zoro_wieczorowo_poro
02.07.12, 18:41
Dawno mnie nie było bo padłem na zdrowiu. Rozerwało mi aorte i tylko dzięki specjalistom z kliniki JP2 w Krakowie mogę ci gnoju naubliżać.
Ale do rzeczy/ Widzisz gnoju. mam głęboko w doopie twoje strajkowe żądania, nie wnikam, bo jestem pacjentem który płaci niemałe podatki i składki od b. dawna. Dzisiaj wyszedłem z kliniki w stanie jakim nie chciałbyś nigdy być. Prosto z kliniki szmato ludzka, wstąpiłem z plikiem recept po leki niezbędne do podtrzymania życia.
I np. gnoju w okularkach poz. nr 1 - zastrzyki przeciwzakrzepowe, cena 12 zł/10 szt. Dzięki tobie kosztowały mnie 150 zł/10szt. Potrzebuje ich 30/mc. Takich pozycji jest 9. Jedne droższe, inne tańsze. ale i tak dzięki tobie gnoju, i dzięki twoim interesikom które załatwiasz nawołując lekarzy do strajku zostawiłem na dzień dobry ponad 900 zł.
Dalej , gnoju z wąsikiem jakby ci ości od szprotki wychodziły, może pozrywaj kontrakty z NFZ i pacjent sam za cżęści niech płaci. Mam w sobie 182tys. Zwrócić czy sam wyrwiesz?
To może na teraz tyle bo w zaleceniach mam spokój, brak stresów i ogólnie happy day, everyday.
P.S
Aptekarz ani się nie zająknął , że mnie 100% kasuje, (zbyt wulgarnie mi się chciało Bukiel zrymować)