspaniały!
      >
      > Pomyślmy nad odpowiednim przydomkiem dla naszego wspaniałego wladcy. Dla potomn
      > ych.

Ja słucham bez zachwytu.Tani populista,tańszy od najtańszego Palikota i Kaczora razem wziętych.Kiedyś już podobny populizm przeżyłem,ci co wiedzą o czym mówię rozszumią mnie.
    • m.c.hrabia Re: Z zachwytem 10.09.11, 17:04
      czekam co pokażesz jak wygrasz wybory :):):):):))))))))))))))))))
    • zoil44elwer Re: Z zachwytem słucham 10.09.11, 17:18
      Klin(cz) niespełnionych obietnic wybija się z polskich głów nowym klinem obiecanek!
      • agnostic5 Re: Z zachwytem słucham 10.09.11, 17:31
        Polskie dzieci na Litwie dostaną wyprawkę i laptopy.
        Wcześniej miały dostać dzieci w Polsce.
        Ale coś nie wyszło, tak jak Polska w budowie.

wyborcza.biz/biznes/1,100896,9331283,Laptop_dla_ucznia__Drugie_podejscie.html
        • full_marks Re: Z zachwytem słucham 10.09.11, 17:33
          agnostic5 napisał:

> Polskie dzieci na Litwie dostaną wyprawkę i laptopy.
          > Wcześniej miały dostać dzieci w Polsce.
          > Ale coś nie wyszło, tak jak Polska w budowie.
          >
          > wyborcza.biz/biznes/1,100896,9331283,Laptop_dla_ucznia__Drugie_podejscie.html

Stare,oklepane prymitywne populizmy Tuskowe.Jeżeli naród to łyka,to tym gorzej dla narodu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka