Dodaj do ulubionych

Czekański nowym ministrem zdrowia

IP: *.pronet.lublin.pl 11.06.04, 13:18
Gratulacje dla pana Mariana!
Obserwuj wątek
    • Gość: sarmata Ksiestwo Sarmacji - Czekanski juz tam jest IP: *.icpnet.pl 11.06.04, 13:25
      www.sarmacja.org
    • Gość:   Re: Czekański nowym ministrem zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:40
      O q??a! Nic więcej nie powiem. Popytajcie ludzi z Banku Śląsiego...
      • Gość: Nemo Re: Czekański nowym ministrem zdrowia IP: *.zabrze.net.pl 11.06.04, 14:49
        mogę tylko potwierdzić O q??a!!!!
      • Gość: jota Re: Czekański nowym ministrem zdrowia IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 11.06.04, 17:55

Ja też. Musi być "mocny" w hebrogenach?
      • Gość: spoogie Re: Czekański nowym ministrem zdrowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:58
        był taki dobry że aż "odszedł" z banku :/
    • Gość: IT Manager Re: Czakański nowym ministrem zdrowia IP: *.nets.com.pl / *.com.pl 11.06.04, 13:44
      Gratuluję Panie Marianie. Cieszę się, że na stanowisku ministerialnym zasiada
      nareszcie człowiek myślący. Po kilku latach pracy w ING mam jak najlepsze
      zdanie o tym człowieku. Powodzenia!!!
    • Gość: optymista w koncu beda zarobki w sluzbie zdrowia, ja w...... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:59
      banku:)
      i totalne olanie klienta,
      jak w banku:)
      • Gość: choroWitek Re: w koncu beda zarobki w sluzbie zdrowia, ja w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:38
        Błahahaha, błahahaha, błahahahahahaha - to do pierwszego punktu
        Tu się zgadzam - to do punktu nr 2.
    • Gość: baret Stary PRLowski aparatczyk... IP: *.chello.pl 11.06.04, 14:08
      coś mi sie tak wydaje, i z Orlenu...... niedobrze
    • Gość: Piotr a ja nadal podtrzymuje kandydature dr Burskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:11
      z Leśnej Góry. Tylko ta doświadczona ekipa jest w stanie uzdrowić Służbę
      Zdrowia. Z tak bogatym doswiadczeniem w rozwiazywniu problemów na pewno o wiele
      lepiej sobie poradzi niż świezo upieczony pan Minister. Oni zostana z nami na
      dobre i na złe
      • Gość: Azja Tuchaj-bej larum grają... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 17:54
        Hulaj dusza!!!Państwa nie ma...
    • Gość: Obserwator Jak dał się złapać .. IP: *.ipt.aol.com 11.06.04, 14:29
      .. na taką posadę ? Chyba nie cierpi na brak wyobraźni i zanik instynktu
      samozachowawczego ?
    • wpia no to chyba nie najgorzej? 11.06.04, 14:36
      no to chyba nie najgorzej, wreszcie moze sluzba zdrowia bedzie troche mniej
      wirtualna.
    • Gość: siker Lepszy na min. zdrowia byłby dr Murek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:15
    • Gość: S Re: Czekański nowym ministrem zdrowia IP: 217.17.46.* 11.06.04, 15:16
      a jakie pojecie ten pan ma o lecznictwie i publicznej sluzbie zdrowia ?
      • inaww Re: Czekański nowym ministrem zdrowia 11.06.04, 15:30
        No cóż - nawet w służbie zdrowia 2+2 musi się równać 4 i to chyba ten pan
        właśnie wdroży, a wiceministrem powinien być ktoś kto zna dobrze problemy
        służby zdrowia. Może więc wice - zostanie p. Radziszewska?
      • Gość: Leszek Analfabeci, nie umiecie czytac? Czakański IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 11.06.04, 21:26
        a nie Czekański
    • Gość: Jan Kowalski Re: Czekański nowym ministrem zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 18:41
      He, he, w Banku Slaskim juz spieprzyl co sie dalo a teraz sie zabiera za
      zdrowie! Bezczelny typ. W BSK potrafil tylko zwalniac ludzi - dobrych
      spejalistow i fachowcow. Gdzie on do sluzby zdrowia? Moze informatycy beda
      hodowac swinie, lekarze udziela kredytow, itp. itd. Paranoja. Niech lepiej
      odejdzie! (ale jemu wlasnie chodzi o kase z odpraw!)
    • Gość: Woda Re: Czekański nowym ministrem zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:12
      Czy ten facet zna sie w ogole na sluzbie zdrowia? Na pewno to dobry ekonomista,
      ale czy decyzja o umieszczeniu na tym stanowisku kogos, kto nie potrafi
      rozroznic leczenia od liczenia, jest rozsadna?
      Premierze Belka, masz minusa u mnie (-) :-(
    • Gość: Hary Re: Czekański nowym ministrem zdrowia IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 11.06.04, 19:42
      "Dobrze" już było. Zapoznajcie się z amerykańskim i kanadyjskim systemem
      publicznej służby zdrowia (i podobnymi zachodnimi). Tam też decydują
      ekonomiści. Ale pacjentów tego systemu Panie Boże zachowaj w opiece. Gdyby nie
      garstka ichniejszych Judymów, to leczenie byłoby uśmiercaniem, a nie leczeniem.
      Ściśle wyliczone limity usług, limity dostępu pacjentów do specjalistów, limity
      lekarstw, itp. i tym podobne ograniczenia. Toż u nas już w tym kierunku to
      zmierza. Ten wybór ministra zdrowia ma na celu twarde egzekwowanie tego
      kierunku. Łapiński miał tylko jedno zadanie: dokonać zmiany decydentów u źródeł
      gdzie można się nachapać. To zostało zrobione. Teraz kolej na dalszy ciąg
      zawłaszczania naszymi składkami.
      Dopóki ministrem zdrowia nie zostanie fachowiec od leczenia z ekipą znającą
      się i na zdrowiu i na finansach to znów wyjdzie jak najgorzej. Poczytajcie
      sobie rady redaktora Stefana Bratkowskiego kto powinien być w radach
      zarządzających naszymi finansami, kto powinien kierować resortami i zróbcie
      wreszcie to dobrze, Ale nie, Wy przy żłobie znów wiecie lepiej - ale niestety
      wiecie jak zrobić lepiej, ale sobie i swojej mafii.
      • Gość: bra Re: Czekański byłym ministrem zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 11:48
        Wicie, rozumicie.... on się tak zasłużył, że mu się samo należy....
    • Gość: Obywatel Re: Premier, ktory dopiro ma byc mianowany na IP: *.telia.com 11.06.04, 20:15
      premiera rzadu- mianuje ministra. W JAKIM KRAJU COS TAKIEGO JEST MOZLIWE????-
      tylko u prezydenta Kwasnieskiego.
      • Gość: gosc Kalifornia Re: to Harry IP: *.hrl.com 11.06.04, 20:55
        Harry , nie jest tak dramatycznie ze sluzba zdrowia w Stanach , tu mieszkam wiec masz info z pierwszej reki, leczenie zalezy od ubezpieczenia jake masz a to
        zalezy gdzie i dla kogo pracujesz, jezeli dla siebie to sie ubezpieczasz, jezeli cie stac w zaleznosci jaki jest tu stan zdrowia i twojej rodziny, z reguly np w Kaliforni
        dobre ubezpieczenie kosztuje 500 dolarow miesiecznie na rodzine i nie masz limitow na lekarstwa , czy dostepu do specjalistow etc.natomiast masz wysokie tzw
        deductible. Jezeli pracujesz dla korporacji jak ja , to rowniez masz wybor, ja i moja rodzina jest ubezpieczona wAetna PPO i place 152 dol miesiecznie i mam 1500 dol
        deductible tzn , wszystkie rachunki ja pokrywam z wlasnej kieszeni do 1500 dolarow w roku , a powyzej ubezpieczenie, za kazda wizyte place copay 10 dolarow , i
        za kazde lekarstwo 20 dol. To jest najlepsze ubezpieczenie , nie ma zadnych limitow , jezeli rachunek za wyciecie wyrostka wynosi srednio 13-15 tys ,
        ubezpieczenie placi.Inne typu ubezpieczenia np Kaizer jest tez dobre ale tam do specjalisty musi cie skierowa lekarz ogolny, jezeli stwierdzi ze jest taka potrzeba.
        Wniosek , nie nalezy generalizowac
    • Gość: Stanislaw Re: Czekański nowym ministrem zdrowia IP: 217.113.224.* 11.06.04, 21:11
      nastepny komunistyczny aparatczyk
    • Gość: josquin Za PRL zaprzeczał że mamy dług zagraniczny IP: *.acn.pl 11.06.04, 23:28
      Na wykładach na Politechnice Warszawskiej twierdził że Polska nie ma żadnegu
      długu w stosunku do państw Europy Zachodniej ( kiedy w BBC podawano że było
      tego już 14 mld USD tj ca. 1977 lub 1978). Czy teraz jest też tak prawdomówny?
      • Gość: gość Re: Za PRL zaprzeczał że mamy dług zagraniczny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.04, 01:29
        Dobre.
        Masz jeszcze parę takich?
      • Gość: bagno polskie odstrzelic gnide komunistyczna! IP: *.client.comcast.net 12.06.04, 06:54
        To bydle komunistycznego koryta, scierwo pzpr i bydlak komunistyczny czystej
        wody. Dlaczego zyciorysy tych bydlakow sa skrzetnie ukrywane, kazdy karierowicz
        bylej pzpr to czerwona szuja i trzeba skurwysyna odstrzelic. TO bydlo bedzie
        zerowac na glupim polskim narodzie do konca swoich dni. Spojrzcie, ten bydlak
        sie smieje, ze nawet takie komunistyczne bydlo jak on, nadal jest promowany. A
        wy kmiotki siedzicie jak zakleci. Przeklety polski narod za swoja wrodzona
        glupote chlopa panszczyznianego. Nie zapomnijcie huje zdejmowac czapek i klaniac
        sie na widok tego komunistycznego scierwa. Och wy glupie polskie bydlaki!
    • Gość: melmal Re: Czekański nowym ministrem zdrowia IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.06.04, 23:13
      A tak na dobry początek, by się przypodobać to może niech ściągnie opłatę za
      leczenie 'upadłego MULLERA" - to podobno ponad 10 tys. EURO. I likwidacja
      rządowych klinik !!!
    • Gość: sonia s Re: Czekański nowym ministrem zdrowia IP: *.bedzin.sdi.tpnet.pl 13.06.04, 16:32
      szkoda mi Pana,ktos oddal Panu niedzwiedzia przysluge,mimo to zycze pomyslnosci
      tak nam Polakom jak i panu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka