Dodaj do ulubionych

PiS wygra następne wybory

30.11.11, 20:17
Jeszcze nigdy mój głos wyborczy nie powędrował na partię Kaczyńskiego, ale teraz zaczynam poważnie SIĘ nad tym zastanawiać. Jeśli PO pójdzie w kierunku tworzenia w Europie czegoś na wzór Stanów Zjednoczonych to partia, która się temu przeciwstawi otrzyma mój głos.
Chcę aby była Polska. Polska otwarta, współpracująca z innymi krajami, ale POLSKA.
Obserwuj wątek
    • cillian1 Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:20
      Znaczy chcesz mieć coś, co do niczego się nie nadaje?
      Może po mocnej współpracy - coś się zmieni, bo teraz to kiła i mogiła - na krzyżu.
      • ma591in Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:23
        Zagłosuję na partię, która się temu przeciwstawi i jeżeli to będzie tylko PiS to nie otrzyma mój głos.
        • cillian1 Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:24
          ale wiesz że w kupie siła - nawet historia nasza to potwierdza!
          Sami zawsze dostawaliśmy w doopę!
          A jeszcze przy takich kretynach jak pisuar - to możesz już kupować trumnę!
        • ma591in Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:25
          Miało być: Zagłosuję na partię, która się temu przeciwstawi i jeżeli to będzie tylko PiS to otrzyma mój głos.
          • calun_torunski jak PiS wygra to cie kara smierci nie ominie 01.12.11, 18:32
            ze smiechu
    • lumpior Kara śmierci da elektorat? 30.11.11, 20:22
      PrezesuPanu,ale i Ziobru.Ten zdrajca PiSu tez jest za:szubiennica,stosem,rozstrzelaniem.Ot co.
    • etta2 Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:24
      Niestety, zmartwię cię: twój pisi głos niewiele znaczy i dlatego PiS nie wygra następnych ani żadnych kolejnych wyborów mając za woCa paranoika i idiotę.
    • k_a_p_p_a A PiS dotrwa do kolejnych wyborów? 30.11.11, 20:28
      Wątpię.
      • kum.z.antalowki Który PiS? "Kaczy", czy "zerowy"? 30.11.11, 20:32
        bo chyba ten "najważniejszy" to już ma przejechane
        • ma591in Re: Który PiS? "Kaczy", czy "zerowy"? 30.11.11, 20:40
          Ziobrowy - Nie.
          To już wolę Kaczyńskiego.
          Najlepszy byłby ten "najważniejszy".
    • ma591in Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:37
      Ale się we mnie gotuje po przeczytaniu tego wątku z 2009 r. forum.gazeta.pl/forum/w,28,97350561,97350561,Za_trzy_cztery_pokolenia_nie_bedzie_Polski_i_Pola.html

Szkoda, że mnie wcześniej nie było na tym forum, bo PiS już teraz otrzymałby mój głos.
      • cillian1 Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:46
        co ty tak do tego pisuaru!?
        Wybory daleko - lepiej zająć się robotą. Powiedz pisuarom, że mogę podatki zmniejszyć! Ale to wymaga cięcia ich pensji a może zmniejszenie Sejmu i Senatu :)

A pisuar to gamonie - pamięcią o trupach się nie najesz!
        • ma591in Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:56
          cillian1 napisał:
          > co ty tak do tego pisuaru!?

Jeszcze wczoraj gdyby ktoś mi powiedział, że to napiszę to pokładałbym się ze śmiechu.
          Dzisiaj jestem pewny, że zagłosuję na partię, która będzie temu przeciwna. To jest dla mnie najważniejsze - Polska jest dla mnie najważniejsza.
          • cillian1 Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:59
            polskością się najadasz?

To ty tani obywatel jesteś - nie wymagasz nawet zainteresowania polityków!
            W PiS będziesz miał idealnie - głosuj!
            Mnie to ryba - pisiarnia przegra ósmy raz, chyba że PO coś nawywija, co wk..wi ludzi!
            Ale wtedy to już będzie zadyma - a nie przegrane wybory!

Zieloni są przydatni jednak - dobrze że chronią drzewa w mieście!
            • ma591in Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 21:03
              Nie zamierzam wstępować do PiS, bo za bardzo cenię sobie niezależność myślenia.
              • cillian1 Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 21:05
                to też nie możesz głosować na PiS - jak cenisz niezależność

:)
                Wiesz co się dzieje, jak masz inne zdanie niż pisuar - zostajesz zdrajcą nazwany :)
      • yoma Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:49
        Głupoty totalne. Na wakacje jeździsz do Hiszpanii czy do Unii Europejskiej?
        • ma591in Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:57
          Ostatnio byłem w Egipcie.
          • sclavus Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 22:42
            panprezes podpowiedział??
      • wsk175 Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:49
        ma591in napisała:

> Szkoda, że mnie wcześniej nie było na tym forum, bo PiS już teraz otrzymałby mó
        > j głos.

A to teraz jakieś wybory mamy ? Nie zauważyłem.

Witamy nową, niepokalanie poczętą forumowiczkę.
      • etta2 Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:53
        Nie dziwię się, że się gotujesz. Juz teraz ogrodź się murem na kilka metrów, to ci da SUWERENNOŚĆ I NIEZALEŻNOŚĆ, jako pisie doopki głoszą. A od sąsiadów WARA, bo to mogą być wrogowie "prawdziwych patrYjotów" i jeszcze się zarazisz te zarazą.
        • ma591in Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 20:58
          Nie podzielam tych fobii.
    • woda_woda Co za megalomania :) 30.11.11, 20:48
      PiS wygra wybory, bo jedna dziewczynka na PiS zagłosuje :)
      • yoma Re: Co za megalomania :) 30.11.11, 20:56
        Tonący dziewczynki się chwyta :)
      • ma591in Re: Co za megalomania :) 30.11.11, 21:01
        Nawet nie wiesz jak wiele mogę w tym kierunku zrobić.
        Jeśli premier się z tego nie wycofa i jeśli inna partia nie opowie się za tym to pozostanie mi Pis /najlepiej ten PJN/.
        • cillian1 Re: Co za megalomania :) 30.11.11, 21:06
          może zastanów się - czy PiS sam poradzi sobie z problemami w Polsce!
          Bo odciąć się odetną od sąsiadów - im rydzyk i k..wa wystarczy :)
        • etta2 Re: Co za megalomania :) 30.11.11, 21:06
          Ciapku!!!!!! Masz JEDEN GŁOS i ani jednego więcej. Uświadom to sobie, bo zachowujesz się jak nadęty pisi wóC, który ma ochotę na rządzenie światem, choć świat o tym nie wie, hahahahaha.....
        • rozum-ny Re: Co za megalomania :) 01.12.11, 17:46
          ma591in napisała:

> Nawet nie wiesz jak wiele mogę w tym kierunku zrobić.
          > Jeśli premier się z tego nie wycofa i jeśli inna partia nie opowie się za tym t
          > o pozostanie mi Pis /najlepiej ten PJN/.

Otrzymałeś dzisiaj potwierdzenie Donalda Tuska i co z tym zrobisz?
        • ave.duce Pan nie wie, kim ja jestem!!! 01.12.11, 18:32
          ma591in napisała:

> Nawet nie wiesz jak wiele mogę w tym kierunku zrobić.

:)))
    • piq przeczytaj sobie uważnie przemówienie... 30.11.11, 21:29
      ...Sikorskiego w oryginale, a nie w omówieniu, to może pojmiesz, jaką wodę z mózgu usiłują zrobić ciemnemu ludowi Kaczyński z Brudziem i Ziobrą. Czytaj zawsze teksty źródłowe, a nie komentarze - to dobra rada. Sikorski wystąpił na rzecz polskiej suwerenności, m.in. postawił twarde weto przyjęciu Karty Praw Podstawowych. Jako pierwszy polski minister spraw zagranicznych. Fotyga z Kaczyńskim gardłowali w kraju, ale na forum Jujnii nigdy nie sprzeciwili się tak mocno ingerencji instytucji unijnych w sprawy wewnętrzne suwerennych państw. Mało tego, Kaczyńscy polegli w Lizbonie i przegrali większość polskich spraw przy traktacie (na końcu wybłagali zaledwie czasowe zachowanie mechanizmu z Joanniny), a Sikorski jako jeden z warunków dla poparcia polskiego dla reformy strefy ojro (nie całej Unii!) postawił nowy traktat.

Sikorski żąda od Niemiec zdecydowanego przywództwa strefy ojro będącej w kryzysie, a nie całej Jujnii, aktywności w naprawianiu gospodarek Ojrolandii i domaga się od Niemiec spłacenia w ten sposób długu zaciągniętego u reszty Europy. Albowiem dla Polski rozkład strefy ojro i idący za tym spadek zaufania w transakcjach gospodarczych do zera byłby katastrofą. Polska gospodarka nie utrzyma się tylko na jednym gwoździu, czyli rynku wewnętrznej konsumpcji, a polskie firmy - nie startując w biznes z pełnymi szafami gotówki do inwestowania w rozwój - zaciągnęły mnóstwo kredytów inwestycyjnych.

Jeśli nie widzisz i nie rozumiesz, to głosuj sobie na Jarosława, który przez swoje antyniemieckie idiosynkrazje idąc na francuskim pasku został w Lizbonie wykiwany na cacy przez wszystkich. W polskim interesie jest renegocjacja tego traktatu, a jak był on zły - zorientował się Lech Kaczyński nie chcąc go podpisać, bo liczył na cud odrzucenia go w referendum irlandzkim.
    • ave.duce Re: PiS wygra następne wybory... na bębenku. 30.11.11, 21:32
      • ave.duce Re: PiS wygra następne wybory... na bębenku. 07.12.11, 14:43
        "Nasi" biją w tarabany ;)
    • piotr33k2 Re:raczej palikot 30.11.11, 22:38
      a nie żaden dewocki wsteczny i prymitywy pis który na dodatek jeszcze ze dwa razy sie podzieli bo kompletnie i ostatecznie juz wtedy sterczały towarzysz "jarosława " straci definitywnie kontakt z rzeczywistoscia , he he.
    • sclavus Re: PiS wygra następne wybory 30.11.11, 22:41
      Tak, jak wszystkie poprzednie: moralnie... :D:D:D
    • cookies9 Re: PiS wygra następne wybory 01.12.11, 10:39
      Hehehe:-) Wygra,ale na fujarce...
      • calun_torunski PiS wygra następne wybory 01.12.11, 18:31
        ale nie te za 4 lata tylko te nastepne

albo jeszcze bardziej nastepne
    • ma591in Re: PiS wygra następne wybory 02.12.11, 11:16
      Albo będą wcześniejsze wybory, albo któraś z partii PiS wygra wybory.
      Dzisiaj zagłosowałbym na Polska jest najważniejsza.
      • ma591in Re: PiS wygra następne wybory 02.12.11, 11:18
        Któraś z partii PiS zdecydowanie wygra następne wybory.
        Wielu będzie głosowało przeciwko. Przeciwko PO.
        • cookies9 Re: PiS wygra następne wybory 02.12.11, 11:20
          ma591in napisała:

> Któraś z partii PiS zdecydowanie wygra następne wybory.
          > Wielu będzie głosowało przeciwko. Przeciwko PO.

Pisz,pisz 'papier cierpliwy':-) Do następnych wyborów 4 lata...
        • erte2 Re: PiS wygra następne wybory 07.12.11, 23:57
          ma591in
          Tia, a ty będziesz młoda, piękna i bogata...
          Nikt ci nie zabrania marzyć.
    • rozum-ny Re: PiS wygra następne wybory 06.12.11, 11:41
      ma591in napisała:

> Jeszcze nigdy mój głos wyborczy nie powędrował na partię Kaczyńskiego, ale tera
      > z zaczynam poważnie SIĘ nad tym zastanawiać. Jeśli PO pójdzie w kierunku tworze
      > nia w Europie czegoś na wzór Stanów Zjednoczonych to partia, która się temu prz
      > eciwstawi otrzyma mój głos.
      > Chcę aby była Polska. Polska otwarta, współpracująca z innymi krajami, ale POLSKA.

Na dzień dzisiejszy masz już 3 partie do wyboru:
      PiS
      Polska jest najważniejsza
      PSL
      Chyba również w następnych wyborach będę wybierał pomiędzy nimi...

• zapijaczony_ryj W piczy polo wygra 06.12.11, 12:43
      albo w zakładanie słuchawki
    • rozum-ny Re: PiS wygra następne wybory 07.12.11, 01:20
      Elektorat PiS mogą powiększyć ci, którzy czują się oszukani przez PO. To nie będą tzw. pisowcy, ale ci którzy są przeciwko PO.
      Część z tych osób może oddać głos na PSL.
      • calun_torunski pieknie dowaliles nawet jak na pisowca !!! 07.12.11, 07:25
        > Elektorat PiS mogą powiększyć ci, którzy czują się oszukani przez PO. To nie bę
        > dą tzw. pisowcy, ale ci którzy są przeciwko PO.

jak sa przeciwko PO - to w jaki sposob PO moglo ich oszukac ??? i kim sa jesli nie sa pisowcami ???

> Część z tych osób może oddać głos na PSL.

to w 0% powieksza elektorat PiS
    • porannakawa01 Re: PiS wygra następne wybory 07.12.11, 17:02
      Gdzie?
      W Chicago?
      • ave.duce Re: PiS wygra następne wybory 07.12.11, 17:27
        porannakawa01 napisała:

> Gdzie?
        > W Chicago?

W całym Chicago? Bez przesady ;)
    • cymber.gaj PiS nie wygra ani następnych, ani dalszych wyborów 07.12.11, 17:52
      Z prostej przyczyny – ponieważ prezes sobie tego nie życzy. Gdyby chciał, mógł wygrać ostatnie wybory. Ale kiedy się pokazało, że w sondażach PiS zwyżkuje i za kilka dni prześcignie dołującą Platformę, nagle ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczył Hofman z baraniejącymi w miastach rolnikami, a sam Kaczor z wybraną nie wiadomo jak Merkel i niemiecką stacją telewizyjną TVN. Od razu poparcie spadło o kilkanaście procent i udało się przegrać. Wyjaśnienie jest proste - Jaro nie życzy sobie wygrywać, nie chce żadnej odpowiedzialności. Woli żyć wygodnie za państwową (czyli naszą) kasę wycierając sobie gębę flagą i patriotyzmem, od czasu do czasu maszerując i kwieciście popluwając na rządzących.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka