Dodaj do ulubionych

Ale ściema!!!!

28.05.12, 20:17
niezalezna.pl/29065-prokuratura-odmawia-spotkania-z-binienda
W związku z informacjami medialnymi jakoby prokuratura wojskowa wyraziła zgodę na spotkanie z prof. Biniendą, informuję że nie jest to zgodne z prawdą.
W dniu 28 maja br. zwróciłem się w imieniu Zespołu Parlamentarnego oraz prof. Biniendy z propozycją spotkania zainteresowanych prokuratorów z prof. Biniendą na terenie Sejmu. Odpowiedź mieliśmy otrzymać do godziny 13:00. Profesor oczekiwał na prokuraturę do godziny 15:00, która się nie pojawiła.

Jednak Macierewicz uważa was Drogie Pelikany Worodziobe za kompletnych głupoli. Nie może być inaczej.
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Binienda to dziecko czy ubezwłasnowolniony 28.05.12, 20:22
      że jakiś Macierewicz wypowiada się w jego imieniu?
    • klara551 Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 01:28
      Prokuratura nie przyszła jak pisze pan M. Drogi panie M. jeżeli pan pisze o prokuraturze jak o kobiecie to czego się pan spodziewał? Że da się Binendzie poderwać jak pierwsza lepsza? Że poleci na pana urok osobisty? We dwóch na jednej randce z prokuraturą? I to wojskową?
    • indeed4 Wszystko jest tutaj: 29.05.12, 01:59
      www.polskatimes.pl/artykul/585011,binienda-spotka-sie-ze-sledczymi-poza-prokuratura-i-w,2,id,t,sa.html

"Prokuratorzy Wojskowej Prokuratury Okręgowej w Warszawie poinformowali Biniendę, że planowane spotkanie miało na celu "omówienie uwarunkowań formalnych i merytorycznych uzyskania materiałów i danych, które stanowiły podstawę do prezentowanych przez niego publicznie wniosków z przeprowadzonych badań".

Kanciarze z PiS kombinują jak koń pod górkę - świetnie wiedzą, że Binienda w żadnym wypadku nie może zeznawać w sprawie danych użytych do stworzenia symulacji, bo wtedy cała ich misterna mistyfikacja, oparta na tym koronnym "dowodzie naukowym" legnie w gruzach, a za nią cała smoleńska strategia PiSu.

Podczas przesłuchania nie można opowiadać bajek jak na konferencjach, czy spotkaniach w klubach GP, bo za składanie fałszywych zeznań grozi odpowiedzialność karna - dlatego cwaniaczki z PiS staną na uszach, żeby do spotkania Biniendy z prokuraturą w ogóle nie doszło.
      • indeed4 Płk. Rzepa mówił na konferencji NPW 29.05.12, 02:43
        w styczniu, że po otrzymaniu symulacji wielokrotnie prosili Zespół Macierewicza o podanie danych wejściowych, użytych do jej stworzenia - zero odzewu, jutro to znajdę i zalinkuję.

Oczywiście Binienda o tym wszystkim świetnie wie, chociaż ( ponieważ ekspertyzę składał w NPW Macierewicz, a nie on ) monitu w tej sprawie z prokuratury mógł nie otrzymać - tani cwaniaczek z Akron pali głupa i tyle.
        • tw_wielgus Re: Płk. Rzepa mówił na konferencji NPW 29.05.12, 11:15
          Czyli mamy do czynienia z gigantyczną mistyfikacją lub jak kto woli z totalną ściemą.
          Macierewicz wspomniał, że badania Biniedy pochłoneły jak do tej pory 1 mln USD.
          Jak na amerykańską superprodukcję medialną można powiedzieć że to nadzwyczaj skromne środki.
          Teraz będą bronić danych wejściowych jak niepodległości i utrzymywać swój ciemny lud w smoleńskim matrixsie.
          • sclavus Re: Płk. Rzepa mówił na konferencji NPW 29.05.12, 13:59
            Jak na USA, to skromne....
            Skąd jednak Macierewicz wziął ten $1.000.000.000$, żeby Binienda cóś zbadał i się wyartykułował???
            • tw_wielgus Re: Płk. Rzepa mówił na konferencji NPW 29.05.12, 15:10
              Ja wiem? Może to pieniądze ze sprzedaży znacjonalizowanego majątku po PC?
    • indeed4 PS. 29.05.12, 06:47
      W Kazimierzu Dolnym jest konferencja o lataniu, będzie na niej Artymowicz i... M. Czachor - kolejny "niezależny" ekspert ( student K. Nowaczyka ) ;-)

Puściłem mail do dziennikarki Faktu, która ostatnio pisała o Biniendzie, żeby wykorzystali okazję i zrobili z Artymowiczem wywiad - zobaczymy, może ktoś wreszcie oprzytomnieje i ruszy 4-ry litery, zanim bezkarny oszust całkiem ogłupi ludzi.
    • ponte_aronte "do godziny 15:00, która się nie pojawiła" :) 29.05.12, 06:56
      niezłe
      • ayran Re: "do godziny 15:00, która się nie pojawiła" :) 29.05.12, 07:01
        Trzeba mieć nadzieję, że chociaż dzisiaj piętnasta się pojawi.
    • losiu4 Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 09:38
      ju z dawałem, ale dam razz jeszcz, a co mi szkodzi. Rzecz widziana oczami prokuratury:

"Komunikat NPW dotyczący spotkania z Panem Wiesławem Biniendą

28.05.2012

Informujemy, że dzisiaj o godz. 12.13 do Wojskowej Prokuratury Okręgowej w Warszawie wpłynęło faxem pismo Pana Bartłomieja Misiewicza – szefa biura Zespołu Parlamentarnego ds. Zbadania Przyczyn Katastrofy TU 154 M nr 101 z 10 kwietnia 2010 r., w którym zaprosił on dwóch prokuratorów Wojskowej Prokuratury Okręgowej w Warszawie, prowadzących śledztwo dotyczące katastrofy smoleńskiej, na spotkanie Prezydium Zespołu z udziałem Pana Wiesława Biniendy – na dzień 28 maja 2012 r. na godz. 14.00. Prokuratorzy niezwłocznie – za pośrednictwem faxu – poinformowali, że z zaproszenia nie skorzystają. Stanowisko takie spowodowane było tym, że intencją korespondencji z Panem Wiesławem Biniendą było zaproszenie go na rozmowę z prokuratorami, a nie pozyskanie zaproszenia na posiedzenie Prezydium Zespołu Parlamentarnego.

W kwestii omówienia spotkania, prokuratura kontaktuje się z Panem Wiesławem Biniendą bezpośrednio telefonicznie oraz za pośrednictwem poczty elektronicznej. Dzisiaj Pan Wiesław Binienda skierował e-mailem pismo do Wojskowej Prokuratury Okręgowej w Warszawie, w którym poinformował, że nie był w stanie przyjąć propozycji spotkania w prokuraturze. Wskazując na status posiadanego obywatelstwa USA stwierdził, że takie spotkanie powinno odbyć się nie w prokuraturze lecz na gruncie neutralnym, w obecności przedstawiciela Ambasady USA. W odpowiedzi, prokuratorzy Wojskowej Prokuratury Okręgowej w Warszawie ponownie poinformowali Wiesława Biniendę, że planowane spotkanie miało na celu omówienie uwarunkowań formalnych i merytorycznych uzyskania materiałów i danych, które stanowiły podstawę do prezentowanych przez niego publicznie wniosków z przeprowadzonych badań. Prokuratorzy ze względu na wagę prowadzonego śledztwa wyrazili zgodę na spotkanie poza prokuraturą, w miejscu gwarantującym rzeczową i niczym nieskrępowaną rozmowę. Nie zgłosili także zastrzeżeń, aby w rozmowie uczestniczył przedstawiciel Ambasady USA. Wojskowa Prokuratura Okręgowa w Warszawie oczekuje na wskazanie przez Wiesława Biniendę miejsca i czasu ewentualnego spotkania.

Rzecznik prasowy NPW
      płk Zbigniew Rzepa"

Pozdrawiam

Losiu
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 09:41
        No właśnie, prokuratura chce się spotkać z dr Biniendą a nie z przydupasami Macierewicza z zespołu ds. niewyjaśnienia katastrofy smoleńskiej.
      • dupetek Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 11:21
        Czyli Łosiu, wynika jasno, że Binienda to hucpiarz, tańczący na sznurku Macierewicza!
        • tw_wielgus Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 11:56
          Cóż za piękny widok - Łosiu strzelił sobie w stopę.
      • boblebowsky Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 11:22
        copy, paste, copy, paste, copy, paste....

losiu4 napisał:

> ju z dawałem, ale dam razz jeszcz, a co mi szkodzi. Rzecz widziana oczami proku
        > ratury:
        >
        > "Komunikat NPW dotyczący spotkania z Panem Wiesławem Biniendą
        >
        >warszawskiej hołoty".
        • losiu4 Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 13:19
          ano bo zdaje się założyciele watków czesto gesto nadal sugeruja sie pewnym wybiórczym artykułem co to rozpoczał dyskusję. No to daję wiesci "od strony prokuratury" do takich watków. Nie moja wina ze sie ich tyle namnożyło. Teraz pasuje poczekać na to co "macierewicze" powiedzą. Prokuratura wystękała swoje wczoraj, dajmy czas na reakcję drugiej stronie.

Pozdrawiam

Losiu
          • boblebowsky Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 14:03
            Tak jest, trzeba walczyć do końca. A że robi się z siebie pajaca to już inna kwestia:))

losiu4 napisał:

> ano bo zdaje się założyciele watków czesto gesto nadal sugeruja sie pewnym wybi
            > órczym artykułem co to rozpoczał dyskusję. No to daję wiesci "od strony prokura
            > tury" do takich watków. Nie moja wina ze sie ich tyle namnożyło. Teraz pasuje p
            > oczekać na to co "macierewicze" powiedzą. Prokuratura wystękała swoje wczoraj,
            > dajmy czas na reakcję drugiej stronie.
            >
            > Pozdrawiam
            >
            > Losiu
      • sclavus Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 13:56
        Ico wiejski głupku?
        Zrozumiałeś cokolwiek z tego, co przytoczyłeś??
        Przecież prokuratorzy nigdy nie parli do spotkania z zespołem Maciory a chcieli się spotkać z Biniendą... zgodzili się nawet na jego warunki: neutralne miejsce z udziałem przedstawicieli ambasady USA
        Aż tu ci nagle, Macierewicz zaprasza prokuratorów!
        Byś siedział cicho, wiejski głupku i nie kompromitował ani siebie, ani Macierewicza z panprezesem...
        • tw_wielgus Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 15:06
          "Ico" to do mnie..?!
          • sclavus Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 16:30
            Cheba żem się nie zmylił!
            Cheba to losieniek przytoczył!
            ... u mie drziwko sie zgadza ;)
            PeeS - Nie "ico", tylko "i co"... - bo do wiejskiego głupka...
    • tw_wielgus Re: Ściemy ciąg dalszy. 29.05.12, 15:08
      Tym razem ściema subtelna, lekka i podnicowana ewangelią:

www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1144519
      Prokuratura chciała ukraść dorobek Biniedy! I pewnie schować przed opinią publiczną!
    • ave.duce Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 15:36
      niezalezna.pl/29065-prokuratura-odmawia-spotkania-z-binienda
      404 - strona o podanym adresie nie istnieje
      • ave.duce Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 15:40
        Rozleciał się36 metrów nad ziemią,

a

stracił skrzydło 26 m nad ziemią.

Wybór należy do...?
        • tw_wielgus Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 15:43
          Co działo się na tych 10 metrach kluczowych dla wyjaśnienia tragedii smoleńskiej?
          O tym już w następnym numerze GPC...
      • tw_wielgus Re: Ale ściema!!!! 29.05.12, 15:42
        My informujemy...;))))))

ave.duce napisała:

> niezalezna.pl/29065-prokuratura-odmawia-spotkania-z-binienda
        > 404 - strona o podanym adresie nie istnieje
    • ukos PiS zaburza czasoprzestrzeń 29.05.12, 15:56
      tw_wielgus napisał:

> Profesor oczekiwał na prokuraturę do godziny 15:00, która się nie pojawiła.
      >
      A która godzina pojawiła się zamiast 15:00? Antek woli nie latać samolotami, za to podróżuje w czasie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka