Dodaj do ulubionych

Najlepszy dowcip kampanii

21.09.11, 11:00
Po co mam mieć koalicję, jak wygramy bezwzględnie - mówi Kaczyński.

Wow.......
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Najlepszy dowcip kampanii 21.09.11, 11:01
      kzet69 napisał:

> Po co mam mieć koalicję, jak wygramy bezwzględnie - mówi Kaczyński.
      >
      > Wow.......

No tak,w klikaniu w Fakcie PiS ma 52% poparcia...:-)
    • lump-1 Re: Najlepszy dowcip kampanii 21.09.11, 11:09
      "Chcę wziąć odpowiedzialność za Polskę, pomogę PO, proponuję koalicję..."

Grzesiu - wirtualny Premier.:)
      • zoil44elwer Re: Najlepszy dowcip kampanii 21.09.11, 11:19
        Nic nowego,był wirtualny prezydent Tusk,był premier z Krakowa..
        • lump-1 Re: Najlepszy dowcip kampanii 21.09.11, 11:23
          zoil44elwer napisał:

> Nic nowego,był wirtualny prezydent Tusk,był premier z Krakowa.

To prawda i można się było z tych przykładów czegoś nauczyć.:)
    • infomozg To nie dowcip. 21.09.11, 11:26
      PiS idzie w tych wyborach do silnej opozycji po to by po ekonomicznym krachu, który niechybnie nastąpi, objąć pełnię władzy.
      • kzet69 Re: To nie dowcip. 21.09.11, 11:30
        infomozg napisał:

> PiS idzie w tych wyborach do silnej opozycji po to by po ekonomicznym krachu, k
        > tóry niechybnie nastąpi, objąć pełnię władzy.

Ekonomiczny krach to życzenie PiS dla Polski, na wymioty zbiera.
        • infomozg Niestety, nie życzenie ale fakt. 21.09.11, 13:01
          Krach przy obecnej kulawej polityce rządu po prostu musi się wydarzyć.
          • kzet69 Re: Niestety, nie życzenie ale fakt. 21.09.11, 13:10
            Jeżeli nastąpi krach to nie z powodu takiej czy innej polityki takiego czy innego rządu, tylko z powodu uwarunkowań zewnętrznych i kryzysu strefy euro, doskonale o tym wiesz.
            PiS zachowuje się jak sęp krążący nad rannym czekając by ten zdechł i móc się dorwać do padliny, jesteście obrzydliwi...
            • infomozg Re: Niestety, nie życzenie ale fakt. 21.09.11, 13:14
              Ależ nie. Krach będzie z całą pewnością winą PiS-u i księżycowa polityka PO nie będzie miała z nim nic wspólnego.
      • szwampuch58 Re: To nie dowcip. 21.09.11, 11:40
        fakt, to skierowanie do Tworek
      • ayran Re: To nie dowcip. 21.09.11, 12:27
        PiS powinien mieć chyba jakieś wyjście awaryjne, na wypadek, gdyby oczekiwany przezeń z takimi nadziejami krach jednak nie nastąpił.
        • infomozg Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:04
          Wiesz, lepiej żeby raz walnęło i byśmy zaczęli coś wreszcie budować, niż mielibyśmy gnić tak dalej i czekać aż ktoś znowu puknie w mapę a Polska się z niej po prostu wysypie. Z tym, że teraz już wiadomo, że walnie na pewno więc sprawa jest tylko czy za pół roku czy za półtora.
          • ayran Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:17
            No - to skoro z taką całą pewnością wiesz, że na pewno, to pozostaje ci zacierać ręce.
            • infomozg Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:22
              Najwyraźniej mierzysz mnie swoją miarą i ty go za rządów PiS-u wyczekiwałeś. Mnie on wcale nie cieszy, ale udawać że nie nastąpi tylko dlatego, że mi minister Sikorski kazał być optymistą, nie zamierzam.
              • humbak Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:24
                A co ma Sikorski do sytuacji ekonomicznej Kraju?
                • infomozg Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:26
                  "Optymizm"
              • ayran Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:43
                Ho ho - nie dość że znasz przyszłość, to jeszcze potrafisz wnikać w cudze myśli. Po wodzie też umiesz chodzić?
                • infomozg Re: To nie dowcip. 21.09.11, 14:51
                  Ja? To przecież ty mi w myślach wyczytałeś, że tego krachu wyczekuję. A z czego taką postawę znałeś, jeśli nie z autopsji?

A nawet gdybym umiał chodzić po wodzie to bym się do tego nie przyznał, bo wiara w tego, co to robił jest teraz moherowa i zaściankowa.
                  • ayran Re: To nie dowcip. 21.09.11, 17:41
                    Umówmy się, że to co ja napisałem, to była supozycja, poparta kilkuletnim doświadczeniem wynikającycm z kilku lat czytania pisiackich postów, ty natomiast nie tylko wiesz co myślę, ale nawet potrafisz z dwunastomiesięcznym przybliżeniem przewidzieć bankructwo Polski.

A tak w ogóle, to w twoim przypadku umiejętność chodzenia po wodzie świadczyłaby w pierwszej kolejności o nieumiejętności pływania.

• infomozg Re: To nie dowcip. 21.09.11, 18:04
                      Na nic się nie będziemy umawiać. Choćbyś nie wiem jak wielu pisiakom w myślach czytał, nie ma powodu do zakładania a priori że kolejny myśli tak samo. Indukcja jest dobra w matematyce, ale nie wśród ludzi.
                      A tak w ogóle to kawał z brodą, ale doskonale obnaża sposób myślenia słuchaczy naszych pseudoelit: "Autorytet powiedział, to ja wierzę i choćbym nie miał co do gara włożyć, to zdania nie zmienię."
                      • ayran Re: To nie dowcip. 21.09.11, 18:11
                        To może zaczerpnijmy z niezmierzonej skarbnicy twojej wiedzy ekonomicznej: co będzie świadczyło o tym, że masz rację, przepowiadając krach gospodarczy, który niechybnie nastąpi? Może raz zdobędziesz się na rzeczową odpowiedź?
          • humbak Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:23
            Na szczęście nie wiemy na pewno że Polska walnie.
            • infomozg Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:27
              Polska, mam nadzieję, nie. Ale polska ekonomia na pewno. Już nie ma gdzie sięgać po kolejne pieniądze.
    • haen2010 Czubki 21.09.11, 13:07
      Dość rzadko obejmowali władzę w demokracji. Ale przypadek z dwoma czubkami bliźniakami przeszedł do hostorii świata. Tego jeszcze nie było.
    • ultimate.strike Re: Najlepszy dowcip kampanii 21.09.11, 13:12
      Jak nie wygrają to będzie znaczyło, że wybory zostały sfałszowane.
      Poza tym, to i tak nie ma znaczenia, Janusz Mikke ogosił, ze Polska zbankrutuje przed wyborami prezydenckimi. Wykonczą nas koszty utrzymania torowisk tramwajowych i praw wyborczych dla kobiet pewnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka