bllinski 24.08.04, 14:45 dziewczyny, pomóżcie,to pytanie nurtuje mnie od dawna: podpaski ze skrzydełkami czy bez? proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alla Re: pytanie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 14:52 Coz za nieudollna proba podszycia sie ;P A co do pytania: to moze sprobujesz jak to jest z tamponami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: pytanie!!! IP: 212.160.106.* 24.08.04, 14:53 Za to idiotyczne podszywanie się osobiście ci te tampony upchnę... Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: pytanie!!! 24.08.04, 14:58 Blinski, zeby nie login i sygnaturka, to bym w zyciu nie uwierzyla, ze to naprawde ty zadales to pytanie ;-) A tak w ogole, co za pytanie, chyba nie jestes trendi - w tym sezonie króluja przeciez stringi, wiec chyba tampony... Odpowiedz Link Zgłoś
bllinski Re: pytanie!!! 24.08.04, 15:01 ależ ja się nie podszywam a odpowiedź na to pytanie naprawdę jest dla mnie bardzo, ale to bardzo ważna :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: pytanie!!! 24.08.04, 15:07 Szanowny bllllllllinski, co chciałeś nam przekazać zakładając ten wątek? Czy to miało być zabawne? Złośliwe? Bo głupich wątków jest tu na pęczki i ten nie jest w czołówce. P.S. W związku z brakiem moderatora na tym forum proponuję zgłaszać tego typu personalne pierdoły do usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
bllinski Re: pytanie!!! 24.08.04, 15:10 b_bb napisała: > P.S. W związku z brakiem moderatora na tym forum proponuję zgłaszać tego typu > personalne pierdoły do usunięcia. o wypraszam sobie! mężczyzn takich jak ja należy szanować :) kto będzie wam doradzał jakie stringi do białych spodni czy który podkład najlepszy na deszczową pogodę, hmm? :) Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: pytanie!!! 24.08.04, 15:15 Aha, no rzeczywiscie, troche za duzo tych "L". Umknelo mi, przepraszam. Ale, swoja droga, zeby sie dobrze podszywac, kolega musi popracowac troche nad stylem i interpunkcja. Ciekawe, kto tak Blinskiego nie lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
bllinski Re: pytanie!!! 24.08.04, 15:19 naels napisała: > Aha, no rzeczywiscie, troche za duzo tych "L". Umknelo mi, przepraszam. Ale, > swoja droga, zeby sie dobrze podszywac, kolega musi popracowac troche nad > stylem i interpunkcja. Ciekawe, kto tak Blinskiego nie lubi? tak tak, interpunkcja jest najważniejsza, zapomniełem również dodać kilka 'och' i 'ach' , wtedy może byłbym bardziej wiarygodny :) odpowiadając: raczej kto lubi tego skretyniałego, zniewieściałego 20letniego młokosa, na każdum kroku włażąc mu w dupę? ach..i jeszcze ta idiotyczna sygnaturka, zapomniałbym :) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: pytanie!!! 24.08.04, 15:21 hehe, syganturka nie jest idiotyczna, zaznajom się klonie z forum samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: pytanie!!! 24.08.04, 15:55 bllinski napisała: > tak tak, interpunkcja jest najważniejsza, zapomniełem również dodać kilka 'och' > > i 'ach' , wtedy może byłbym bardziej wiarygodny :) > odpowiadając: raczej kto lubi tego skretyniałego, zniewieściałego 20letniego > młokosa, na każdum kroku włażąc mu w dupę? No, albo "zapomnialem", albo "napisala", zdecyduj sie biedactwo :-))) Styl sie troche poprawil; z interpunkcja nadal slabo. Widzisz, mozna Blinskiego lubic i nie lubic, to nie ma wiele do rzeczy; chodzi mi o to, ze trzeba kogos naprawde baaaaaardzo znielubic, zeby dla watpliwej przyjemnosci malo twórczego dokopania mu poswiecac wlasna dume i robic z siebie kompletnego kretyna na forum. Tak wiec ponawiam pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
conena klon... 24.08.04, 15:20 proponuje ignorować aż się toto zmęczy i zaniecha. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: klon... 24.08.04, 20:43 myśli że my slepe i nie zauważymy dwa l, bo sie az nawet zalogowac chciał(a)- to nic nie kosztuje przecież. Odpowiedz Link Zgłoś