Gość: Valhala Parada równości ? IP: *.net 01.06.04, 06:38 Co za idiota wymyślił nazwę tej parady. Ludzie którzy w tym miejscu mówią o tolerancji jakoś nie biorą pod uwagę poglądów przeciwnych tej paradzie. Dla nich to rasiści, homofobia i bóg wie co jeszcze. Dla mnie to nie tolerancja ale nihilizm. Mówię - nie - i mam do tego prawo co niestety nie oznacza, że jestem homofobem albo zacofanym wieśniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 07:07 calkowicie popieram decyzje pana Kaczynskiego i to nie ze wzgledu na jakies uprzedzenia tylko bardziej z troski o tych ludzi...u nas nie ma tolerancji i dlugo nie bedzie,wiec po co ma sie powtorzyc sytuacja z Krakowa??? ogolnie i tak nie popieram tego typu dzialan...po co sie tak afiszowac ze swoimi upodobaniami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.nlh.no 01.06.04, 07:19 Parada rownosci. Co za Orwelowski jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.crowley.pl 01.06.04, 07:19 Kaczyński wszedł do Europt. Wstyd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr geje lesbije pedofile nekrofile zoofile IP: 193.19.140.* 01.06.04, 07:32 geje i lesbije to grupy które są wyłonione na podstawie orientacji seksualnych czy więc jeśli ktoś robi to z dzieckiem (nie wiem jak zdefiniowac pojęcie dziecka, mniej niż np. 18 lat to nie wystarczy), albo z psem, albo ze zwłokami to czy tez może uczestniczyż w paradzie równości ? czy idea równości dotyczy wszyskich orientacji seksualnych czy tylko wybranych, a wtedy chyba nie ma sensu powoływanie się na zasady równości bo okaże się, że są równi i równiejsi ciekawe czy jest ktoś kto mi to może wytłumaczyc ? no bo cały czas nie rozumiem parada równości kogo z kim ? jeśli tylko geje i lesbije to trzeba mówić parada równości gejów i lesbij a nie uogólniać na wszystkie orientacje wtedy geje i lesbije stają się lobby a co z miłośnikami psów ? co z prawdziwą równością ? bo z dzieckiem można za pomocą gwałtu jak i za zgodą, jak w każdym seksie Pedofilia, popęd płciowy do dzieci, psychoseksualna skłonność do dzieci i młodzieży obojga płci. Amerykański uczony J. Money dzieli pedofilię na: nepiofilię (obiektem zainteresowania jest dziecko w wieku przedszkolnym), pedofilię (obiektem jest dziecko w wieku szkolnym, ale przed okresem dojrzewania) i efebofilię (obiektem jest osoba w wieku dojrzewania). W większości ujawnionych przypadków zainteresowaniem pedofilów cieszą się dziewczęta w wieku 8-11 lat i chłopcy w wieku 11-15 lat. W niektórych kulturach świata zachowania pedofilne wiążą się z obyczajowością, np. w plemieniu Eipo żyjącym na Nowej Gwinei są akceptowane kontakty seksualne dorosłych mężczyzn z dziećmi w każdym wieku. W innych plemionach spotyka się rytuały inicjacyjne młodzieży o pedofilnym charakterze. W innych kulturach są akceptowane małżeństwa z nieletnimi dziewczynkami. W kulturze Zachodu pedofilia też była faktem. jeśli dziś promuje się gejów i lesbije to jutro będzie akceptowany seks z nieletnimi a potem z dziećmi to kwestia czasu i zmieniających się norm dla niektórych stosunek dorosłego z dzieckiem może byc tak samo odrażający jak jak 50letniego milionerea Holywoodu z młodą 20 letnią modelką normy moralne to rzecz umowna ale jak ja myślę że facet rypie faceta w dupę to chce mi się wymiotować i nie wiem jakie lekarstwo musiałbym wziąć na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter Najpierw do szkoly!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 08:09 Nikt nie chce z Toba rozmawiać, nawet " talibowie" Pójdz do szkoly, ja Cie uczyc każe, a potem na forum OK???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr a Ty jesteś talib inaczej IP: 193.19.140.* 01.06.04, 08:37 skoro zacząłeś rozmawiać ... złość musiała się ulać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Piotrek, nie nudz. Idz poczytaj ksiazke. IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.06.04, 10:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter On ma problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 13:54 Rzecz w tym, ze On przeczytal w życiu katechizm, i instrukcję o biciu inaczej myślących,autorstwa, niejakiego Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertys21 Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.chello.pl 01.06.04, 07:36 Panie Kaczyński-ta decyzja to przejaw Pańkiego braku tolerancji! Jeśli boi się Pan, że bojówkarze Młodzieży Wszechpolskiej mogą atakować paradę, to ja się pytam:czy w Warszawie nie ma już policji?? bo chyba od tego ona jest, aby ochraniać obywateli, także tych z wszelkiego rodzaju mniejszości, którzy ten fakt mogą demonstrować publicznie, bo gwarantuje im to Konstytucja RP! niestety, jak widać w PiS sie znajomość Ustawy Zasadniczej nie stoi na najwyższym poziomie, czego ostatnio dowiódł dobitnie poseł Ziobro, któremu się wydaje, że komisja śledcza ma uprawnienia do postawienia Prezydenta RP przed Trybunałem Stanu! polecam lekturę Konstytucji, może dowie się Pan z niej kilku ciekawych rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toleran Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.ertel.com.pl 01.06.04, 07:38 Ale na chodnikach proponuję stanowcze TAK! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grójec Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: 213.241.2.* 01.06.04, 07:45 Zapraszam do Grójca, tam sa sami geje i lesbilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 01.06.04, 07:57 co za ludzie, co za kraj... wstyd. co ci ludzie komu zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pantofel Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.bredband.skanova.com 01.06.04, 08:03 Czego spodziewac sie od spoleczenstwa wybierajacego kryminalistow na swych przedstawicieli w parlamencie? Zawzieta obrona katolickiej moralnosci przeciw homoseksualistom w sytuacji, gdy naruszane sa niemal wszystkie pozostale jej wymagania tak w zyciu prywatnym, jak i spolecznym, to przejaw powszechnej schizofrenii. Katolicy, pokazcie raczej, ze potraficie byc uczciwi w kontaktach miedzyludzkich, ze nie zabijacie dzieci nie narodzonych, nie uzywacie srodkow antykoncepcyjnych, nie korzystacie z uslug prostytutek, nie klamiecie itp. itd. Sami nie zyjecie w zgodzie z wlasna moralnoscia, a probujecie ja narzucac innym? Wasz Mistrz z Nazaretu powiedzial raz ludziom podobnych do Was, aby pierwsi rzucili kamien na jawnogrzesznice, jezeli sa bez grzechu, i wtedy nikt nie odwazyl sie tego uczynic. Czy ja powinienem wam o tym przypominac, zakute lby prymitywnych obludnikow! Pluje wam prosto w gebe z czystym sumieniem i brzydze sie waszej katolickiej moralnosci. A wszystkich homoseksualistow zachecam do paradowania ulicami Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re:Wracaj pod pantofel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 08:22 Nie pisz na temat o którym nie masz pojęcia! To że ty nie masz nic wspólnego z moralnością chrześcijańską nie usprawiedliwia twojej smutnej wypowiedzi i niewiary! Ubzdurali sobie że jak są niewierzącymi to mogą innym zarzucac niemoralność, sami żyjąc jak kundle bo niby on jest niewierzący i dekalog go nie obowiązuje! A Chrystus nie potępił jawnogrzesznicy ale POTĘPIŁ JEJ GRZECH pamietaj o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfspider Uwaga pluje!!!! 01.06.04, 08:36 A ja z czystym sumieniem pluje wszystkim pedalom w twarz. P.S. Nie zastanwalialiscie sie kiedys (do was mowie zboki) czy nie moglibyscie wyprowadzic sie wszyscy na jakas odlegla wyspe na Pacyfiku i tam sie zabawiac i organizowac sobie parady i marsze pedalskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Z czystym sumieniem rzucam w ciebie kamień. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 08:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Oczywiście w pantofla IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 08:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantofel Re: Uwaga pluje!!!! IP: *.bredband.skanova.com 01.06.04, 08:45 A ja zaloze sie z toba katolicki zboku, ze ty pierwszy bedziesz sie musial stad wynosic, bo bedziesz sie tu zle czul ze swoimi pelnymi nienawisci pogladami. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfspider Re: Uwaga pluje!!!! 01.06.04, 08:51 Wcale nie , czuje sie tutaj bardzo dobrze i dlaczego nazywasz mnie "katolickim zbokiem"? znasz mnie?widzilales mnie moze w kosciele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter Raus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 13:43 Prymitywie znad wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo nie mieszaj kościoła w to kretynie IP: 193.19.140.* 01.06.04, 08:48 nie mieszaj kościoła w to kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantofel Re: nie mieszaj kościoła w to kretynie IP: *.bredband.skanova.com 01.06.04, 08:50 A dlaczego nie mieszac w to kosciola idioto. Przeciw to kosciol wychowal spoleczenstwu takich zarazonych nienawiscia prymitywow jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfspider Re: nie mieszaj kościoła w to kretynie 01.06.04, 08:54 Ale za to Ty jestes naprawde wspaniale wychowany "prymitywy" , "katolickie zboki" no,no,no jaka religia tak porzadnie wychowuje?Daj jakas podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo nienawidzisz kosciola bo w ogóle masz problemy IP: 193.19.140.* 01.06.04, 08:57 w relacjach z ludzmi a ten wątek nie jest o kościele prowokatorze antykościelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu idź do zakonu jak ci tak miły!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 10:08 tam dopiero dowiesz się prawdy a zaczniesz od tylca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xqxq Re: nienawidzisz kosciola bo w ogóle masz problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:08 Wydaje mi się, że jest to robota żydokomuny. - niustannie atakują katolicyzm; - podrzucają różne brudy, zboczeńców na publiczne forum; - niezmordowani w dzieleniu Polaków na miastowych i wsiowych, klase robotniczą i chłopów, dążą do skłócenia Polaków, dążą do oderwania ich uwagi od spraw naprawdę ważnych; - wmawiają nam Polakom ciemnotę, nietolerancję, rasizm, a sami są największymi rasistami - vide Palestyna; Tu jest sedno sprawy. Poznaj Żyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Skontaktuj sie z psychiatra... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:26 Cichy pokoj, wygodna kanapa, przyciemnione zaslony. Spokoj. Zagladasz w swoje wnetrze, lecisz dlugim ciemnym tunelem w dol. Widzisz cos? Dla mnie tam musi byc pusto poza przykrymi scenami z dziecinstwa. Niespelniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEW PSEUDOKATOLICY - POLACZKI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 12:27 SAMI SOBIE PSEUDOKATOLICY ROBICIE ANTYREKLAME, ZADNE KOMUCHY ANI ZYDZI WAM NIGDY NIE DOROWNAJAW TYM CO ROBICIE, SAMI NISZCZYCIE KATOLICYZM W POLSCE, ALE WYGODNIEJ WINE ZRZUCIC NA INNYCH - BRAWO KATOLICY NA POKAZ - POLACZKI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWAS E-tam !!!!- NUDA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 08:51 Wot apiat', zastępczy temat fundowany przez lewaków, i innych chojraków igrce uliczne - raczej nie dla dzieci chociaż bawią sie jak dzieci w piaskownicy polecam www.wprost.pl/ar/?O=60892 tam brakuje tylko adasia grającego na bębenku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 65464 na ulicach - wesoło ! proponuję wojnę na pomidory IP: 193.19.140.* 01.06.04, 09:08 zrobi się wesoło może wojnę pomidorową lub gonitwę za bykami dodać to proponowanej imprezy ? wtedy łatwiej będzie zaakceptowac imprezę innym niz tylko pedałom (ups ! gejom i lesbijom) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.waw.pl 01.06.04, 09:18 I dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Limi Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 09:43 Brawo Panie Prezydencie!!! Wszyscy powinni się zjednoczyć przeciw wynaturzeniom i zboczeniom. Odpowiedz Link Zgłoś
usenetposts Re: Parada Równości: dziś decyzja 01.06.04, 09:44 Hallelujah! Powtornie "NIE". Brawo Prezydencie Kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 09:53 brawo ciemnogrodzie:-) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY C I E M N O G R Ó D - P O L A C Z K I IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 10:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: PROTESTUJCIE !!! - cd. w poscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:48 Dzis w rano w skrzynce pocztowej znalazlem ulotke Stowarzyszenia Kultury Chrzescijanskiej z Krakowa imienia Piotra Skargi, jezuity, czolowego przedstawiciela kontrreformacji (w imie milosci do blizniego - chrzescijanina, jest sie czym chwalic), pt. "POWIESZ NIE PROMOCJI HOMOSEKSUALIZMU W WARSZAWIE"; zawierajacy petycje do Oleksego o nielegalizowanie malzenstw homoseksualnych (jakby to mialo nastapic na najblizszym posiedzeniu sejmu) i do Kaczynskiego o zakazanie manifestacji. Ich e-mail to: skch@piotrskarga.pl; www.piotrskarga.pl Tych wszystkich, ktorym tolerancja wobec innosci lezy na sercu zachecam do zalania ich skrzynki listami. Dla ulatwienia ponizej podaje moj list, z ktorego, jesli chcecie, mozecie skorzystac: STANOWCZO PROTESTUJE PRZECIWKO PROMOWANEJ PRZEZ WASZE STOWARZYSZENIE CIEMNOCIE I NIETOLERANCJI. NIE ZYCZE SOBIE ZNAJDOWAC W SWOJEJ SKRZYNCE POCZTOWEJ WASZYCH ULOTEK I WSTYD MI, ZE KRAJ, KTOREMU TAK BLISKA JEST IDEA WOLNOSCI JEDNOSTKI, ZA SPRAWA KSENOFOBICZNYCH JEGO OBYWATELI STACZA SIE W OTCHLAN MORALNEGO SREDNIOWIECZA. WARSZAWA JEST I MA POZOSTAC TOLERANCYJNYM, KOSMOPOLITYCZNYM MIASTEM, W KTORYM W ZGODZIE WSPOLISTNIEJA ROZNE POGLADY I ROZNE ORIENTACJE, W TYM ROWNIEZ SEKSUALNE. W WARSZAWIE JAK NAJBARDZIEJ JEST MIEJSCE NA TEGO RODZAJU MANIFESTACJE I NIE ZYCZE SOBIE, ABY CIEMNOTA SZERZYLA TU SWOJA PROPAGANDE NIENAWISCI WOBEC BLIZNIEGO. Z PEWNOSCIA ZAPOMNIELISCIE, ZE 2000 LAT "NIENORMALNY" CHRYSTUS UMARL DLA IDEI WYSZYDZANEJ PRZEZ "NORMALNA" WIEKSZOSC. W TYM ZNACZENIU WASZE "CHRZESCIJANSTWO" Z CHRYSTUSEM WIELE WSPOLNEGO NIE MA, A ZNACZNIE BLIZEJ MU DO "MOTLOCHU", KTORYM TAK GARDZICIE. Z POWAZANIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xqxq Re: PROTESTUJCIE !!! - cd. w poscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 10:58 Pedały wynosić sie do swoich sypialni. Lubicie odybytnice, to wasza sprawa. Nie wywlekajcie swojego zboczenia na ulicę, bo rzygać się chce, kiedy was się ogląda. Co mdłości mają wspólnego z tolerancją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel GEJE I LESBIJKI - ROBCIE TO W DOMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:07 Nikt nie zabrania gejom, czy lesbijkom uprawiania seksu, ale niech to robia w zaciszu domowym, a nie obnosza sie z tym po ulicach. Homoseksualizm jest to zboczenie lub anomalia lub innosc dotyczaca wylacznie sfery seksualnej. Jak by zareagowalo spoleczenstwo na grupe chcaca sie pochwalic publicznie swoimi preferencjami seksualnymi, np. grupa lubiacych "na pieska". A tydzien pozniej demonstrowalaby grupa lubiacych "na jezdzca". To jakas paranoja i ekshibicjonizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironia Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.sggw.waw.pl 01.06.04, 11:11 nie na ulicach, nie w szkolach, nie w restauracjach, nie w kinach, nie na basenach, nie na uczelniach, praca nie dla homoseksualnych brudnych rak homoseksualistow nalezy leczyc nieuleczalnym dawac odszkodowania i renty (to jest element humanitaryzmu, zeby nie bylo ze nie) tworzyc zamkniete osrodki odosobnienia znakowac homoseksualistow tatuazami na czole nakaz ubioru w odpowiedni, jednoznacznie identyfikujacy uniform oficjalny ogolnopolski spis homoseksualistow oznakowane strefy bytowania homoseksualistow przymusowe prace spoleczne mozliwosc kamienowania na stadionie dziesieciolecia aktywistow i podziemia gejowskiego wywleczonego z swoich ciemnych dziur przez JEDYNA SLUSZNA DROGE, ktora glosci bog, LPR i reszta... smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Droga Ironio! To swietny wiersz! IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.06.04, 14:45 Ciesze sie, ze z calego tego brudu, jadu i nienawisci, w jakim skapane jest to forum, mogla powstac jakas WARTOSC. Powinnas (Powinienes) wyslac to do jakiejs redakcji. I pisac dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katon Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:23 Nie wiem czy sie ze mna zgodzicie, ale wsiowatosc Polski to efekt usilnej pracy Kosciola i jego przywodcy, ktory w XXI wieku utrzymuje swiadomosc swych wiernych na poziomie sredniowiecza - zlotego okresu w dziejach owej doktryny. Jedyna roznica to brak stosow. Gejom, lesbijkom, filozofom, pacyfistom, ludziom o niekonwencjonalnych umyslach, inteligencji i nonkonformizmowi - mowimy stanowcze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:26 Katon, jestem z Toba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.int.ccp.pl / 81.210.82.* 01.06.04, 11:26 gejom NIE, lesbijkom TAK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortex Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.itpp.pl 01.06.04, 11:36 Biblia Tysiąclecia - List do Rzymian 1:24-27 ... Dlatego wydał ich Bóg poprzez pożądania ich serc na łup nieczystości, tak iż dopuszczali się bezczeszczenia własnych ciał. Prawdę Bożą przemienili oni w kłamstwo i stworzeniu oddawali cześć, i służyli jemu, zamiast służyć Stwórcy, który jest błogosławiony na wieki. Amen. Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie. A ponieważ nie uznali za słuszne zachować prawdziwe poznanie Boga, wydał ich Bóg na pastwę na nic niezdatnego rozumu, tak że czynili to, co się nie godzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katon Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:43 Faceci wkładający na głowy coś co przypomina torby po cukrze i głoszący, że ulepił ich przodka ktoś z brodą mieszkający w niebie... żałosne. Wiesz może gdzie można obejrzeć film "O dwóch takich, co ukradli księzyc"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortex Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.itpp.pl 01.06.04, 11:53 Dlaczego twoje skojazenia zamykaja sie w kregu "facetow z czapkami w ksztalcie toreb na cukier"? To dopiero jest zalosne! Wczytaj sie w to, co napisalem! Skad wiesz ze Bog ma brode? Gosisz wolnosc i brak uprzedzen do gejow, moze sam nim jestes? Nie sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katon Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:56 A nie ma brody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortex Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.itpp.pl 01.06.04, 12:05 Widze ze ulegasz wielu potocznym skojazeniom. Biblia Tysiąclecia - List do Tymoteusz 1:15-16 ... Władca, Król królujących i Pan panujących, jedyny, mający nieśmiertelność, który zamieszkuje światłość niedostępną, którego żaden z ludzi nie widział ani nie może zobaczyć: Jemu cześć i moc wiekuista! Amen ... Czy On ma brode? Sam sie nad tym zastanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katon Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:08 Wiesz, Przyjacielu, mogę Ci tylko zyczyć wszystkiego najlepszego z okazji święta, które zapewne dziś obchodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortex Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.itpp.pl 01.06.04, 12:22 Dzieki, jest to dzien jak kazdy inny, niczym sie nie rozni od dnia wczorajszego. Ciezko pracuje, wychowuje dzieci, dbam o zone i dom. Tobie tez, Przyjacielu, z calym szacunkiem dla pogladow jakie wyznajesz, zycze wszystkiego najlepszego w tym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katon Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:55 I co z tego cytatu wynika procz podejrzenia, ze autor listu byl homofobem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stu KACZOR szykuj portfel bo w Strasburgu będziesz IP: 213.17.161.* 01.06.04, 11:46 się tłumaczył i wlepią parę tysięcy euro do zapłaty. Dobrze by było abyś kaczko z własnej kieszeni tą grzywną zabulił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 00037wj Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.allianz.pl 01.06.04, 11:52 To załosne panie prezydencie kaczynski. Od obrony demonstrantow jest policja, tlumaczenie zakazu demonstracji listami od "ciasnych umyslowo" jest smieszne. najgorsze burdy dopuszcza pan na ulice tyle, ze pod haslami politycznymi, a parade tolerancji i pokoju nie. Zal mi pana panie prezydencie kaczynski. to juz pana koniec tak jak SLD i innych maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Deklaracja papieża GrzegorzaXV i Kaczora I 01.06.04, 11:54 ”Wolność wyznania, informacji, ZGROMADZEŃ i nauczania, to brudny ściek pełen heretyckich wymiocin”. Grzegorz XV Allesandro Ludovisi Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdosia Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.multibiblioteka.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:58 właśnie wydostałam ze skrzynki ulotkę stwor... stowarzyszenia www.piotrskarga.pl/ z gotowymi wzorami protestu do wysłania do prezydenta Warszawy i Premiera oczywiście z protestem przeciwko "promocji homoseksualizmu", a)jakoś na to mieli pieniądze b) nie podoba mi sięton tych wypowiedzi , wolałabym mieć za sąsiada, mówiąc brzydki pedała niż pedofila, o członkach piotra skargi nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katon Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:01 uzupełniam - za wsiowatość Polski odpowiada też komuna, która wydała zgodę na druk Biblii Tysiąclecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: 213.17.162.* 01.06.04, 12:04 Niestety jestesmy krajem zacofanym. Jesli w Biblia zawiera treści krzywdzace wobec homoseksuakistow, to jest to argument przeciw Biblii. Odpowiedz Link Zgłoś