Dodaj do ulubionych

300000 PLN poszło w ......

26.03.12, 12:47
""Trzysta tysięcy za wielką hucpę z Arłukowiczem" - tak "Fakt" tytułuje informację o tym, że hucznie utworzony przez premiera Urząd ds. wykluczonych został po cichu zlikwidowany.

Przypomnijmy: premier powołał pełnomocnika ds. wykluczonych gdy na fali transferów przedwyborczych przyciągnął do swojego obozu Bartosza Arłukowicza, wówczas posła SLD i ostrego krytyka obozu władzy."

Ale co tam śmieszne trzysta tysięcy jak taką gwiazdę do PO sprowadzili. Szkoda tylko że na przykład takich 300 tysięcy nie ma na dożywianie dzieci w szkołach albo na uratowanie jakiejś szkoły przed likwidacją
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Re: 300000 PLN poszło w ...... 26.03.12, 12:53
      kontestatorbg napisał:

>
      > Ale co tam śmieszne trzysta tysięcy jak taką gwiazdę do PO sprowadzili. Szkoda
      > tylko że na przykład takich 300 tysięcy nie ma na dożywianie dzieci w szkołach

A idźże mi z tym lewactwem...

> albo na uratowanie jakiejś szkoły przed likwidacją

Szkoły powinny być prywatne.
      • kontestatorbg Re: 300000 PLN poszło w ...... 26.03.12, 13:09
        > A idźże mi z tym lewactwem...

Dlaczego?? Choć raz chciałem się na tym forum mainstreamowo zachować

> Szkoły powinny być prywatne.

Akurat szkoły nie do końca. To jedna z niewielu dziedzin w których Państwo powinno brać czynny udział. Bo wykształcenie obywateli żeby nie chodziło potem po ulicach 80% idiotów jest w interesie społeczeństwa jako zbioru jednostek
        • obraza.uczuc.religijnych Re: 300000 PLN poszło w ...... 26.03.12, 13:16
          kontestatorbg napisał:

> Dlaczego?? Choć raz chciałem się na tym forum mainstreamowo zachować

Mainstreamowo to ja się zachowałem walcząc z lewactwem.

> Akurat szkoły nie do końca. To jedna z niewielu dziedzin w których Państwo powi
          > nno brać czynny udział. Bo wykształcenie obywateli żeby nie chodziło potem po u
          > licach 80% idiotów jest w interesie społeczeństwa jako zbioru jednostek

Jeśli rodzice zdecydują że ich dzieci mają być idiotami to powinny te dzieci zostać idiotami. Państwo nie powinno się do tego mieszać. Tak oto mainstreamowo rzekłem.
        • zoil44elwer Re: 300000 PLN poszło w ...... 26.03.12, 16:36
          Aby wśród tych 80 % idiotów chodzących po ulicach nie było np prezydenta RP3,magistra robiącego błędy ortograficzne jak gimnazjalista z oślej ławki!
      • niezdeprawowany5 Re: 300000 PLN poszło w ...... 26.03.12, 13:09
        prywatne i w rękach esbeków/potomków.
        wtedy już nie byłoby problemu z "wychowaniem", no nie ?!
        • obraza.uczuc.religijnych Re: 300000 PLN poszło w ...... 26.03.12, 13:17
          Lepiej poszedlbyś na marsz lobbystów.
    • pan.nikt co to jest 300000 dla pozyskania tak wspaniałego m 26.03.12, 13:33
      co to jest 300000 dla pozyskania tak wspaniałego ministra zdrowia??

Guziki, grosze.

Wiecie ile Arłukowicz zaoszczędzi dla skarbu państwa wysyłając dziesiątki chorych w zaświaty?

Jak mówią w biznesie:

"Żeby zarobić, trzeba wpierw włożyć"

Potraktujcie więc te "grosze", jako dobra inwestycję Tuska.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: co to jest 300000 dla pozyskania tak wspaniał 26.03.12, 13:39
        Arłukowicz był ok tylko wtedy gdy gadał o tzw. "aferze" tzw. "hazardowej". Potem był już dla "niezależnych" nie do przełknięcia.
      • armandoso Re: co to jest 300000 dla pozyskania tak wspaniał 26.03.12, 21:09
        No tak... Polacy i tak zapłacą :) Chyba porzucam prace i kandyduje na polityka... To najbardziej opłacalny zawod w Polsce, a takie artykuły bym przełknął, ale za to jakbym żył...

---

Tworzenie programów dla firm
        filtry wody, osmoza
        mecze na żywo
        serwis lcd
    • haen2010 Chyba do Guinessa trzeba... 26.03.12, 14:16
      Tusk sprawił sobie najdroższą dziwkę na globusie.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Chyba do Guinessa trzeba... 26.03.12, 14:22
        To fakt, ciekawe ile ta dziwka dostała za swą aktywność w komisji ds. wyjaśnienia tzw. afery tzw. hazardowej. Wtedy to była dobra dziwka.
        • zoil44elwer Re: Chyba do Guinessa trzeba... 26.03.12, 16:43
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> To fakt, ciekawe ile ta dziwka dostała za swą aktywność w komisji ds. wyjaśnien
          > ia tzw. afery tzw. hazardowej. Wtedy to była dobra dziwka.
          A kto płacił Arłukowi gdy będąc na lewicy mieszał z błotem ministrowanie E Kopacz?
    • losiu4 Re: 300000 PLN poszło w ...... 26.03.12, 14:27
      a ze swoich płaci? To co se bedzie żałował. Swoja droga luksusowa to musiała być "panienka"...

Pozdrawiam

Losiu
      • obraza.uczuc.religijnych Re: 300000 PLN poszło w ...... 26.03.12, 14:34
        To ta panienka, której zapłacili by powtarzała że była jakaś tzw. afera tzw. hazardowa.
    • green_feldkurat_katz Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:18

• obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:21
        Ano, dużo wziął za błyszczenie w komisji ds. tzw. "afery" tzw. "hazardowej".
        • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:26
          Afery nie było...to za co polecieli Miro, Chlebek i Grzechu Schetyna? Za niewinność?
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:30
            Najwidoczniej, bo niby jakie przestępstwa popełnili? Wymienisz mi jakieś?
            Te dymisje to była po prostu zagrywka PRowska Tuska, zamknięcie gęb "oburzonym".
            • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:32
              Nie popełnili żadnych..Tusk ich wyrzucił bo mściwy z niego tyran i bandzior polityczny... Chlebowski się spocił bo nie trzyma ciśnienia i ma kamień w nerce....
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:37
                No tak, Chlebowski jest winien bo się spocił. Ale patent na ten tekst ma poseł Dera, masz stare wytyczne.
                Tusk ich wyrzucił bo jego polityczny interes tego wymagał. Ale nie popełnili żadnego przestępstwa, chyba że masz na ten temat inne wiadomości.
                • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:44
                  Nie mam ...stwierdziłem tylko że Tusk ich wyrzucił bo mściwy jest i nie lubił Chlebowskiego bo ten jest bardziej rudy... a rudy w PO może być tylko jeden..... Chlebowski spocił się tak z bulu (ortografia prezydencka więc się nie czepiać).. Arłukowicz dostał POsadkę ministra do spraw wykluczonych tylko dlatego że dużo wykluczonych było... teraz już nie ma więc i POsadkę zlikwidowano...
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:50
                    Ale przestępstw żadnych nie popełnili?
                    • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:54
                      No oczywiście że nie bo przecież w naszym państwie prawa przestępcy siedzą w więzieniach.....
                      • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 18:46
                        No to wal które paragrafy naruszyli.
                        • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 20:20
                          Umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem że nie naruszyli...są uczciwi jak mało kto.... szczególnie Miro i Chlebuś to wzorce uczciwości... a Tusk ich wyrzucił z PO bo to zły i mściwy łobuz.... Kiedyś wrócą w glorii i chwale.... Miro, Zbycho i Grzechu, razem z nimi wróci Sawicka i Misiak a także Ludwiczuk... Chwała Uczciwcom z PO
                          • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 27.03.12, 08:25
                            zygfryddezgryz napisał:

> Umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem że nie naruszyli...

Dobrze że wreszcie to zauważyłeś.

> są uczciwi jak mało
                            > kto.... szczególnie Miro i Chlebuś to wzorce uczciwości...

A kto poza tobą tak twierdzi?

> a Tusk ich wyrzucił
                            > z PO bo to zły i mściwy łobuz....

Nie, pozbył się ich bo pałkarze propagandowi wmówili pelikanom że była jakaś afera z tymi ludźmi, a Tuskowi najwidoczniej nie chciało się pelikanom tłumaczyć. I ja mu się nie dziwię. Tłumaczenie czegoś pelikanom to orka na ugorze.

> Kiedyś wrócą w glorii i chwale.... Miro, Zb
                            > ycho i Grzechu,

Możliwe. będę wtedy patrzył jak się pelikany zapluwają. Nie ma bardziej wesołego widoku.

> razem z nimi wróci Sawicka

To ta z posłanka PiS? Bo patrzono jej na ręce jakoby była z władzy, a wtedy u władzy było PiS.

> i Misiak

Kolejny który nie zrobił nic złego.

a także Ludwiczuk... Chwała
                            > Uczciwcom z PO

Jak w każdej partii i tam trafiają się kanalie, ale nikt w tych innych partiach nie ma robione tak koło pióra.
                          • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 27.03.12, 10:36
                            Nie rozśmieszaj mnie... co takiego zrobiono tym uczciwcom z Po ...Rosołowi, Mirowi i cmentarnemu Zbychowi?
                            • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 27.03.12, 11:18
                              A co miano im zrobić skoro nie popełnili przestępstwa? Wywalono ich tylko ze stanowisk.
                              doprawdy czy ktoś poza tobą ma ich za uczciwców?
                              • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 27.03.12, 13:27
                                Dlaczego ich wywalili? Przecież byli ..są niewinni... Tusk często karze niewinnych?
                                • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 27.03.12, 13:34
                                  Wywalił bo nie chciał mieć na głowie propagandowego bełkotu uczciwych inaczej robiących wodę z mózgu pelikanom. Zamknął usta potencjalnym krytykom mówiącym że nie zareagował na te rewelacje. Dziś o dziwo uczciwi inaczej przyczepiają się do niego o to.
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:39
                A propos, masz już te nazwiska kolegów Boniego, na których donosił?
                • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:46
                  Miałeś czekać aż Ci wyślę na maila...czekasz?
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:53
                    No czekam a ty się wiedzą nie chcesz podzielić.
                    • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:56
                      Napisałem Ci tylko abyś czekał to Ci wyślę...więc czekaj tak jak sie umawialiśmy.
                      • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 18:47
                        To ja od czasu do czasu się przypomnę. Nie to żebym ci nie wierzył że ie podasz tych nazwisk...
                        • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 20:16
                          Całe szczęście że mnie nie podejrzewasz...tak jak pisałem już wcześniej...wyślę Ci tylko musisz czekać cierpliwie... jeśli masz czas to przypominaj mi się.... a ja Ci wyślę.... wyrabiaj w sobie cierpliwość i pokorę....
                          • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 27.03.12, 08:26
                            o cóż, ja tam mogę sobie wyrabiać. Szkoda że ty nie masz pokory i rzucasz bez zastanowienia oskarżeniami nie przedstawiając na to żadnych dowodów.
                            • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 27.03.12, 10:27
                              Skąd wiesz że nie mam dowodów... masz na to jakiś dowód... miałeś pokornie czekać...więc czekaj...
                              • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 27.03.12, 10:35
                                Bo przecież byś już dawno je na poparcie swych słów pokazał.
                                • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 27.03.12, 13:29
                                  Dlaczego tak sądzisz? Nie musze ci nic udowadniać... Dla mnie Boni to ubecki kapuś donoszący na nielegalne drukarnie i tyle... dla Ciebie nie.... do konsensusu nie dojdziemy nigdy.... ale tak jak Ci obiecałem...czekaj to Ci wyślę....
                                  • obraza.uczuc.religijnych Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 27.03.12, 13:31
                                    No i właśnie czekam ale coś się ociągasz z tymi kolegami a potem drukarniami. Czyżby dowodów ci brakło?
      • zygfryddezgryz Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:22
        jakie drogie ..tanie |Tuska to nic nie kosztowało...zapłacił podatnik.....
        • green_feldkurat_katz Tylko dlaczego ja mam płacić za obsługę Tuska? 26.03.12, 16:31

• zygfryddezgryz Re: Tylko dlaczego ja mam płacić za obsługę Tuska 26.03.12, 16:36
            Bo tak to działa..... Premier Miłość ma duże serce i chce kochać każdego ale nie starcza mu na to kasy więc prosi o składkę.....
            • green_feldkurat_katz Re: Tylko dlaczego ja mam płacić za obsługę Tuska 26.03.12, 16:39
              A, tam, zaraz kocha. On tylko, używając języka wywiadu Wojewódzkiego z Michnikiem, rucha...
              • zygfryddezgryz Re: Tylko dlaczego ja mam płacić za obsługę Tuska 26.03.12, 16:48
                ooo nie..rucha to Palikot...dlatego jest Ruch Palikota.... Jestem Janusz Palikot i będę Was ruchał... ucieszyły się dwie osoby... Biedroń i Grodzka.....
      • zoil44elwer Re: Drogie coś ostatnio koorvy w tym kraju 26.03.12, 16:38
        LINKSKURVE to kurs RP3.
    • hordol platforma wynocha 26.03.12, 18:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka