Dodaj do ulubionych

Pan Nergal jest naprawdę słodki

02.10.11, 08:55
Obejrzałam wczoraj program z jego udziałem i to wyjątkowo przemiły człowiek. Tak wygląda oblicze szatana? No nie żartujcie.. Aż taki przebiegły to szatan nie jest. Cejrowski, Terlikowski, Sakiewicz, Macierewicz, Prezes - to są oblicza szatana, a nie ten całuśny, symp;atyczny Pan Nergal, który właśnie udaje się w trasę promującą oddawanie szpiku.
Obserwuj wątek
    • omamiony.wiedzmin Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:07
      To tylko maska,szatan jest wyjątkowo przebiegły !!!
      Biskup Mering powiedział ,że szatan to nie dyskutuj.Uwierz !
      • taziuta Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:10
        omamiony.wiedzmin napisał:

> To tylko maska,szatan jest wyjątkowo przebiegły !!!
        > Biskup Mering powiedział ,że szatan to nie dyskutuj.Uwierz !

Szatan jest nie tylko przebiegły, ale i perfidny. Wszystko wskazuje na to, że tym razem wstąpił w biskupa Meringa. :/
        • indeed4 Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:40
          > Szatan jest nie tylko przebiegły, ale i perfidny. Wszystko wskazuje na to, że tym razem wstąpił w biskupa Meringa. :/

I co on tak - raz w Rydza, raz w Meringa?
      • axyzaa Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:11
        omamiony.wiedzmin napisał:

> To tylko maska,szatan jest wyjątkowo przebiegły !!!
        > Biskup Mering powiedział ,że szatan to nie dyskutuj.Uwierz !

Jeśli to jest szatan to ja jestem satanistką. Gdzie mam podpisacćcyrograf? Mogę nawet własną krwią:-)
        • mietek.grodecki Nie bluźnij! 02.10.11, 09:16
          to przez szatana Polki wyjerzdżają do Niemiec i tam sącw...one przez Niemców, a nawet i Turków za pieniądze!
          • ex.mila Re: Nie bluźnij! 02.10.11, 12:41
            mietek.grodecki napisał:

> to przez szatana Polki wyjerzdżają do Niemiec i tam sącw...one przez Niemców, a
            > nawet i Turków za pieniądze!

Pan Prezes zachęca, żeby jednak wybierały Egipcjan, nic o Niemcach nie wspominał.
        • omamiony.wiedzmin Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:16
          Nie Ty będziesz decydować kim jesteś .Od tego są mądrzejsi.Idź do swojego proboszcza i zapytaj o zdanie.
          I nie podskakuj bo Ci się zrobi test na czarownicostwo .... :)
    • mietek.grodecki Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:10
      Antychryst czensto przybiera maski dobrych ludzi żeby ich zwieść. Nie wierz tym którzy robią dobre rzeczy i jednocześnie atakujom Kościół Katolicki.
      • axyzaa Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:15
        mietek.grodecki napisał:

> Antychryst czensto przybiera maski dobrych ludzi żeby ich zwieść. Nie wierz tym
        > którzy robią dobre rzeczy i jednocześnie atakujom Kościół Katolicki.

Ale on tak ładnie zwodzi, ze nic tylko się zakochać. Pan zresztą też ma ten niezwykły magnetyzm, który paraliżuje kobiety. Wystarczy Gat zapytać:-)
        • mietek.grodecki Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:16
          Ale mój magnetyzm podoba się babom bo ja jestem w porządku facet, a nie jakiś szatanista!
    • indeed4 Ale ściema... 02.10.11, 09:18
      satanista, który oddaje szpik?
      No luuudzie, toż prawdziwy satanista pije kocią krew i wysysa z ich kości szpik, ten Nergal to jakaś tajwańska podróba :->
      • mietek.grodecki A skond wiesz że on dobrze zrobił? 02.10.11, 09:19
        Może wiedział że jego szpik jest zarażony jakimś rakiem albo AIDS i specjalnie go oddał żeby zabić jakiegoś człowieka?
        • omamiony.wiedzmin Re: A skond wiesz że on dobrze zrobił? 02.10.11, 09:29
          mietek.grodecki napisał:

> Może wiedział że jego szpik jest zarażony jakimś rakiem albo AIDS i specjalnie
          > go oddał żeby zabić jakiegoś człowieka ?
          nie może tylko na pewno !
          tak jak jest pewne ,że podpieprzył Meringowi mózg i nie wiadomo kiedy odda
          • mietek.grodecki Re: A skond wiesz że on dobrze zrobił? 02.10.11, 09:31
            Ojcu Meringowi! Wy komuchy nigdy się szacunku do Księży nie nauczycie
            • omamiony.wiedzmin Re: A skond wiesz że on dobrze zrobił? 02.10.11, 09:38
              mietek.grodecki napisał:

> Ojcu Meringowi! Wy komuchy nigdy się szacunku do Księży nie nauczycie
              Moja Mama przysięga ,że nigdy z tym satanistą się nie bzykała więc to może Twój Tata ale nie mój !!!
              • indeed4 Re: A skond wiesz że on dobrze zrobił? 02.10.11, 10:14
                Dobrze już, Jasiu - bez dyskusji, bo śniadanie czeka.
                Umyj rączki i siadaj do stołu, tylko przedtem odłóż ten berecik z dwoma dużymi otworami na półkę.
        • indeed4 Re: A skond wiesz że on dobrze zrobił? 02.10.11, 09:38
          > Może wiedział że jego szpik jest zarażony jakimś rakiem albo AIDS

albo chomoseksualizmem - zło czycha wszędzie i dopada nas wtedy, kiedy się tego najmniej spodziewamy, Mieciu.
    • kecawa Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:18
      wiesz jaki uroczy był Adolf H .Kochał dzieci i zwierzęta. Zwano go pięknym Adolfem..Pamiętasz tego drugiego Austriaka co w piwnicy przetrzymywał córkę z którą spłodził kilkoro dzieci.On również był miły i czarujący sąsiedzi wychwalali go.

• mr.sajgon Ile ty masz lat ze wierzysz jeszcze w szatana ? 02.10.11, 09:31
      axyzaa napisała:

> Obejrzałam wczoraj program z jego udziałem i to wyjątkowo przemiły człowiek. T
      > ak wygląda oblicze szatana? No nie żartujcie.. Aż taki przebiegły to szatan nie
      > jest. Cejrowski, Terlikowski, Sakiewicz, Macierewicz, Prezes - to są oblicza s
      > zatana, a nie ten całuśny, symp;atyczny Pan Nergal, który właśnie udaje się w t
      > rasę promującą oddawanie szpiku.

w to ze dzieci znajduje sie w kapuscie tez wierzysz ?
    • purchawkapuknieta Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:43
      jak powszechnie wiadomo zło w postaci ludzkiej porusza sia na kozich nózkach, macha ogonem, drapie się w kudłaty łeb zwieńczony rogami i strasznie wali siarką.

a nergal to przecież miły chłopak- holocausto.
    • lionold Re: mniEtek jest na liście 02.10.11, 09:43
      Wildschwein'a - oczywiście przez niego wykradzionej i nielegalnie oraz co ważniejsze BEZKARNIE opublikowanej.
    • humbak Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:44
      Szpiku kości? A po co mu ten szpik, co?
      • omamiony.wiedzmin Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:55
        humbak napisał:

> Szpiku kości? A po co mu ten szpik, co?
        a co Ty taki dociekliwy jesteś ?
        może se lody chce ukręcić,spalić na czarnej mszy abo i co innego
        szatan i szlus ,bez dyskusji
        • humbak Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 09:59
          Boję się czarnej magii, wicie, rozumicie:)
          • omamiony.wiedzmin Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 10:15
            humbak napisał:

> Boję się czarnej magii, wicie, rozumicie:)
            Ty mi tu nie bluźnij !
            Żeby bogobojnych księży od czarnych magików wyzywać,tego się nie spodziewałem :)
            • humbak Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 10:19
              No wiesz... chłopaki chadzają bądź co bądź na czarno ubrani, codziennie odprawiają jakieś dziwne rytuały i na dodatek nie raz krew piją. Przemienioną z wody z winem wprawdzie, ale...
              • ex.mila Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 11:04
                humbak napisał:

> No wiesz... chłopaki chadzają bądź co bądź na czarno ubrani, codziennie odprawi
                > ają jakieś dziwne rytuały i na dodatek nie raz krew piją. Przemienioną z wody z
                > winem wprawdzie, ale...

Napiszę tak, wolałabym z Panem Nergalem zgubić niż z Marcinem Mellerem znaleźć. Marcin Meller ma dwie zalety- ojca świętej pamięci i dziewczynę - Annę Dziwit. Nie on mi będzie dyktował kogo mam uważać za zło wcielone.
                • olga_w_ogrodzie Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 11:19
                  Nergal to sympatyczny, inteligentny facet.
                  cała zadyma zadziałała na jego korzyść - zwiększyła zainteresowanie nim i programem.
                  • ex.mila Re: Pan Nergal jest naprawdę słodki 02.10.11, 11:27
                    olga_w_ogrodzie napisała:

> Nergal to sympatyczny, inteligentny facet.
                    > cała zadyma zadziałała na jego korzyść - zwiększyła zainteresowanie nim i progr
                    > amem.

Dokładnie. Wystarczy małe porównanie

tiny.pl/h1rnn
                    i

tiny.pl/h1rnk
                    Jesli to Nergal jest Hitlerem w tym zestawieniu to ja wybieram Hitlera.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka