Dodaj do ulubionych

Można by się zastanawiać

18.07.12, 20:44
Czy Palikot przypadkiem nie zgłosił konstruktywnego wotum nieufności po to, by je dupnąć np ziobrystom lub pisowcom? Nic na to nie poradzę, ale taka jest polska polityka. Gdzie jeden drugiego w wannie by utopił suszarką do włosów.

Tak ogólnie to ciekawe zjawisko można obecnie obserwować. Wszyscy się orientują, że polski polityk to najczęściej złodziej, moczymorda, przekręt. Każdy łgarz zawodowy. Honoru zero, lub ujemnie, czyli zwyczajna świnia. Ale kiedy zobaczą to dowodnie - jakby na nowo się urodzili.

Ludzie lubią sami się oszukiwać.
Obserwuj wątek
    • indeed4 Haen. 18.07.12, 20:52
      Palikot zwyczajnie wykorzystał głośny i młotkowany 24/24 w mediach news, żeby się na nim podlansować i załapać parę punktów - uwierzcie mi, że to wszystko.
      • boblebowsky Re: Haen. 18.07.12, 20:56
        I niczym się w tej kwestii nie różni od pisich synów, no może trochę mniej ciągot nekrofilnych ma:)
        • indeed4 Re: Haen. 18.07.12, 21:12
          Dokładnie. Chyba nie sądzicie, że nie wiedział, że nie ma żadnych szans...?

Wiedział o tym tak samo dobrze, jak wtedy, kiedy zgłaszał w Sejmie projekt zdjęcia krzyża - to wszystko show dla naiwnych, w rodzaju l_zarazy_l, czy talleyranda, dokładnie taki sam, jaki robi dla swojego radykalnego elektoratu Kaczyński. Nawiasem mówiąc - Kaczyński nigdy nie wierzył i nie wierzy w zamach, jest na takie bzdury po prostu za inteligentny.
      • haen2010 Re: Haen. 18.07.12, 21:00
        indeed4 napisał:

> Palikot zwyczajnie wykorzystał głośny i młotkowany 24/24 w mediach news, żeby s
        > ię na nim podlansować i załapać parę punktów - uwierzcie mi, że to wszystko.

Oczywiście. Ale piszę tak, bo Hofman mówi, że będą próbować tego jesienią. A jutro - będzie futro.
      • zoil44elwer Re: Haen. 18.07.12, 21:19
        indeed4 napisał:

> Palikot zwyczajnie wykorzystał głośny i młotkowany 24/24 w mediach news, żeby s
        > ię na nim podlansować i załapać parę punktów - uwierzcie mi, że to wszystko.
        Tak jak w czasie protestów młodzieży przeciw ACTA ,chciał się podpiąć pod ich akcję.Ale młodzi pogonili kota Palikotowi.
    • simera16 Re: Można by się zastanawiać 18.07.12, 21:09
      Pisałem ci wielokroć, kiedy jeszcze bezgranicznie wielbiłeś Palikota, że to koniunkturalista...no i wykorzystuje to teraz. Ścierwojad?
      • zoil44elwer Re: Można by się zastanawiać 18.07.12, 21:25
        Jak polski polityk?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka