Dodaj do ulubionych

Kaczyński oszukał namiociarzy

12.09.11, 11:41
...obiecał miejsca na liście do sejmu, a zamiast tego zafundował im piknik pod chmurką do końca świata i jeden dzień dłużej.
Były rzecznik solidarnych: "4 dni szukałem kontaktu z osobami decyzyjnymi w tej partii, ws. wywiązania się z umowy (współpracy "Solidarnych 2010" z PiS), poświęciłem na to wiele godzin, jednak okazało się, że po konwencji, już nie ma ochoty by o tym rozmawiać. A chodziło o 4 osoby, które mocno działają dla Solidarnych" i są znakomitymi kandydatami na listy do Sejmu. Niestety skończyło się na niczym i tu jest mocny zgrzyt"
piechula.salon24.pl/341700,samuel-pereira-pis-funkcjonuje-wg-schematow-pzpr-u
Obserwuj wątek
    • woda_woda Ojej :))) 12.09.11, 11:54
      "Co do stwierdzenia „młody Michnik” – podzielę się tym po raz pierwszy – to określenie mojej Mamy. Oglądając moją rozmowę z redaktorem Gazety Wyborczej, stwierdziła iż dokładnie tak samo postrzegano kiedyś Adama Michnika. Młodych ludzi, mniej lub bardziej związanych z różnymi ruchami opozycyjnymi w PRL-u, trzymała na duchu świadomość, że gdzieś jest taki młody człowiek, który odważnie przeciwstawia się establishmentowi."

Nie wiedziałam, że młody Michnik przeciwstawiał się establishmentowi, myślałam, że walczył o demokrację w niedemokratycznym państwie :)

Czego to ludzie nie wymyślą...
      • chilum Re: Ojej :))) 12.09.11, 13:11
        > "Co do stwierdzenia „młody Michnik” ....

Mamy nasze, polskie Angeliny Jolie, Brad`ów Pitt`ów, to czemu nie "drugi Michnik"( wiem, tak au rebours troche)

LOL

pzdr
    • l.george.l A Łaniewska? 12.09.11, 11:56
      Przecież to jedna z tych, co wypłynęła na krzyżu.
      • przeciwnik_hodowcy_futerkowych namiociarze cwaniaczki 12.09.11, 12:55
        Ja myślałem , że oni tak z potrzeby serca i poczucia krzywdy ten swój namiocik targali po Krakowskim a tu proszę bardzo, handelek miejscami na liście !
        Prawdziwi patrioci na miarę pisu.
        • wujaszek_joe Re: namiociarze cwaniaczki 13.09.11, 08:47
          nie tacy znowu wariaci, na jakich się kreowali :)
    • indeed4 Re: Kaczyński oszukał namiociarzy 12.09.11, 13:11
      Sorry, nie zauważyłem, że jest już Twój wątek - dodaję jeszcze notkę Pereiry z S24

mediowo.salon24.pl/341853,rezygnacja-rzecznika-solidarnych-2010
      • jozef.moneta tu jest lepsze 12.09.11, 16:11
        wpolityce.pl/artykuly/14523-samuel-rodrigo-pereira-zrezygnowalem-z-pelnienia-funkcji-rzecznika-stowarzyszenia-solidarni-2010
        Przykleiło się gowno do okrętu.
        Później będzie się chwalił, że przeprowadził wywiad z Michnikiem.

Co to za typ ?
    • v.t.s zaraz oszukał, po prostu stołków zabrakło 12.09.11, 13:13

• aaneta Re: Kaczyński oszukał namiociarzy 12.09.11, 14:52
      sebj.1 napisał:
      > ...obiecał miejsca na liście do sejmu, a zamiast tego zafundował im piknik pod
      > chmurką do końca świata i jeden dzień dłużej.

Jeszcze nie zauważyli, że on wszystkich robi w balona? Gorzej: wykorzystuje, a potem niszczy.
    • zapijaczony_ryj A czy jest ktoś kogo nie oszukał? 12.09.11, 16:52
      Albo nie wydymał?
      • wos9 Re: A czy jest ktoś kogo nie oszukał? 12.09.11, 20:28
        zapijaczony_ryj napisał:

> Albo nie wydymał?

Może Macierewicz? Antek-policmajster musi mieć na niego niezłego haka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka