Dodaj do ulubionych

Z posłem Hofmanem na "TY"

25.09.11, 13:48
przechodzi każdy pokrzywdzony? Oprócz rolki folii dostępuje się przejścia na Adam - Stasiu? Pytam bo mnie to uderzyło podczas konferencji panaprezesa z Hofmanem , panem wójtem Obajtkiem_co_wszystko_może i panem Staszkem Paprykarzem.
I apropos pan wójt. Wichura przeszła w połowie lipca... gdzie ten głąb był do tej pory? Przez półtora miesiąca co robiłeś cudotwórco_od_folii? Nagle sobie darmozjad przypomniał że to jego obowiązek? Co to za jaja? Pretensje do premiera że nie załatwia czegoś, cojest obowiązkiem Obajtka, i Obajtek jak tylko zechce to za moment załatwia jak się okazuje :D
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Z posłem Hofmanem na "TY" 25.09.11, 18:14
      Czego się nie robi dla zdobycia władzy:-) Podpuszcza sie paprykarza,żeby dołożył premierowi
      zaprasza na konwencję,dowozi bele folii,wspólnie biesiaduje...nie ma to,jak cyrk dla gawiedzi.
    • jacekm22 Re: No strasze!!! 25.09.11, 18:21
      [b]Do budy !!!
      Pisowski kundlu ...
    • off_nick Re: No strasze!!! 25.09.11, 18:22
      platformo_wypie...j napisał:

> PO tak nigdy nie robi.::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))))

Bardzo straszne, tym bardziej, że Obajtek jest wójtem w Pcimiu, a nie w Wrzeszczowej k/Radomia.
      • zoro_wieczorowo_poro Re: No strasze!!! 25.09.11, 18:30
        to co on taki wyrywny? W Pcimiu wszyscy szczęśliwi? Wszyscy z kraju do Obajtka w potrzebie?
        • off_nick Re: No strasze!!! 25.09.11, 18:50
          zoro_wieczorowo_poro napisał:

> to co on taki wyrywny? W Pcimiu wszyscy szczęśliwi? Wszyscy z kraju do Obajtka
          > w potrzebie?

Przecież możesz go zapytać wojt@pcim.pl
          • zoro_wieczorowo_poro Re: No strasze!!! 25.09.11, 19:02
            "Chwilę później na podwórko wjechała niespodzianka. Rzecznik partii Adam Hofman i wójt małopolskiego Pcimia Daniel Obajtek (z PiS) przywieźli dziewięć belek folii."
            :)))) ochotnik
    • douglasmclloyd Dlaczego Paprykarz 25.09.11, 18:39
      postawił nagle na kartofle?
      • x2468 Re: Dlaczego Paprykarz 25.09.11, 18:53
        Papryka i kartofle to jedna rodzina.Psiankowate.Rowniez cuchnący,lepki lulek należy do tej rodziny.
      • x2468 Re: Dlaczego Paprykarz 25.09.11, 18:53
        Papryka i kartofle to jedna rodzina.Psiankowate.Również cuchnący,lepki lulek należy do tej rodziny.
    • porannakawa01 Re: Z posłem Hofmanem na "TY" 25.09.11, 19:33
      oro_wieczorowo_poro napisał:

> przechodzi każdy pokrzywdzony? Oprócz rolki folii dostępuje się przejścia na Ad
      > am - Stasiu? Pytam bo mnie to uderzyło podczas konferencji panaprezesa z Hofman
      > em , panem wójtem Obajtkiem_co_wszystko_może i panem Staszkem Paprykarzem.
      > I apropos pan wójt. Wichura przeszła w połowie lipca... gdzie ten głąb był do t
      > ej pory? Przez półtora miesiąca co robiłeś cudotwórco_od_folii? Nagle sobie dar
      > mozjad przypomniał że to jego obowiązek? Co to za jaja? Pretensje do premiera ż
      > e nie załatwia czegoś, cojest obowiązkiem Obajtka, i Obajtek jak tylko zechce t
      > o za moment załatwia jak się okazuje :D

Oni tego nie musieli wozić i czekać na to półtora miesiąca.
      Folie mozna zamówić internetowo i dowiozą do rolnika w trzy do pięciu dni roboczych.
      Wystarczy dziewięć kliknięć myszką. Zamówienie zajmuje 4-10 minut. Gdy problem z klikaniem - do 15 minut.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka