haen2010 11.07.12, 06:15 Obszerne sprawozdanie z wielkiej narady rządzącej partii w Jachrance k. Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
talle.yrand Re: Ble, ble, ble... 11.07.12, 06:29 haen2010 napisał: > Obszerne sprawozdanie z wielkiej narady rządzącej partii w Jachrance k. Warszaw > y. Zdziwiony jesteś? tak jest od 6 lat. Palikot roztrwonił głosy tych, którzy nie chcieli tego ble, ble, ble. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Ble, ble, ble... 11.07.12, 09:18 Co mam być zdziwiony? Od dawna widzę tych platfusów bez prezerwatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Ble, ble, ble... 11.07.12, 09:21 haen2010 napisał: > Co mam być zdziwiony? Od dawna widzę tych platfusów bez prezerwatywy. To jeszcze by nie było najgorsze. Najgorsze jest to,że są bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Ble, ble, ble... 11.07.12, 09:43 Co do Palikota... Wszystko wskazuje, że to jego prywatna sprawa. Sam zdobył te głosy, sam może je przepuścić w kasynie. Tylko kibiców szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
talle.yrand Re: Ble, ble, ble... 11.07.12, 09:45 haen2010 napisał: > Co do Palikota... Wszystko wskazuje, że to jego prywatna sprawa. Sam zdobył te > głosy, sam może je przepuścić w kasynie. Tylko kibiców szkoda. Sam nie zdobył, wyborcy mu pomogli. Niech przepuszcza w kasynie swoją kasę, ale nie głosy wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Ble, ble, ble... 11.07.12, 11:23 Jestem innego zdania. Ten facet sam, za swoje pieniądze wytrwale objeżdżał Polskę głosząc bardzo dobrą diagnozę i kurację dla polskiego dziadostwa. Teraz to przepuszcza, bo mu zwyczajnie odbiło. Jak w kasynie, gdzie po wyjątkowym farcie przychodzi zawsze, matematycznie wyliczona bessa. Co do platfusów, to są krupierzy. Zawsze wygrywają na słabościach umysłowych graczy. Odpowiedz Link Zgłoś