kzet69 21.09.11, 11:00 Po co mam mieć koalicję, jak wygramy bezwzględnie - mówi Kaczyński. Wow....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: Najlepszy dowcip kampanii 21.09.11, 11:01 kzet69 napisał: > Po co mam mieć koalicję, jak wygramy bezwzględnie - mówi Kaczyński. > > Wow....... No tak,w klikaniu w Fakcie PiS ma 52% poparcia...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Najlepszy dowcip kampanii 21.09.11, 11:09 "Chcę wziąć odpowiedzialność za Polskę, pomogę PO, proponuję koalicję..." Grzesiu - wirtualny Premier.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Najlepszy dowcip kampanii 21.09.11, 11:19 Nic nowego,był wirtualny prezydent Tusk,był premier z Krakowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Najlepszy dowcip kampanii 21.09.11, 11:23 zoil44elwer napisał: > Nic nowego,był wirtualny prezydent Tusk,był premier z Krakowa. To prawda i można się było z tych przykładów czegoś nauczyć.:) Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg To nie dowcip. 21.09.11, 11:26 PiS idzie w tych wyborach do silnej opozycji po to by po ekonomicznym krachu, który niechybnie nastąpi, objąć pełnię władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: To nie dowcip. 21.09.11, 11:30 infomozg napisał: > PiS idzie w tych wyborach do silnej opozycji po to by po ekonomicznym krachu, k > tóry niechybnie nastąpi, objąć pełnię władzy. Ekonomiczny krach to życzenie PiS dla Polski, na wymioty zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg Niestety, nie życzenie ale fakt. 21.09.11, 13:01 Krach przy obecnej kulawej polityce rządu po prostu musi się wydarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Niestety, nie życzenie ale fakt. 21.09.11, 13:10 Jeżeli nastąpi krach to nie z powodu takiej czy innej polityki takiego czy innego rządu, tylko z powodu uwarunkowań zewnętrznych i kryzysu strefy euro, doskonale o tym wiesz. PiS zachowuje się jak sęp krążący nad rannym czekając by ten zdechł i móc się dorwać do padliny, jesteście obrzydliwi... Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg Re: Niestety, nie życzenie ale fakt. 21.09.11, 13:14 Ależ nie. Krach będzie z całą pewnością winą PiS-u i księżycowa polityka PO nie będzie miała z nim nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: To nie dowcip. 21.09.11, 12:27 PiS powinien mieć chyba jakieś wyjście awaryjne, na wypadek, gdyby oczekiwany przezeń z takimi nadziejami krach jednak nie nastąpił. Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:04 Wiesz, lepiej żeby raz walnęło i byśmy zaczęli coś wreszcie budować, niż mielibyśmy gnić tak dalej i czekać aż ktoś znowu puknie w mapę a Polska się z niej po prostu wysypie. Z tym, że teraz już wiadomo, że walnie na pewno więc sprawa jest tylko czy za pół roku czy za półtora. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:17 No - to skoro z taką całą pewnością wiesz, że na pewno, to pozostaje ci zacierać ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:22 Najwyraźniej mierzysz mnie swoją miarą i ty go za rządów PiS-u wyczekiwałeś. Mnie on wcale nie cieszy, ale udawać że nie nastąpi tylko dlatego, że mi minister Sikorski kazał być optymistą, nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:24 A co ma Sikorski do sytuacji ekonomicznej Kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:43 Ho ho - nie dość że znasz przyszłość, to jeszcze potrafisz wnikać w cudze myśli. Po wodzie też umiesz chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg Re: To nie dowcip. 21.09.11, 14:51 Ja? To przecież ty mi w myślach wyczytałeś, że tego krachu wyczekuję. A z czego taką postawę znałeś, jeśli nie z autopsji? A nawet gdybym umiał chodzić po wodzie to bym się do tego nie przyznał, bo wiara w tego, co to robił jest teraz moherowa i zaściankowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: To nie dowcip. 21.09.11, 17:41 Umówmy się, że to co ja napisałem, to była supozycja, poparta kilkuletnim doświadczeniem wynikającycm z kilku lat czytania pisiackich postów, ty natomiast nie tylko wiesz co myślę, ale nawet potrafisz z dwunastomiesięcznym przybliżeniem przewidzieć bankructwo Polski. A tak w ogóle, to w twoim przypadku umiejętność chodzenia po wodzie świadczyłaby w pierwszej kolejności o nieumiejętności pływania. Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg Re: To nie dowcip. 21.09.11, 18:04 Na nic się nie będziemy umawiać. Choćbyś nie wiem jak wielu pisiakom w myślach czytał, nie ma powodu do zakładania a priori że kolejny myśli tak samo. Indukcja jest dobra w matematyce, ale nie wśród ludzi. A tak w ogóle to kawał z brodą, ale doskonale obnaża sposób myślenia słuchaczy naszych pseudoelit: "Autorytet powiedział, to ja wierzę i choćbym nie miał co do gara włożyć, to zdania nie zmienię." Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: To nie dowcip. 21.09.11, 18:11 To może zaczerpnijmy z niezmierzonej skarbnicy twojej wiedzy ekonomicznej: co będzie świadczyło o tym, że masz rację, przepowiadając krach gospodarczy, który niechybnie nastąpi? Może raz zdobędziesz się na rzeczową odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:23 Na szczęście nie wiemy na pewno że Polska walnie. Odpowiedz Link Zgłoś
infomozg Re: To nie dowcip. 21.09.11, 13:27 Polska, mam nadzieję, nie. Ale polska ekonomia na pewno. Już nie ma gdzie sięgać po kolejne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Czubki 21.09.11, 13:07 Dość rzadko obejmowali władzę w demokracji. Ale przypadek z dwoma czubkami bliźniakami przeszedł do hostorii świata. Tego jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Najlepszy dowcip kampanii 21.09.11, 13:12 Jak nie wygrają to będzie znaczyło, że wybory zostały sfałszowane. Poza tym, to i tak nie ma znaczenia, Janusz Mikke ogosił, ze Polska zbankrutuje przed wyborami prezydenckimi. Wykonczą nas koszty utrzymania torowisk tramwajowych i praw wyborczych dla kobiet pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś