Gość: stocznio IP: *.proxy.aol.com 08.06.02, 02:24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MalMal Re: MalMal what you doing here? IP: *.nyc.rr.com 08.06.02, 02:26 ... no date this Friday ... bummer ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stocznio Re: MalMal what you doing here? IP: *.proxy.aol.com 08.06.02, 02:32 Gość portalu: MalMal napisał(a): > ... no date this Friday ... bummer ... MIALEM KIEDYS RESTAURACJE I KUCHARZ UZYWAL POWIEDZENIA MAKARON NA USZY nie wierze Ci w te no date ja pije piwo i probuje zrobic steki na BBQ prawdopodobnie je spale pozdrawiam Cie w ten goracy t....wieczor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: MalMal what you doing here? IP: *.nyc.rr.com 08.06.02, 02:57 ... regeneruje sie po wakacjach ... niestety w New York, jak za oknem zegar podaje, jedynie 57/14 ... brrrr ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stocznio Re: MalMal what you doing here? IP: *.proxy.aol.com 08.06.02, 03:02 90 stopni powietrze 88 stopni woda w basenie 43 stopnie piwo masz racje trzeba odpoczac po wakacjach steki ciagle niespalone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: MalMal what you doing here? IP: *.nyc.rr.com 08.06.02, 03:15 ... tutaj zimno ... 13C/47 F ... ale basen na dachu cieply ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: MalMal what you doing here? IP: *.nyc.rr.com 08.06.02, 03:17 ... tfuj, tfuj ... 13 C ... 57 ...!... F ... eh, znowu przymrozki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stocznio Re: MalMal what you doing here? IP: *.proxy.aol.com 08.06.02, 03:18 a mozna w tym basenie drinki pic chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: MalMal what you doing here? IP: *.nyc.rr.com 08.06.02, 03:23 ... szure rzecz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stocznio Re: MalMal what you doing here? IP: *.proxy.aol.com 08.06.02, 22:16 mm jestes tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: MalMal what you doing here? 08.06.02, 22:22 cos dawno cie nie bylo tutaj Pall Mall????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: MalMal what you doing here? IP: *.nyc.rr.com 08.06.02, 23:06 ... a gdzie mam byc ...?... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: MalMal what you doing here? 09.06.02, 00:40 Gość portalu: MalMal napisał(a): > ... a gdzie mam byc ...?... ok wszyscy sa, to powiedz jaki single malt 30 letni dzisiaj pijesz w swoim basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: MalMal what you doing here? IP: *.nyc.rr.com 09.06.02, 00:41 ... St. Pelegrino, jot23 ... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: MalMal what you doing here? 09.06.02, 02:12 Gość portalu: MalMal napisał(a): > ... St. Pelegrino, jot23 ... a ja wlasnie siedze przy moim kominku gazowym, popijam swietny rocznik Chateau Briand i puffam wpanialy 3 letni White Owl.... zycie jest piekne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: MalMal what you doing here? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 09.06.02, 02:21 jot-23 napisał(a): > Gość portalu: MalMal napisał(a): > > > ... St. Pelegrino, jot23 ... > > a ja wlasnie siedze przy moim kominku gazowym, popijam swietny rocznik Chateau > Briand i puffam wpanialy 3 letni White Owl.... zycie jest piekne ....tylko mi sloma troche z butow wystaje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: MalMal what you doing here? IP: *.nyc.rr.com 09.06.02, 02:28 ... ze ci, aniutek, sloma wystaje, to juz twoj problem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: MalMal what you doing here? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 09.06.02, 02:39 hehehe ze co??? ze mi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: MalMal what you doing here? IP: *.fastres.net 09.06.02, 02:41 Gość portalu: aniutek napisał(a): > hehehe ze co??? ze mi ??? Oooo,aniutek w natarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: MalMal what you doing here? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 09.06.02, 02:42 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > hehehe ze co??? ze mi ??? > > Oooo,aniutek w natarciu. hehehehe tam zaraz w natarciu oj bo mi sie cohiba wypala...... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: MalMal what you doing here? 09.06.02, 02:41 Gość portalu: aniutek napisał(a): > hehehe ze co??? ze mi ??? oy vey...bedzie draka.. nie lepiej wypic po szklaneczce na zgode? Aniutek? MalMal? medium? medium-rare? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: MalMal what you doing here? IP: *.fastres.net 09.06.02, 02:44 jot-23 napisał(a): > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > hehehe ze co??? ze mi ??? > > oy vey...bedzie draka.. nie lepiej wypic po szklaneczce na zgode? > > Aniutek? MalMal? medium? medium-rare? J-23,nie daj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: MalMal what you doing here? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 09.06.02, 02:44 jot-23 napisał(a): > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > hehehe ze co??? ze mi ??? > > oy vey...bedzie draka.. nie lepiej wypic po szklaneczce na zgode? > > Aniutek? MalMal? medium? medium-rare? jot jak tam palenie??? hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalMal Re: MalMal what you doing here? IP: *.nyc.rr.com 09.06.02, 03:00 ... yeap, aniutek ... czas na spalenie slomy z przeszlosci ... z butow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: MalMal what you doing here? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 09.06.02, 03:07 Gość portalu: MalMal napisał(a): > ... yeap, aniutek ... czas na spalenie slomy z przeszlosci ... z butow ... hmmm dlatego jot pali ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: MalMal what you doing here? 09.06.02, 12:09 aniutkowa i Pall Mall no wreszcie siem kolezanki spotkaly na sciezce pokojowej, pija , lulki pala, Kloss podglada i komentuje, nioo nie jest zle, ale , ale chwila moment wszystko moze znikanac i zaczna sie dymy, werble, huk armat bojowych , Waterlooo)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś